Då har jag kört.

Var ju på min körlektion idag. Jag var superseg imorse och trodde inte jag skulle kunna vakna. Jag tappade även mina favoritvantar imorse. Fasen. De är verkligen helt borta. Nån måste ha slängt dem eller snott dem. Hade på mig dem när jag cykla. Tog sedan av mig dom och trodde jag la dem i väskan men måste ha missat. Frågade i Infromationsdisken i Informationsdisken, men icke. Bara att sörja och gå vidare. Men Gud så kallt det var när jag cyklade till körlektionen och sen hem! Stackars händer...

Körlektionen, då.. Jovars, det gick också men jag är inte helt nöjd med bilen än. Känns lite ryckig men samtidigt är den skön att köra när man ska svänga och manövrera bilen då den är lättstyrd och liten. Låter gör den dock. Ska nog aldrig köpa en disel om det ska låta sådär så fort man kommer upp i över 50 km/h.

Tittar på Bonde söker fru nu och sen blir det nog sängen rätt tidigt idag. Ska upp tidigt imorgen med och jag är supertrött.

XOXO

Advent och julmys hemma ♥











Mörker.

                  Alltså detta mörker. 
                        Nu regnar det också.

Egentligen är det konstigt att inte fler blir deprimerade under vinterhalvåret.
Själv har jag gått runt och gäspat hela dagen. Även huvudvärken smyger
sig tillbaka. Nice.

Imorgon ska jag ha körlektion efter jobbet. Då är det också mörkt.
Ska visst regna imorgon med. Hur ska det gå?
Jag har så klart kört i mörker en hel del gånger med Marcus.
Eftersom det jämt är mörkt när vi har möjlighet till det. Och jag tycker
att det är himla svårt. Har svårt att se vissa saker i dagsljus och
nu blire ju 100 gånger värre.
Ska ändå bli spännande och se vad han säger, min bilskolelärare.


Ska rycka mig i kragen och skriva en handlarlista för resten av veckan.
Kommer förmodligen att behöva handla fler gånger men vore skönt
om vi kunde slippa nån vecka iallafall.

XOXO

Fullt upp i helgen.

Fredag.

Jobbade till kl.16 och sen begav och jag Marcus oss ut i djungeln. Med djungeln menar jag Systembolaget, Plantagen och ICA Maxi dagen innan helg som dessutom råkar vara dagen för löning. Herregud var bilar överallt. Tyckte vi gick på bra men det tog ändå nästan 1,5 h.

På kvällen hade vi mysfredag. Åt god mat och tittade på Idol. Fasen att Molly åkte ut och helt stördt att Amanda Fondell hängde löst...


Lördag.

Som tur var hade Marcus varit duktig och städat lägenheten inkl. dammsugning och toaletten redan på fredan. Så vi slapp det på lördan för det hade vi inte hunnit. Började adventpynta. Hann dock inte klart eftersom mamma, Lelle och morfar (mormor kände sig dålig) kom hem till oss för att fira Marcus som fyllde år i helgen.
Jag hade gjort frozen cheesecake med apelsinsmak och pepparkaksbotten. Mycket god faktiskt, men hade gjort i små formar med lös botten och när jag la den i frysen blev den helt förstörd. Haha. Smaken var bra iallafall.
Mamma hade med sig symaskinen så vi kunde fixa rätt längd på gardinerna :)

                       
   

Blev en halv pizza till middag och sen skjussade Marcus mig till Julia som hade inflyttningsfest :) Trevligt men varmt i lägenheten. Tur att det inte var 20 minus ute så vi kunde öppna fönstrerna lite. Vi for sedan vidare till Strömpis. Strömpis är väl Strömpis men jag var egentligen inte på humör för krogen så kände mig mest lite malplacerad. Haha. Det var ändå kul och jag dansade så klart men kände mig gammal. Hallå jag är inte ens 25!


Söndag.

Marcus fyller 26 år. Firas så klart med "tårta" och paket på sängen. Han fick en tröja, en T-shirt och en PS3-spel. Tror han blev glad :)

          

Vid 14-15-tiden åkte vi hem till Petra och Tazza. Petra fyllde så klart också år. Så köpte en doftranka med till henne. Resten av familjen kom också. Marcus och Petra fick paket och sedan fikade vi.

