Tisdag

Idag har jag varit ledig. Sov till typ 20 över 10 då min moster ringde och väckte mig. Ska hem till henne imorgon vid kl.10-11 för att vara med och vara barnvakt åt Vilgot. Roligt att hon vill att jag kommer och inte tycker att jag tränger mig på :)

Jag steg trots min trötthet upp men tog det lungt. Åt frukost och tittade på det nya avsnittet av Gossip girl (älskart). Läste lite bloggar och sen duschade jag m.m. Tog bussen upp till stan och mötte upp Julia och Kiina på Bredbar. Var rätt nöjd med min outfit, vågade nämligen ha klackskor och Julia tyckte att jag var citychic ;) haha. Vill man vara fin får man lida pin, heter det ju och jo jag har rätt så jätteont i mina fötter. Inte bra. Måste vänja dem med skorna eftersom klackskor är ju det snyggaste som finns.

Jag köpte iallafall present från mig och Sandra till Vilgot som fyller 1 år på torsdag. Gud så fort tiden går! Sen gick vi även till bl a Lindex. Sa att jag ville ha någe med krimskrams och då hittade vi en jättefin tunika som fick följa med mig hem :) Och eftersom det är höst nu så kände jag att jag behövde en svart mössa med paljetter :)

                              
     
                                                    Fint va? :)

Nu håller jag på och tvättar samtidigt som jag tittar på Idol. Sen tänkte jag nog ta och läsa lite Låt den rätte komma in.

XOXO


Söndag och blåst

Det finns inget jag avskyr så mycket som att cykla när det blåser ute. Alltså seriöst nu måste vädret vända någon gång. Det har ju blåsit konstant i en vecka och idag är det värre än någonsin. När man vaknar på morgonen och hör hur det tjuter i träden vill man ju gärna inte stiga upp. Vilket resulterar i att man får stressa som en idiot för att inte komma försent till jobbet.

Gör ju delad tur idag, alltså jobba 7.30-13.30 samt 16.30-20.30. Är hemma hos mamma i Lundby nu. Brukar åka hit när jag gör delad tur. Jag är nämligen rädd att jag inte kommer åka tillbaka till jobbet om jag åker hem till mig. Och det bästa när mamma är hemma är att hon tjatar och har koll på klockan åt mig så jag verkligen kommer iväg. Haha.

Igår var jag sjukt trött när jag kom hem. Åkte förbi Maxi och köpte någe att äta efter jobbet. Träffade Madde, hennes kille, mamma och tvillingarna. Gud så söta de är. Jag skulle hälsa till alla, så nu har jag gjort det ;) Emma, Emma (eller kanske inte Segersten :P) och Lisa tjatade lite på mig igår att jag skulle komma till Indigo och joina dem. Var lite dumt för jag ville ju så klart åka dit men jag orkade verkligen inte.

Nu ska jag ta och äta något för det var sill till kvällsmat på jobbet. Blä.
XOXO

54 dagar kvar till New Moon

                             Snälla ge mig 20 november nu!

Det är iallafall höst ute nu och egentligen längtar jag till december. Jotex höst/vinter katalog damp ner i mitt brevinkast för några dagar sen fullproppad med julgardiner, julstjärnor m.m. Finns det någe mysigare än julpynt? Jag tror inte det. Tänk va bra det vore om jag fick ett jobb med riktig lön så jag kunde spendera hela december med att köpa julklappar och göra min lägenhet till den mysigaste på hela Norr. Man kan ju alltid drömma :)

Tillbaka till verkligheten: Julia och Kiina kom ju hem till mig igår. Vi blev ännu mer lata så vi köpa pizza istället för tacos. Julia behövde nämligen riktig bakismat ;) Tittade på Idol och ifrågasatte lite av juryns beslut och sen tittade vi på Grease.

                
  

Ojoj. Klockan är redan snart 14. Dags att duscha kanske?
XOXO


"Man kan inte låsa upp en dörr med en tidning!"

Jag kände att jag hade ett riktigt uselt tålamod i onsdags när jag vaknade. Vet inte om det berodde på att jag var så fruktansvärt trött att jag snoozeade i 1 ½ h eller om det berodde på att jag fick mitt månadsbesök av M. Jobbigt kändes det iallafall. Kämpar i motvinden till jobbet och lyckas komma i tid men möts av arga brukare som vill ha nycklarna så att de kan komma ut och gå hem. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, men på någe sätt så blev det en rätt bra kväll. Det trodde jag aldrig.

