Ledig

Idag har jag varit ledig.. Inga måsten.. Hehe.. Asbra :D Gick upp halv ett ungefär.. Jag förstår inte att jag kan vara så jävla död på morgonen.. Jag som var morgonpigg när jag var mindre, men det är jag absolut inte nu, hehe.. Sitter fortfarande i nattlinne men jag har iallafall ätit frukost, och jag ska väl ta o klä på mig snart..

Har iofs två tider o passa idag kl.18.00 Aerobics på Friskis&Svettis och kl.21.00 Grey´s anatomy ;P hehe bara roliga saker med andra ord..


I am not afraid to keep on living
I am not afraid to walk this world alone
Honey if you stay, I'll be forgiven
Nothing you can say can stop me going home

Sminkpartyt ...

... är över nu och det är väl dags att plocka ner allt i sina respektive väskor.. Lite småjobbigt.. Är ju både mamma och mormors grejer så.. Men aa..

Blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Kom 6 pers varav typ 4 handlade.. Så de var lite tråkigt att de kom så lite folk. Men när de väl var här så var det trevligt och rätt kul :) Jag sålde för ungefär 1400 så det var ju jättebra :D Så nu är det "bara" 600 kvar att sälja för.. Mormor sa att jag var typ tvungen att handla för 2000 på två perioder.. Hoppas jag lyckas :)


Haha kollar på Closer nu.. Helt sjukt när han driver sönder doktorn om att han är en helt sjukt slampig tjej. Som heter Anna, för att driva med Julia Roberts, hahaha.. Sjukt kul!!
Gillar inte Julia Roberts.. Tycker at thon hela tiden är så dryg och ser så uppsnosig ut.. Men hon spelar väl bara sånna roller, men jag har sett na på Operah (haha) också.. Och nee jag gillar na inte alls.. Taskigt men sant.

Vet inte vad jag ska göra nu.. Men vi hörs!

Måndag

Igår var jag på innebandymatch.. ÖSK-Rönnby.. Lisa spelade :) Matchen blev oavgjord.. ÖSk gjorde första målet, Rönnby andra och tredje och sen när det var 15 sekunder kvar gjorde ÖSK det fjärde målet, så slutställningen blev 2-2.. Sista målet var snyggt.. Rätt i krysset typ :P

Igår kollade jag även på två avsnitt av Men in trees.. Hoppas det fjärde kommer snart :) Han Cash, är ju ganska så het va :P hehe.. Hoppas även att 6:e avsnittet att Prison Break kommer snart också, helst med text.. För jag har lite svårt o hänga med på vad de säger ibland.. Hidden Palms och Men in trees är mkt lättare ;P

Idag ska jag plugga.. Va kuuul! Hmm.. Har seminarium imorgon och jag har inte ens börjat på min uppgift (som vanligt med andra ord).
Sen ska jag boka tvätttid och senare kommer mamma med oriflame grejerna som jag ska ha imorgon på sminkpartyt.. Hoppas att alla kommer som sagt det, eller som sagt kanske.. Inge kul om de floppar totalt, hehe..

Nee.. Dags att sätta igång med uppgiften då..

Översocial

Igår var jag med Lisa till Klaras.. Malm och Olle hade hyrt övervåningen, så vi var där innan nio.. Var ju Happy hour i baren till halv elva.. Så det slank ner en hel del drinkar.. Inte så smart kanske.. Men de var ju så billigt ;P Sen när de öppnade grindarna vid halv elva så var det sjukt mycket folk helt plötsligt.. Haha.. Man fatta typ inte vart allt folk kom ifrån, haha.. Träffade rätt många som man kände och så.. Kul :)
Jag råkade röka en del igår :( Inte bra alls.. Äcklig som fan var jag.. 

Igår var jag på bra humör och blev som sagt rätt full och "hög" på nikotin och då blir jag rent ut sagt översocial.. Jag kan inte komma på ett bättre ord.. Jobbig skulle väl en del kalla de.. Men jag tycker översocial låter bättre :P
Jag känner ett starkt behov att få prata och umgås.. Jag ska prata med alla jag känner igen.. Och jag pratar om typ allt tror jag.. Även saker jag vet att jag inte borde säga till folk.. Så om man vill veta mina hemlisar så ska ni supa mig full och ge mig massa cigaretter.. Men aa... Inte så smart kanske.. När jag väl är uppe i situationen tycker jag tydligen att det är skitkul, haha.. Lilte får man väl också bjuda på sig själv, annars blir man ju så himla tråkig..
En grej jag sa igår var att jag hade typ strulat med en 89:a(!) (jag visste så klart inte att han var det, såg äldre ut, iaf i mina fulla ögon). Visst det kanske man kan berätta för sina kompisar, men hur normalt är det att man berättar en sån sak för sitt ex nya tjej?! Inte särsklit normalt, men det är sånna sjuka grejer jag kan säga på "den glada fyllan"..
Jag är också översocial i den bemärkelsen att jag ska ringa folk så fort jag är ensam, eller det är relativt tyst omkring mig.. Vet inte hur många jag ringde och väckte igår.. Inte särsklit snällt.. (Förlåt!)

