Nyårsafton

Gott nytt år på er alla ;D

Vaknade nyss och har nu ätit frukost, så skönt när man får sova och sega så länge man vill.. Och sen såg jag att det hade kommit lite snö, är vitt på taken iallafall, hehe :D Undrar om de finns någon snö i Stockholm? Ska ju dit med Jossan om några timmar, jag är astaggad, haha.. De hade tydligen köpt mat och vin (till maten typ) för 300 kr per person. Jossan tyckte de var asmkt, men jag hade typ tänkt att de kunde kosta 4-500, så 300 lät bra tycker jag, men de lär ju bli bra mat :)
Men jag är lite nervös också, hehe.. Känner ju bara Jossan och det är ju folk från hennes klass vi ska till, så hon kommer ju dem.. Tänk om de blir helt stelt och jobbigt, fast neee.. Idag ska det vara party och glada miner, så då får man väl se till att de blir det också.. Har ju min morbror i Stockholm också vi kunde komma ta sa han, han skulle till Patricia (strösta gayklubben) och fira nyår, haha..
Så idag kommer nog bli bra, är igentligen morgondagen jag är lite orolig för, hur bakis man är och när Jossan är nykter så hon kan köra hem, kmr nog ta hela dan..  Men aa som sagt de blir nog bra ;)

Ska nog duscha och så nu - ha en bra kväll allesammans :)

PS.. Jag lyckades ladda ner Heaven Help Us igår hemma i Lundby, värsta najs :D

30 december

Nee mitt hår blev mörkbrunt och inte alls ljusare o rödare, haha.. Så jag ska hem till Lundby idag, så ska Sandra färga i lite svart, vet inte ens om det kommer synas någe, men iallafall.. Har ju haft mörkbrun de senaste gångerna känns det som.. Vill ha något annorlunda nu..

Idag har jag rippat 2 skivor med My Chem.. Har försökt att ladda ner dem, men det har inte gått, men så kom jag på att Sandra visade Mats hur man rippade cd-skivor till datorn. Så det gjorde jag idag, och sen förde jag över dem till min mp3 :) Värsta bra, hehe.. Har nog alla låtar utom Heaven Help Us nu.. Försöker ladda ner den, men vi får se hur de går.. Skulle vilja ha den nya låten Stay Awake också, men jag tror inte att den finns nånstans än, får väl vänta på albumet (som ska komma om kanske 1 år?!) och lyssna på youtube så länge.. De borde ge ut deras nästa labum för då har de gett ut ett varannat år sen 2002 :)

Jag tror att det är bestämt att jag och Jossan ska åka till Stockholm imorgon för att fira nyår.. Hon ringde igår och fråga om det var okej att peja en summa för mat och ev. dryck, o så.. Kommer nog bli askul :D Känner inte en jävel, men det kanske bara är bra, haha.. Jossan känner jag ju så klart, men ni fatta väl :P

Oh nu vet jag vad låter heter som spelas på Life on the murder scene i bakgrunden till menyn och så.. Haha.. Har tyckt att den varit asbra, men jag har inte vetat vad den heter så jag har kunnat lyssna på hela låten.. Desert Song :P Var sist på Life on the murder scene CD:n, har visst inte lyssnat så bra på den..

Nu ska jag borsta tänderna och packa väskan med allt jag behöver för om 20 min går bussen - stress!!

29 december

På julafton sa jag typ att jag inte skulle åka upp någe på mellandagsrean, men så blev det inte, hmm..
Var ju uppe på stan i onsdags och i torsdags, handlade rätt mkt tror jag.. Känns så iallafall.. Jag hade tänkt mig att jag skulle köpa en kamera och tatutera mig, och nu måste jag välja ett eller kanske inget :S Men det var kul att shoppa, hehe.. Och jag tror jag kmr välja tatueringen, har en idè om hur jag vill ha den, men jag måste få någon att rita upp den, om jag inte blir nöjd så får de vänta, fast den kanske kan vänta iallafall, för den ska sitta på vaden/sidan av smalbenet och kanske ner på foten och den kommer ju inte synas förns till varmare tider, men iallafall.. Skulle bli skitnsygg iaf ;P Och min digitalkamera fungerar, inte så bra, men den fungerar iallafall, så jag kanske kan vänta med en sån tills jag fyller..