Jag jobbade även igår, fast då på Lunden. Slutade kl.14 så dagen kändes lagom lång. Svintrött var jag dock. Så jag gjorde absolut ingenting igårkväll. Tittade på Idol och pratade lite med Jossan på Skype. Vilket jag gjorde i förmiddags också. Eller inte med Jossan utan Christoffer. Även denna gång hade de varit ute och roat sig. Haha. Christoffer fick för sig att de skulle sjunga en låt. Hördes inte så bra och sen blev det massa laggning så jag la på. Efter ett tag ringer de upp och då har tydligen alla gått och lagt sig utom han och Jesper så då sjung de typ 2 låtar och sen hade vi allsång på den tredje, haha. De tycker att jag latar mig för mycket. Så jag lovade att typ skärpa mig. Julia och Kiina kommer hem till mig ikväll. Vi ska lata oss med tacos och Idol, haha. Men innan de kommer ska jag försöka att städa lite.

Har alltså varit ledig idag men ska jobba i helgen. Suck. På tal om mindre roliga saker så har min farmor fått bröstcancer. Hon ska ta mera prover, tala med kurator m.m. på måndag och sen ska hon opereras på torsdag. Håll tummarna för att det kommer att gå bra!

XOXO

The Host blir film!

Ja!, tänk att det verkligen är sant. Läste först på en Twilight blogg att bloggerskan hade blivit tipsad om att The Host (Stephenie Meyers senaste bok som jag nyss skrivit om) kommer att bli film. Så jag gick in på Stephenies hemsida för att se om det stod någon om det vilket det gjorde :D Yey!

I am very happy now!

PS: Nu är det bara 56 dagar kvar till New Moon har premiär, till skillnad från de 164 dagarna det var när jag började räkna ner ;)

Haha! Peter Facinelli hade lagt upp denna på sin Twitter...


Genom dina ögon (The Host) av Stephenie Meyer

                                    


Jag läste ut Genom dina ögon (The Host) av Stepheine Meyer igår. Skrev ju redan igår att jag var rätt arg på Wanda och inte nog med det för sen fick hon mig att börja gråta. Vet inte om jag har gråtit till en bok förut, men jag tror nästan inte det. Grät inte vid de sorgliga delarna av The Twilight Saga, utan det var mest att jag log konstant vid allting som jag tyckte var bra. Så det var lite jobbigt igår när tårarna började rinna och inte nog med att det kändes lite konstigt så var de i vägen så jag inte såg texten.

Genom dina ögon utspelar sig i en science fiction värld där aliens aka Själarna har tagit över jorden från människorna eftersom de har för mycket ondska och våld i sig. Själarna är rakt egenom goda. Det finns t ex inga pengar längre eftersom det inte behövs, man tar bara det man vill ha. Och det fungerar.

Boken handlar om Vandraren (en själ) och Melanie Stryder (en människa). Vandraren blir placerad i Melanies kropp för att ta över den, som många andra själar gjort tidigare på de flesta andra människorna. Men det blir inte riktigt som planerat. Mel vägrar att försvinna och detta påverkar Vandraren starkt som börjar att känna som Mel gör, vilket resulterar i att hon älskar två människor hon aldrig har träffat. Tillsammans ger de sig ut i öknen för att leta efter dem.


   


Jag älskar Stephenie Meyer. Hon skriver otroliga böcker. Jag har läst alla hennes fem böcker som hon utgett (och ju en till halv bok typ) och jag älskar dem alla. De tillhör toppen på min lista över bästa böcker. Men först blev jag arg på Stephenie pga namnen på dem som tar över människorna. Själarna. Som om människor inte har en själ. Men det är inte riktigt så. I slutändan handlar boken mycket om kärlek och jag älskart.

Nu känner jag mig ledsen för att boken är utläst och jag väntar spänt på hennes nästa bok. När det än blir. Vad det än blir. 


                 Genom dina ögon får betyget 5 av 5 möjliga!


Update: Sandras fest, läsning och Vivalldi

Då har man kastats in i arbetslivet igen efter ett par veckors jobbfrånvaro. De ringde och väckte mig igår och ville att jag skulle komma och jobba på Vivalldi redan igår och det kände jag ju mig tvungen att tacka ja till eftersom jag inte hade något planerat, förutom läsning av Stephenie Meyers nya bok. 

Vivalldi tillhör ju Rosenlund (Rosenlund/Vivalldi heter det ju) och ligger en halv trappa upp. Är ett demensboende för de lite piggare. De har egna små lägenheter och sen finns ett stort allrum i mitten med kök och TV. Egentligen är det väl samma tanke på Lunden, men deras lägenheter är mindre. Vet inte varför men det känns mkt mysigare på Vivalldi. Är kanske för att de är dementa och lite roliga att lyssna på. Sen klarar de mycket själv så det blir inte lika tungt som på Lunden.

Som sagt kastades jag in i arbetet på en gång för jag fick vara själv ett tag, precis efter jag tittat runt, innan Veronica kom. Men de var så snälla mot mig tanterna så det gick bra :) Jag jobbade även idag och då var vi trötta allihopa, beror nog på vädret. Ska även jobba imorgon och sen lördag kväll, söndag delad, måndag kväll och fredag kväll. Samt både torsdag denna vecka och nästa på Lunden. Får se hur det går. Jag är visst efterfrågad där av vissa brukare, sen så har det kommit massa nya som jag inte vet någonting om, men det ska väl fungera.

