Mera shopping

Idag har jag gjort av med massa mer pengar. Har nämligen varit till Elgiganten med Sandra och Filip och köpt en TV :) Så nu har jag en 42" LCD TV istället för en 26" tjock-TV, så jag är lite nöjd :)

      
            Är kanske inte så bra kort. Den är finare i verkligheten :)

Sen nu har jag även beställt ett par lila Converse från La Redoute. Det var nämligen märkesrea, 50 %, och tur som jag hade var det på just de skorna som jag ville ha :)

XOXO


PS: Är det någon som vill köpa min gamla TV?

Melodifestivalen: fjärde och sista deltävlingen

        

Jovisst Anna Bergendahl och Peter Jöback gick till Globen. Suprise!? Ne men det var himla bra att de två vann denna deltävling, hade varit skandal annars. De var de enda två som var lite bra. Anna var duktig och Peter Jöback är ju alltid Peter Jöback.

Delfinalens pinsammaste uppträdande är lite svårt att välja för alla andra var pinsamma eller bara fruktansvärt dåliga, jag hatar Penilla Wahlgren, aldrig gillat människan.
Iallafall. No directions var nog pinsammast eller Py, vaddå Ossy-wannabe?

Om inte de värsta låtarna går visare från Andra chansen, typ som Pernilla, så tror jag att själva Melodifestival finalen kommer vara helt okej.

XOXO


The Enemy - Last Goodbye



Asbra låt!
Tack Lollo för tipset!
 


Ledig fredag = gymma, sola och shoppa

Anledningen till min bloggtorka har varit att jag har jobbat mån-tors och var väldigt trött när jag kommit hem att jag inte ens har satt på datorn. Dessutom har det inte funnits någe kul att skriva. Men igår var jag iallafall ledig och det ska jag fortsätta att vara hela helgen :D

Var med Lisa och Anna till Nautilus och gymmade igår. Ja, jag har träningsvärk idag! Tanken var att vi skulle sola och simma också, men bassängen var stängd pga någe filter fel, men solning blev det iaf. Skönt :)
Efter dusch och fixning åkte vi ut till Marieberg, åt lunch och shoppade. Gjorde av med en massa pengar, inge bra alls. Som tur var fick jag träna gratis ;)
Köpte en jättefin ring på Glitter (som jag glömt att ta kort på), på H&M köpte jag en kofta, 2 par leggings och ett paraply. Blev även shopping på gina tricot och där köpte jag en kjol och en tunika. 

                          

Vi var en sväng till Skopunkten också, men jag köpte faktiskt inga skor. Det var nog bra. Anna gjorde dock :) Blomsterladet var vi också till och jag hade för mig att de skulle ha mer blommor än vad de hade, blev lite besviken, men köpte iallafall en murgröna (som Lisa och Anna också gjorde sen), en kruka och lite tulpaner. Så nu har jag äntligen bytt ut min julstjärna mot lite mer passande blommor :)

                    
  

Tanken var att jag skulle med Sanna och dricka ett glas vin på kvällen, men jag var trött och hungrig när jag kom hem så jag var astråkigt och bangade. Förlåt Sanna. Var istället hemma och tittade faktiskt på Let´s dance och sen Solsidan.


XOXO


PS: Ett stort GRATTIS till Ida och Martin som äntligen har fått träffa sin lilla Miranda :D

Eclipse trailern är snart här!!

Yeees den 12 mars kommer Eclipse trailern ut. Det är t.o.m. Summit som har gått ut och sagt det. Så då är det sant :D Jag längtar, men längtar så klart mkt mer till själva filmen!


Riley, Edward och Victoria


Melodifestivalen och Sing It

Igår kom Emma och Rebecka hem till mig. Vi åt, drack vin och tittade på Melodifestivalen. Var ju deltävling 3 igår och jag (vi) tyckte inte alls att den var bra. Jag var besviken över att Darin sjung en ballad och Timotej var asdåliga. Alcazar är alltid Alcazar (booooring!) men Crusified Barbara var helt okej. De två första gick alltså till Globen och de andra till Andra chansen.