Jag jobbade både i torsdags och igår på Posten, sen har jag ju några dagar på julkortssortering och lite annat posten jobb förra veckan plus att jag har 3 dagar från Rosenlund (bara kvällar, varav ena var juldagen (strohelg)) och dessutom kommer jag få extra lön i januari för att jag har fått lönehörhöjning på båda jobben, tror Rosen lund var det jag gjorde i somaras, om det inte är allt jag jobbat där och posten höjde de i oktober, men jag har inte jobbat då eller november, men iallafall :) Blir nog inte så jättemkt, men lite extra cash iallafall :D

Nu spelar de Neverstore - L.Y.D på MTV, asbra! :D Såg dem i somras på Pier Pressure, för första gången, hade aldrig hört talas om dem innan, så jag blev typ kär när jag såg dem, hehe.. Vi (jag, Jossan och Micke) kom typ när de höll på och spela så vi såg inte så mycket, men det vi såg räckte för mig ;P

När jag var på stan med Sandra i torsdags så köpte jag hårfärg, två stycken. En svart och en foxy brown, hette den tror jag.. Såg asfin ut på bilden och jag trodde att håret skulle bli ljusare brun med röda inslag.. Så jag åkte hem till Lisa igår kväll och så färgade vi håret. Tänkte ta båda färgerna, men jag orkade inte ställa mig och föna håret för att ha i färg nr.2 så vi tog bara den brunröda.. Men det blev inte alls som jag trott.. Blev typ mörkbrunt, vet inte om det ens är lite rött i det hela, lite besviken blev jag, men jag tycker ändå att färgen var snygg :) Ska nog ha i lite svart imorgon eller någe, har tänkt att ha underhåret och lite slingor i luggen svart, men jag vet inte, kanske nöjer mig med det jag har i nån vecka, hehe..

Nyår är i övermorgon och då ska det vara partyparty. Vad jag ska göra vet jag inte, har iallafall köpt en partyblåsa, hårspray och nagellack så jag ska vara snygg, haha.. Antingen blire Stockholm med Jossan, eller så ska vi vara med Sandra och vad hon än ska göra, eller så ska vi hitta på någe annat. Men party måste de bli, känner verkligen för de, hehe.. Var på systemet i torsdags och köpte en Absolute vokda Pears, champange hade mamma redan köpt till mig :) hehe. Gott :D

Hmm..
Det blev ett rätt långt inlägg, men så blir det ibland :P
Ciao!


Annandag jul

Dan före julafton var jag hemma hos mormor och morfar med mamma, sandra, Eila och Mats. Vi åt ett litet julbord , fick en liten ploj grej (sånt som mormor hittat hemma, haha) och så spelade vi kort och mös :) Följde med mamma och Sandra hem sen. Blev inte mycket sömn natten mellan 22 och 23 samt 23 och 24 :( Hostade typ sönder mig, kräktes t.o.m lite på väg till bussen på kvällen.. Myspys, eller inte..

Julafton var jag hemma hos mamma först då, eftersom jag vaknade där, sen åkte vi till Axel och sen mormor och morfar och firade jul (
http://medei.bilddagboken.se/). Mådde mycket bättre :) Hostade nästan ingenting, hehe.. Så julaftonsnatten sov jag bra, gick och la mig vid tolv-ett och gick inte upp förns 12 dan efter, så skönt :D

På juldagen så jobbade jag på Rosenlund mellan 14.30 och 20.45, (86 kr extra i timmen, dvs. nästan 100% i ob :D) Sen kom mamma och körde hem mig, för sen skulle hon jobba.. Då kollade jag på Kate&Leopold  Har aldrig sett den förut, och den var värsta mys :) Sen kollade jag på 3 avsnitt av Sex and the City som gick precis efter då..

Idag (annandan) så segade jag lite på morgonen, men sen åkte jag iallafall upp på stan sådär vid ett, hade först tänkt att lämna tillbaka tunikan jag fick av mamma o köpa någe annant, men jag kom på att den var bra iallafall imorse, så då hade jag tänkt att bara köpa en till julklapp till Andreas.. Men sen kom jag hem med 4 kassar, haha.. Köpte två linnen och två koftor på gina (varav ett linne var rea), sen köpte jag en klänning som jag nog ska  ha på nyår på Lindex, köpte även en väsla och ett diadem till mig själv från H&M, men där köpte jag även ett halsband till Andreas, rätt snyggt, var som två plektrum varav den ena det stod någe med rock på. Sen var jag även inne på Kapphal, där jag köpte en mössa till Andreas, 3 par strumpr (2 till pappa/farfar och ett till pappa/farfar, har inte bestämt mig än) samt ett diadem med "diamanter" på till Beatrice..