          
          
          

Sova?

Hallå jag kan inte somna!! Klockan är halv 12 och jag har legat här i 35 min och försökt komma till ro. Marcus ligger och sussar så skönt här bredvid. Men inte jag inte. För mycket tankar?

Jag har jobbat kväll idag och ska jobba dag och gå upp tidigt imorgon. Egentligen skulle jag vilja skolka från jobbet imorgon då jag inte har någon som helst lust att jobba. Tycker inte jag har riktigt tid heller.

Jag har iallafall gjort Rocky road som står och stelnar till sig i kylskåpet nu. Ska ha dem till lördag då vi ska ha lite födelsedagsfika för Marcus med mamma, Lelle, mormor och morfar.

Jaha nu har jag fördrivt tiden lite. Kanske ska försöka somna nu då.

XOXO


Körlektion.

Dagens körlektion gick mycket bättre än förra veckans. Känns skönt. Så ska kanske inte ge upp hoppet om körkort riktigt än :) Idag körde vi moment 8 som är tätort. Började vid Aspholmen och gjorde massa höger och vänster svängar. Körde sedan till Örnsro och lite på Väster och snackade då om högerregeln. Lite svårt det där. Speciellt på vissa gator då man knappt ser vissa korsningar. Borde inte den stora gatan ha körförsrätt då?

Men något som inte är bättre är min huvudvärk. Fasen. Gå över! Sov länge imorse och dricker vatten och så. Iallafall som jag brukar och jag brukar ju inte ha ont i huvudet i vanliga fall. Gick hem från stan så fick en sväng frisk luft. Vad kan man mer göra? Åt frukost och lunch inom rimlig tid. Men ändå så dök huvudvärk jävlen upp iallafall.

Mackan har kommit hem nu. Han står och tittar på mig. Vet inte riktigt vad han vill...


XOXO

Huvudvärk deluxe!

Varför har jag börjat ha så ont i huvudet hela tiden? Det är jobbigt. Jag känner mig trött, matt och bara less. Blir inte bättre av att jag har jobbat torsdag-måndag (kväll, kväll, dag, dag, dag) plus att jag hade beredskap igår och var tvungen att jobba över en stund. Det har varit en småtuff jobbhelg, vilket inte alls gillas.

Skulle ha övningskört idag men blir inget med det. Jag är som sagt helt off och Marcus ligger och sover i soffan så som han nu gjort i sen typ sju. Han är också trött stackarn. Har fått skjuss till jobbet hela helgen så han har inte fått någon sovmorgon direkt. Men så äre när man är för snäll.

Jaha. Nehe.

XOXO

Jobbhelg.

Nu vare dags för en 6 dagars vecka och helg vecka på jobbet. Härligt. Tur att jag har bra arbetskamrater :)
Det braiga med att jobba helg och Marcus är hemma och inte är trött, sur och förbannad är att han skjussar mig till och från jobbet. Lyx för mig :)
Marcus är verkligen världsbäst ♥ Nu har han precis bytt däck på min cykel. Så nu har jag dubbdäck både bra och bak. Så att jag ska kunna cykla bra till jobbet när han inte kan skjussa mig ;)

Annars i veckan har jag haft en hemsk huvudvärk och hade nästan tankar på en tumör. Det är dock mycket bättre idag. Skönt!! Had körlektion i onsdags när jag var ledig som inte alls gick bra. Kände mig verkligen urusel. Kändes som om jag aldrig kommer klara av att ta körkort. Men nu ska vi ut och köra i helgen så förhoppningsvis känner jag mig lite bättre då. Gillar för övrigt att köra Marcus bil bättre än bilskolans.

När Nyheterna slutar börjar sista delen på dagens Idol och det ska vi titta på och sedan ska iallafall jag sova. Kankse, kanske kan vi titta på ett avsnitt av Game of Thrones för just nu känner jag mig rätt pigg. Men det kan ju så om fort så klart.

XOXO

TwiDay.



Jag och Lisa spenderade nästan hela dagen på SF igår. Men nej det gjorde vi förståss inte men kändes som det. Jag jobbade först men fick flexa ut lite tidigare för att hinna. Kl.15.30 stod det på biljetterna att det skulle börja. TwiDay - maratonvisning av alla fyra filmer. Det började så klart inte förräns kl.16 (?) med första filmen Twilight. Till den fick vi en liten popcorn och en Mer.

