Stan och kräftskiva.

Jag måste helt ha missat regnet. Eller aa tills jag satte mig på cykeln för att bege mig till stan. Väldigt tråkigt. Lyckades iallafall cykla vidare utan att bli allt för blöt. Om en månad fyller mitt kusinbarn Vilgot 3 år. Herregud han fyllde ju nyss 1! :) Han önskade sig bilar och böcker men tänkte att ett räddningset vore roligare (eftersom han har massa bilar). Jag är rätt säker på att han inte läser min blogg så ;) 

       

Lite tidigit att köpa present kanske, men skönt att han det gjort. Kanske var bra att jag var ute i god tid för det 100 kr rabatt på setet, vilket så klart var ett plus :)

Stödde in i min syster på stan ♥.

Dricker te och äter skorpor nu medans jag väntar på att Nasim ska höra av sig. Vi ska åka till en arbetskarmat och gå på kräftskiva. Ska bli trevligt.

XOXO


Omorganisering i källaren.

Vi har världens mista källarförråd och ett ynkligt matkällarförråd som tillhör vår lägenhet. Får att göra vårat förråd ännu bättre har de lagt stora rör som går igenom förrådet. Det finns alltså inte så stor förvaringsplats. Men som tur är har jag världens bästa mamma och hon har ett (cykel/moppe-) förråd som hon egentligen inte behöver. Hon pratade om att säga upp det men istället får vi hyra det. Asbra.

Så igår åkte vi till Lundby för att mäta hur stort det var och sen Biltema för att köpa plastlådor med lock. Blev 70 liters för ca 110 kr/st. Egentligen är det ju inte dyrt men Marcus tyckte vi skulle köpa 16 st. Haha. Köpte till slut bara 8 st. Får se hur många mer som behövs. Håller ju på och rensar och slänger skit man inte behöver också.

        

Hur smart är det egentligen inte med plastlådor? Fick idéen av mammas Holger. Asbra. De trodde att det kunde bli fuktskador och mögel på våra saker om vi inte hade något som stod emot. Men sen kom vi på att man ser ju vad som är ut utan att behöva riva ut alla lådor och öppna dem. Vet så klart inte hur det blir på plats men verkar lovande :)

Eftersom jag är ledig idag och inte ska iväg förräns efter lunch ska jag fortsätta med sorterande nu. Rachael Ray är på nu. Lite hysteriskt att titta på men efter börjar Våra bästa år. Har tydligen hänt massor sen sist. Spännande, eller? Haha.

XOXO


Sista veckan i augusti.

Tänk att det redan är september på torsdag. September, då är det ju liksom höst på riktigt. Men det gör ingenting. Jag är reden mentalt inställd på att det är höst. Det konstiga är då att jag hade långklänning och inget baklyse till cykeln idag till jobbet. Men det är bra med långklänning för då slipper man leggings och/eller byxor. För det kliar jävulskt på tatueringsbenet. Inte bara på tatueringen utan runt om också. Håret kanske växer ut och det håller på och läka så det är nog lite irriterat. Det svåra är ju att låta bli att klia!! Det enda som är skönt är att duscha kallt men kan (får) inte stå i duschen hela dagen, haha.

Det jag inte riktigt gillar nu när det börjar bli höst är att det blir så mörkt på kvällarna. Tidigt. Måste börja ha med men cykellysen när man jobbar kväll. Inte okej.

Annars då? Annars är jag svintrött i bena efter dagens kvällsarbete.

Vi var ju också på middag hos mamma igår och det var trevligt. Fick träffa Holger och han verkar bra. Det dåliga är ju att han inte bor i Örebro utan 20-30 mil härifrån. Men de verkade gilla varandra så det kanske funkar :)

Nu har Marcus gått och lagt sig och jag ska väl också eftersom det vankas jobb imorgonbitti.

XOXO

Kalas, film, tvättid och middag

Igår var vi på Williams (Kiina och Magnus son) 1 års kalas. Tänk att ett år kan gå så himla fort. Känns som om det var nyss vi hade Kiinas babyshower. Iallafall.
Kalaset var trevligt med massa paket och fika :)

         
                 Kanske inte den bästa bilden men blev den enda jag tog.
                                    Glömde kameran hemma.