Ikväll ska jag och Sandra hem till farmor och farfar och fira jul med dem, våra kusiner, pappa m.m.
Vet nog redan vad jag kommer få - pengar, de får jag alltid, men det är bra för jag ska köpa en kamera och sen ska jag tatuera mig snart igen tror jag :D


God fortsättning ;D

22 december

Jo tack jag är sämre idag än igår.. Har varit uppe på stan en snabbis iallafall, var tvungen att köpa två julklappar och sen shoppa lite på apoteket, köpe hostmedicin, nässpray, halstabletter och allergitabletter.. Ipren hade jag redan hemma.. hmm.. Inte så kul, men hostmedicinen var rätt god, haha.. Brumhexin ACO, smakar typ mint.. Man mår ju alltid värst på morgonen när man vaknar så jag får se hur ja mår imorgon nu när jag preppat på mig lite läkemedel.. Ingen höjdare om jag skulle vara sjuk på julafton, har iallafall inte så ont i halsen att jag tappat smaken och det är ju positivt :) Men huvudet och magen gör desto ondare :(

Igår då.. Jo Lisa blev nöjd och tröjan var liiite kort (de jag var rädd för) men den var jättefin på ändå och hon kunde ju ha ett lite längre linne under, asbra :) Jag fick ett jättefint armband i silver med en svart sten på :)
Drack typ på drinkar (relativt svags), asgoda och lite mintu shot, också asgott men jag följde inte med ut på krogen sen..
 
image30       image31
          Mitt armband jag fick av Lisa                                 Judas var gosig



Varför hälsar folk inte tillbaka när man hälsar på dem?!
Otrevliga jävlar...

21 december

Hosthost, täpp i näsan (fast snorig) o grym mensvärk - det är jag just nu, mår inte så vidare värst bra, men jag ska inte skriva ett jobbigt klaginlägg.. hehe :P

Vi blev klara med vår litteraturstudie (b-uppsatsen) igår :D Yeeeeeees.. Typ klara iallafall.. Lite smågrejer som vi sa att vi skulle komma på nån gång när vi fick tid.. Dvs efter jul för min del, hehe.. 

Jobbade igår kväll mellan 16 och 19 (efter en heldag i skolan) Blev lite kamning av julkort och så på Boglundsängen, sen gick jag hem.. Var rätt jobbigt, för jag hade bajsont i tån o fötterna för övrigt, jättetung väska och så var det kallt.. Tog drygt en halvtimme.. Sen däckade jag typ när jag kom hem.. hehe.. 
Idag har jag också jobbat, men eftersom jag är sjuk så behövde jag inte köra brevbäring, utan jag var inne och gjorde eftersändningar, kammade julkort m.m. istället.. Skönt.. Fick även lite sovmorgon, började 8.00 istället för 6.30, men så jobbade jag till typ 16 istället för 13.. Men det var det värt :) Mer pengar ovh lite lika stressigt, hehe :) Jag fick en julklapp också innan jag gick hem :D Ska nog spara den till julafton, så jag får lite mer o öppna, hehe

Ikväll ska jag och Lisa ha julklappsbyte (spännande, men jag är pissnervös för att de jag köpt inte ska bli bra :S) och sen kommer det lite folk, så ska det bli typ förfest och sen krogen.. Men jag har inte riktigt bestämt hur jag ska göra.. Tror jag hänger på, men jag ska nog köra nyktert ikväll.. Annars kommer jag nog inte må så bra imorgon.. Vi får se.. Kan ju ändra mig i sista sekunden, men nja.. Jag vet icke.. Har iofs lite sorger jag skulle vilja dränka, hmm.. Men det ska iallafall bli kul att göra någe bara, istället för att vara hemma och stressa o ha sig..


Har ni inte hört My Chemical Romance nya låt Stay awake (tror jag att den heter) så tycker jag att ni ska klicka på länken och lyssna på den ;D
http://www.youtube.com/watch?v=fGqqhBZUpBQ&feature=related

Helgen = Stockholm = Kul :D

image29



Jag och min lillasyster Sandra var i Stockholm i helgen och hälsade på vår morbror. Det var kul och skönt att komma bort från all stress med skolan o allt annat..
Jag skulle kunna skriva om helgen i berättelseform, men jag tror inte jag orkar, lite jobbigt att läsa också kanske, blir så långt och tråkigt..
Så vi gör så här istället :P

Fredag

  • 18.03 tåget går från Örebro till Sundbyberg
  • 19.45 framme, Mats möter oss och vi går hem till honom
  • lagar mat
  • spelar Monopol till typ 2, jag åkte ut tidigare och somnade i soffan, hehe

Lördag

  • vaknar, åter frukost och allt sånt
  • tar pendeltåget till Stockholm Centrum, byter till tunnelbana o åker till Gamla stan
  • shoppar :D
  • äter lunch
  • shoppar mera
  • åker hem
  • kollar film (På smällen, bra film!), lagar mat och spelar Monopol till typ 2 igen

