Sista februari

Sista dagen i månaden.. Hur brukar sånt kännas? Här känns det bra iallafall, hehe :D
Årstidslåten går ju Januari börjar året, Februari kommer näst, Mars April har knopp i håret, Maj och Juni blommar mest .... Så snart mina damer och herrar är det våår :D Och jag längtar så till våren och allt som den brukar bidra till, kanske inte all dum pollen, eftersom jag är allergisk, men lite de med kasnke, hehe..

Var i skolan tidigt imorse, 09.30, hehe.. Inte så jättetidigt kanske, med tanke på att jag ska vara där imorgon kl.08.15.. Suuck.. Men iallafall.. Träffade Kina och Lisa (tror jag hon heter). Vi har ett grupparbete som ska in på fredag.. Och eftersom jag hade varit så duktigt och läst alla artiklar så bra (inte) så tog jag på mig att skriva rent, var ju jag som antecknade också, hehe.. Men de orkar jag inte göra idag.. Har hela dan imorgon på mig, slutar kl.12.00 då :)

Ne idag har jag gjort mycket känns det som.. Slutade klockan 17.. Sen åkte jag hem och kollade om de fanns någon tvätttid, och de fanns de.. Så jag har tvätttid till tio ikväll.. Så nu håller jag på och tvättar för fullt.. Men nyss kom jag hem från Willys.. Var och handlade med Steve.. Han höll på att stressa sönder mig, haha.. Men jag ska ju vara glad att han ville åka med mig, eller att jag fick åka med honom, annars hade jag ju fått vänta skitlänge på mamma.. Flera dagar och då hade jag nog dött, hehe..
Hittade inte allt, men jag får handla resten på ICA inte så mycket som fattades..
Stötte på en gammal lärare.. PG.. Han hälsade och jag hann liksom inte titta på honom så jag sa bara HejHej.. Sen såg jag att det var han, men jag hann liksom inte stanna och prata med honom när jag insåg att jag kände honom för att Steve var så jävla stressad, haha.. Skämms lite nu.. För de visste ju inte PG, hehe.. Men men..

Snart börjar O.C. och det ska jag verkligen titta på.. Så spännande ju, hehe..

Äntligen

Ja äntligen har jag har jag varit och hämtat mitt efterlängtade vitrinskåp, hehe..
Så nu står det här brevid datorn och ser fint ut :) Måste ställa in mina kristallglas och så, men de hinner jag inte ikväll.. Jag har en hel del att plugga :( Varför måste jag alltid göra allt i sista sekund? Ursch, blir så trött på mig själv. Men men..

Joseph chockerade och kom hit idag på lunchen.. Han jobbade visst i en lägenhet på min gata. Ville låna toan, haha.. Sen skulle jag keka frukost och eftersom han hade lunch så joina han..
Kanske sjukt, men de kändes himla bra faktist. Vi kunde prata och så utan att bli osams, eller såra den andre.. Och det bästa av allt! Jag kände ingenting, eller vad jag ska säga.. Jag ville inte kasta mig runt halsen på honom och sånt. Jag ville verkligen inte de, haha.. Så jävla skönt att känna att man kommit på fötter igen på riktigt.. :D Känns bra att veta att det är på riktigt och inget jag bara försökt intala mig själv :)

Mer idag då?
Nja jag har inte gjort så mycket mer.. Kollar på Desperate housewives så klart :)
Och så har jag pratat med gosingen på msn :D
Usch va orolig jag blev ett tag, men nu känns de bra igen, hehe ;)
Vill att de här sista veckorna går fooort, hehe..

Träffade Eila idag också förrsten..
Hon är föör gullig.. Usch va jag saknar henne.. Måste låna hem henne lite..
Frågan är bara när.. Hmm..

Jossans bil har blivit stulen också!! Igår...
Helt sjukt. Jävla idiotier det finns..
Jag blir så himla arg!!

Måndag

Idag är det måndag och idag har jag varit ledig - skönt :D

Gick upp halv elva imorse för de var någon idiot som skottade snö men en sån där maskin som lät asmycket.. Var utanför mitt fönster i kanske en halvtimme.. Så jag var tvungen att gå upp..
Sen vid halv ett gick jag hem till Emma, så gick vi ut med Elsa i skogen ungefär en timme, det var himla skönt :) Friskt luft plus lite motion, hehe..
Fick lite lunch hos Emma sen när vi kommit in, hehe..

Gick därefter upp till stan och mötte Lisa, så åkte vi till Blomsterlandet och Europris och så. Köpte lite frön och såjord, dags att börja odla nu, hehe.. Hoppas snön försvinner snart så jag kan ta hem mitt växthus och göra fint på balkongen :D

Nu ska jag ta och diska lite och sen laga mat. Låter lite sjukt att jag ska diska innan jag ska laga maten, men stekpannan och massa annat är smutisgt, inte orkat diska sen i lördags.. Är väl dags nu kanske.. hehe..

