30 okt

Har varit lite krångel med mina pengar från csn men de kommer nu på måndag iallafall :) Värsta skönt.. Tur att jag hade pengar kvar från i somras och att jag had jobbat lite i september :)

Igår var det inskick inför handledningstillfället på måndag och jag o Kiina kollade på det vi skulle oponera på igår så nu är det typ pluggfritt fram till måndag :) Värsta skönt :)

I måndags var Kiina hos mig och pluggade och sen vid kl.15 hade jag tid på Läkargruppen.. Opererade mitt nageltrång ju.. Kiina fick följa med in och sen hålla mig i handen när de la lokalbedövningen, haha.. Är värsta klen, men det gör så jävla ont! Det gick rätt fort iallafall och så fick jag Dolcontin med mig hem för jag hade så ont förra gången att jag inte kunde somna..
Vid halv sju kom morfar och hämtade mig hemma.. Åkte til Lundby för att umgås lite med mormor, morfar, mamma, moster, kusin och kusinbarn :) Vilgoth är så himla söt.. Alla ville typ hålla i honom och sen när jag fick de så låg han och skrattade lite och sen somnade han.. Mysigt ju :)

        
                               

        Min snygga omläggning                                         Vilgoth

När jag kom hem tog jag en Dolcontin och Alvedon så det gick rätt bra sova.. Tog de även på morgonen sen eftersom jag skulle åka till Kiina för att plugga.. Hade rätt ont när jag gick, men det gick bra.. Sen började jag må illa, men jag trodde de berodde på att jag slängt i mig frukosten.. Väl hemma hos Kiina, när vi satt och skrev, kände jag att jag bara blev mer o mer illamående.. Pisstrött var jag också.. "Sprang" till toan några gånger, men jag kan verkligen inte kräkas.. Höll dock på att somna vid toalettstolen.. Förstår inte att det kan vara så skönt att sitta på golvet och ha den som kudde, haha.. Iallafall.. Mådde bara sömre hela tiden o så kollade vi lite någrannare på fass och då stod det ju att en rätt vanlgi biverkning var illamående och sedering.. 
Stannade inte så länge utan åkte hem och sov istället.. Mådde lite bättre när jag vaknade :) Skule egentligen ha tagit en till tablett till natten, men de sket jag i..  

Insressant inlägg va? :P

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till Marieberg :)
XOXO

Privileged


Ja, jag har hittat en ny serie - Privileged - som jag älskar :D  

 


Hade handledningstillfälle idag.. Var nervös, men det gick rätt bra :) Var inga stora grejer som vi var tvugna att ändra på.. Kiina har redan varit duktig och ändrat på en del :)

Hade typ planerat att åka till Jossan i Linköping i helgen, men det blev inte så, för hon kom hem istället :) Lika bra det för jag har inte så super mkt pengar.. Har spenderat en del nu till min Halloween kostym.. Eller aa det har inte blitt så vidare värst mycket kostym utav det hela.. Hittade en jättefin svart spetsklänning med tyll på H&M, som jag tänkte att jag kunde ha på nyår också (om jag inte får för mig att köpa något nytt alltså) :)

Efter skolan åkte jag iallafall hem till min kusin Ulrikas pappa för att hälsa på Ulrika och Vilgoth.. Jonas var där en liten stund också, men han var tvungen att hjälpa min moster med flytten (hon flyttar ju hem till min mamma nu tills jul nån gång, då hon ska flytta till Toringsgatan, så då blir vi för övrigt grannar :))
Aa, åkte iallafall dit för att träffa Ulrika och hennes 3 veckor gamla bebis Vilgoth.. Han är så himla söt.. Blev kär så fort jag såg honom.. Fick såklart hålla lite, och det tog emot när jag var tvungen att ge honom till Sandra (som också var där), hehe.. 

                      
Ulrika                                                      Vilgoth

Stannade för en liten pratsund över en kopp te och sen gick jag och Sandra till Burger King för att äta (inte så nyttigt, men men..) Köpte sedan vingar på Pandura, men de gick så klart sönder när jag skulle ta av mig dem, så jag ska försöka byta dem, hoppas det går bra, bara..

