Förfest, Yeah och Strömpis

I lördags var vi alltså hemma hos mig och förfestade sen for vi till Stadsparken och skulle kolla på Casablanca. Var sena så vi hörde väl 2-3 låtar. Gick och kikade på ett annat band också, nån låt, sen satte vi oss vid svartån och drack öl.
Jag var superkissnödig och var tvungen att gå in på en utetoalett, visade sig bara vara en typ pissoar ledig, så jag lyckades ställa mig på någe snyggt sätt. Gick förvånadsvärt bra.
Kö till Strömpis var det men vi kom fort in. Var kanske inte så jättekul där, dansade lite och drack det där sista som vi skulle ha låtit bli. Jag gick på toa och tappa bort Becks, fick stå och vänta på na vid utgången och där hittade jag henne till slut. En vakt var jätteotrevlig mot mig och jag började gråta. Pinsamt!
Jag lyckades även ge mitt nr till nån kille som ringde vid 2.30 men då tala jag redan i tele så han lämna ett meddelande, vet inte riktigt vad han ville. Och jag har inte hört någe mera sen.


  

       

   


Semester!

Idag börjar min semester enl. schema :D Så himla skönt. Är ledig totalt 16 dagar, hade varit skönt med en vecka till man jag är glad över mina 2 veckor :)

Jag började fira ganska hårt i lördags efter jobbet. Rebecka kom hem till mig och blev en vinflaska var, drink, shots, öl och cider. Hmm.. Blev alldeles för mkt och jag tror nog att jag aldrig mer ska dricka alkohol. Jag mår fortfarande illa och har huvudvärk trots att jag äter massa Irpen och Alvedon. Igår var nog den värsta dagen i mitt liv. Bet iaf ihop och åkte hem till mamma och firade Mors dag med henne. Sandra är i Dublin. Plockade liljekonvlajer (tradition) och så grillade vi.


  

        
     


Idag är det soool :) Och jag har varit vaken sen 6.20 och uppe sen 07. Herregud. Så tidigt vaknar jag inte ens när jag jobbar.
Tänkte dra mig till stan om en liten stund och köpa en axelbandslös BH och lite annat som jag ska ha med mig till Skive :)

XOXO

Sex and the City 2

  

          Detta möttes vi av när vi klev in i salong 1 på SF idag.
                            Väldigt lyxigt och trevligt :)
 
Jag var alltså och såg Sex and the City 2 med Rebecka och Sanna. Emma och Lisa skulle också ha följt med, men Lisa kunde inte och jag lyckades misslyckas med att smsa Emma om vad som blev bestämt. Tråkigt :(
Filmen var iaf mkt bättre än jag trodde att den skulle vara. Rolig varen :) Och man måste nog se den, även om man inte är ett stort SATC-fan.



Creperiet, Räkbåten, Harrys och O´Learys

Igår onsdag var jag ledig och Gud så skönt det var! Jag vakande så klart vid 07 sen sov jag till 12.30, helt sjukt! Kl.16 for jag upp till stan och träffade Rebecka, Kiina, Ida och Miranda. Vi fikade på Creperiet. Jag var smart och doppade mitt halsband i chokladsås och lyckades så klart choklada ner min vita klänning. Lyckligtvis fick jag bort det mesta och restan döljde halsbandet ganska bra. Annars hade jag blivit tvungen att åka hem och byta om.
 
                   
       


För kl.18 träffade jag folket från jobbet på Harrys och sen kl.19 åkte vi med Räkbåten (debut för min del, var trevligt med maten var väl inte så märkvärdig). Var andra sällskap där också, och shit vilken ljudnivå det var. Allsång blev det med en duktig trubadur :)

       

          

       

       
       

       



När båten kom tillbaka in till Hamnplan stannade vi på Harrys och tog en öl (läs: ett glas vin). Sen gick några till Ritz, men kom tillbaka för det var alldeles för mkt folk i kön, efter nästan 1 h kom vakten och sa att de inte skulle komma in. Vi möttes upp på O´Learys där det blev en cider och prat tills vi blev utslängda vid 00.30. Var hemma till kl.01 och sen började jag jobba 07.25, försov mig men det gick bra iallafall.


                      
                      
       

                         Det var en mkt trevlig eftermiddag/kväll :D


Nytt igen från Eclipse


Min iPhone





Jag köpte en iPhone imåndags och jag älskar den ;)


Muse inställd!! Fuck!