Annars kan jag sammanfatta kvällen som väldigt lyckad ;D

Men in trees

                                  image19

... är så himla bra. 
Jag tittade nyss på första avsnittet från andra säsongen :D 

Marin är som hon är, och jag tycker nog att jag känner igen mig själv i henne. På vilket/vilka sätt kanske jag ska lämna osagda, haha.. Ne men bland annat att hon ska fixa allting själv.. Dra upp ett träd i ren protest, är något även jag skulle kunna få för mig att göra.. 

Idag vet jag inte riktifgt vad jag har lust att skriva om.. Känner inte någon inspiration direkt.. Finns mycket jag skulle kunna skriva om Marin i Men in trees, men det tänker jag inte.. Så det här får bli ett kort inlägg.. Kanske skönt de?! 
 

Akutmottagningen

                                                                 image18

Imorse kl.8 blev jag instäpppt akutmottagningen här på USÖ. Jag var där för att göra min fältstudie angående vårdkommunikation. Fick byta om till "vårdkläder" och de var mycket skönare än kläderna på Rosenlund. Mjuka var de :D Och så kom jag fram till att jag var himla snygg i vitt ;) haha.. Nee men aa..
FN-dagen är det visst idag, så på fikarasten bakade några blåbärsmuffins, som vi fikade med lite senare.. Det kom inte så mycket folk direkt på morgonen, var väl vid kl.11 det dök in lite.. Jag fick iallafall träffa 4 patienter. Två väldigt kort och en ett tag och den sista lite längre. Har fått sett två olika EKG, BT, temp och sen har jag öven fått sett när en ssk tog blodprov och satte en infart. Jag svimmade inte (!) Woho, ett steg längre på vägen ;P 
Var bara där en halvdag, dels för att jag inte hade någon lunch med mig och jag tyckte jag fått sett en del.. Har inte gått igenom det än, men jag tror det räcker, annar skulle jag få komma tillbaka sa de :)

När jag kom hem tittade jag på Prison Break avsnitt 5 :) Utan text då.. Men iallafall..
Kom realtivt nyss hem från F&S. Har varit på Aerobics 1. Det var första gången jag testade det passet och det var rätt kul, ska gå tillbaka på onsdag :) Men dessvärre fick jag asont i ryggen, så jag kunde inte göra alla rörelser i slutet. Har haft ont i ryggen några dar inte, lite till och från sådär.. Tränade ju 3 ggr på F&S förra veckan och så jobbade jag 2 dagar (kväll och morgon). Så jag tror jag behöver vila ryggen lite.. Har ju lite problem med den, som en del kanske vet :(

Har inte duschat än, så det ska jag göra nu, sen ska jag fixa något att äta och kolla på Grey´s anatomy :D

Har bestämt att sminkpartyt ska vara på tisdag vid sex sju någon gång btw ;D

Oriflame

Jag säljer Oriflame nu :P Någon som är intresserad av att köpa?
 
http://www.oriflame.se/
Jag har nästan bara smink och hudvårdsprodukter från Oriflame ;P
Jag tänkte att jag skulle styra upp ett sminkparty någon gång nästa vecka. Jag kan inte så mycket om produkterna eftersom jag är ny, men jag vet ju vad jag tycker om de jag använder och så står det rätt bra i katalogerna om dem. Tänkte ha lite produkter så man kan testa dem och se vad som bland annat finns.. Någon som är intresserad av att komma? 
Hehe.. Gjort lite reklam nu, men det måste man väl?! :)

Jossan :)

Igår kom Jossan hem till mig :D Vi var här en liten stund, sen åkte vi hem till Kajsa. Hon hade flyttat till en ny lägenhet tillsammans med Niklas. Fin varen :) Satt där och pratade en stund, mest skit om Bredbandsbolaget, haha.. Efter de "tvingade" jag Jossan att åka förbi MAX på vägen hem. Jag var hungrig som ett svin, klockan kanske var halv sju och jag hade inte ätit sen nio/tio kvällen innan..  
Efter MAX släpte hon av mig hemma och sen skulle hon och Steve tillbaka till Linköping :( 
Det var kul att få träffa na lite iallafall :) 

Nu ska jag hoppa in i duschen och så, sen ska jag med Lisa på stan, sen blir det Friskis&Svettis och ikväll TV, skulle jag tro, hehe..  

Sexparty

image16  image17

Igår efter jobbet skyndade jag mig hem, hoppade in i duschen och sen cyklade jag till resecentrum. Tåget gick 16.21 i Kumla, och det blev lite stressigt i slutet, för jag och Sanna hade inte köpte biljetter innan, och jag hade fått för mig att det kostade dubbelt så mycket på tåget som förköp. Jag hann köpa min blijett, men sen krånglade Sannas kort, och när klockan var 16.20 sprang vi till tåget (som så klart var ett litet tåg och stod på 1A, dvs längst bort) Men vi hann iallafall, och det kostade 1 kr mer på tåget än förköp, haha, så det kändes ju lite onödigt att stressa så, hehe..
Var första gången jag var hemma hos Kina, och hon hade fint och så :) Varmt och mysigt, hehe. Jag var smart och hade totalt glämt bort att hon både hade katt och marsvin, jag är ju allergisk och hade inte med mig tabletter, men jag nös kanske bara 2 ggr såd et gick bra, men det kliade destovärre, men aa..