Just nu kollar jag på Fredag, hela veckan och Idol, ska dra mig till soffan för att se lite bättre.

XOXO

Halloween kostym

Gäsp, va jag är trött.. Känner att jag inte har någon inspiration att skriva.. Kan iallafall berätta att i fredags var jag hemma själv och tittade på Idol och igår var jag med Lisa.. Vi började på Pitchers med mat, vin och en drink.. Kan passa på att berätta att han som serverade oss var ganska så jättesnygg :) Tänkte skriva mitt nummer och "Call me" på kvittot, men jag fegade ur och så visste vi ju inte om det var han eller nån annan som skulle hämta dem.. Fegis-Madde!
Iallafall.. Vi drog vidare till Wobbler (Wobblers?) och tog en frozen frukt drink, som var himla dog, men dog evigheter att dricka upp.. Näär vi gick därifrån var klockan bara drygt 22, haha. Så vi gick runt hela stan och letade efter en god chokladig efterrätt.. Vi hittade ingen, så vi gick till Pressbyrån och jag köpte varm choklad och Lisa en bulle.. Förresten, visste ni att de har små Ben&Jerry´s där?
 Hade fått sms från Klaras så vi skulle komma in gratis innan 23, så vi gick förbi Klaras, men det såg helt ensamt ut och vi började bli trötta så vi gick hem istället.. Det var annars väldigt lång kö till Ställetpåhörnet.., vad det nu heter..
Vi avslutade kvällen hemma hos Lisa istället.. Dennis hade 2 kompisar hemma (som jag dessvärre inte kommer ihåg vad de heter, men de var rätt söta iallafall ;)) Såg slutet på Get Smart och Identity.. Identity var på TV:n när den andra filmen slutade, hade sett den förut, och den är helt psycho :)

Idag sov jag läänge.. Lagade nys en kycklingpaj, för jag hade tagit fram kycklingfileérna imorse, så jag var ju liksom tvungen, fast jag är inte ett dugg hungrig, men då kan ju jag och Kiina äta den imorgon när vi pluggar på C-uppsatsen :)

Ska på Halloween fest iår, min första faktiskt, så det ska bli skitkul.. Men känner att jag behöver lite hjälp med vad jag ska ha på mig.. Någon som hade någr idéer ?

OCH om det är någon som vet hur man kan få en Chris Garver tatuering utan att vara med på TV?

XOXO

Torsdag

Idag har jag varit i Kumla och skrivit äckliga artikelmatriser med Kiina.. Det är ju verkligen jättetråkigt.. Kinna kommer hit imorgon så ska vi skriva klart dem, har bara 3 kvar nu :D Sen blire väl att börja på bakgrunden, om vi orkar, hehe :)
Åkte buss faktiskt, kom på att det var billigare, men det tar ju längre tid, fast jag gillar ju att åka buss (om resan tar mindre än 1h).. Gick av på stan, när jag skulle hem, och det råkade bli lite shopping.. Köpte en jättefin längårmad längre tröja som jag blev sugen på att ha på krogen.. Någon som vill ut i helgen? ;) Köpte även en jättefin väska från accent.. Tittade på den och sen hängde en svart bakom och jag råkade titta på dens prislapp som visade 399, tyckte att det var ett ok pris, men när jag tog upp den såg jag att den jag skulle köpa bara kosta 299, så det blev ju perfa :D

Klagade till Kiina idag att jag inte fått någon kallelse till Capio Läkargruppen.. Sen kom vi på att de typ bara var 2 veckor sen vårdcentralen skrev remissen.. Men när jag kom hem idag så hade jag fått en kallelse :D Blev nästa måndag (27:e).


TV:n kallar ;P

XOXO

Äntligen!