På kvällen igår tittade vi på filmen The Box. Konstig men bra film. Somnade tyvärr båda två mot slutet av filmen. Marcus somnade på riktigt men jag vaknade och hann se slutet. Tror nog att man kanske inte tycker att den var lika konstig ifall men fick och förstod förklaringen. Var som sagt lite svårt för oss eftersom vi missade en del. 

                               


Idag då. Idag är det söndag. Det regnar ute vilket inte gör så mycket. Vi har bokat tvättid och om jag får bestämma ska vi städa hela lägenheten också. Var ett tag sen. Senare ikväll ska vi hem till mamma på middag. Mormor och morfar kommer också. Vi ska träffa Holger som är en man mamma dejtar (är de ett par t.o.m.?).

XOXO

"Detta kök är kryddat med kärlek"

          
              Bild lånad från Google, då jag inte orka koppla in vår kamera ;)

Jag köpte en nya tavla till köket i måndags. En vit trätavla med text. Jag har fått lite dille på dem och skulle vilja ha massor. Vet bara inte vart de ska hänga.
Men visst är de fina?

XOXO

Min nya tatuering ♥

Idag är jag leeedig :D Jobbar inte förräns på måndagkväll, så skönt!

Fick ingen direkt sovmorgon för jag hade tatueringstid kl.10 på Waterproof tattoos hos Daniel. Jag klarade mig igenom hela tatueringen utan att skrika, gråta eller svimma. Hade dock väldigt ont vissa stunder, speciellt ute på kanterna och i slutet. Nu sivder det rätt gott också.

Marcus var snäll och följde med mig. Han tyckte nog att det var rätt tråkigt för det tog sin lilla tid. ca 2-2,5 timmar. Det tar ju drygt 30 min att göra iordning allt och sen tog vi rökpaus efter konturerna var gjorda. Men det gjorde inget för då fick jag sätta mig upp och vila lite. Jag är inte så smärttålig och sen låg jag ner men snett så fick lite ont i ryggen. Men som sagt gick det bra :)



Halvvägs.




Färdig.


När vi var klara var det lunchtid så vi åt en god lunch på Rosalies.
Träffade Ida, Miranda och Saga där. Barnen var trötta och sov. Så söta :)

Vi har även hunnit handla på Maxi.
Snart dags för kaffe/te.

XOXO


Friends with benefits



Var och såg denna film - Friends with benefits
på förhandsvisningen ikväll med Marcus.

Jag var lite inne på att strunta i och gå en stund, var (är) så himla trött efter den här långa udda jobbveckan. Men när Marcus kom hem från jobbet i tid så ångrade jag mig och det var tur. Jag gillade filmen väldigt mycket. Rolig och bra :) T.o.m Marcus skratta trots att det kanske egentligen klassas som en tjejfilm i hans värld, hehe. Friends with benefits kommer att adderas till vår filmsamling så småningom ;)

Betyg: 4-4,5 av 5.


Jobb, utbildningsdag och babyshower.

Det är bara tisdag idag men det känns både som torsdag och som måndag. Lite skumt kan tyckas. Torsdag känns det som för det var min fjärde jobbdag i rad och måndag känns det som för att det var utbildningsdag igår och vi var alltså inte på Dialysen.

Utbildningsdagen var på City konferans center i SCB huset. Var sköna stolar men man får ändå ont i ryggen av att sitta hela dagen. Efter introduktionen av dagen var det information om blodsmitta sen fika (frukost) sen i 2 ½ h höll vi på och prata om USÖ's värdegrund och ansikte utåt typ. Var sådär lagom segt, men ändå mer ok än jag trodde. Sen lunch. Efter lunchen var det information om Palliativ vård och Pallert och det är så konstigt med oss eftersom vi är en mottagning. Knepigt, men var ju folk från avdelningen också så de tyckte att det var bra tror jag. Fika och sen var tanken att 2 kärlkirurger skulle komma och informera om den nya operationstekniken av AV-fistlar s.k. Non touch teknik. Det var detta vi sett fram emot men det visade sig att det blev ändring i operationschemat så de fick ställa in. Slutade därmed 45 min tidigare (1 h egentligen men chefen skulle dra ut på det kändes det som).