På själva sexpartyt pratade hon som hade det om grejerna och sen skickades de runt till alla, så vi fick känna och klämma, de var skoj, men ibland kunde man ju inte hänga med på vad hon sa, för när hon skickat en grej så tog hon fram nästa.. Men man fick ju avbryta och fråga så det gick bra :)
Vi fick papper och penna så fick vi smyga med vad vi köpte om vi ville och grejerna kommer i svarta påsar sen, haha..

När sexpartyt var slut och hon gått, köpte vi pizza och satt och snakcade lite, sen tog vi taxi in till Örebro och gick till Klaras. Väl framme kommer Kina på att hon glömt sin plånbok, och därmed sitt legg. Är ju 21 på Klaras på lördagar och jag är ju bara 20, så jag frågade vakten om jag skulle komma in (var ingen kö alls, men jag tänkte att värt och vänta på att Kina och Magnus ska åka fram och tillbaka till Kumla och sen inte komma in). Han sa att Nej, du kommer inte in (heeelt sjukt eftersom det var pisslite folk och klockan var halv elva. Jag började ifrågasätta honom och sa att vi var ju rätt många.. 10 st måste ni vara då sa ha.. 11 sa jag att vi var, men en hade åkt hem, men vi var ju 10 iallafall, så vi skulle ju komma in :) Men sen när Kina och Magnus åkt, gick Ida och Rebecka hem, så då var det kört för mig.. Kom ett stort gäng killar och tjejer.. En tjej hade satt utt sig på listan + 7, så jag joina dem (gav min fribiljett till Julia, för klockan var ändå mer än halv elva).. In kom jag (samma vakt som jag frågat, han kollade bara på passet och sa varsågod, haha, helt sjukt..) Men eftersom klockan var mer än halv elva, så fick jag peja 100 kr, men Julia och de andra hade ju biljetterna, så de fick  betala bara 20 kr - suuuuurt! Men aa.. 
Efter ett tag kom Kina och Magnus, så var alla inne som ville :) 
Var rätt kul på Klaras, emn det var sjukt lite folk när vi kom, men sen när klockan blev 12 så var det som vanligt :) Jag kekar pencillin, bröajde med det i fredags, så jag drack ingen alkohol, men de var skoj ändå :) Fast jag var nära att örfila en kille.. Vi gick upp till övervåningen och i trappen kom en kille och taffsa mig på rumpan. Hatar sånt, men jag såg itne vem det var, så där hade han tur! vad tror folk egentligen? Det var ju inte en klapp, utan typ en smekning på hela liksom.. Hmm..

Eftersom jag varit uppe sn 5.30 var jag rätt trött, så jag och Julia drog tio över ett. Då blev jag så grymt sugen på coca cola, så jag åkte förbi Hålet i väggen och köpte med mig hem :P hehe..

Det var en rolig kväll :D

Huvudvärk

Sitter hemma idag, fredag med huvudvärk - kul! Men jag har inte varit hemma så länge.. Blev väckt imorse av Jargoda halv tio. Hon ville att jag skulle jobba ikväll, 14.30-21.15, så det har jag gjort.. Så det är nog därför jag har så ont i huvudet och sen har jag typ inte ätit någe sen kl.halv två, men orka göra någa nu..

Ska jobba imorgon med, 6.45-14.00 och sen skynda hem, duscha o göra mig iordning för kl.16.21 (haha jävligt mycket tider), men då går tåget iallafall till Kumla.. Ska på sexparty hos Kina :D hehe.. Ska bli spännande, haha.. Så jag ska väl gå och lägga mig nu så jag kommer upp till jobbet imorgon..

God natt!

Torsdag

Ställde klockan på 7.00 imorse (asjobbigt).. Pallrade mig upp kanske fem över och ringde Vivalla vårdcentral.. Fick en telefontid kl.8.15, så jag gick och la mig igen. Somnade på en gång, sen började jag drömma mardrömmar om mitt VC-besök, haha.. De ringde iallafall i tid, och jag vaknade ;) Fick en tid kl.10.45.. Somnade om till halv tio kanske. Gick upp och ringde USÖ angående fältstudien. Hon jag pratat med var inte där, så jag ringde växel och så fick de koppla mig till akuten. Där var de trevliga :) Jag fick komma dit på onsdag kl.8 och göra min fältstudie vid akutmottagningen - skoj :D Men sen blev lite småbrådis i slutet, så jag fick cykla rätt fort, men guuuuuud så jobbigt det var.. Motvind hela vägen, spec. vid Maxibron (död).. Kändes som om mina lungor hade spruckit, men de hade de så klart inte.. Kom i tid (5 min innan) och fick börja med att betala 120:- för själva läkarbesöket..

Sen var hon också. Fick inte komma in förna kl.11 kanske och sen visade jag baksidan på mina lår och rumpan.. Kändes lite småjobbigt sådär, men nu har jag gått med skiten hela sommaren, och nu gör det pissont, så jag hade inget val kändes det som, plus att mamma skällde på mig igår, haha.. Fick iallafall en cortisonsalva som jag ska smörja med i totalt 6 veckor, sen fick en mjukgörande salva på pump, som jag ska smörja med, med täta mellanrum. Inte nog med det.. Jag hade lyckas få sår som blivit infekterade så jag fick även antibiotika på tabletter som jag ska keka i 10 dagar. Kalaset gick på 469:- Allt som allt betlade jag nästan 600:- Kuuuul!!