På tal om någe annat så hade Sandra som 20 års fest hemma hos mig i lördags. Kom en del folk och det var trevligt. Var glas, tallrikar, skedar, flaskor, singstar m.m. överallt sen. Gick dock bra att städa. Är glad att jag bad Sandra köra på plastmuggar :) Hade fått diska hela dagen annars. Jag har inte ås mkt bilder från festen men några iallafall och de kommer väl så småningom upp på bilddagboken.

Nu när jag inte har uppdaterat här så har jag suttit ovh läst Genom dina ögon. Har inte alls mkt kvar. Usch jag blir så arg på Wanda. Fast jag gillar boken iallafall. Men nog om det nu. Som sagt är den snart utläst (tråk) så då kommer ett litet blogginlägg om den senare :)

XOXO

PS: Ni missar väl inte nya Gossip girl avsnittet som kom idag?


Min lillasyster fyller 20 år idag!

Ett stort GRATTIS till min lillasyster Sandra som fyller hela 20 år idag. Helt sjukt att hon är så pass gammal att hon får gå på systemet nu. Iallafall. Grattis! Love you sis! <3



   


Jobb, Willys, Marieberg och Fanny

Nu börjar det hände lite på jobbfronten. Ska jobba 4 turer nästa vecka på Rosenlund, Vivalldi. Har aldrig varit på Vivalldi men det kommer nog att gå bra. Hoppas bara att jag får t ex dela mediciner utan delegering för sköterskorna. Känns så löjligt annars. Ska alltså jobba som uska, suck. Hade ju hellre velat få några ssk-turer, men man får väl ta det man får. 

Den 5 okt ska jag på vaccinationsinformation och demostration, typ. Chefen från barn ringde och frågade om jag var intresserad att stå på listan för inringning till infektion där de kommer ha en vaccinationsmottagning på dagen och akutmottagning på kvällen. Jag var så klart intresserad. Har man tur kanske man får jobba med barnen. 

Igår var jag med mamma och Sandra till Willys så nu är det mer än fullt i mitt kylskåp (har lite av Sandras grejer till hennes fest imorgon där också). Sen släppte vi av Sandra på dansen och fortsatte till Marieberg. Jag köpte present till Sandra och mamma köpte även till Fanny. Eftersom hon fyller år idag GRATTIS! 

På tal om någe helt annat så ringde Jossan mig på Skype imorse när hon kom hem från en utekväll (klockan var alltså typ 11 hos mig och 02 hos Jossan). Det var lite kul, hörde ju på en gång att hon hade varit ute ;) Haha. Sen kom hennes roommates hem och härjade lite. Fick prata med både Christoffer och Pontus och sen höll Pontus på  framför Webcam, haha. Lite kul :) Jag saknar Jossan. Önskar att jag kunde åka och krama lite på henne.

Och på tal om en också annan helt sak så har Lisa blivit Team Jacob och är helt fast i The Twilight Saga nu. Yes ;D Jag gillart! Hon tycker dock att Edward är en tönt, kan vara för att hon inte läste första boken elelr för att hon har dålig smak. Jag vet inte vilket ;) hehe. Jag kan demostera med en serie vad som har hänt med Lisa:


Død snø (Dead snow)



Haha såg nyss denna film. En norsk komedi/skräckfilm från 2009. Vilket det verkligen var. Jag skrek och hade hjärtklappning varannat med att jag skrattade. Jag visste ingenting om den, bara att den tillhörde kategorin skräck. Var på någon sida för att rösta inför Scream Awards 2009 och hittade filmen och tänkte att den kanske kunde vara bra. Komedin inslag listade jag ut själv, eller hoppades att de skulle vara så för den är helt störd.

Død snø handlar om ett gäng ungdomar som ska spendera påsklovet i en stuga mitt i ingenstans i Norge. Man kan inte köra dit så de måste lämna bilen och gå en bra bit till stugan, de har även en snöscooter. Täckning på mobilen finns så klart inte heller. Sen börjar folk dö och försvinna ;) Aldrig sett värre blodbad.


Millennium triologin av Stieg Larsson

Nu (läs: igår) har jag läst klart den sista boken, Luftslottet som sprängdes, i Millennium triologin av Stieg Larsson. Det känns skönt att jag äntligen har läst ut den och det kanske inte är ett så bra betyg. Men böckerna (Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes) är bra. Handlingen är bra och man gillar karaktärerna Lisbeth Salander och Mikael Blomkvist. Men ändå har det stundtals nästan varit omöjligt att läsa vidare. Vet inte om jag är seg eller vad det är frågan om, men jag hänger verkligen inte med. Alla dessa personer och deras livshistora. Jag kommer t ex inte ens ihåg vem flera av personerna är. Alltså om de tillhör polisen, RPS/Säk, Säpo, Millenium eller Milton Security. Vilket gör det lite förvirrande ibland och veta om det är en skruk eller inte. Eller okej folket på Millennium och SMP har jag nog koll på.