Skrev ett argt inlägg igår, men det blev inte klart för mitt CP internet ville helt plötsligt inte fungera. Jag känner mig rätt besviken och arg för ingenting blir som jag har tänkt mig numera. Det blev ingen Englandsresa (och fick typ inte tillbaka några pengar alls) och så ska det regna nästa vecka då jag ska på festival och det ska även regna nu i helgen då det är Yeah-festivalen i Stadsparken. Jag ska jobba hela midsommar och komer typ jobba ihjäl mig hela sommaren och sen kommer jag med all sannorlikhet bli arbetslös i höst. Och nu den 21 juli skulel Muse ha spelat i Stockholm, jag, Lollo och Becks hade sett fram emot det asmkt. Jag har köpt deras senaste skiva och allt. Men igår fick jag mail om att konserten har blivit inställd pga. oförutsedda omständigheter. Suck. Visst saker kan hända jag säger inte annat, men de ska spela i Nogre och Finland 19 och 23 juli, så varför kan de inte komma hit 21 då för? Sen ska de fortsätta sin turnering som vanligt men de kan inte boka in en ny Svergie spelning. Fan!! Vi får så klart tillbaka pengarna för biljetterna men inte för serviceavgiften.. Hur mkr pengar ska jag förlora egentligen? Det är ju inte mitt fel att det blir ett vulkanutbrott i Island eller att det inte blir någon konsert? Vavavavava?!



Igår hade vi utbildningsdag med jobbet. Vi gick igenom Hb och järn, accesser, Site-rite, TILDA och sen lite diskussion om vad de gått igenom på medarbetarsamtalen. Fick en timmes lunch då vi gick till Gröna Grodan och sen kl.14 gick vi till Naturens hus (massa massa regn!) och fikade.


Jag hatar regn!!!

Grillning med Annica, Lisa och Bonzo

Jag gillar min hinkgrill. Tycker att den är jättefin och oftast bra om den får fart på glöden. Men det är så liten. Tar sånt tid att grilla om man ska ha mer än till 1-2 personer, spec om man ska ha både grönsaker och kött/kyckling. Maten hinner ju bli kall innan den andra är klar. Men gott blire iallafall :)

Vi slog på stort idag med köttspett/kycklingfilé, grönsallad, grillade champinjoner, zucchini, tsatsiki, vitlöksost och potatis crisp (eller vad det nu var, någe av potatis som var samsatt med chili). Supergott! Är fortfarande mätt. Vi hade även köpt efterrätt - hallon cheesecake. Mmm, vad gott, tänker nog alla. Men icke. Var en mandelbotten istälelt för digestivekex. Blä! Åt en liten bit sen slängde vi resten av kakan. Nästa gång får vi göra en egen. Den som jag brukar göra är supergod.

Lilla Bonzo var ju med. Han är så söt, men lite busig, fast det får han ju vara eftersom han är valp :)
     
  

Saturday

Tror ni inte att jag vaknade strax efter 07 imorse? Jovisst gjorde jag det. Och som lite extra trevligt så drömmer jag att jag jobbar hela tiden. Haha, inte konstigt att han är helt slut helta tiden opm man inte kan slappna av ens när man sover. Förresten hade Johanna frågat avd.chefen om hur det ser ut till hösten. Hon fick till svar att de hade överbemannat men att hon kunde inte säga något, men att de hade för mkt ssk var en sak som var säker iaf. Jaha. Kanske dags att bli arbetslös i september då?

Nog om det.

Visst hade vi skönt väder idag? Jag cyklade hem till Lundby och blev helt svettig. For först hem till farmor och farfar för att hälsa på lite. Farmor mår inte så bra, hon har nyligen fått veta att hon har diabetes och att det är någe fel på skäldkörteln. Sen var visst inte hennes blodtrycksmedicin så bra för henne så hon har trappat ner på den, men mår nu väldigt dåligt istället, hon kan typ inte stå på benen. Som om bröstcancern i höstas inte räckte?

Nu pratade jag nyss med Lisa och vi ska träffa Annica m.fl. utanför ICA om 45 min. Måste städa och fixa mig innan dess. Så stress.