Ja, äntligen, så fungerar min dator igen.. I´m back ;D
Allting med datorn är ju inte klart.. Ska försöka att fixa kontakten mellan datorn och mobilen och så ska jag fixa ett bränningsprogram och andra små saker.. Måste även försöka att få folk att skicka över bilder från Hösten 2007 fram till idag som jag kan tänkas vilja ha.. Så säg till om ni tror att ni har något som jag vill ha ;)
Musiken måste ju också fixas, har bara gamla dåliga låtar nu :(

Kiina var här idag så vi kunde plugga till vår C-uppsats och jag ska åka hem till henne imorgon, förhoppningsvis så blir vi klara med artikelmatriserna då :) 
Ska kolla upp när bussarna går imorgon, så jag vet om det blir buss eller tåg och så ska jag titta på Miami ink, läsa artiklar, kolla alla mina älskade serier och så måste jag fixa lite musik till datron..

Tråkigt inlägg men så äre!

XOXO

Inge kul alls..

Jag är kvar i Lundby.. Har ju varit här hela helgen för att kunna skriva klart min hemtenta, vilket jag gjorde igårkväll, men cp skrivaren ville inte fungera fast Kiina var snäll och skrev ut min tenta :) Hon var även snäll och lämnade in den idag för jag kunde verkligen inte gå till skolan.. Mammas granne (Jonte) har nämligen flyttat men hans katt har varit kvar i Lundby för hon har tydligen varit borta i typ 3 veckor, och igår kom en annan granne med Tussan (som katten heter ) hit. För tydligen hade mamma lovat att hon skulle få vara här några timmar.. Mm några timmar var det, hon kom vid kanske 2 och Jonte kom aldrig och hämtade henne igår så hon är fortfarande kvar här.
Jag missde sista bussen hem för att skrivaren inte ville fungera vilket gjorde att jag var tvungen att sova kvar.. Det var INTE bra.. När jag vaknade imorse kunde jag inte öppna ögonen och när jag väl kunde de såg det ut som om jag blivit misshandlad.. Och jag överdriver inte.. Duschade länge, tog allergitabletter och ögondroppar men ingenting hjälpte så jag har inte kunnat gå till skolan.. Kan ju inte visa mig offentligt.. Ska låna Sandras solglasögon sen när jag tar bussen hem.. Som tur är verkar det bli fint väder så jag inte ser allt för mongo ut i dem..
 
Det roliga är att det tydligen var obligatorisk närvaro på introduktionen till C-uppsatsen idag. Fattar inte varför riktigt, vi ska ju arbeta parvis och Kiina, som jag ska skriva med, var ju där.. Kiina sa att jag var sjuk, men man var tydligen tvungen att ansöka om att få missa introduktionen.. Någon som ser logiken i det hela? Jag gör det inte.. C-uppsatsen är ju en rätt stor och viktig del så varför skulle jag inte vilja gå på introduktionen? Hade jag kunnat så hade jag ju så klart gjort det.. Är ju inte direkt så att jag skylle på extrem allergi för att jag försov mig.. För de som kanske tror det kan jag berätta att jag gick upp halv sex och har varit vaken sedan dess..

Aja skitsamma.. Ska ringa och "skälla" lite på den som tydligen bestämmer över min hälsa senare idag.. Nu ska jag läsa lite om kvinnofrid och se om jag kan komma på något syfte och frågeställningar till C-uppsatsen..


 

Skulle vilja påstå att ena ögat ser typ ut så här och det andra är ännu mera svullet, som sagt det ser ut som jag blivit misshandlad..

Söndag

Igår var jag med Sandra, Filip och Dipesh till Vingåker factory outlet :) Köpte ett par mjukisbyxor, en tjocktröja och ett par skor.. Sen var vi även inne i Fabriksbutiken, där jag köpte lite Höganäs porslin, 4 tallrikar och 4 skålar i kako, väldigt fina :)
När vi kom hem pluggade jag lite medans Sandra kollade på film.. Hade typ bara 2 h på oss för sen skulle vi bli hämtade av farmor o farfar för att åka till vår faster ut i St. Mellösa och fira henne, eftersom hon fyllde 44 år den 2 okt..
På vägen hem kom Sandra på idé att vi skulle bowla med Filip, Johan, Ali och hans kusin.. Vilket vi gjorde :) Det var kul, men jag kom typ sist.. På min bana var det jag, Sandra och Filip och jag vann iallafall över den i andra serien.. Men på totalpoängen låg jag konstant sist, hehe..
Vi kom hem rätt sent så då blev det inget pluggande, var alldeles för trött.. Satte på en film men somnade efter en halvtimme, hehe..