Sen har jag kommit fram till att Mikael Blomkvist är en riktig kvinnokarl men ett självförtroende som heter duga.  Hur många nya kvinnor ligger han inte med? Och fort går det också. Rak på sak bara: - Jag är attraherad av dig, ska vi knulla? Beter sig folk så här i Stockholm? För det gör vi väl inte i Örebro?

Alla har sånna sjuka självförtroenden i boken att jag måste irritera mig på dem. Det slog mig nu när jag läste i slutet av boken. Hmm.

              
      

Sammanfattningsvis så får Män som hatar kvinnor 4 av 5, Flickan som lekte med elden 3,5 av 5 och Luftslottet som sprängdes 3 av 5 i betyg. Och då är jag nog snäll. Men som sagt är det en jävligt bra handling och stundtals är det som om man försvinner in i boken, men oftast inte.

R.I.P Patrick Swayze

  

57-årige filmstjärnan somnade in hemma

NEW YORK.
Patrick Swayzes kamp mot cancern är över.

Den världsberömde filmstjärnan dog i går, 57 år gammal.

– Han avled stilla omgiven av sin familj, meddelade en talesman tidigt i morse.

                                                                                     Läs hela artikeln HÄR.


Jag visste inte riktigt att han var så sjuk. Visste nog typ bara att han hade någon slags cancer men typ inte hur allvarlig den hade varit, hur länge han haft den eller hur aggressiv den var. Fick typ en chock när jag läste i Ninas blogg att han hade dött. Och sen fick jag ytterliggare en chock när jag googlade efter bilder och hittade några där han ser ut att vara mkt äldre än 57. Nu när den första chocken har lagt sig känner jag mig mest ledsen.


                                                     R.I.P
                                             Patrick Swayze
                                  18 aug 1952 - 14 sept 2009


Gossip girl & True blood

Nu har jag sett säsongspremiären av Gossip girls tredje säsong :D Känns bra att det har kommit igång nu. Men som vanligt är jag inte så stort fan av Vanessa. Blair och Chuck verkar iallafall stanna tillsammans och det gör mig ju överlycklig :)


            Titta på klippet för att se vad som har hänt under säsong 2

Medan en säsong börjar så slutar den andra. Har nämligen sett säsongsfinalen av True blood säsong 2. Och ja, det slutar spännande! Läste någonstans att tredje säsongen inte skulle komma förrän i sommar. Hmm. Undrar om det stämmer.

XOXO

 


MTV VMA's 2009

Kvällen började ju kl.20 i New York (kl.02 i Sverige) med Preshow på Röda mattan. Ashley Greene (Alice Cullen - Twilight) kommentreade modet och sen var det någon snubbe som kollade in hur det såg ut backstage (inga kändisar syndes till) och Sway som härjade på Röda mattan. Det var mkt tal om the queens Lady Gaga, Beyonce och Taylor Swift. Lady Gaga anlände i en limo tillsammans med han grodan i världens wieardaste utstyrlsel. Har aldrig tänkt på det förut, men hon är ju riktigt ful. Beyonce var däremot jättesöt i en röd klänning och lockigt hår. Taylor anlände med häst och vagn som såg ut att komma från sagan Askungen. Hon hade en lång glittrig klänning. 



Även Pink hade en anmärkningsvärd entré. Hon anlände på en brandbil. Preshowen var helt okej. Lite smårörig bara och jag gillade inte när han snubben backstage höll på och skrek hela tiden. Allt avbröts hela tiden ocskå med reklam. Typ var 5:e minut. Asjobbigt.

Russell Brand var kvällens host. Han var skrikig och pratade flera gånger om han hade i sina tajta byxor. Hmm. Självklart pratade han även flera gånger om att bl a Robert Pattinson var på the VMA's, trots att man aldrig fick se honom. Han var typ backstage hela showen.

Showen började även med att Madonna höll ett tal om Michael Jackson och sedan var det ett tributemeddly med Janet Jackson till Michaels ära. Var rätt coolt. Andra uppträdanden var Taylor Swift - You belong with me på tunnelbanan. Lady Gaga - Paparazzi. Lät bra, men var helt sjukt framträdande. Beyonce - Single ladies, tycker samma sak som Lady Gaga. Lät hur bra som helst men what's up med deras kläder och danser? Greenday och Pink uppträdde också samt Jay-Z m.m.