Kl.16 skulle jag var hos Nasim så hade en stund på mig att gå på stan. Köpte lite saker från Entré för presentkortet jag fått av Sanna för ett tag sen. Gillar att handla på presentkort :) Passade även på att köpa present till William som fyller 1 år.

Sen hemma hos Nasim hade vi en överrasknings babyshower för Lina. Hon blev både överraskad och glad. Roligt!  Jag hade bakat rosa chokladmuffins och Nasim hade gjort en hallonpannacottapaj som var supergod :) Dekorerat hade vi också gjort så klart och köpt fina presenter :)

        
     
                 
           
           
        


Nu har Jossan kommit ska umgås lite med henne nu.

XOXO

Kräftfiske i spöregn.

Jag har aldrig varit med och fiskat kräftor innan igår. Tyvärr så hade vi väldigt otur med vädret. Spöregn. Kanske inte det man önskar sig när man ska sitta ute i skogen i 6 h. Hade inget regnställ heller så var på stan i torsdags tillsammans med Jossan för att bl a köpa ett. Men shit va dyra de är. Om man ska ha ett bra alltså, fast de andra lite sämre varianten tyckte jag också var lite dyra. Hittade sen en regnkappa på Åhléns för 149 kr. Tänkte att det fick bära ellet brista. Sen hade jag och Marcus ett varsitt stort paraply så jag klarade mig från att bli jätteblöt :)
Svärfar däremot hade inga stövlar så han blev sådär lagom blöt om fötterna. Sen även Marcus, Fredrik och Lindas regnställ läckte så de blev blöta.

Vi var i Degerfors och fiskade. Var Fredriks jobb som hade arrangerat det hela. De bjöd på grillad hamburgare, korv och festis.

       
   

Vi gav upp efter drygt 1,5 h (?) och satte oss i bilen. Skönt!
Jag satt sen kvar i bilen mesta tiden. Var ute en sväng när vi åt och tömde burarna i halvtid. Hade då bara fått 9 kräftor. 11 egentligen men 2 var för små. Var glad för att jag fick sitta i bilen för frös supermycket. Killarna plockade t.o.m. ihop allting utan att säga till mig och Linda. Helt ok ;)


       

I slutändan fick vi 32 st kräftor (och alla överlevde så de sitter nog och mumsar på dem just nu). Var visst bättre än förra året för då fick de 30 st och första gången fick de endast 5 st. Så det blir bättre och bättre :)

Marcus är alltså på kräfrskiva i Fjugesta idag. Jag är dock hemma eftersom jag jobbat idag och ska jobba tidigt imorgon med. Egentligen var tanken att jag skulle till en kille Markus på jobbet på fest men jag orkar tyvärr inte. Är supertrött och har huvudvärk. Så ska fixa något att äta nu och sen kura ner mig i soffan och se på en tjejfilm (en sån som Marcus vägrar titta på).

XOXO


Min nya sköna lila One Piece ♥


Bilden är lånad från Google.


Mamma och Sandra har varit i Turkiet en vecka och när Sandra var där någon veckan innan med 2 kompisar så köpte hon en One Piece till sig själv. De är så klart inte äkta, men sen är de också sååå mycket billigare än orginalen. Jag fick prova hennes och Gud så skön den var. Jag beställde sen en av Sandra. Men mamma tyckte att hon kunde ge den till mig istället. Så snällt ♥ Sen att de valde en av mina favoritfärger var ju också ett stort plus :)

När vi var i Stockholm och hälsade på vår morbror så köpte ju jag en overall från gina tricot. Så jag har ju redan en men den här är mycket tjockare så blir asbra med två stycken i höst och vinter :)
Jag hade iofs sagt att One piece är fula, dyra och jag skaa aldrig köpa någon.

Man ska aldrig säga aldrig eller hur?

XOXO


Första arbetsdagen, tårta och True blood.

Nu är första arbetsdagen avklarad. Gick smärtfritt. Kom t.o.m ihåg alla inloggen, fick iofs försöka tre ggr på en, men iallafall. Vet inte om det är bra eller dåligt. Imorgon blir det ett kvällspass, skönt med sovmorgon.