Hade tänkt att jag skulle cykla till skolan, men det blåste ju storm ute och var svinkallt, så jag lyckades övertala mamma att hon s-kulle köra mig istället :) Hade skola mellan 13 och 17.. Hade våran kursansvarige som föreläsare idag och hon är ju bara fööör jobbigt.. Tänker inte ens berätta allt hon göra, men jobbig som fasen är hon.

Mamma hade tagit med min cykel på bilen, så efter jag slutat cyklade jag hem, åt lite yoghurt och ett äpple, böt om och cyklade sen till Friskis&Svettis.. Gick på ett pass jag aldrig gått på förut - Aerobics Funk. Askul :D Ska gå dit nästa vecka också :D Sanna från min klass var också där, och Kajsa Nilsson, hehe..

Jag hade beställt kläder från ellos - en par svarta mjukisbyxor, 5 par trosor, 3 par t-shirtar, som hade kommit idag, så jag hämtade de på hemvägen, har inte provat än, men det ser bra ut :D hehe..

Tisdag

Imorse (kl.11.45) var jag på ett Medel pass på Friskis& Svettis med Sanna, Maria och Julia.. Gick rätt bra faktiskt.. En del saker var lite knas, förstod inte hur man skulle göra, men annars så :P Igårkväll var jag med Julia på Friskis&Svettis och körde ett Step 1 pass.. Skulle vara Bräda Medel, men de var visst snålt med ledare på bräda, så de var tuvngen att byta.. Micke som hade Step 1, jag har ju gått på det förut och tycker att det är kul, men fasen va jobbigt det var igår.. Och efteråt fick jag hostattack, haha.. Men idag gick det iallafall bättre :) Imorgon ska jag gå hem till mamma (Lundby, tar en timme) och sen tänkte jag träna på Friskis&Svettis på torsdag eller fredag.. Har skola mellan 13-17 på torsdag så då vet jag inte om jag hinner riktigt, men fredag är jag ju ledig :D 

Annars idag har jag tvättat, behövdes verkligen, hade inga underkläder och strumpor kvar typ, haha.. 
Hade fått ett paketavi från Posten idag.. Trodde de skulle vara massa smink (någon telefonförsäljare lyckades lura på mig, men smink är ju kul!) men det var det inte.. Var min premie från GLAMOUR, hade glömt bort att jag skulle få det, haha.. Var en parfym från Prada (liten) och en väska.. Rätt snygg, tror jag, hehe.. 

Ringde sjukhuset idag igenn (ringde igår också).. Då var inte hon som jag skulle snacka med där.. Blev kopplad till hennes telefon, men ingen svarade, så jag lämnade ett meddelande.. Får se om hon ringer.. Annars får jag ta och ringa imorgon igen, och om hon inte svarar då får jag se om jag kan få tag i någon annan avdelning.. Ska ju göra fältstudie, och jag vill göra den sanrt, för annars kommr jag inte att hinna.. Jobbigt!!

Ikväll ska jag titta på Desperate Housewives tror jag, annars Moulin Rouge :)

Make-up kurs

image16
25 november ska jag på make up kurs :D Det är Oriflame som ska ha hand
 om det.. För ett tag sen fick man fylla i om man kunde vid vissa datum,
 idag var ett, fars dag och 25 nov.
Jag hade ju hoppats på idag, för jag vill ju gå så snart som möjligt, men det var
visst flerpersoner som kunde den 25:e november..
Så jag får väl vänta snällt som alla andra.


image14
Min favoritprodukt just nu är Oriflame Beauty - Kajal Eye Liner.
Finns i tre färger - grön, blå och guld.
Jag har den i guld, men jag ska be mamma eller
mormor ta hem de andra färgerna åt mig :)

Hotad!

Igår kom Emma och Lisa hem till mig.. Fixade lite käk, förfestade och gick sen till Klaras.. De var skojjigt :D Lisa o Emma var nog inte lika taggade som jag för de ville gå och keka på Mc Donalds redan kl.1, men de var asmkt folk där, så vi gick till Burger King istället..
Jag tog ett bord och Emma o Lisa gick o handlade.. Satt ganska länge och åt.. De hade köpt med glass och så.. Rätt skönt att sitta inne i värmen.. Jag satt med ryggen mot dörren och Emma o Lisa med ryggen mot kassorna, då.. Emma satt närmast väggen och vid bordet bakom satt en man, med mörkgrön jacka och grå addidans mössa, på Lisas plats och tittade på oss asmkt.. Jag kollade ju ditåt rätt ofta för jag satt ju som jag gjorde, och Emma sa att när hon vände sig om satt han och glodde.. Men vi tänkte väl inte så mycket på det.. Men sen gick han fram till oss, jag hade spridit ut mig på hela sätet, så jag drog åt mig min väska, (förra fredan blev ju Sofia stulen på sin, så).. Sen började han snacka.. Han sa att han tyckte att vi skulle gå ifrån vårat bord.. Om vi inte gjorde det skulle något mycket läskigt hända.. Jag sa att vi tänkte äta färdigt, och bad honom gå.. Kommer inte ihåg vad han sa då, men sen gick han iallafall ut..
Vi blev ju pissrädda och lyssnade efter om vi hörde något tickande eller så.. Men de var ju tyst, (haha).. Lisa blev nog räddast.. Hon ville gå på en gång.. Men jag tyckte att det skulle vara mer dumt att gå ut.. Jag drog en vals om att han skulle stå där utanför och vänta på oss.. Hade ju ingen lust att stöta på honom (han såg rätt full/hög/trött ut).. Lisa gick iallafall och ta till vakten, och han tog det allvarligt med skämtade ändå bort det.. Han sa att om han skulle se honom göra något dumt skulle något mycket läskigt hända honom, haha..
Vakten gick ut och kollade och frågade om det var han i addidas mössa, för isåfall stod han där ute, och det var ju han.. Men efter en stund kom han in, gick och tällde sig vid toaletterna och pratade i en mobil.. Då passade vi på att springa därifrån! Jag och Emma tog 14 hem till Lundby (jag har varit hundvakt åt Eila idag) och Lisa gick hem.. Vi såg honom inte mer sen iallafall.. Skönt det!