   
           

Video of the year: Beyonce, Single Ladies

Best New Artist: Lady GaGa, Pokerface

Best Hip Hop Video: Eminem, We made you

Best Male video: T.I, Live your life

Best Pop Video: Britney Spaers, Womanizer

Best Rock Video: Green Day, 21 guns

Best Female video: Taylor Swift, You belong to me


Under Taylors tacktal kommer helt plötsligt Kanye West upp och tar mikrofonen och säger att Beyonce skulle ha vunnit istället. Helt sjukt. Va fan tänkte han på? Läste på Blondinbellas MTV blogg om att han gjorde samma sak för 2 år sen och jag tror nog att det är sant, för att jag kände väldigt väl igen hela situationen.
När Beyonce sen vann tog hon upp Taylor på scenen och rättade till allting. Hon verkar vara en rätt fantastisk människa :)

                   

Tycker att det var mycket avbrott hela tiden. Jag gillar inte avbrott, det förstörde typ hela showen. Var det inte reklamavbrott så var det folk som avbröt varandra när de skulle presentera de nominerande eller de som skulle uppträda eller när det var ett band som spelade så kom de och skulle berätta vad som skulle hända de närmsta minuterna. Okej att en text kommer upp men de behövde inte ha läst det som stod högt. Man hörde inte vad de sa och man hörde inte vad bandet sjung. Asjobbigt var det.

Nu orkar jag inte skriva mera och det här för att min dator är asseg, men HÄR kan man se typ hela showen. Tips är att titta på framträderna och Madonnas tal :) New moon trailern och soundtracket till filmen har jag ju redan skrivit om i tidigare inlägg.

Årets VMA var inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Som sagt mkt irritationsmoment men jag kanske var för trött och var extra känslig pga det kanske. Who knows. Får kanske se det igen när de visar det på rimliga tider på svenska MTV.

Förresten så hade de censurerat alla svordomar. Helt sjukt. Hatar när de gör sånt. Man vet ju att det kommer komma ord som bl a fuck eller fucking när man tittar på sånna program så varför censuera? Blir bara jobbigt.

Just.. Höll på att glömma att Pink och Shakira hade likadana klänningar och det var tydligen något som kommenterades mkt på Twitter under kvällen, haha. Sen vill jag också bara säga att några som presenterade saker var bl a Taylor Lautner, Leigthon Meester, Chace Crawford samt att Kathy Perry var där och sjung We will rock you i början av showen.

                             
   

Måste lägga upp en backstagebild på Taylor, Robert och Kristen Stewart också eftersom den förra jag la upp var av så dålig kvalité.

  


Soundtrack till New Moon: Death Cab For Cutie's 'Meet Me On The Equinox'

Det var inte bara premiär för den nya New moon trailern igår på MTV VMA 2009 utan även för låten som är filmens soundtrack. Jag vet ärligt talat inte när de visade eller spelade upp denna låt. Var rätt rörigt och massa reklam hela tiden så jag tror nästan att de spelade den under reklamen, men det kan helt vara så att jag var för seg för att uppfatta den. Det höll ju på mellan kl.02 och nästan kl.06.

Men här är den iallafall och jag måste nog säga att jag gillar den :)


Taylor Lautner, Kristen Stewart (som har ny fin frisyr) och Robert Pattinson presenterade nya trailern till New Moon

Trailern är AWESOME!!

Movie Trailers - Movies Blog

MTV VMA 2009: Röda mattan börjar nu! Äntligen!



Har peppat lite med
Blondinbellas MTV blogg under kvällen :)


Förfest hos Lisa och sen Frimis

Igår var det party. Lisa kom och hämtade mig efter jobbet (som ni kanske vet) och sen åkte vi till Maxi och köpte lite mat. Ceasarsallad med grilladkyckling. Asgott. Efter ett tag kom Amanda och sen Kiina också. Och senare under kvällen kom Fia också. Vi hade jättekul typ helta tiden. Våran middag var kanske inte den bästa grunden för jag har inte alls mått bra idag. Jag har även fått typ blåsor på "trampdynorna" på fötterna, inte skönt. Men det var som sagt kul igår :) Vi gick till Pitchers en stund innan Frimis och sen var klockan helt plötsligt två och det var dags att åka hem. Jag och Kiina satt på en regnig bänk och väntade på Magnus. Måste ha glömt min kofta där, för nu är den borta.

 
   
                 

Lisa jobbade idag med (haha hur hon nu klarade av det!) och sen kom hon förbi mig så åkte vi och kollade efter min tröja men den var så klart inte där och sen åkte vi hem till henne och väntade på att Amandas gäster skulle åka hem. Blev lite ändringar i våra planer så det blev mat från Grekiska kolgrillsbaren och sen Twilight hemma hos mig. Lisa har lånat hem När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta nu. Så jag hoppas hon kommer ha en del att diskutera sen, typ ;)

Fler bilder kommer som vanligt upp så småningom på bilddagboken.

XOXO

Äntligen är Greek tillbaka

Tittade nyss på första avsnittet i säsong 3 av Greek. Jag insåg hur mycket jag har saknat den serien. Den är så himla rolig :) Älskar alla, hehe. Undrar om jag hinner titta på ett till avsnitt innan Lisa kommer och hämtar mig. Vi ska till Maxi och köpa någe ätbart o sen blir det förfest med Kiina hemma hos Lisa och sen Frimis (skulle jag tro). Jag har nyst sen jag vaknade imorse så det bådar inte gott, men turbuhalern och de blåa följer med så jag kanske klarar mig, tar nog med de vita också ifall att.