Jag hade haft en grym huvudvärk hela dagen och var supertrött redan när filmen började så jag somnade och missade min favoritscen. So the lion fell in love with the lamb... Vankade iallafall efter en liten stund och kunde sen se klart filmen.

        


Efter filmen var det en paus på ca 1 h då man skulle få lite mat, någon wrap och en dricka. Vi skippade dock det och gick en sväng på stan och åt sen på Pitchers istället. Hoppade alltså över andra filmen som så klart var New Moon. Det är den filmen jag gillar minst och sov genom nästan hela sist jag tvingade Marcus titta på den. Tror nog vi kände oss rätt nöjda när vi kom tillbaka till SF vid 21-tiden och såg alla förstörda människor välla ur salongen.

        


Vi tittade iallafall på den tredje filmen, Eclipse men jag kunde inte hålla mig helt vaken under den heller. Tyckte det gick bra fram tills tältscenen då jag somna. Kanske inget jag ska erkänna igentligen då tältscenen är den mest kända. Samma som första filmen då. Somnade bara till för vaknade sen när Victora och Edward slogs :)

       



Efter filmen blev det paus igen och även en sista tävling. Var tävling och utlottning innnan varje film. Jag och Lisa blev inte dragna en enda gång. Tävlingarna hade varit kul att få vinna för man vann godis och biobiljetter men utlottningarna gjorde inget för det man fick var affischer. Haha.

Kl.00.01 hade de sagt att sista filmen skulle börja eftersom de var tvugna att visa den efter midnatt då det skulle vara världspremiär idag 16 nov. Men det drog så klart ut på tiden. Kom iallafall hem till slut vid 02.20.

Så vad tyckte jag om den nya filmen, Breaking Dawn part 1? Jooo den var bra :D Jag gillar den. Planerar att gå och se den en gång till på bio när jag inte är lika trött. Den var ungefär som jag hade föreställt mig den. Var drygt 1 år sen jag läste boken sist och det var nog bra, för annars hade jag nog blivit lite besviken såsom man alltid blir eftersom böckerna är så bra.

       


Blev ett långt inlägg om det här.
XOXO

Ett roligt lite småroligt klipp med Jacob och Edward kärlek:


Fars Dag och idag måndag.

Fars Dag igår, som alla vet. Jag och min far har inte världens bästa kontakt. Så hans firande blev ett logginlägg på Facebook. Annars brukar han eller farmor ringa för att meddela tiden för fika osv. men de ringde aldrig och jag kände inget behov av att höra av mig mer heller. Man blir bara besviken så lika bra att skita it totalt.

Så. Min Fars Dag spenderades med Marcus. Vi var först hem till mamma för lunch med henne, Sandra, mormor och morfar. Efter lunchen åkte vi vidare till Fjugesta för att fira Marcus pappa. Alla syskon var där och vi fikade supergoda bullar men även andra kakor och tårta. Men bullarna var bäst :)
Jag passade på att övningsköra både till mamma och till Fjugesta. Men hem körde Marcus.

På kvällen blev det pizza och några avsnitt av Game of Thrones. Vi har kommit in i den serien ordentligt nu :)

Idag är det ny vecka. Måndag. Har jobbat dag. Segt som fan att komma upp imorse. Cyklade och hade vinterjackan men jag frös om nacken. Usch, vad kallt det börjar bli. Längtar redan till våren.

Jobb imorgon och sen bio.

XOXO

Middag med mormor och morfar.

Igår var mormor och morfar hemma hos mig och Marcus på middag. Fick fina tulpaner av dem :) Började med en välkomstdrink, så klart. Whiskey för Marcus och mormor och en hallondrink för mig och morfar. Till förrätt gjorde jag det jag visst alltid gör numera vid tre rätters - räkcocktail med avokadocreme. Det är enkelt och gott helt enkelt. Men till varmrätt gjorde jag nått som jag aldrig gjort förut - Fläskifilé med senapssås och ugnstekta grönsaker. Det var också enkelt att göra och mycket gott. Blir att göra fler gånger :) Till efterrätt testade jag ett Halv åtta hos mig recept - Vit och mörk chokladmousse. Hade inte heller gjort det förut. Mastigt men gott. Jag älskar choklad så jag och morfar åt upp våra medan de andra två inte orkade.
Vi åt efterrätten i vardagsrummet och tittade på Så mycket bättre. Efter det satte vi oss i köket en stund och spelade några vändor med 7:an. Var en lyckad och trevlig kväll :)



Bruno Mars - It Will Rain ♥


Bruno Mars - Bruno Mars - It Will Rain on MUZU.TV

Fredag.