XOXO

Robin Hood

Höll på att glömma. Jag och Becks var och såg Robin Hood i förrgår. Blev ju lite dumt eftersom det blev strömavbrott i tisdags så vi fick ju gå som i onsdags och då hade jag jobbat kväll så åkte direkt därifrån till bion. Filmen var rätt lång 2,5 h så jag blev rätt så trött. Men det var absolut bra!

I Metro hade den fått lite halvdålig kritik, de tyckte det var mkt sidospår så det blev lite segt och jag kan väl förstå vad de menar men samtidigt tycker jag inte att de skulle ha struntat i att ha med något.
Filmen handlar ju alltså om legenden bakom Robin Hood, alltså hur Robin Longstride blev Robin Hood :) En klart sevärd film.


Betyg: 4 av 5




Till slut blev det äntligen helg

Det är så skönt att det är fredagkväll nu, som jag har längtat. Vet inte om man kan vara så här trött som jag har varit på sistone. Måste vara något som är fel på mig. Man har liksom inget tålamod på jobbet då och det är fruktansvärt jobbigt. Jag går runt och känner mig irriterad och det är inte alls bra...
Men förhoppningsvis mår jag bättre efter 2 långa sovmornar.

På tal om att sova så vakade jag kl.01.20 i natt och var superstressad. Satte mig spikrak i sängen och var tvungen att stanna upp och fundera på vad jag höll på mig. Trodde först att jag hade försovit mig. Suck.

Vad har jag annars att berätta? Känner att det mest är klagomål och Eclipse jag skriver om, haha. Soundtracket är väldigt bra btw ;)
Ja jusst var hos barnmorskan och lämnade cellprov igår. Var väl inte det trevligaste jag varit med om, men det gjode iallafall inte ont och behövde inte sitta i väntrummet med en julstjärna och vänta allt för länge innan det blev min tur. Positivt!

Blir ev Så ska det låta ikväll, eller kanske bara en bok och ett glas rödvin.
XOXO

Muse - Neuton Star Collison (Love is forever), Eclispe soundtrack.


Jovisst har det kommit mera klipp från Eclipse




Nytt från Eclipse



De är i dålig kvalité men vad gör de?






Säsongsavslutningar och strömavbrott

Igår eftermiddag/kväll gick jag och Rebecka till SF i tron om att få se Robin Hood, men det blev inte så för 10-15 min innan filmen skulle börja blev det strömavbrott. Hade tydligen blivit det dagen innan också och då fick de tillbaka elen efter 4 h. Igår var strömavbrottet större och stora delar av stan drabbades också. Så det blev ingen bio. Som tur är fick vi ersättningsbiljetter så vi ska göra ett nytt försök idag. Blir den senare bion 21.30, eftersom jag jobar till 20.30.


Jag vet inte om ni tittar på Gossip girl och/eller One tree hill, eller om ni tycker det är jobbigt när jag skriver om dem. Men nu måste jag! Så sluta läsa om ni inte vill veta vad som händer!!

Börjar med One tree hill, för jag är lite upprörd över slutet. Sista avsnittet i säsong 7 ska vara det absolut sista för hela serien. För de flesta slutade det bra. I love you, Well I love you more och massa sånt krams. Men är det inte så det ska vara? Haley är gravid, Brooke och Julian är förlovade, det är väl de som är de viktigaste, men sen blev Quinn och Clay skjutna av psycho-Kate (som förövrigt måste ha rymt från psyk, eftersom hon blev inlagd avsnittet innan). Får det varkligen sluta såhär? Haley blev deprimerad när hennes mamma dog och vad ska hon no bli när hennes syster blev mördad?

Sen har vi då Gossip girl. Georgina kom tillbaka och hon är höggravid! Man får veta vem som är pappan - Dan. Sant? Det vet man ju inte. Serena och Nate har gjort slut och Serena följer med Blair till Paris över sommaren. Blair ville ge Chuck en andra chans, men när han skulle fria kom Dan och slog honom i facet. Varför? Jo för han trodde att Blair inte ville ha honom så tog han Jennys oskuld. Jenny var där och letade efter Nate, båda var ledsna och så blev det. Jenny har varit out of control och skickas nu till sin mamma över sommaren och restan av high school. Dorota får en liten flicka och de är överlyckliga. Men sen det absolut sista man får se är Chuck i Prag, ledsen över att ha förlorat Blair och dränker sina sorger och letar efter horor, då blir han rånad och han säger att han ska ge dem pengar men sen  hittar de Blair förlovningsring och han kämpar för att behålla den och då blir han skjuten! WTF! Båda serierna slutar med att folk blir skjutna. Vad är gossip girl utan Chuck?