Igår lördag :D

65721-1

Igår vare drag, hehe..
Cissi kom hem till mig vid halv 8, då lagade vi lite mat, kyckling, curry och ris. Och så kollade vi på Melodifestivalen. Efter typ andra låten kom Lisa :)
Det var himla synd att After Dark inte gick vidare.. Synd, snarare sjukt, haha.. Men det var jättebra att Andreas Johnsson vann :D yees. hehe..

Spelade lite ölspel med en kortlek och sen efter ett tag kom Christer, haha.. Lite chockerande, men himla kul faktist :) Han bor visst en gata bort.. Han hade med sig lite sprit, och groggvirke..  Bjöd oss på jättegoda drinkar, hehe.. Det var bra tycker jag, haha.. För jag hade bara öl eftersom jag gav min alkoläsk till Lisa.. Visst är jag snäll?! hehe..
Sen drack vi upp min Jägermister.. Så jävla äckligt egentligen, men den tog slut och Cissi och Chrsiter drack bara en, ops...

Sen drog han tydligen till Klaras och vi till MM-baren. Kommer inte ihåg hur vi kom upp.. Eller jo jag vet att vi gick, men vilken väg vet jag inte. Helt plötsligt var vi iallafall framme.
På MM vare faktist kul. Brukar inte vara det tycker jag, men de var det verkligen :)
Köpte en varsin drink. Och sen typ "försvann" Cissi, eller hon försvann inte, såg na hela tiden, men hon var inte med oss, haha.. Måste prata med henne om det där, haha..
Jag och Lisa satt med två rätt roliga personer.. Tjejen var hela 30 år.. Haha.. Men hon såg verkligen inte ut som det.. Blev rätt chockade när hon sa de.. Sen vare också hennes gaykompis, hehe.. Han var jättelång, och tydligen nån slags modell, hehe.. De var roliga iallafall.. :D

När Cissi skulle till bussen gick jag Lisa och Dennis (han var också på MM) till Elvis och köpte mat. När jag skulle betala hittade jag inte mina pengar.. Sen hittade jag inte ens mitt bankomat kort.. Fick typ panik och skämdes ihjäl för att jag inte hade pengar att betala maten med.. Men Dennis betalade åt mig, så jag slapp skämmas ihjäl på riktigt..
När vi fått maten gick vi hem till Lisa och Dennis.. Jag skulle typ sova på soffan eller någe, haha, men det blev inte så..
Orkade inte äta min pizza, åt bara 3-4 tuggor kanske. Men jag tror Dennis kekade upp den, haha.. Hungrig som fan måste han ha varit, hehe..
Men jag stannade inte hos dom så länge. Utan jag gick hem, helt själv, mitt i natten.. Det var läskigt tyckte jag.. Var liksom helt öde där jag gick, så jag ringde till en massa, men de ville inte svara.. Bara Jossan svara, men hon var dum och ville inte prata med mig. Haha.. Jag kom iallafall helskinnad hem och så.. Var hemma vid tre ungefär.

Imorse vakande jag vid 11 och trodde jag var typ död. Ingen härlig känsla direkt. Lyckas iallafall pallra mig till väskan och kolla om mitt bankomat kort låg där. Och det gjordet de som tur var :) Hittade även mina pengar i byxfickan, precis där jag lagt dem.. Dessvärre hittade jag inte mitt skärp och mitt diadem. Förhoppningsvis är de hemma hos Lisa, tror jag tog av mig didademet där iallafall.. Skärpet vet jag inte när jag hade sist.. Eller det är inget skärp, ett band som jag hade med tröjan. Den rörde mycket på sig när man rörde sig, så jag kan ha tappat det på MM, men jag vet inte..
Gick ialalfall och la mig igen.
Sen ringde min moster vid kl.13 och då gick jag upp en timme ungefär, åt frukost och så.. Sen gick jag och la mig igen, och gick inte upp förns vid fem.. Har alltså legat i sängen hela dan.. Men det har varit skönt :)

Är fortfarande helt seg..
Har kekat ipren, alvedon, apelsinjuice och borstat tänderna ett antal gånger..

Frågan är om det var värt det.. Haha.. Joo det var det :D

Jaha..

Det där med att skriva tenta, gick ju inte allt för bra..
Den var mycket svårare än den första.. Ursch.. Är inställd på 3:e gången gilt.. Lika bra kasnke så jag lär mig allt ordenligt.. Kommer nog inte vara någon mer tenta på de området förns till sommaren.. Och de blir ju knas kom jag på.. För då har jag ju en annan tenta.. Men de där för lärarna fixa, haha..

Kollar på Men i trees nu och pratar med en gosing, hehe :D
Men jag är pisshungrig så jag måste snart fixa lite mat.. Kyckling :P De ska nog bli gott, nytt recept så de kan bli lite spännande, haha..
Sen får jag inte glömma att ringa Cissi, hehe..