Creepy var det iallafall.. Det var Lisa som sa att vi nyss blivit hotade och jag har aldrig blivit hotad förut, så det var ju något nytt, men jag har ingen lust att bli det igen, hehe :P

Gääsp..

Vaknade för en timme sen.. Är så himla trött :(
Kl.5.20 gick jag upp imorse - döööd! Min buss skulle gå 6.21, för jag skulle jobba på Rosenlund kl.7.. Var springare idag, dvs. jag var på båda sidorna på jobbet.. Hade kommit en ny dam till jobbet.. Kan ju kännas lite jobbigt, när man kommer tillbaka så är det någon ny om bor på rummen.. Men det är ju livets gång så..

Jobbade iallafall mellan 7 och 12, sen kekade jag lunch, och mamma kom halv ett och körde mig till skolan, för sen hade jag föreläsning (Pedagogiska teorier) mellan 13 och 17, men vi fick sluta strax efter 16, så det var skönt :)

Kollade på How I mett your mother, Simpsons och lite på Navy CSI, sen somnade jag.. Haha.. Vaknade helt mosig och trött.. Nu ska jah väl fixa något att äta och sen ska jag kanske kolal tv, haha.. Vet inte så himla seg och det här inlägget blev ju jättetråkigt!

Igår var jag på tårtkalas hos Lisa, hon blev jätteglad för sin present :D

Varför ..?

Jag, Kina och Ida pratade lite i lördags.. Ida har precis gjort slut med sin kille, och han ställer tydligen massa jobbiga frågor till henne.. Vi undrade varför han ställde dessa frågor.. Vill han verkligen veta? Skulle han verkligen må bättre av att veta? Vi kom inte fram till något svar eftersom vi inte är inne i hans huvud och vet vad han tänker.. Men vi började tänka på oss själva.. Och det är verkligen så.. Vi frågar saker vi egentligen inte vill veta! Frågar är bara varför?! Jag vet faktiskt inte.. Jag är expert på att fråga om sånt jag innerst inne inte vill veta.. Vad håller man på med egentligen? Om personen i fråga svara på de vi frågar, blir vi oftast upprörda eller ledsna, och vi kan inte få ur svaret ur våra huvuden. Då tänker vi: Varför var jag tvungen att fråga? Men samtidigt så kommer det kanske upp en ny fråga i huvudet som vi förmodligen kommer att fråga, men innerst inne vet vi att vi inte, inte, inte vill veta.. 
Svarar personen inte på frågan, kan man inte släppa den, och man börjar spekulera i vad tystnaden betyder. Så man frågar om om om igen, tills den andra blir så irriterad att man blir ovänner.. Sjukt..

Varför har jag ingen aning om, för om jag hade det skulle jag aldrig med fråga en mongofråga.. Jag har provat att tänka att "nu ska jag INTE fråga, tänk på något annat istället", men ändå slinker frågar ur min mun.. Irriterande som fan!

Varför?

Söndag

image11  65721-12


Imorse ringde kl.11.00 och då var jag helt död. Jag hade ställt klockan för jag skulle hem till mormor och morfar för att keka lunch - ostpanerad fisk, potatis och äggsås. Måste vara bland den godaste fisken som finns :)
Halv ett skulle jag vara där och en timme senare skjussade morfar hem mig och Eila <3 Mormor skulle på Bingo och morfar skulle jobba, så jag fick ta hand om min lilla gosa några timmar på eftermiddan..

Vi tog en liten promenad i de fina höstvädret :) I förmiddags när jag gick till mormor och morfar regnade det lite, men senare på eftermiddan var det sol. Så det var rätt skönt att vara ute och gå..
Den enda jobbiga med att ha Eila hemma hos mig är att jag är allergisk emot na, och så ligger hon i min säng och soffa och sen kliar det överallt när jag ska sova, hehe.. Ska väl ta och byta sängkläder, vore ju rätt smart..

Anledningen till att jag var så trött imorse var att jag inte gick och la mig förns kl.4 igår.. Hade varit på fest hos Julia och sen var vi på Frimis.. Fick låna Kinas busskort, så jag tog 2.20 bussen hem, men sen kunde jag inte sova.. Var helt pigg (hade bara druckit 3 ½ cider, så jag var ju inte full heller), satt och kolla på TV till 4 iallafall..