Tog sovmorgon idag. Marcus med. Skönt att ligga och dra sig när man vet att man inte ska göra något speciellt. Pallra oss iallafall upp, åt en lätt frukost och tittade på ett avsnitt av Game of thrones. En ny serie som vi började se på i igår kväll. Johan på jobbet har tjatat på mig att jag ska se den så nu vare dags.

Annars under dagen har vi varit till Citygross för första gången. Köpte ingenting speciellt men det blev ändå dyrt.
På eftermiddag/kvällen åkte vi till Petras jobb och hämtade henne. Åkte till Marieberg (som alla andra i stan) för att köpa en Fars dag present till deras pappa. Var en sväng till Systemet också. Petra kom också hem till oss nu ikväll. Vi har ätit mat och tittat på Idol. Busat lite med Tazza också. Jag blev lite allergisk idag. Fasen.

Undrar vem som åker ut Idol idag. Jag hoppas lite på Moa.

XOXO

Heeeelg!

Jomenvisst blev det en långhelg till.
Ibland är jag allt bra på att lägga schema ;)
Nu blire soffhäng med Mackan och lite nagellacksmålning.

XOXO

Onsdag och födelsedagsfika.

Jobbat som vanligt idag. Jag är även idag väldigt mensig och trött av mig. Vaknade med sprängande huvudvärk och fick cykla till jobbet utan luft i däcken. Kunde haft en bättre morgon. Väl på jobbet rullade dagen på. Bra det iallafall.
Sen hem på den jävla cykeln. Duscha. Steka korvar. Äta dem tillsammans med Marcus och Petra. Sen hem till Fredrik och Linda för lite födelsedagsfika för Linda som fyllde förra veckan. Det var iallafall trevligt så dagen har avslutats bättre än den börjde. Skönt :)

XOXO


PS: Invigde min cykelhjälm idag. Jag ser ut som en ful köttbulle i ansiktet när jag har den på mig. Fan va jag skämdes när jag kom där på cykeln imorse. Men man vänjer sig nog.

Jahapp, Nehepp..

Jag är så fruktansvärt seeeeg. Har ont i magen, ryggen, nacken, huvudet (ja, hela kroppen) samtidigt som det sprutar mens ur öronen på mig. Nej, det är klart att det inte gör, men det känns tammefan som det. Det är jobbigt att existera när det blir så här och ännu jobbigare blir det när man måster arbeta och vara så himla glad mot alla hela tiden. Har verkligen inte lust med det. Vill helst sova och ska ta och göra det snart.

Jag har alltid jobbat idag. Kväll. Åt chokladkaka till frukost. Det får man när man har mens och/eller är bakfull, har jag bestämt. Tyckte att den var godare idag förresten. Vet inte om det var för att jag var så sjukt mätt igår eller om det bara blir så när den fått stå i kylen en längre tid.

Men jag måster erkänna en sak:

  =  ´ 

Haha yes, jag fuskade som fan igår när jag kakan. Man köper kakmix. Blandar påse 1 med smält smör och vatten. In i fom i ugnen 40 min och sen blandar påse 2 med samma sak, fast mindre så blire en frosting ;) Smidigt och enkelt. Jag lyxade till den med lite dekoration :) Tyckte också att den blev god.

XOXO

♥ Kärlek ♥ Lycka ♥ Kärlek ♥ Lycka ♥ Kärlek ♥ Lycka ♥ Kärlek ♥

Måndag 7 november 2011.
Dagen jag och Marcus varit tillsammans i 1 år.



Jag fick superfina rosor och choklad av Marcus.
Jag bakade en chokladkaka ;)
Blev måndagsmys med tacos och efterrätt.