Så nu har jag skrivit av mig.
XOXO

Ture blood minisodes

13 juni har True blood season 3 premiär, vilket jag så klart har stenkoll på. På deras hemsida har HBO lagt ut s.k. Minisodes och det kommer ett nytt varje söndag fram till premiären. Vilket jag tycker är awesome ;)












Kanske dags för en uppdatering

Var ett tag sen jag skrev nu. Men har inte fått några kommentarer så det är kanske ingen som har saknat mitt skrivande?

Anledningen till min frånvaro är ett massa jobbande och sen ett internet som inte alltid fungerar. Har varit en lite jobbig vecka på HD-mott, det har fattas massor av folk så jag fick komma tidigare i onsdags så jag kunde gå min HLR-utbildning, jobbade dubbelt i torsdags, dvs. både dag och kväll och sen som vanligt i fredags och extra igår. Idag är jag som tur är ledig, behöver verkligen vila. Börjar bli sjuk på riktigt, ont i halsen, magen, huvudvärk och trötthet. Men lång vila blire inte utan ska tillbaka till jobbet imorgon och sen göra en rak vecka. Längtar så tills lördag för då har jag 2 dagars ledigt.


I tisdags var jag ju ledig (efter att ha jobbat en långhelg) för då var tanken att jag skulle tatuera mig, men det blev inge bra. Skissen alltså, jag fick typ ont i magen när jag såg den. Kände mig duktig som klunde säga nej och inte bara köra på för att inte verka respektlös. Fick så klart inte tillbaka depositionen, men hellre 500 kr fattigare eller 2500 kr fattigare och en ful tatuering rikare.

Var hem till Lisa istället och träffade Bonzo. Så himla söt var han :) Saknar min Eila massa extra nu.


Igår var det äntligen lite sommarvärme och sol på eftermiddagen. Satte mig på en filt och läste en stund. Sen kom Rebecka, Ida och lilla Miranda hit. Vi grillade och pratade mest, var rätt sega allihopa, haha.

Har nog inge mer att säga nu.
XOXO


46 dagar kvar till Eclipse!

Var ett TTS: Eclipse special program på Oprah för ett tag sedan och tänkte lägga upp 3 videos som har nya scener från filmen som man inte fått se ännu. Men äre inte orättvist att hela Oprah publiken fick se filmen för några veckor sedan? Så taskigt mot alla andra ;P








                                     3:57 - Edward är arg på Jacob




                                                 I början - The Volturi




Jag läääääääängtar!!

Casablanca på Yeah!10




Hoppas jag är ledig så jag kan se dem :D Om inte annat så lär man förhoppningsvis höra på jobbet, eftersom de ska spela i Stadsparken. Det är visst Mors dag helgen 30-31 maj. Jag var där förra året och såg Blindside, det var väldigt bra :) Iår ska de ha 95 band som spelar där. Kul :)

Boooooooooring!!

Finns det någe tråkigare än One tree hill eller? Så jävla tråkigt äre. Men jag måste så klart se klart, även fast jag egentligen inte tittar, utan lyssnar mest när jag grejar med annat. Efter dagens avsnitt äre bara ett enda avsnitt kvar på hela serien. Så varför skulle jag inte se det liksom?

Gossip girl var mkt roligare att titta på istället. Även fast jag avskyr Serena. Hon är en äcklig självisk bitch och det är tur att hon bara är en karatär, haha.
Sen idag ska jag se The big bang thoery också, och det brukar alltid vara roligt :)

               


Haft tråkigt hela helgen också. Haha. Har jobbat fredag-måndag. Och efter jobbet har jag varit trött och haft massa huvudvärk så jag har legat i soffan och degat med Criminal minds (ja, jag vet det börjar bli för mkt serier). Har blivit rätt påverkad av allt hemskt man får ser. Typ som folk bryter sig in i kvinnors hem och våldtar/dödar än. Har börjat dubbellåsa och är livrädd varje gång jag kommer hem. Sen vill jag inte vara ute när det är mörk längre, iallafall inte själv. Paranoid much?