Det var meningen att vi s-kulle gå ut och festa lite, men det fanns typ inga bra stället där Sandra skulle komma in och vi var iallafall jättetrött, så vi sparade pengarna till mera shopping istället :D

Söndag

  • samma som igår, fast vi åkte inte till Gamla stan först
  • innan vi åkte hem åkte vi till vår kusin som flyttat till Stockholm
  • åkte hem och packade, gick igenom allt vi köpt, åt mat och spelade en sista omgång av Monopol, jag hatar Monopol egentligen, men det var kul, alla vann en varsin gång..
  • gick och la oss tidigare än kl.2, hehe

Måndag

  • 05.00 ringde klockan
  • upp och göra sig iordning oich gå till tåget
  • 06.07 gick tåget från Sunbyberg till Örebro
  • halvsov hela redan hem
  • typ 08.00 kom tåget in till Örebro (blev tekniska problem vid Köping)
  • mamma hämtade oss, körde Sandra till skolan och mig hem
  • jag gick upp med grejerna packade ur min väska med ksolböcker
  • tog bussen till Jossan, gick av fel (för den åkte öve Glomman) så jag virrade omkring i Adolfsberg i typ en halvtimme, försökte få någon att visa vägen (var även nervös för jag  hade nästan inga batterier på mobilen). Sjukt vad otrevliga folk kan vara, men tillslut fick jag tag i en tjej som var ute med hunden, hon hjälpte mig, och då ringde även Jossans pappa, så jag kom fram och så till slut :)
  • tog bussen 12.05 från Jossan för att åka till skolan och ha seminarium, men de hade flyttat om lite så jag visste inte vilken sal det var och så hann jag inte göra uppgiften heller, så när jag inte fick tag på Carro så bestämde jag mig för att åka hem istället.. Tror man kan lämna in en egen uppgift istället, annars för ajg sjukanmäla mig imorgon från jobbet och gå på Kiinas grupps seminarium istället, så det fixar sig nog :)

Nu ska jag packa upp och sen ska jag sätta fart och plugga lite :)


Stockholm

Idag åker jag och min lillasyster till Stockholm ;D Fan va kul de ska bli!
Har kollat upp lite affärer som jag vill gå till o vart de ligger :P

Ska kolla hur mkt pengar jag har så jag vet vad jag kan shoppa för, sen ska jag även beställa Oriflame, göra mig iordning, äta frukost o vattna blommorna, hehe.. Måste fixa typ allt innan skolan, men jag har inte hunnit packa så det får jag se till att hinna emellan.. Ska nog gå bra :) Tåget går ju 18.03 och mamma ska hämta mig så det är lungt :)

Ciao då! ;P

Lucia

R.I.P.
http://www.aftonbladet.se/orebro/article1454921.ab




Lucia idag, jag har inte sett ett enda luciatåg, eller hört någon lucia sång, lite tråkigt..
Var grymt trött imorse så jag hade mjukisbyxor på mig i skolan idag.. Satt ändå bara i bibloteket i ett grupprum o arbetade med b-uppsatsen.. Sen vare bara att åka iväg till Östra Bangatan och sortera mera julkort.. Men inge mer jobb den här veckan, skööönt :D Ska iofs arbeta med b-uppsatsen, men vi har ändrat tiden från 9 till 12 :) Sovmorgon, lite iaf :)

Ikväll ska jag nog se på tv och packa, åker ju till Stockholm imorgon :D
Yeeeeees ;P

Trist

It sucks!

Tristaste dagen.. Skum stämning när man kom till universitetet imorse, föreläsningen var jättetråkig och efteråt pratade läraren lite om vad som skedde igår, och frågade vilka som sett något o så.. Folk började gråta o det blev allmänt jättejobbigt :(  Stämningen blev iallafall lättare under lunchen :) Jag hade tänkt att gå en timme på föreläsningen efter lunch, men eftersom det finns åhörarkopior på Blackboard, åkte jag hem istället. Skulle ju iväg och jobba - sortera julkort på Östra Bangatan. Nu är jag hemma och ska fortsätta plugga artiklarna.. Kul, eller inte!


Jossan har lagat älg idag och hon kom även med dagens citat: Men hon kanske är lite så där .... lesbisk ...
Haha, lät hur kul som helst när hon sa de ;P Känns bra att skratta lite, när man läser nyheterna och det är den ena hemskheten efter den andra..

Jag ska citera en annan person.. Gerard Way (My Chemical Romance) sa i somras på Pier Pressure: Do never act out in violence, Sweden!