Vi blev taggade på musik och sång (förmodligen, tackvare vinet) så jag satte på mitt Sing it sen sjung vi för fulla muggar. Kan tillägga att ingen av oss (sorry Rebecka och Emma) sjunger speciellt bra, men det var kul iallafall :D Sen gick det kanske lite överstyr och vi sjung med låtar från youtube och datorn istället (Spotify vägrade att fungera igår!). Iallafall stod vi här i vardagsrummet och dansade och sjung sönder våra stämband. Det var superkul! :D


         

XOXO

The Wolfman

 

Ja den var väl inte sådär jättebra. Haha.

Men egentligen är det konstigt att den inte var det för jag tyckte att handlingen var bra. Oftast är det ju typ så att det inte finns någon handling, men det gjorde det och ja. Det var även coolt när man fick se hur han förvandlades, men sen.. Suck.. Sen såg han bara löjlig ut, och när han sprang så fick man typ bara lust att skratta. Var lite läskig ändå för den hade massa överraskningsmoment eller vad man ska kalla det. Och så var det lite snuskigt med alla inälvor och så ;)


Datajournalutbildning

Idag har jag varit på datajournalutbildning med jobbet. Var 8-16, men jag gick vid halv 15 för att det fanns liksom inge mer att träna på. Kändes rätt lätt när man satt där och klickade men sen kommer det nog att bli massa problem sen när man väl börjar med det.

Självklart var det folk som inte fattade någe under utbildningen, så det var ett himla tjaffs hit och dit. Rätt irriterande, satt och läste lite serier som Storgatan 20 och Nemi isället. Men jo det blev rätt långtråkigt. Sen kommer man ju ändå inte komma ihåg hur man gjorde när det väl blir dags 23:e mars.

Iallafall. Fredag idag, men jag ska jobba imorgon :( Ska iaf på bio med Becks. Vi ska se The Wolfman. Tror inte att den är superbra, men kan ha fel ;)

XOXO

4D (= 4 dimensioner)

                               "4D-bio (från 4D, fyra dimensioner)
                     är ett underhållningssystem liknande "vanlig"
bio.
              Skillnaderna är dels att filmen presenteras i
3D (se 3D-bio), 
             men främst att tittaren förutom bild upplever fysiska effekter
                              såsom vattenskvätt och vibrationer.

                      Tekniska Museets Cino4 är Sveriges första 4D-bio."


Okej källan är Wikipedia, men det är ändå sant!  Ville bara berätta detta framförallt för bl a Kiina och Rebecka som skrattade så (och typ dumförklarade mig) när jag sa att det fanns 4D bio. Folk måste lära sig att lita lite mera på mig. Samma sak som det där med amöbariket. Var en fråga på Postkodmiljonären där amöba var ett svar. Kmr inte ihåg frågan men jag sa att amöbor har ett eget rike och det blev ett himla liv med det där. Men vem vare som hade rätt? Jag så klart, haha!

Kan även tillägga att det finns 4D ultraljud också ;)

                   


Skooor :D

Idag har jag varit med mamma till bl a IKEA och Skopunkten. Mamma skulle absolut inte köpa några skor men hon kom ut med 2 par och jag köpte 3 par :D Så snygga, och sköna! Den som är lite tråkigt är att det är vår och sommarskor jag så jag kan inte använda dem nu. Det får vara okej ändå, för jag gillar att köpa skor oavsett ;)

     
   



                               

Köpte även en ny blomma till min byrå, eftersom min andra dog när jag var på Teneriffa. Lite småcool tyckte jag, får se om den överlever, men tror inte att den kräver så mkt vatten eller sol så det borde ordna sig.