Haaare bra !!

Tröött

Ursch vad trött jag är, och ont i nacken har jag också.. Inge vidare skönt :(

Jossan var ju här förut och sen när hon åkte någon gång efter fem har jag försökt sitta och läsa..
Men jag har väl suttit och spelat lite spel, eftersom det är så tråkigt det jag läser om..
Sen har jag också kollat på dubbelavsnitt att Criminal Minds.. Asbra :D Passade på och keka då också, haha.. Var lite orolig att jag skulle få gå och köpa en kebabtallrik, orkade verkligen inte laga mat, gjorde ju de med lunchen, haha.. Men som tur var hittade jag en matlåda i frysen med tacopaj :D Så jag behövde bara göra sallad och sen sparade jag 55:- och det kändes lite nyttigare också, hehe..

Nu känner jag mig jättetrött.. Ska snart gå och lägga mig och läsa och hoppas att jag inte somnar på en gång då. Men jag tänkte gå upp tidigt imorgon så då hinner jag läsa också :) De blir nog bra..

Gooood naaattt :)

Fredag

Oj vilken fredag sen..
Gick upp tidigt imorse, men inte så tidigt som jag hade planerat.. Försov med 45 min, haha.. Så jag fick skippa frukosten, ta ett glas juice bara..

Hade föreläsning om Vetenskaps teori del 3 idag.. Rätt tråkigt fakiskt.. Det mesta är typ bara flumm.. Eller flumm kanske det inte är, men det är rörigt och alla tycker olika, sen i slutändan är alla helt konstiga och inget stämmer.. Tur att man får blanda lite då :) De fick man inte göra på människosynen och etiken.. Men nu är det visst tillåtet, haha..

Nyss så diskade jag, och innan de åt jag lunch - pyttipanna med rödbetor och ägg, hehe..
Nu ska ska jag plugga så jag inte kuggar på omtentan imorgon..

Jossan kommer nog och hälsar på mig lite senare, hon skulle visst hjälpa mig och plugga :D hehe..
Tur att jag har henne ibland, :D

Men allra först måste jag hälsa på någon på msn.. hehe

Elak

Usch nu känner jag mig både taskig och elak..
Men det är väl bättre att säga som det är, istället för att bara låta bli och säga något överhuvudtaget?
Även om man inte säger hela sanningen. Hade jag gjort de, så hade jag kännt mig ännu mer usel..

Visst jag hade ju typ redan sagt okej, men man får väl ångra sig?

Och om man ångrar sig eller bara inte vill, så är det väl bättre att säga det istället för att träffa honom och vara allmänt otrevlig? Eller otrevlig skulle jag väl inte vara, inte med flit iallafall, men det skulle kännas lite väl pressat. Som om att du måste göra det här, eftersom du nu hade sagt så ...

Nu har jag iallafall sagt att jag inte vill..
Elakt eller hur?!
Men jag tror att det var bättre att säga att jag inte tyckte det kändes helt bra, istället för att säga att man tycker personen är lite småjobbig och inte är ett dugg intresserad..
Eller?

Aja skitsamma.. Gjort är gjort..
Får väl känna mig lite unken ett tag, men va fan ...

Yees

Gud vad glad jag är.. Iiiiii :D
Kollade nyss studenforum och min studentmail och jag klarade hemtentan och så hade jag öven klarat min omtenta :D Sååå sköönt :D haha.. Så nu har jag hela 18 poäng och inte bara 10 som jag torrde för en timme sen, haha..

Det var bara 25% som klarade omtentan.. De var lite chockarande att hela 75% fick U.. Då blir man ju lite extra glad att man lyckades vara en av den 25%:en, hehe..

Föör glad är jag nu ju.. haha..

Men det fattas fortfarande 7 poäng, så jag ska återgå till att läsa till omtentan som jag har på lördag.. Nu är iallafall typ halva den kursen klar :D

Torsdag

Den här bloggsidan.. Jag vet inte riktigt.. Jag får inte riktigt något grepp om den.. Vill ju att alla mina bloggar/inlägg ska ligga på samma sida, startsidan när man går inte på http://medei.blogg.se men de verkar inte vilja bli så.. Får se var de här inlägget hamnar...

Men aja..

Idag är det torsdag och jag gick upp redan kl.9 imorse trots att jag är ledig idag.. Var så att min pappa, farmor och farfar kom hit kl.10 och skulle kika på min lägenhet, eftersom de inte har gjort det än.. De hade med sig fika, så jag började min dag med en bulle.. Känns inte allt för bra, men men..

Nu börjar jag piggna till lite iallafall.. Så jag ska ta fram mina skolböcker nu och läsa lite i dem.. Har omtenta på lördag - blää!!

Idag fyller Samir 19 år, så grattis, hehe..