Nu ikväll har vi varit hem till Marcus syster och ätit tårta. Deras mamma fyllerr nämligen år idag. Trevligt :) Dessvärre blev jag allergisk mot Tazza igen. Ett bakslag. Har ju gått så bra de sista gångerna men det är nog förmodligen värre hemma hos Petra där Tazza bor och är överallt.

Nu (mycket nu i det här inlägget) ska vi titta på nya True blood avsnittet.
Sen blir det att sova.

XOXO

Mina nya älsklingar, nej jag mena: Mina nya skor...






Fina va? ;)

Alla är köpta på Skopunkten. Så bra att man får rabatt om man köper fler än 1 par skor. Rätt billiga är de också, men sen är kanske inte kvalitén den bästa, men jag hinner ju aldrig slita ut skor eftersom jag har så många.

De första svarta är vanliga skor med lite kängliknande utseende. Väldigt sköna och kommer nog användas ofta till vardags. Finns en dragkedja på insidan så man behöver inte hålla på och knyta som det ser ut som. Asbra när man är sen till jobbet. De kostade 299:-

De svarta i mitten är fodrade, hela skon. Supersköna. Kanske lite tidigt att köpa fodrade skor, men jag tänker att jag inte ska handla så mycket i höst och ett par fodrade skor kommer jag behöva, sakande det förra hösten/vintern. Även de har dragkedja på insidan. De kostade 299:- (fick dem på köpet).

Det tredje paret i leopardmönster behöver jag egentligen inte, men jag kände att jag verkligen ville ha dem. Jag gillar mönstret och jag gillar kilklackar, blev liksom ett måste ;) Får börja umgås lite med folk på stan eller likande så att jag kan använda dem. Sen är de ju givna alternativ till fest. De kostade 349:-



Till kvällsmat idag har jag lagat Kyckling Bangkok, (tack Malin för receptet!). Supergott och perfekt rätt till matlåda. Blev mycket så vi har matlåda tills på tisdag också.
Eftersom det är vår sista semesterdag (Gud, så jag tjatar!) bestämde jag att vi skulle ta en varsin Mojito nu efter maten. Bra beslut, eller hur? ;)

      

Snart ska vi ut med soporna och sen se på film.
Iallafall om jag får bestämma.

XOXO


Sista semesterdagen för i sommar.

När jag gick och la mig igår kväll kände jag mig lite svullen i halsen och när jag vaknade tidigt imorse hade jag superont. Tog en Ipren, gick och la mig och stängde av väckarklockan. Tänkte gå upp vid kl.08 egentligen men blev sovmorgon till kl.10 istället. Var inte alls hungrig när vi gick upp så åt bara en banan till frukost. Och massa te förstås. Brukar bara dricka en halv kopp i vanliga fall men blev 3 st nu.

       

Kändes lite bättre i halsen sen. Marcus hade lämnat mig för en skogpromenad med Petra och Tazza några timmar. Började spela lite TV-spel och gjorde sen klart min klippbok (måste köpa en ny nu). Men jag var fortfarande rastlös så krev ut allt i skafferit, torkade av ytorna och rensade. Var bara lite som fick slängas men jag organiserade det mycket bättre.

Nu är Marcus hemma igen. Svärfar är också här och dricker kaffe.
Jag fick just ett stort sug efter att köpa nya skor, får se om Marcus är snäll och kör mig till Skopunkten ;)

XOXO


Gossip Girl Promo Season Five - Jag lääääängtar!!


Lördag med Gullivers resor och coca cola.

Även fast det är lördag idag så har hela dagen känts som söndag. Varför? Har ingen aning. Var sol så kan inte klaga på vädret, men vi har varit trötta Marcus och jag, så är väl därför. Har därför inte gjort något vettigt idag. Var bara ute en sväng till mamma för att vattna hennes blommor och titta till lägenheten. Snart kommer hon hem :) Handlade även på Maxi. Vi kör med självscanning. Tycker att det är bra, men för ett tag sen när vi fick avstämning hade vi glömt scanna äpplen. Hade vägt dem och så men det var så fullt i påsen så Marcus gick för att hämta en till och då blev det någe tok. Har sedan dess alltid fått avstämning varje gång vi handlar. Förutom idag. Skönt!