Var rätt så kul.. Hemma hos Julia var det hon, jag, Kina, Ida och Rebecka (inte hon i vår klass). Var meningen att Jocke och några av hans kompisar skulle vara med också, men sen blev han sjuk, så det blidde inge.. Men vi träffade dem på Frimis sen iallafall.. En av dem (kommer inte ihåg vad han hette, haha) har tydligen varit med i Onskan. Han hade typ några repliker i matsalen, hehe.. Jag kände inte igen honom, men jag har bara sett filmen en gång och det var jättelänge sen, så.. hehe.. Vi dansade lite med dem iallafall och de var rätt roliga :D hehe..

Nyss kollade jag på Ensam mamma söker . Tycker de e ganska mysigt att kolla på de.. Jag gillar alla Susannes killar, så jag vet inte vem jag hejar på :P Men jag tycker att Veronica ska välja Jonas och Lenita ska välja Mattis (är itne säger på att hette så, men de är väl han som lagade bilen?) haha..
 
http://medei.bilddagboken.se/  <-- bilder från helgen!


Shiit

Herregud.. Det blev rätt hårt igår.. Var väl kanske inte min plan, men tydligen tål jag inte sprit så bra, hehe..
Lisa kom med min cykel när hon slutade jobbet (så jag gick till Lundby tidigare under dagen, 1 h tog de, så då fick jag iallafall bra med luft och lite motion :)) Sen sa hon att vi skulle festa.. Okej.. Så jag böt och och packade ner lite smink och så.. Sen åkte vi till Ica och handlade groggvirke.. Jag kom på att jag glömt min bankomatkort hemma (låg i en annan jacka) och min mobil.. Men jag hade lite kontanter iallafall, sen kom jag på att Lisa var skyldig mig 400:-, så de löste sig ju :) Men de var lite läskigt att vara ute själv utan mobil.. (!)

Vi åkte hem till henne, tog en drink och gjorde oss iordning.. Sen vid nio drog vi till Sofia som hade fest.. Var lite folk där, bland annat Amanda (hon kom ju och hälsade på nu i helgen).. Var kul där ett tag, sen ville Lisa till Pontus.. Stannade lite till iallafall tills Emil lutade sig på på bordet så att de ramlade ner från väggen.. Min spriflaska som sto dpå gick sönder och allt rann ut, min kamera stod också på bordet så den blev dränkt (för andra gången) i sprit, vin och läsk.. Inte så bra.. Skulle hjälpa till och plocka upp lite glas, men då skar jag mig, så nu har jag jätteont i mitt högra långfinger.. 

Jag och Lisa drog iallafall till Pontus, var väl inte där så värst vidare länge.. Utan de skulle till Klaras, jag ville med, men Lisa ville keka och sen gå hem.. (Hon skulle ju jobba idag).. Vi gick upp mot stortorget, sen Dennis.. Han hade gått in, men gått ut igen på en gång.. De tyckte jag var fär full för att gå till Klaras själv.. Men de struntade jag i.. Fick låna Dennis guldkort (så jag kom in gratis) och när Chris kom och tog deras uppmärksamhet, så "smet" jag.. Ja herregud, va mongo jag var.. Jag gick iallafall till Klaras, och kom in.. 

Där inne träffade jag först Emelie (PJs ex), sen såg jag Pontus, Oskar, Patrik och de andra som varit på förfesten.. Så jag hängde lite med dem, men de var inte såå kul.. Tror de mest tyckte att jag var jobbigt och i vägen, men när jag frågade sa de att "Nejnej, det är ingen fara".. Så jag hängde efter dem lite till.. Träffade också Anja, (Ludvigs tjej) och hon presenterade mig för sina kompisar på ett rätt sjukt sätt, haha.. 
Jag träffade även Robban och Dubbel inne på Klaras (hade träffat på på Stortorget först), men sen stog jag och snacka lite med dem, men när klockan art typ kvart/tio i två så drog jag hem..

Kom till Järntorget, träffade lite folk (haha), sen såg jag Amanda sitta på en bänk, så jag gick dit.. Hon satt med Mårtens kompis tror jag.. Vi gick till Grillcorner, köpte pizza och så.. Sofia, Mårten, Fredrik och nån mer kom också dit.. Sätt och åt i lugn och ro, Jag o Amanda hade fått sällskap av några killar vid vårat bord, så vi snackade lite med dem.. Sen var det någon jävlen som snodde Sofias väska.. Så vi blev kvar på Grillcorner till typ halv 4, så hon kunde ringa och fixa massa saker.. 
När hon väl fått tag i en låssmed som kunde öppna åt dem, så gick jag och hämtade min cykel (som jag så smart hade lämnat utanför Pontus).. Sen åkte jag iallafall hem.. På vägen skulle typ alla hälsa på mig (de få som var ute vid halv 4-4..) En kille cyklade t.o.m efter och skulle snacka med mig.. Liite creepy var det, men jag jag var typ framme vid Längbrotorg då, så jag svängde av och sen var jag hemma :)

När jag kom hem ringde jag Lisa (fast jag inte tänkt göra de först).. Sen ringde jag Jossan.. Hon fick inte sova tyckte jag.. Snackade med na i typ 15-20 min, tyckte att jag behövde det.. Sen var jag fortfarande rätt pigg, så då la jag mig i soffan och kollade på My Chem DVD1, hehe.. Kollade till kl.5 sen kände jag att jag kunde sova..