Förresten var det någon som såg Pirates of the Caribbean: At World´s End igår?

      
      

Pirates of the Caribbean filmerna är så himla bra. De tillhör mina top 6 filmer (andra som är på listan är The Notebook, A Walk to Remember och Twilight). Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides kommer att bli den fjärde Pirates of the Caribbean filmen. Yey! Premiären är beräknad till maj 2011.

XOXO

"Ja må hon leva ..."

Idag fyller Emma 22 år så ett stort GRATTIS till henne :D


The Vampire Diaries


Har inte bestämt mig om jag gillar det eller inte. Såg nyss första avsnittet. Var premiär (USA) igår. Ska nog ge det några avsnitt till innan jag bestämmer mig. Kommer antigen hata eller älska serien. Jag gillar ju vampyrer så varför inte?


Genom dina ögon & träningsvärk

Igår var det värsta sommarvärmen ute. Riktigt skönt. Jag var på stan med Lisa en sväng. Köpte present till Sandra som fyller 20 år nästa vecka och Lisa köpte lite kläder till Dennis. Sen så köpte hon även en bok till mig - Genom dina ögon av Stephenie Meyer :D Hon var tydligen skyldig mig pengar men det kommer jag inte ihåg, haha. Jag har inte bestämt mig om jag ska läsa klart Luft slottets som sprängdes först eller om jag ska läsa den emellan.

Igår var jag även tvungen att tvätta en del. Egentligen tvättade jag ju iförrgår men då kom en granne och snodde tvättiden trots att jag bara hade tvättat hälften. Visst jag hade inte bokat någon tid, men det var iallafall irriterande.

Idag har jag grym träningsvärk (dock inte som efter första core passet, men tillräckligt). Var på Aerobics 2 igår. Jo det var svårt. Och jobbigt. Men jag tänkter nog gå på det i fortsättningen med istället för att gå på ett 1 pass. Eller jag kanske kan gå på båda? Jag har ju verkligen ingen kordinationsförmåga eller rytm, så det är nog bra om jag går och tränar lite :)

XOXO

Core, kräftor och trappstädning

Var på core igen igår. Var kul, men har inte lika mkt träningsvärk idag trots att jag svettades som en gris på passet. Men det kanske kommer imorgon.

Mamma kom och hämtade mig efter coren, trots att hon glömde bort tiden. Vi åkte hem till Lundby och åt lite kräftor med Sandra och Filip som joinade efter en stund. Tittade på Idol. Hmm. Jag vet egentligen inte varför jag tittar. Är bara Anders i juryn som jag gillar. Men jag ska nog se ikväll iallafall.

Sen så har mamma typ tvingat mig att städa trapporna ordentligt denna månad. Vi har ju 3 månader per år som vi har trappstädning här i huset. September är alltså min. Så det har jag gjort idag. Sopat t.o.m. källartrappan och sen torkat med rengöring. Ganska smutsigt vatten blev det. Hade även ytterdörren uppe så det fick vädra lite. Var tur att det var så fint väder :) Jag har även fixat lampan i källaren, har varit utan glödlampa i flera månader. Förstår inte varför den som tog bort den förra inte kunde sätta dit en ny.

Nu tittar jag på Scrubs lite halvt om halvt samtidigt som jag tvättar.
XOXO

Timebomb (True Blood S02E08)


Jag älskar det här avsnittet av True Blood. Avsnitt 8 av säsong 2. Timebomb. Det har liksom allt. Spänning, humor och Godric ;) Se så liten han är ändå är han full av respekt. I'm actually older than your Jesus. I wish I could've known him. But I missed it.

Jag tycker att det är rätt roligt när Jason skjuter pastorn med ett paintballgeväret. Haha. Rakt i pannan. Och när Eric tittar på pastorn som om han är dum i huvudet när han ber honom döda honom. Haha. Som sagt jag älskar det här avsnittet.


        Så här är två till klipp från samma avsnitt som jag tycker borde ses:



Det syns verkligen vilken äcklig tönt Bill är. Förstår inte vad Sookie ser hos honom. Han är ju inte snygg någonstans. Han är psyko. Han är en ynkrygg som tror att han kan spela tuff, och han misslyckas så klart. Och what´s up with his hair? Jag gillar inte Bill, märks det? Tycker att Sookie kunde bli kär i Eric istället och det kanske hon kommer att bli nu när hon har druckit hans blod? ;)


Hey all! How is it going?! Haha. Klippet som kommer nu är rätt roligt. Är inte lika långt som det förra heller så ta och titta på det :)

 

Blev lite chockad och besviken igår när jag skulle titta på säsongsavslutningen, alltså avsnitt 12, och det inte fanns. Trodde att hela säsongen redan hade visats men det kommer visst inte sändas i USA förrän på söndag. Så det är ju himla typiskt. Finns ett promo klipp på youtube för det avsnittet men jag tänker inte lägga upp det här för då finns det ingen som kommer titta på något av avsnittet jag lägger upp.