XOXO


Aswierd

Hoppas inte allt för många hann läsa det där extra inlägget som råkade komma med. Fattar inte ens att jag skrev det från första början, men nu är det iallafall borttaget. Måste ha blivit någe fel när jag fixade med kategorierna igår. På tal om dem så blir jag så irriterad för jag har verkligen gått igenom alla inlägg och satt dem under rätt kategori, vilket står i arkivet, men sen när man går in på bloggen och kollar under de olika kategorierna så är inte alla inlägg med :(

Igår slutade även min datormus att fungera. Gick inte att högerklicka och sen helt plötsligt gick det inte att klicka alls. Var knappt at tjag fick av datorn. Men som tur är fungerar den idag. Jag har börjat fundera på om det bor ett spöke i min dator, eller ett litet virus kanske? Hoppas inte.

XOXO

Kategorier och tvättid

Nu har jag börjat med kategorier. Har dock funderingar på om jag ska göra om Film och TV. OTH och gg kanske ska ha en egen kategori, men det orkar jag inte med nu. Skriver iofs inte så mkt om dem längre. Vilket kan bero på att det sällan händer någe i OTH och att gg har uppehåll.

Jag har tvätttid nu. Gud så kul! Men jo det behövdes tvättas, var antingen det eller att åka till stan och köpa nya underkläder.

Fick sätta en nål idag på jobbet, blev inge bra sist jag skulle göra det för patienten som vi sett ut till mitt offer var misstänkt magsjuk så han fick inte komma. Men idag kom han iaf. Kändes lite konstigt att sticka med nålögat nedåt, för det ska man visst göra med de vassa nålarna. Jag hamna iallafall rätt och det var ett bra tryck i fisteln o nålen så jag är nöjd :) Sen drog jag nålarna på en annan och då spillde jag inge blod alls ;)

XOXO


Bella och Edward i Eclipse!! Jag längtar som fan!!














Kan februari ta slut någon gång?

Februari är vår kortaste månad med bara 28 dagar, men iår känns den fan som världens längstaste månad. Den vill tamefan aldrig ta slut. 16 feb är det idag (Grattis Julia på namnsdagen!) alltså har typ bara halva månaden gått. Suck.

Egentligen skulle jag vara på jobbet nu, men jag ringde och sjukskrev mig 45 min innan jag skulle börja. Skulle ha gjort kväll, dvs. börja 11.30 (sjukaste tiden). Jag har sovit asdåligt inatt, vaknat flera gånger och drömde att jag blrv förföljd av en tjej som ville mörda mig. Inte kul. Sen är det dag 2 med mens nu och det är den värsta dagen för mig. Jag har asont och kan typ inte ens sitta upp, dessutom mår jag illa. Blir även väldigt trött, svag och vill gråta hela tiden, tror att det kan ha lite att göra med att jag typ får anemi de här dagarna, kombinerat med dålig sömn. Sa iallafall att jag skulle komma och jobba imorgon, så jag hoppas att jag pallar det. Som tur var, så var det Yvonne som svarade och inte en av de manliga.

Ska läsa på FASS hur många Naproxen man egentligen får ta, för jag känner att jag behöver en till nu :(

XOXO


Update: Enligt FASS kan man ta 250-500 mg för menssmärtor och max 1250 mg/dygn. Enligt bipacksedeln fick jag bara ta max 500 mg/dygn. Så nu tog jag en (á 250 mg) till. Sen tar jag en innan jag går och lägger mig och 2 st innan jag går till jobbet imorgon, då borde jag klara av att jobba. Hoppas iaf.

Baby shower och Alla hjärtans dag

Igår var jag med Kiina, Rebecka och Sanna till Idas kompis Sofie där vi hade en överrasknings-Baby shower för Ida. Var 2 till kompisar till Ida med. Skulle varit fler men de blev dessvärre magsjuka. Ida blev iallafall överraskad och glad så det var lyckat :) Åt tacos, men blev inte så långdragna för Sofie hade 2 katter och en liten lägenhet, men de andra skulle också åka så jag slapp skämmas över att gå först.