 

 


Min shopping, Alla helgons dag och 1 års firande

Jag köpte en del när jag och Lisa var på stan. Köpte lite julsaker. Jag har verkligen svårt att låta bli när jag hittar fina julsaker. På Åhlens hade de glöggmuggar som jag blev helt kära i. Ringde och dubbelkollade med Marcus att jag fick köpa dem åt oss, haha. Var in en sväng till Korthuset innan körlektionen och där hittade jag lite smått och gott, men även på Indiska och Lagerhaus fanns det fina julsaker.
Blev en stor och jätteskön tröja från H&M (hade den igår och den blir nog en favorit i vinter), en svart klänning och blå blus från Monki och en svart kofta från gina tricot, så nu kan jag slänga min urtvättade. Smyckena är från gina tricot.

     
            
     
     

Igår var det Alla helgon dag. Grått och trist ute. Jag och Marcus var iallafall ute och åkte en sväng. Jag övningskörde. Gick rätt bra, iallafall på vägen hem. Först åkte vi till Norra Kyrkogården och tände ett ljus på min farmors föräldrars grav. Vi var mycket hos dem på somrarna i Skåne när vi var små. Sedan körde vi vidare till Knista kyrkogård och tände ett ljus på Marcus morfars grav.

       

Stannade till hos svärfar i Fjugesta där vi fikade och började titta på en hemvideo. Tycker det är kul att titta på sånna. Hehe :) Petra och Tazza kom också en stund och det var hos som hade med sig all fika. Blev proppmätt. Så när jag och Marcus skulle ut och äta på kvällen kom vi iväg rätt sent. Var på stan till kl.19 ungefär. Hade tänkt gå till Indigo och äta gott eftersom vi firar 1 år imorgon, men ville fira på en helg. Men det såg verkligen smockat ut där inne. Gick då förbi al Forno men det var lika mycket folk där. Insåg då att vi var för sent ute och skulle ha bokat bord. Men det är ju så tråkigt för man kan ju inte bara boka ett bord som back-up ifall det är fullt på Indigo. Jag tycker faktiskt att det är dumt att de inte har bordbokning, iallafall halva stället.

Så eftersom jag och Marcus inte ville gå över hela stan för att förmodligen bli besvikna över att det inte fanns plats någonstas. Så vi valde vi det närmsta som inte var Mc Donalds - Pizza Planeten. Var gott det med, men vi hade taget ett glas vin hemma innan vi åkte och var sugna lite mer och sen är det ju inte så mysigt på ett Pizza ställe sådär. Blev iallafall mätta och tog bussen hem. Köpte lite choklad och jordgubbar på Coop på vägen hem. Så fick mysa i soffan tillsammans med Så mycket bättre istället. Funka det med :)

Idag har jag rensat i min sminklåda. Slängde lite och gjorde rent allt. Det jag visst har mest av är nagellack (40 st), men ögonskuggor och läppglans kommer inte långt efter. Ska nog börja sminka mig lite mer.

XOXO


Körlektion och stan.

Står och väntar på bussen nu. Fick som vanligt stressa men hann iallafall. Ska till Här Går Man och ha körlektion. Har inte hunnit öva så mycket hemma men hoppas att det går bra ändå.

Efter lektionen är det lunch tillsammans med Lisa som står på schemat och sedan en tripp på stan. Jag är lite shoppingsugen :)

XOXO


Nu tar jag helg!

Efter mycket jobb på kort tid (kväll i tisdag, dubbelpass igår och dag idag) så tar jag helg :D Yes, jag är ledig fredag, lördag, söndag :) Superskönt. Firar detta med en kebabtallrik och mys i soffan iklädd min lila OnePiece. Premiäranvändning för det idag. Har använt min overall från gina tricot tidigare eftersom den är tunnare, men nu är det smutsig och full med Tazza hår. Klagar inte eftersom OnePiecen är mycket varmare.

Efter maten har jag tänkt lyxa till det med lite nagellack.
Oriflame grejerna har kommit idag med så ska packa upp dem. Beställde lite nytt och hoppas att det ska vara bra. Har tänkt rensa och slänga gammalt smink. Har kommit på att det är helt onödigt att ha så mycket smink som jag har eftesom jag bara använder en tjugondel om ens det. Sen får man ju inte glömma att smink blir gammalt också så måste rensas med jämna mellanrum.

XOXO