Nu är det söndag och jag ska skriva som ett as :)
Wish me good luck :)

XOXO


Idiotvirus!!

Jag var jag och handlade på Willys med min mamma.. Jag satte på datorn för att påbörja nerladdningen av det som jag trodde nya Grey´s anatomy avsnittet.. Jag var sen, så ja struntade i att läsa kommentarerna. Jävligt dumt! När jag kom hem, var det inte färdigladdat, men sen efter någon timme så var det klart.. Det gick så klart inte att titta, eftersom det var fake och inte nog med det så var det fullt med virus.. Genom att jag försökte öppna mappen så fick min dator massor av virus, typ spyware, trojan, worm m.m. Fick typ panik.. Typ allting försvann. Gick bl.a. inte att gå in på "Den här datron" och "Mina dokument".. Skitskitskit.. Min hemtenta försvann ju då. Försökte få massa personer att hjälpa mig, typ Kurre, Leif och Magnus. Men ingen hade tid.. Så jag stängde av skiten och nu sitter jag hemma hos mamma i Lundby för att börja om på min hemtenta från start. Suuuuck.. Magnus ska hjälpa mig med datorn förmodligen nån gång i veckan, så det blir nog bra.. Bara att hålla tummarna att de äckliga "spionerna" inte fått tag i något viktigt.. Vet inte vad det skulle vara, men jag har ju heller ingen aning om vad man kan göra med information som finns på persondatorer.

Det går inge bra för mitt tentaskrivande, har ingen lust liksom.. Kommer sluta med att min tenta blir anmäld som plagiat från böckerna.. Skulle inte förvåna mig.
Är jättetrött nu, men jag ska försöka att skriva lite till innan jag går och lägger mig..

Har iallafall fått umgåtts lite med Eila Beila idag :)
Hon är nog den goaste hund som finns.. Så himla rolig är hon också :)

Ha det bra gott folk och akta er för virus!

Oktober

Gäsp va jag är trött.. Blev väckt av en väktare från eon (?) som ville ha numret till min fastighetsägare, eftersom min nya (!) granne inte var hemma.. Klockan var halv tio och hon hade redan väckt mig genom att ringa på typ 3 ggr hos grannen, nu andra dagen i rad.. Det roliga är att hon går ut och sen kommer in igen och istället för att ringa på hos dem på 1 våningen eller läsa på lappen som står vid trappuppgången alla uppgifter om min fastighetsägare som hon skulle behöva så ringer hon på min dörr.. Lite irriterande..
Jag har alltså fått en ny granne, han har inte flyttat in än, men Malin har flyttat ut :D Haha, lite sjukt att jag tycker att det är bra. Var väl iofs inget fel på Malin så, men hon bråkade jämt med sin kille eller sina kompisar.. Glömmer aldrig när hon vägrade öppna dörren för sin kompis som ville komma in och hämta sin mobil och nycklar en söndag morgon.. Kompisen höll på i drygt en halvtimme, men att ringa på dörren och ropa.. Men Malin öppnade inte förns kompisen hade gått.. Jag fattade igenting.. Men blev pissarg eftersom hon väckte mig och det var som sagt tidigt en söndag morgon.. Sen brukade Malin ha fester mitt i veckan och de höll på sent och härjade ashögt.. Men nu har hon alltså flyttat.. Är lite nyfiken på vem den nya grannen är.. En kille iaf, men han har inte flyttat in så jag har ingen aning om hur gammal eller så han är.. Man kan ju alltid hoppas på någon snygg 25 åring ;)

Idag ska jag plugga som ett as men samtidigt som jag tvättar.. Ser fram emot den här dagen, eller inte..
Aja.. Imorgon blir det bättre för då ska jag med Lisa till Marieberg :D

XOXO