Hade tänkt gå på KFUM´s hemmamactch idag kl.12, men då sov jag, så det sket sig..
Gick upp 20 i två, sen kom jag på att jag kanske skulle till sysmemet innan de stänger.. Så jag slängde på mig kläder och cyklade dit.. Fint väder det är idag, btw :D

Ikväll blire fest hemma hos Julia.. Ska ta det rätt lungt och bara dricka cider och någon barcardi.. Blir inte lika full på det som på sprit.. Ska vara hos Julia om 2 h, så jag ska nog hoppa in i duschen och fixa någe att keka snart..


Bilder från igår finns på
http://medei.bilddagboken.se/
Kommentera gärna :D

Ni som orkat läsa allt måste ha väldigt tråkigt just nu, haha ;D

God morgon

Gick upp för en halvtimme sen kanske, fan va skönt :) Har typ vänt på dygnet, klockan är tjugo i ett och jag är fortfarande trött, men när jag gick och la mig var jag hur pigg som helst.. Och nu för tiden går jag inte och lägger mig förns Sex and the City är slut. Och fr.o.m. måndag börjar repriser av Prison Break efteråt. Ska försöaka lägga mig innan så jag får lite sömn, för nästa vecka har jag skola igen och på torsdag innan skolan ska jag jobba också (7-12).. Kommer vara dööööd..
 
Känner mig rätt död idag med. Var på Friskis&Svettis och körde Step1 igår. Var jättekul i början, men sen efter styrkedelen, blev jag helt svimfärdig.. Så det gick inte så bra resten av passet som jag hade önskat :(  Tror de har spruckit massa blodkärl på mina armar :S (grooose) Sista styrkegrejen vi gjorde var att använda armarna för att resa och "lägga" oss ner (armarna på brädan och så skulle man stå på golvet på tå).. Trodde de bara blev märken från brädan, men de är fortfarande kvar, skitäckligt. Vill helst inte titta på dem...

Nu ska jag väl hoppa in i duschen och sen gå till Lisa och hämta mig cykel, cykla hem till mamma och plantera om hennes blommor lite och sen hem igen.. Haha..
Ikväll vet jag inte vad som händer.. Om inte annat ska jag se Idol :P

Min stora kärlek

Läste ut Min stora kärlek av Sarah Dunn iförrgår (faktiskt). Den har stått i min bokhylla ett bra tag, fick den nämnligen med GLAMOUR nr. 4/2007. Men nu har jag iallafall läst den och jag tyckte att den var jättebra.
"En toppenbok som man skrattar högt åt när man läser"
"Lättsamt och roligt om att försöka kryssa rätt ibland blindskären som nybliven singel"
"Överraskande och gripande... Det här är en underbar beskrivning av hur man slipper unden Den Stora Kärleken när den blivit dålig"
"Underhållande och klurig"
"Chamerande... Det här är riktig humor"

Några kommentarer från lite olika tidningar om boken.. Jag vet inte riktigt om jag kan hålla med om dem.. Överraskande och gripande tyckte jag iallafall att den var. Överraskande i den mån att den var inte alls som jag föreställt mig och gripanade för att jag kände med huvudpersonen, Alison, och kunde känna igen mig i den del av hennes tänkande och så. Lite roligt var den nog allt också, smålog och skrattade till några gånger, men man skrattar inte högt när man läser, eller det kanske beror på hur man ser på Alison - som en riktig knäppgök eller som en "vanlig" tjej.
image10
Boken var iallafall jättebra och jag kan rekommendera den! :)


Jag älskar onsdagar :D

Life on the murder scene

Äntligen damp den ner i brevlådan - paketet från cdon som innehöll My Chemical Romance dvd Life on the murder scene.
Jag satte in första DVD skivan i DVD spelaren och hoppade upp i soffan det första jag gjorde när jag vaknat ordentligt, haha.. Första skivan var Video Diary  och var rolig att titta på. Allt var typ med; livet innan My Chem, Gerards missbruk, genombrottet, och massa mer :)  En del hade jag faktisk redan sett på youtube och buzznet, men absolut inte allting och klippen jag sett på internet har ju inte varit sammanhängande..

Sen satte jag på CD:n med Live performances på rätt hög volym och hoppade in i duschen.. Så himla skönt, att ta en varm dusch och lyssna på den underbara musiken, haha :)
1. Thank you for the venom
2. Cemetery drive
3. Give 'em hell kid
4. Headfirst for halos
5. Helena
6. You know what they do to guys like us in prison
7. The ghost of you
8. I'm not okay (I promise!)
9. I never told you what I do for a living (demo) (soundtrack till House of Wax)
10. Bury me in black (demo)
11. Desert song (previously unreleased)
Asbra :D

Nu är det bara den (som jag tror) bästa skivan kvar - DVD 2, som innehåller 11 live performances, 2 TV appearances, 6 online performances, 3 videos och making of alla tre :D 
Men jag vet inte om jag hinner se den idag, men kanske, hehe.. 