   
       


Idag är det visst Alla hjärtans dag. Är tur att det inte är så stort som det var på filmen Valentine´s day, för jag typ hatar denna dag. Är liksom uppgjort så att alla som inte har en andra halva (också ett skituttryck, som om man inte kan vara hel i sig själv!) ska sitta hemma och vara deppiga. Dagen är som ett stort slag under bältet som säger: Du är inte bra nog för att någon annan ska tycka om dig! Så känner iaf jag inför denna underbara dag. Helt själv har jag iallafall inte varit. Mamma, mormor och morfar har varit här och fikat. Men så har det varit sol idag och då kan jag inte vara depp :)

         


      Vill iallafall säga Grattis på Alla hjärtans dag till mina vänner!

XOXO


PS: Blev Eric Saade och Andreas Johnson som gick vidare till Globen från Melodifestivalen i lördags. Inte helt otippat kanske. Jag tyckte att sista låten var rätt bra och borde ha gått till final eller andra chansen.


Såg Control igår och Valentine´s day idag

 

Igår kväll visade de Control på SVT2. En film om Ian Curtis, sångare i Joy Division. 2 h om hur han mötte kärleken, började i bandet och begick självmord 23 år gammal. Rätt dålig trailer för man får se verkligen allt. Men filmen var bra. Verkligen. Bra musik också så klart. Att den var svartvit störde mig lite i början men det är ju bara en vane sak.




  

Valentine´s day såg jag förut ikväll på bio med Sandra. Som man kan se, massa kändisar. Taylor Lautner är ju med också, inte så mycket dock. Skrattade lite när han sa att han inte gillade att ta av sig tröjan inför folk. Hehe. Ps: Lisa! Han fyllde 18 år igår ;) Den som jag dreglade över var Ashton Kutcher :)
Metro hade sågat filmen, den fick bara 1 plupp av 5. Snålt. Av mig för den faktiskt 3,5-4 av 5. Tyckte alltså att den var bra. Tjejfilm, ja. Men den var faktiskt rolig. Sandra tyckte den var asbra. Men hon är också en riktig sucker för sånna filmer.



                          Jag rekommenderar alltså båda filmerna ;)

Blodbad med blodsmitta. Man tackar. Överdriver dock.

Jag tycker att det är superläskigt med dessa fistlar som våra patienter på hemodialysen har. Är sånt himla tryck i dem, typ jämt! Och tänk då hur det burrar och flödar när man precis stuckit i dem. Drog iaf nålar för första gången idag (lite skillnad mot PVK) och så skulle man trycka hårt i typ 10 min. Läskigt som sagt och jag var tvungen att be min handledare ta över innan jag blev för snurrig. Tänkte att jag skulle vara envis och göra igen fast på en annan patient. Denna gång hade jag kompresser emellan (det ska man helst inte ha, men jag fick göra av som blev bäst för mig). Gick iaf bättre, men usch så jag spillde blod, innan jag lyckades trycka helt rätt. Blodsmitta var det också så klart. Men höll mitt blodbad i sängen och fick ingenting på mig förutom på handskarna då.
Imorgon ska jag ge mig på det där igen. Övning ger färdighet, eller hur?

Efter jobbet var jag på stan en sväng med Kiina och Rebecka en liten stund. Blev det shopping på H&M. Köpte en väska, träningsbyxor och ett par lite tjockare leggings med dragkedja vid anklarna. Var även till Lindex och provade lite byxor men jag kan fan inte ha några snygga. Äger inga hela heller som passar. Fettso!