Gjorde en tacopaj till middag med ruccola, avokado och gruka sallad till. Har inte nachos chips. Pajen räcker till en extra potion mot receptet iallafall.

Vi har haft uppehåll med coca cola ett tag, försökt tänka på vikten, men va fan. Vi köpte cola idag och det är ju så gott. Det är lite jobbigt att sluta dricka söta drycker när man har världens äckligaste kranvatten. Förstår inte varför det är så fruktansvärt äckligt egentligen. Jag tycker om vatten, men inte vårt. Blä.

Marcus har tjatat några gånger när vi varit på Maxi att han vill köpa Gullivers resor, men jag hade fått för mig att jag tyckte den var töntig. Idag fick han iallafall sin vilja igenom. Vi tittade på den nu ikväll och kan väl inte påstå att det är en superbra film. Men helt ok. Visade sig att en av mina favoriter, Jason Segel, var med. Yes! Haha.


Sveafallen.

Idag har jag och Marcus varit på en mysig liten utflyckt till Sveafallen i Degerfors. Jag tror inte att jag har varit där förut, men har tydligen inte så bra minne så man vet aldrig. Var för det mesta soligt och lagom varmt. Skönt. Gick genom där vid de gamla röda husen och Vebon där, där var det en konstnär som hade utställning med sina tavlor. Kommer ej ihåg vad hon hette, men det var heller inte riktigt min stil på tavlor heller.

       
     
                           

Efter husen kommer en typ ladgård men lite blandade djur. Bl a ankor, kaniner, får, grisar och getter. I fårhagen fanns det ett lamm som var mycket för att kela. Stod två flickor och klappade det när vi kom och sen när de gick kom det fram till oss och ville bli klappad. Matade dem med lite gräs. Mysigt :) Smart nog fanns det tvål och rinnande vatten vid fårhagen så man kunde tvätta händerna efter man varit i kontakt med djuren.

             
             
             
             

När vi kände oss klara med att klappande gick vi ut mer i naturreservatet och tittade på Jättegrytor och Flyttblock. Kanske lite mer häftigt i verkligheten än på kort. Rätt coolt när man tänker på hur vatten och stenar kan forma andra stenar och berg.

                        
             
             
             
             
             
              
             
             

Som ni ser hade jag inga bra skor på mig, så vi gick inte långt. Får ta joggingskor nästa gång så kanske vi kan gå hela ledet eller någe. Verkar vara väldigt fint iallafall :)

Eftersom vi åkte en stund efter frukost så började vi bli rätt hungriga. Köpte en varsin räkmacka och sen delade vi på en tårtbit. Lagom med lunch och kaffe/fika :)

                                 

          
                                                         ♥



Middag på Indigo igår ♥

Efter en hel vår och sommar av tjat var jag och Marcus äntligen på Indigo och åt. Min favoritresturang tackvare Emma och Sanna :) Jag tyckte att vi kunde cykla igår så jag kunde dricka mitt röd vin utan att ha dåligt samvete för att Marcus inte får dricka något gott. Men enl. Marcus är det alldeles för långt för att cykla så det fick bli bilen och en alkoholfri öl. Jag drack mitt vin iallafall.

Det vi beställde in sen var så klart Tabla Mixta. The one and only. Jag har sån himla tur att Marcus inte tycker om fetaosten så jag fick båda bitarna alldeles själv ;D Osten, korvarna och champinjonerna är mina 3 favoriter och tror de tillhör grundutbudet för har alltid fått dem när jag varit där. Musslorna kunde jag dock varit utan. Smakade på min men hade lust att spotta ut den för den var inte alls god. Annars finns det ju inget att klaga på ♥


Det var inte jag. Det var jultomten!

Var en ca 4-5 årig pojke som sa så när hans farmor/mormor sa ifrån när han hade "sönder" en skylt. Det var inte jag, det var jultomten. Haha så himla klockren. Varken jag eller Marcus kunde hålla oss för skratt.