Man kan säga att min onsdag började på bästa sätt och det finns massa bra kvar.. kl. 20 ikväll på TV3 är det Hidden Palms (fööör bra), kl.21 på kanal5 är det Grey´s anatomy och sen är det Fråga Olle (men det är inte så bra), men sen är det Myggan och det är ju rätt roligt ja :D

En annan bra sak med onsdagar är att det är  bara torsdagen kvar och sen är det helg :D
Jag älskar onsdagar!

Tatuering - en drog?

Jag har funderat lite.. Jag tror jag var 16 eller kanske 17 när jag sa att jag ville ha en tatuering. - Aldrig, sa mamma, vänta bara tills du fyllt 18 så får du se att du ångrat dig. Jovisst! Några dagar efter min 18 års dag gick jag till Waterproof och där gjorde jag min första tatuering, ont gjorde det och eftersom jag är nål och blodrädd svimmade jag t.o.m. (var inte första gången jag svimmade i mitt liv, hade gjort det ett antal ggr innan, bla. på en biologilabb när vi skulle ta blodprov i fingret (!), på Hultsfred, när jag piecra naveln, om man ska nämna några gånger). Jag tror jag nöjde mig med min lilla ängel på ryggen ett ganska bra tag. Men sen kände jag att jag vill ha en till! I slutet av december förra året gick jag till Stardust och beställde en tid, blev lite besviken för jag fick en tid veckan efter nyår, jag hade ju helt velat vara tatuerad till nyår. Den här gången blev det vädurtecknet på högerhandled. Och hör och häpna - jag svimmade inte! ;) Kommer inte ihåg hur länge jag höll mig innan jag började fundera på nästa.. I maj var jag iallafall tvärsäker på att en till måste jag ha. Men under hela maj och sommaren hade jag dåligt med pengar, men nu när det är höst har jag kommit ikapp med ekonomin, så jag gjorde ett återbesök på Waterproof, där jag gjorde min tredje tatuering (4 stjärnor till höger över ängeln)..

Det är mina tre tatueringar jag har nu.. Men 1 ½ månad senare vill jag göra en till och en till och en till. Mest är jag inne på stjärnor, vill ha strax över ena fotknölen och sen låta de vandra ner på foten (som ett stjärnfall). Jag vill även ha stjärnor längs hela sidan, från bröstet till höften. Vill även ha någon slags blomranka på vaden och något mer på ryggen..

Jag tror inte att det hela är så ovanligt. Att när man väl börjat tatuera sig vill man inte sluta. Visst kommer jag sluta någon dag, men först vill jag ha allt jag listat upp, jag är inte den där tjejen som skulle tatuera hela kroppen. Men det känns ändå som att jag vill bara ha mer!

Nu börjar jag svamla känner jag. Men det jag vill komma fram till är att jag tror att om man väl en gång börjat tatuera sig så vill man fortsätta, trots smärtan och allt!
Kan man påstå att tatueringar har blivit en drog?
Haha låter lite dumt, men tänk efter själva.
Ja, det finns säkert hur många som nöjer sig med en tatuering, men jag tror att det blir allt ovanligare. Folk kanske bara har en tatuering och inte gör någon mer, men innerst inne skulle de nog vilja göra en till, eller? Eller kanske det bara är en trend just nu?

Jag trodde aldrig att jag skulle våga tatuera mig, men det gjorde jag och nu är jag fast!

Oktober

Sist jag skrev hade jag 23 sidanvisningar, och en kommentar, kuul :) Så jag töänkte att jag kanske skulle skriva lite mer på allvar och se om det håller i sig eller blir bättre, för de vore kul om folk läste, annars finns det ju ingen anledning till att skriva, eller aa.. De beror på hur man ser på saken.. Man kan ju skriva bara för att fördriva tiden, eller skriva av sig.. Och skriva av sig kan vara himla skönt ibland.. Men det är ju alltid roligt när folk vill läsa ens blogg :)

Just nu försöker jag skriva ett arbete till seminariet som jag ska ha imorgon. Det går inte så bra faktsikt.. Jag och Kina träffades i onsdags förra veckan för att göra det här, men vi orkade bara diskutera lite och sen skriva ner lite få meningar och så.. Sen skulle vi skriva ihop ett varsit arbete för att sedan jämföra och ta ut det bästa ur båda, lite jobbigt, men det är bra också, för då blir man mer insatt i arbetet, annars blir det lätt så att en gör hela jobbet.. Kina har då varit lite duktigare än mig, hon har skrivit kllart sitt och det har då inte jag.. Det är så svårt att veta hur man s-ka skriva ihop allting så det blir en bra löpande text.. Arebtet bestod i att analysera Ronja Rövardotterns utifrån Jean Piagets utvecklingspsykologiska teorier.. Och det mina damer och herrar är inte det enklaste.. Han snackar mest om det lilla barnet 0-2 år ungefär.. Ronja hon är 11 år mestadeles i boken.. Så ni ser ju var det stora problemet ligger.. Det andra problemet är att man inte ska redovisa teorin utan ... aa jag vet fortfarande inte vad vi ska berätta.. Men vi hittat väl på någe.. 20 min ska vi snacka om allt sen ska vi diskutera två frågeställningar vi fått under arbetets gång med seminariegruppen i 10 min, haha, det är helt sjukt.. Men det går nog till slut..

Om några minuter ungefär börjar Boston Tea Party och det ska jag kolla på, sen ska jag göra klart det jobbiga abretet..

Ciao!