Ja sen 18.30-21.00 var det kick-off med Oriflame i Folkets hus. Var som alltid dörrlotter och andra lotter man kunde köpa. Mormor som är så rolig gav mig 50 kr att köpa lotter för, fick 5 st, plus dörrlotten som var gratis. Men icke att jag vann någe. Jag vinner fan aldrig. Och talesättet: Otur i spel, tur i kärlek. Är så mkt bullshit som det kan bli.
Förutom att jag inte vann någe och att jag fick asont i ryggen av att sitta still så länge så var det rätt okej ändå. Tycker inte att sånt är så jättekul, men mormor blir så glad när jag kommer så jag gör det lite mera för hennes skull än för mig egen.

Nu är jag helt slut i både huvudet, benen och resten av kroppen så det ska bli riktigt skönt att krypa mer i sängen nu :) Ska ev. läsa lite. Imorgon börjar jag 11.30, så jag får sovmorgon iaf :)
XOXO


Judit och Judits nya ComHem reklam... True blood var bäst!


Tandläkaren och Willys

Just nu sitter jag och lyssnar på 30 Seconds to Mars nya album This is war. Låten Kings and Queens är riktigt bra :) Tips! Den brukar visas på MTV också. Han ser rätt bra ut den där Jared Letho ;)

Trots att jag är ledig idag har jag varit uppe sen 08.30 eftersom jag var tvungen att åka till tandläkaren. Går fortfarande i Vivalla så det tar ju sin lilla tid att ta sig dit. Det mesta såg iallafall bra ut. Inga hål. Tur! Men jag måste tydligen börja använda tandtråd och så munskölj, men bara nån gång i veckan med sköljen. Jag passade även på att försäkra min mun.

Eftersom min mamma tyckte att det var viktigare att sy kläder till en dansare istället för att åka till Willys i Västhaga med mig igår, trots att hon lovat, så fick jag handla lite på Willys i Vivalla. Inte lika billigt, men ändå billgare med vissa saker där än på ICA, så jag handlade en del. Men fick inte med mig allt jag behöver eftersom jag var tvungen att släpa på skiten på bussen, så jag måste gå till ICA och handla lite potatis, mjölk och så senare idag.

Jag var ganska irriterad på massa saker igår. Kände mig iallafall lite bättre efter att jag ringt och klagat för Jossan. Haha. Det är tur att hon orkar lyssna på mig :)

Riktigt bra mår jag dock inte, har asont i huvudet jag haft det länge. Minst 1 ½ vecka. Men dum som man är har jag inte tagit någon Alvedon. Ska faktiskt ta det nu.

XOXO

Så fint med lite sol för en gångs skull

Indigo hade så klart fullt igår när vi kom. Rebecka hade försökt under hela dagen med att ringa och boka bord men de vägrade att svara. Till slut blev det Efesos iallafall. Var gott det med. Ida har blivit stor nu :) Hon har ju bara typ 3 veckor kvar. Så spännande! :)

Efter Efesos gick vi (alla utom Kiina) till Lilla Örebro och tog oss en drink (Ida alkoholfritt så klart). Bartendern var visst på dåligt humör och blev jättesur när inte Sanna tyckte om sitt vin. Hon fick iaf en nytt. Jag spillde ut halva min drink 2 ggr. Inte riktigt, men jävlar vad jag spillde. Lite pinsamt.

Idag har jag ont i huvudet och allmänt trött. Är inte baksmälla, men irriterande som fan. Tittade iallafall på Melodifestivalen imorse. Jävlar vilken tönt Dolph Lundgren är. Jag hade egentligen inte någon lust att ens nämna honom här. Men usch säger jag bara! Ola blev sjukt glad när han gick vidare. Lite väl överdrivet kanske. Måste också bara säga: Så söt Salem Al Fakir var. Haha. Han var ju supersöt när han satt där och spela och var så himla glad hela tiden.