XOXO


Tatueringstid och Plantagen

Var till Pirate Island Tattoo idag och beställde tid, fick redan på tisdag :D Ska göra lite blommor och sen skriva Eila. Ska vara tjejigt med inte töntigt, haha.



                     


Sen har jag varit till Maxi och Plantagen med mamma och handlat lite blommor och jord. Så nu har jag skräpat ner ordentligt på balkongen. Väntade med att köpa till blomlådan och sen ska jag köpa en ampell att ha jordgubbar i också, men det är fortfarande för kallt. Och orkar inte släpa in hur mkt blommor och krukor som helst varje kväll.
Har varit piggare idag, men har fortfarande massa huvudvärk. Ska försöka gå upp i tid imorgon så jag inte är helt nyvaken och seg på jobbet. Gör alltså kväll imorgon och sen hela helgen.

XOXO

OMG!

Season 3 In Production: Sookie

Seg som fan

Jag är verkligen seg som fan idag. Hade planerat att göra massor idag eftersom jag är ledig, men istället har jag inte gjort ett skit. Har huvudvärk och känner mig febrig. Skulle ha gått till Afron med Åsa frpn jobbet idag men tog nyss tempen och det visade sig att jag hade feber. Blir att ta en Ipren och lägga sig i soffan så jag kan göra allt imorgon istället. Vore ju heller inge bra om jag skulle vara sjuk i helgen då jag ska jobba :( 

Eclipse och Breaking dawn

     

Breaking dawn kommer alltså att ha perimär 18 nov 2011. Gaaaanska långt kvar, men det är nog ingen stor överraskning eftersom de inte ens har börjat med inspelningen än.
Bättre nyheter är istället att det är mindre än 2 månader kvar till Eclipse :D Och tiden brukar gå fort så här på slutet ;)



Världsförälder




Jag har nu precis blivit Världsförälder.
Tänkte att 100 kr i månaden inte är så mkt, speciellt inte nu när jag har jobb.

Ta och bli du med. Ring 099 - 90 990!


Festen igår

Det var jättekul igår :) Vi var inte så många, Emma, Emma, Lisa, Johanna, Sanna och Paula. Annica var även med en stund. Men det var kul iallafall :) Spelade Fia med hutt för att komma lite i stämning, fungerade bra. Sen blev det även Sing star, och vi kom fram till varför jag får nya grannar hela tiden, haha.

Johanna och Paula gick lite tidigare från festen, det var lite synd. Och sen vid halv 12 gick Emma och Lisa också hem, vilket betydde att det bara var jag, Sanna och Emma kvar. Vi taggade till och gick till Strömpis som hade 25 års perimär. Var jättekul där, mkt roligare än när det var 20 års gräns, haha. Fast det var så klart många under 25 där iallafall, t ex vi, haha.

Det blev inte så många kort tagna,
men här kommer iallafall några bilder:


Grillat och majbrasa

Hemma hos mormor och morfar igår fick vi 3 rätters. Avokado med räkor, grillat och klyftpotatis och glasstårta. Till det drack jag ett glas rött :) Efter maten åkte jag med Sandra och Filip till Gjyttorp (?) hem till Filips mamma och Jan-Erik. Gick till brasan och shit vad den brann. De hade rätt mkt bensin på för det stank bensin över hela området. Blev lite nervös för alla barn och djur som stod så nära brasan, men det var ingen som brann, förutom 2 björkar som stod brevid då. Måste säga att det är mysigare i Lundby och den brasen är både större och brinner mer bra än den igår.

Norakören var där och sjung och sen vare nån som höll tal. Efter det blev det fyverkerier. Ascoola. De har tydligen någon krutfabrik där som brukar stå för smällarna. Gick inte så bra att ta kort för min kamera är sämst och tar bara kort på röken, men det var häftigt iallafall.

                
 

             

                             

       


När det var slut gick vi hem till Filips mamma och tittade på deras nya hus. Ganska stort om man säger så! Och fanns massa konstiga men härliga förråd och dörrar överallt. Perfekt hus att leka kurragömma i. Deras grannar hade bakat en äppelkaka så vi fikade och sen for vi hem.

Blev en rätt mysig valborg, mkt trevligare än att bara sätta hemma själv :) Och luktar rök gör jag fortfarande, haha. Så som det ska vara.

XOXO