XOXO

PS: Sluta snåla med kommentarer!


Konstig hals och True Blood

Jag vet inte vad det är för fel på min hals. Jag har typ ont i den varannan/tredje dag. Visst ibland kan man ju få ont i halsen om man är uppe sent på natten (iaf jag och det har jag fått i alla år), men att vakna med halsont till och från är bara wierd. Det halsonda (är röd och svullen också) brukar bara hålla i sig en dag men det är ändå irriterande.

Jag sov länge idag faktiskt. Vaknade inte ordentligt förrän kl.12 och jag la mig inte så sent igår. Hade nog lite sömn att ta igen och dessutom finns det ju inget skönare än att sova i en nybäddad säng :)

Vad som är planerat idag - ingenting. Har tittat på avsnitt 8 från andra säsongen av True blood precis och nu måste jag vänta ungefär 1 h innan jag kan se avsnitt 9. Det är faktiskt bra. Och som Kiina tyligen redan hade förutspått så gillar jag Godric ;) Kiina tycker att han ser lite barnslig ut, men så är han ju bara 20 år också (spelar dock en 2000 årig vampyr).


    
 Som ni ser är Alexander Skarsgård med också. Lite kul när de pratar svenska, 
     Godric bryter dock på danska då han (Allan Hyde) egentligen är dansk.


XOXO


Segersten och Frimis

Igår kom Emma hem till mig. Vi gick till Diana och köpte pizza samt popcorn på ICA. Sen hade vi det rätt bra hemma. Lyssnade på musik, gjorde oss i ordning, drack vin, kollade på Biff-Paiam på Facebook (man kan googla på honom också), läste journalgrodor, tittade på gamla foton, skrattade m.m. Haha. Men seriöst. Paiam var det värsta jag sett. Jag visste att han tränade mkt med att han var bodybuilder hade jag ingen aning om.



Senare på kvällen begav vi oss till Frimis. Det var mkt folk och mycket folk som jag kände. Så det var jättekul :D Träffade bland annat Sanna, Sofia och Josse :)

          
  
                          Finns mer bilder på bilddagboken.

XOXO


Kusin Andreas´s 11 års firande

Jovisst. Igår kom Sandra & Filip och hämtade mig för att åka till Andreas som fyllde 11 år för ett tag sen. Vi åkte så klart fel. -Sväng skrek jag nästan till Filip när jag såg Segersjö skylten, men då var vi redan förbi den. Haha. Och sen sa jag att vi skulle svänga igen vid Åkersta. Var visst Ånkersta, så vi råkade åka förbi den skylten också. Haha. Trots detta missöde var vi näst först till kalaset (Andreas farfar var först). Strax dök de andra in ochdet blev genast fullt i vardagsrummet så jag gick upp med barnen till Andreas rum för att spela lite GH.

Det bjöds på smörgåstårta och sen min favorittårta till efterrätt (den jag hade på min examen). Jag hade hoppats på kött och deras goda sallad, men så blev det alltså inte.
Vid matbordet spelade Andreas över och klängde och slog lite väl mkt på stackars Filip. Han är för snäll för att säga ifrån på skarpen.

 
   

                      

Farmor var rätt nere. Hon hade varit på mammografi och de upptäckte en knöl som de nu har tagit ett cellprov ifrån. Svaret kommer inte förrän den 23:e. Så hon var rätt nervös. Hoppas verkligen att den är begnin eller att den åtminstoe inte har spridit sig. Jag tror att de upptäckte den rätt snabbt, så det är ju bra. Lilla farmor <3

XOXO


Jag saknar dig så mycket att det gör ont! Min älskade Eila!


I natt jag drömde, något som jag aldrig drömt förut

                  Jag drömde det var fred på jord, och alla krig var slut.

                   Jag drömde om en jätte sal, där stadsmän satt i rad
                    Så skrev de på ett konvolut, och reste sig och sa:

                    "Det finns inga soldater mer, det finns inga gevär.
                       Och ingen känner längre till, det ordet militär".


Nej det drömde jag faktiskt inte, men tänk vad underbart det vore om det inte längre fanns krig? Så många människor vars liv förstörs på grund av det. Varför kan man inte hjälpa varandra istället? Naivt önsketänkande javisst.

Det jag drömde på riktigt var så mkt att jag inte kan komma ihåg allt. Det är även svårt att avgöra vad som är mina tankar och vad som är mina drömmar, de flyter ihop på någe konstigt sätt. När jag vaknade kände jag dock att jag saknade mitt sommarjobb.