Nu är jag hungrig så jag ska nog ta och äta lite tomatsoppa.
XOXO

Jobbat en vecka nu

Nu är äntligen första jobbveckan avklarad. Är ledig imorgon men sen börjar det om på ny kula på måndag. Yey! Not. Är lite misspepp faktiskt. Tycker nog att det är lite kul ändå när man startar och avslutar dialyserna, men det blir så mycket annat som inte är lika kul. Dessutom så kan man typ gå iaf 1 h tidigare varje dag, men det får man inte eftersom man flexar :( Så idag satt jag från 14.45 och läste en tidning tills klockan var 15.30. Så fick en halvitmme till minus på flexen. Är inte så lätt att få övertid sen så man måste passa sig.

Nu sitter jag och är astrött. Kiina är här och hon har typ däckat i soffan. Hon jobbade också en A-tur idag. Senare ikväll ska vi till Indigo med Rebecka, Ida och Sanna också. Ska bli jättegott :D

XOXO

Snabba cash och ledig dag

Igår var jag på bio med Rebecka och såg Snabba cash. Jag har inte läst boken så jag tyckte filmen var väldigt bra. Rebecka hade däremot precis läst klart den så hon blev rätt besviken på filmen. Något som jag måste klaga lite på är Mrago (hette han så), iaf hans röst. Gaaah, vilken jobbig! Sen hade vi två pratkvarnar bakom oss som tydligen älskade hans röst, haha.




Idag har jag varit ledig, yey! Vaknade dock innan 07. Fuck. Somnade så klart om men jävligt irriterande. Har inte gjort så mycket idag. Mest läst. Håller på och läser L.J. Smiths The Vampire Diaries. Finns som serie också. Jag har sett t.o.m. avsnitt 12, ska se nr.13 imorgon innan jobbet har jag tänkt. Annars börjar de även att visas på TV6 11 feb, tror jag att det var.  Böcker och serien är sjukt olika. Karatärerna ser inte ens ut som de ska, men jag har kollat på serien innan jag läst böckerna så det blir nästan som två helt olika handlingar, vilket är helt okej :) Jag gillar dem iaf. Men så är jag ju också en sucker för broading vampyrer och kärlek ;)




PS: De spelar White Lies i första avsnittet, och sen igen i ett avsnitt längre fram i serien ;)


Jag har faktiskt varit utanför dörren i snön idag. Inte bara varit inne med min bok. Var till barnmorskemottagning på OP. Skaffade mig Cerazette. Jag orkar inte med min mens och mina smärtor längre så jag ville börja med the pills igen, men jag fick ta en sort utan östrogen eftersom mitt BMI är alldeles för högt. Vet inte om jag är riktigt nöjd över detta. Man kan ju få värre mens av dessa istället. Lika säkra är de som kombinerade men det är ju inte det jag är ute efter. Vissa får typ ingen mens istället och hoppas att jag blir en av dessa personer.
Det roliga är att jag egentligen hade velat fråga om jag fick lämna ett klamydia prov när jag ändå var där, men då hade hon en sjuksköteskestudent där. Och inte nog med det, det var så klart en kille i min ålder. Som dessutom är F&S-ledare! Så jag sa inget om det. Får bli nån annan gång istället.

XOXO

Idag har jag vaknat på fel sida...

Fast det stämmer kanske inte riktigt. Jag har inte varit sur eller otrevlig, jag har bara varit förbannad, trött och haft en allmänt dålig dag. Lite jobbig när man känner att det är en skitdag och så måste man iaf pallra sig ut i äckel snön och sen vara glad och trevlig på jobbet. Går liksom inte att ha dåliga dagar när man är sprillans ny på ett jobb. Jag har typ inte fattat någe på jobbet och blir bara irriterad.

Om det kommer fortsätta med att vara sånt här äckelväder så kan jag lova att cykeln får stanna hemma. Gick knappt att cykla till jobbet och hem gick inte alls så jag fick iallafall gå och släpa och halka med min tunga CP-cykel. Ont i magen och huvudet har jag också. Tror jag haft någon slags bakterie i tarmen eller någe liknande, men nu börjar det iallafall bli bättre. Något positivt.