Vi var till en optiker idag för att göra en synundersökning till mitt övningskörningstillstånd. Gick bra. Hade bra syn :)
Efter undersökningen lyckades jag lura med mig Marcus in till Lagerhaus. Våra fina disktrasor börjar ta slut så jag ville fylla på förrådet lite. Köpte mig även en plåtburk med sy-motiv, dvs. en sylåda. Köpte även ett spagettimått. Tycker det är så svårt med spagetti, bli antingen för mycket eller för lite.

      
      
            

Idag kom även min Körkortsbok som jag beställde. Antar att man behöver en så var lika bra att köpa den nyaste. Så nu är det väl bara fritt fram att börja plugga.

XOXO

Onsdag.

Ännu en regnig dag. Har inte gjort något supervettigt idag. Tränade lite på Ab Circle Pro men jag tycker nog inte om den. Ena knädelen är fuckad. Vet inte hur mamma har klarat det egentligen. Hon sa att den var lite sne men den känns ju felmonterad.

Började rensa garderoben igår när jag skulle hänga in de nya kläderna. Finns ju ingen anledning att ha kläder som man aldrig använder hängandes eller liggandes. Sen är det alltid roligare att bestämma vad man ska ha på sig när man har en snygg och organiserad garderob.

Städskrubben har också blivit städad och organiserad.
Haha. Vettigt onsdagsgöra eller hur?

XOXO

Ångestveckan har börjat!

Marcus har tjatat hela året om att sista veckan på semestern är den s.k. Ångestveckan. Jag har alltid tyckt att han ska rycka upp sig och sluta prata så där. En vecka är ändå en vecka, rätt lång tid ibland, kort andra gånger. Och nu känns den minsann kort. Det är redan tisadag och vi har inte gjort något semestrigt ännu. Regn är anledningen. Och om man ska tro på vädret de lovar denna vecka så blir det mest regn. Jo nu känner jag ångest.

Hösten börjar närma sig med stormsteg (med dubbel mening).
      - det är nästan ett år kvar till nästa sommar
      - man kan varken sola eller bada ute
      - jordgubbarna och färskpotatisen är slut
      - man kan inte sitta på uteserveringar
      - grillsäsongen är över
      - man kan inte äta frukost på balkongen i bikini
Finns massa massa andra minus också men nu ska vi inte vara sånna, eller hur?
Det finns alltid något positivt med hösten också.
      + man får köpa nya höstkläder
      + man kan tända massa värmeljus
      + man behöver inte ha dåligt samvete att man är inomhus
      + man kan ta långpromenader utan att svettas ihjäl
      + dags att börja använda höstskorna
      + hösten brukar gå fort och då är det snart första advent!
Hösten kan jag acceptera men vintern det är en annan femma. Finns ingenting positivt med vintern förutom julen och den kommer tidigt och går fort. Ska klaga om vintern när den börjar närma sig istället.


Idag, eftersom det har regnat och vi inte kunnat fira semester ordentligt som man ska, har vi förberett oss för hösten istället. Marcus har köpt ett nytt TV-spel till PS3, någe krigsspel med en sharpshooter. Så han är nöjd.

           


Jag har också gjort av med pengar, jag har shoppat lite på gina tricot. Köpte en väska (som jag tror kommer bli höstens favorut), en gräddvit blus, en rutig skjorta och en grön stor skön kofta. Dvs. har förnyat min höstgarderob lite :)

            
           
           
           


Eftersom Marcus hade sönder ett vinglas när han diskade häromdagen så var vi även till IKEA för att köpa ett nytt. Är de där billiga glasen (de är goda att dricka ur så varför inte?) 6 st för 39:- De går inte att köpa separat så nu kan vi krossa fler utan att ha dåligt samvete ;) Vi köpte även en vit och go filt att ha i soffan och mysa med. Vår gamla svarta har blivit Tazzas filt, så den kan jag inte sitta och gosa med. Köpte även en laptopkudde till min dator. Den blir supervarm och har använt en vanligt soffkudde att ha under men det blir liksom inge bra. Ser det hela som en investering eftersom jag använder min dator varje dag och oftast sitter i soffan.

           


Nu ska jag titta på ett serieavsnitt medans Marcus spelar och sedan hoppas att vi kan se en tjejfilm tillsammans och äta popcorn.

XOXO

Regn, regn, regn, regn, regn och åter regn...