Har idétorka för detta inlägg så det är lika bra att sluta skriva.
XOXO


PS: Vad är det för fel på blogg.se som vägrar centrera bara vissa texter eller bilder? Har ju fungerat hur bra som helt förut. Jag är lite arg över att det inte längre går! 


Gillar jag att gråta?

Det måste vara något fel på mig. Trots att jag vet att det finns en stor risk för mig att börja gråta när jag tittar på vissa filmer och serier som bl a Ghost Whisperer (som jag tittar på nu), Riskförlossningar, A walk to Remember m.m., så måste jag titta på dem. Gillar jag att gråta eller vad är det frågan om? Vet inte när jag blev så himla blödig heller. Gråter för nästan ingenting numera. Jag grät t.o.m. till Prison Break, iofs dog han ju men iaf.

Just nu finns det även andra fel på mig. Jag har huvudvärk och är röd och svullen i halsen, dessutom är jag trött. Hade planerat att gå på ett Friskispass idag, men jag vill inte riskera att bli ännu sjukare, spec när det regnar så ute. Regn förbättrar ju inte halsont direkt.

På tal om någe helt annat så ville jag inte vakna imorse. Jag drömde att jag hade fått en bebis med ingen mindre än Robert Pattinson. Så det är nog inte så konstigt att jag inte ville vakna, haha ;)

 
      

Det kanske är för att jag har tittat på massa av hans filmer (som jag drömde om honom alltså). Men det kan också¨vara helt enkelt för att han är så fruktansvärt snygg :)

Nu börjar Ghost Whisperer igen.
XOXO


Core, Elgiganten & Skopunkten

Var på Core igår (Friskis&Svettis) med Sanna. Min första gång. Ledaren sa att det kunde ta upp till en termin innan man fick in helt rätt teknink. Jag tror henne! Man ska balansera bäckenet som om det vore en skål med vatten, man ska dra in naveln mot ryggen och sträcka på halsen. Samtidigt som man ska göra vissa övningar. Men glöm inte att andas! Svårt, men kul :) Svårat är nog att andas samtidigt som man ska tänka på allt annat, blir att man släpper efter på vissa saker. Trot eller ej så har jag mest träningsvärk i låren, men det känns allt skönt i magen med :) Ska tillbaka nästa tisdag. 

Imorse kom mormor & morfar och hämtade mig. Vi for till Elgiganten de skulle titta på bl a en TV. Mötte upp mamma och Sandra där. Mamma skulle också kolla på TV, var inne på att köpa en på en gång, men det var bara en som kunde hjälpa till och rätt många före (trots att vi var där när de öppnade) så det blev ingen TV för någon av oss. Jag och Sandra gick in på Skopunkten för att vänta på mamma som grejade lite i bilen, mormor och morfar gick tydligen till IKEA. Var absolut inte meningen att jag skulle köpa något (mormor sa t.o.m åt mig att inte gå in dit), men när både mamma och Sandra köpte ett varsitt par så fick ett par ankelboots följa med mig hem. Och jag tror verkligen att jag kommer använda dem jättemycket :) 


      
            
        Sandra på Elgiganten        Grymma va? Köpte dem dock ej


Vi åkte sen runt lite till lite olika affärer. Var inne på AB någe Hedin och fick en bänkskiva sågad och lite annat. Det fick mig att sakna träslöjden lite, men jag kände mig rätt malplacerad bland sågspånen i min tunika och kilklackskor. Fick dessutom hålla i mammas handväska vilket gjorde sin del. Haha.

Ska kolla lite True blood nu.
XOXO


Quit playing games (with my heart)

Haha jag är bara tvungen att lägga upp den här. Helt sjukt dålig! När jag var liten var jag största Backstreet Boys fanset. Idag skämms jag nästan över det. Men 90-talet hade även annat som jag kan skämmas över som bland annat Zavannbyxor, "tatueringssmycken" och "bluffaloskor" (mina var alltså fejk). Jag är glad att det ligger bakom mig.

När Lisa och Sofia var här förra veckan så pratade Lisa om att BSB (ännu skämmigare med förkortningen) hade gjort comeback. Good luck! Idag kom jag iaf och tänka på det och sökte upp min favoritvideo på youtube. Vet inte hur jag kunde tycka att den var så himla bra, men det gjorde jag iallafall. De klipp jag hittat ligger efter lite med bilden. Musiken kommer först, ser helt wierd ut, men de andra jag hittade gick inte att lägga upp här. Så den får duga. Går ju alltid att titta på ett annat
HÄR.





Haha som sagt. PINSAMT! Vad var det jag tyckte var så himla bra egentligen? Var iofs helt kär i Nick, men c´mon! Vet att jag gillade regnscenen och egentligen borde jag inte erkänna det eftersom det typ är det pinsammaste av alla. Har ni sett hur Howard magdansar. HAHA.

Kolla även As long as you love me och Everybody (Backstreet's back) när ni ändå håller på ;)