Skitdag!

Sista dagarna på Teneriffa (lite sent, men iallafall)

Torsdag:

Idag ville solen gömma sig lite. Vi stannade iallafall vid poolen. Sen vid 12-tiden någe kom en buss och hämtade oss. Åkte till Las Americas för att åka på Delfin safari med Royal Delfin. Jag blev sjösjuk men lyckades låta bli att spy. 4,5 h var vi ute på havet och då såg vi grindvalar, flasknosdelfiner, stannade vid Los Gigantes, badade och åt lunch.
På kvällen stannande vi på hotellet. Köpte med pizza :)


   
        

            

           
            



Fredag:

Sol igen :D Gick till stranden denna dag och tog med oss Betty. Vi var modiga och lämande våra väskor på stranden medan vi badade. Blev uppätna av en våg. Jag såg att den kom så jag hann hålla för näsan men Becks fick en riktig kallsup. Usch.
Åt faktiskt McDonalds till lunch som vi tog med oss till stranden och satt. Så skönt att bara sitta där och njuta (saknart!)

 

                        

 

Eftersom att det var fredag var vi astaggade på party. Drack några Smirnoff ice hemma på hotellet och sen tog vi faktiskt taxi in till stan. Åt salt och bläck(snusk)fisk till middag på Sal Negra. Drinkade och vattenpipade på Habibi (mysigt) och sen gick vi till det där S-någe S-någe stället och fortsatte med drinkandet. Sen begav vi oss ut på krogjakt. Gick dock inge bra och till slut vid 02 gav vi upp rätt besvikna och arga på de fulla spanjorerna.

             

             

                         



Lördag och Söndag:

Sista dagen i paradiset. Vi stannade vid poolen. Sola, bada, åt lunch, halvsov på solstolarna och flyttade dem efter solen så länge det gick, typ. Spelade minigolf på världens tråkigaste minigolfbana. Duschade och tog det lungt. Sen gick vi till hotellresturangen och åt paella. Spelade biljard. Flummade. Packade. Sov några timmar tills klockan ringde vid halv 04 kanske (kmr inte ihåg). 1 h senare kom iaf bussen och hämtade upp oss. Väntade på flyget. Köpte på Taxfreen. Flög hem. Var ledsna. Slut på semestern :(

           
           

                         


Första dagarna på Hemodialysen

Då var man igång på det nya jobbet då. Har avklarat dag 2 idag. Jag hatar flex. Haha. Satt i 1½ h och bara stirra rakt fram i eftermiddags för att jag inte kunde gå hem för då skulle det bli för mkt minus på flexen. Efter 2 dagar har jag redan -0,2. Det är ju verkligen inte samma arbete som på en avdelning. Man startar upp och stänger av. Klär maskinerna och städar rent. Sen är det lite avläsningar och ev. prover, EKG:n och annat. Och kvällspersonalen börjar ju 11.30 så då var vi helt plötsligt 19 personer plus vi 3 som lärs upp. Och så finns det ju typ ingenting att göra.. Men skulle det hända något på riktigt så att säga. Så tar det fruktansvärt lång tid och det blir massa strul. Det kan ju hända att patienterna dör också. En kväll hade de hittat en patient inne i omklädningsrummet som var död. Läskigt! Var iofs länge sen och jag hoppas verkligen att ingen dör under mitt pass. Om det nu måste ske hoppas jag på en patient med 0 HLR.

Det är iallafall sjuukt mkt att lära så än så länge är det kul på jobbet :)

XOXO


PS: Jag har inte svimmat än heller ;) Kanske blir första gången jag sticker nån då kanske. Men det tror jag inte, för jag har varit med och tittat och det är nästan värre än att göra själv. Hehe. Men vem vet, en vacker dag kanske slangarna går sönder och det sprutar blod, då kanske jag ligger där helt borta.