Vilken trälig söndag! Det bara regnar. Men det kan vara bra också för då kan man vara inne, titta på TV och träna utan att ha dåligt samvete för att man inte är utomhus. Så det är det vi har gjort. Sovit länge. Tittat på TV. Tränat. Jag har fått låna träningsmaskinen Ab Circle Pro av mamma för att komma igång med min träning. Jag kan inte bestämma vad jag tycker om den. Har iofs bara hunnit använda den 2 ggr och man blir svettig och trött. Så på så sätt är den nog bra. Men jag får ont i knäna trots knäskydden och så glider jag ur när jag blir svettig. Känns lite farligt. Marcus har skruvat åt dem för vi upptäckte att de satt löst så hoppas det blir bättre.


När jag var klar på maskinen bestämde jag mig för att träna lite mer så jag tog fram träningsmattan och pilatesbollen och körde ett program. Fick med lite stretch där och det är ju bra, är dålig på det annars.

Nu sitter jag här duschat och känner mig lite duktig.
Snart ska vi åka och handla middag.

XOXO

 


Lunedet, Mormor 74 år, Handledarkurs och Grillfest

I fredags, dvs. igår var det inget vidare bra väder, verkade dock ok här hemma i Örebro så jag och Marcus begav oss på en liten tripp till Karlskoga och Lunedet. Jag trodde att jag aldrig hade varit där men mamma berättade senare på kvällen att vi brukade fira midsommar där när vi var så. Flera år t.o.m. Jaha, där ser man. Jag kände iallafall inte igen mig. Kan bero på mitt dåliga minne?
Vi åkte iallafall dit och var dumma nog att inte ha med sig en tröja så vi frös en del. Gick iallafall runt och tittade lite. Var inte så mycket folk och de mesta bodarna var stängda. Pratade lite med djuren som fanns där och sen åkte vi hem för att äta en sen lunch. Var mysigt trots vädret. Det var rätt nedgånget, tyvärr, så undrar hur länge det kommer finnas kvar.

   
           
           
                         


På kvällen eller aa redan vid kl.17 åkte vi hem till mormor och morfar för att fira mormors 74 års dag. Hon fyller inte förrän nästa vecka egentligen men det passade alla bäst denna helg. Alla (inkl. morfars syster Margareta) var med förutom Mats och Svetislav då Mats jobbar, det var pride och de hade besök från Norge. Var ändå kul att nästan alla var med. Vilgot som har slutat att vara blyg, höll låda hela kvällen. Roligt :)

           
           
           
  
           
           
           
       



Inatt sov vi asdåligt både jag och Marcus. Vaknade flera gånger. Var väldigt varmt och så har jag ont i nacken så jag vet varför jag sov dåligt och när jag gör det gör Marcus också det eftersom vi inte har så stor säng. Visst den är 120 cm bred men jag är rätt tjock så det blir trångt iallafall. Men i höst och vinter är det nog bra med en liten och varm säng. Dessutom är sovrummet litet så det får inte plats en mycket större säng om vi vill kunna röra oss i rummet också.

Vi har iallafall varit trötta idag. Blev heller inte bättre utav att vi var på Handledarkurs. 3 h 10 min av vår tid åt helvetet. Så himla onödigt. Men det är obligatoriskt och nu är det gjort. Skönt!

Kursen var 12-15.10 så efterom vi gick upp sent så hann vi inte äta lunch innan så var rätt hungriga när vi kom hem. Snälla mormor hade gett oss matlåda från igår så vi slapp iallafall laga någon lunch, det var bra. Spenderade sedan eftermiddagen med TV-spel och iordningsgörande av oss då vi skulle hem till Fredrik och Linda på grillfest. Hos dem var även deras föräldrar, Petra och Tazza. Blev inga kort tagna, men vi åt plock till förrätt, hamburgare till varmrätt och glass till efterrätt. Spelade efter maten 2 omgångar kubb. Syskonen mot resten. Och vi resten vann båda gångerna ;)

Petra och Tazza åkte hem och jag var trött och frusen så jag gick hem och sitter nu här tidigare än de andra. De är uppe på stan istället och Örebrofesten. Nu ska jag sega lite mer och sen krypa ner i sängen. Får se om jag orkar vara vaken tills Marcus kommer hem eller inte.

XOXO



Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig.



Var och såg den här filmen - Jag saknar dig, på förhandvisningen i torsdagskväll.
Marcus ville inte följa med så jag frågade Kristin istället som jag visste älskade boken. Hon blev väldigt glad och följde med :)

Jag hade själv inte läst boken men ska köpa den nu. Hade inte sett trailern heller men visste vad den handlade om. Att Cilla dör. Det är även det första de berättar i filmen så jag avslöjade ingen spoiler nu. Historien är verkligen och herregud så sorlig. Jag hade bestämt mig för att inte gråta, och lyckades hålla tillbaka tårarna men det var en evig kamp filmen igenom och klumpen i halsen värkte konstant.

Jag kommer inte köpa filmen men jag rekomenderar starkt att ni ser den.


Hej bloggen och alla bloggläsare!

Har inte blivit något inlägg på några dagar men det beror på att jag inte har varit hemma. Jag och Marcus har varit till Stockholm, Hökarängen och min kusin Ulrika och hennes familj - Jonas och Vilgot. Vi kom dit på förmiddagen i tisdags och åkte hem på förmiddagen idag. De har katt men det gick rätt bra. Katten var inte hemma, vi sov med öppet fönster, våra egna sänkläder och så var vi mest utomhus eftersom det var så fint väder :) Blev dock lite jobbigt på kvällarna efter vi suttit i soffan och tittat på film. Var rätt trött under besöket men det berodde nog på att jag överdoserade allergimedicinen.

Jaja, nog pratat om det. Som sagt hade vi fint väder och satt ute och åt alla mål. Mysigt. Vi lekte med Vilgot, läste böcker, spelade boll m.m. Vi tittade på två filmer - The experiment och Down with love. Vi har druckit massa te. Kört en hård träningsvideo. Vi var även och badade i Erikdalsbadet och så var vi så klart till lekparken vid dagis och gungade m.m.

Här kommer lite bilder (några blev visst svartvita):

     
     
     
     
        
     
     
     
     
     

Kräftor, sol, shopping och minigolf

Igår kväll for jag hem till mamma och Sandra för en liten kräftkväll. Första kräftorna får iår och de var så klart supergoda :) Jag älskar kräftor. Eller aa när de är goda alltså ;) Jag hade med mig två klänningar till mamma också. En som är för lång och en som var trasig. Hon lagade den trasiga och skulle lägga upp den andra nu i veckan, blir bra :)
Sandra har varit i Turkiet och då hade hon köpt en fin nyckelring och en liten tygportmonä (hur stavad det egentligen?). Har iallafall en mycket snäll lillasyster ♥

          
     
      
                       


Idag har det varit sol hela dagen ♥ Dessvärre så sov vi lite länge så vi hann inte åka och bada någonstans. Dessutom hade jag ingen bikini heller som jag kunde ha. När vi var till Ånnaboda hade jag min vanliga BH. Jag ville ändå ut i solen så jag och Marcus packade ihop lite solsaker och la oss här nere på gården. Haha. Svettigt blev det! Tror inte att jag fick någon färg dock :( När vi inte orkade mera gick vi in, fikade, duschade och sen övertalade jag Marcus att vi skulle till Marieberg Gallerian. Marcus stannade i bilen och sov i bilen, hahah och jag var inne och shoppade. Blev 2 bikinis rikare (satte ihop dem själv, så de matchar inte så bra, men man får ta vad som finns så här i slutet på säsongen). Köpte även 2 BH:ar. Byxor behövs ju snart då hösten närmar sig så jag köpte två par treggings från Cubus. Ja vad mer... Sportbh, örhängen och ett linne från H&M. Gick fattig men glad ut till Marcus i bilen :) 

Vi åkte sen vidare till Gustaviks äventyrsgolf - minigolf. Det började bra med lite folk som spelade och jag ledde, men sen vet jag inte vad som hände. Tävlingsnerverna störde mig som vanligt och jag förlorade med ca 4 slag. Haha. Typiskt. Hade varit skönt och vinna!

             
             
             


Nu håller vi på och tvättar och under tiden kläderna och så ska torka ska vi titta på nya avsnittet av True blood :)

XOXO