"Lärare knivskars vid universitetet"

Kiina skickade precis denna länk http://www.aftonbladet.se/orebro/article1445516.ab till mig. Creepy som fan. Som Kiina typ sa: Ska man behöva vara rädd i skolan eller?
Skedde vid fyra tiden och då var jag på universitet. I Prisma huset, det ligger mittemot Gymnastik huset. Jag märkte så klart ingenting, men shiiit va läskigt.

Jag fattar inte riktigt. Vaddå.. Går folk omkring med knivar i fickan eller?! Vad är det för fel på folk?

Igår efter jobbet satt jag i busskuren, lyssnade på min mp3 och väntade snällt på bussen. Helt plöstligt är det någon som slår ashårt i busskuren, det är ju två glasskivor så det låter ju som fan. Vände mig om, men åt fel håll, så jag såg inte vem det var. Orkade inte bry mig.. Sen går någon blond tjej och en till som jag inte tittade på, såg bara att de var en till liksom. Man ska ju inte sitta o stirra på folk i Vivalla (!) Tjejerna gick iallafall förbi framför mig och hon blonda frågar när bussen går. 17 över svarar jag och då vänder hennes kompis som om, och då är det hon tjejen som håll på o bråkade med mig sist. Jewel vad bitchig hon såg ut. Hon sa dock ingenting. Skönt som fan. Men jag blev lite skraj att hon skulle börja bråka, men vet ju aldrig vad de går på..

Men jag förstår inte. Ska man inte kunna gå i skolan, vara på jobbet, vara ute på kvällarna när det är mörkt eller vad som utan att vara rädd? Utan att behöva vara orolig för att det ska hända en något? Eller om man inte vanligtvis är rädd, och det händer något.. Jag fattar inte..

Som jag sa i ett tidigare inlägg - Vart är världen på väg?!

Måndag

Jag pluggade inge i lördags, jag o Lisa åkte till Strike istället och kekade julbord, värsta najs :D
Hade tänkt att gå på julmarknad i  Wadköping igår förmiddag, men det var ingen som kunde följa med typ och så var det ju så tråkigt väder, så jag sket it.. Var iallafall i Lundby, lämnade Oriflame grejer till Segerstens och så var jag på mammas julmöte. Ladda hem lite One tree hill avsnitt, säsong 2, har ju börjat kolla om, och det går grymt långsamt o ladda ner dem hemma hos mig. Filip skjussade hem mig vid sju och så pluggade jag lite och sen kollade jag på Navy CIS, och sen pluggade lite mera, dvs. läste nästan artiklarna. Ena läste jag rätt bra, men den andra la jag ner på en gång typ..

Idag ringde väckarklockan kl.7 och jag var helt död, pallrade mig upp iallafall och åkte iväg till skolan. Träffade min grupp och vi kom fram till att vi kanske kunde använda typ hälften av artiklarna i arbetet, men ska vi göra ltie grejer själva tills imorgon, ska även förbereda till seminariumet imorgon och jag ska jobba ikväll :( Det är gryyymt mycket i skolan just nu och typ massa jobb, vet inte hur jag ska hinna och orka allt :( Men det är väl bara o bita ihop, kanske får andas ut i mellandagarna (!)

Ska sätta fart o plugga lite tills imorgon innan min buss till jobbet går..
Ciao!

Fredag-Lördag

I går var jag helt förvirrad igen.. Kom till skolan drygt en timme för tidigt.. Smart! Skulle varit där 12.45, jag var väl där 11.40 någe.. Hämtade iallafall ut min tenta (Uteckling o Hälsa), åt frukost (för det hade jag inte hunnit hemma) och läste igenom gamla anteckningar, eftersom jag fick U på tentan, Suuuuuurt som fan!

Sen blev iallafall klockan dags för handledningstillfälle, och vi fick den tråkigaste läraren av alla :( Men hon var illafall konkret och så, så vi vet vad vi ska göra. Tog undefär 45 minuter, sen satte vi oss i en data sal och sökte artiklar.. Hittade tillslut 6 st som vi ska läsa.. Höll på till kockan 16 typ, så jag fick stressa hemmåt.. Var tvungen att handla lite på ICA först och hemma skulle jag städa.. Kiina skulle komma vid halv sex ungefär, så det var därför jag var så stressad.. Men det gick bra, var nästan helt färdig med ständningen när hon kom (bara lite disk som jag stod o höll på med).

Jag hade typ förfest på kvällen.. Kiina kom rät tidigt för hon fick skjuss istället för att ta tåg o buss, så vi kekade lite mat innan de andra kom. "Lata laxen" hette receptet, haha.. Var gott :) Sen kom iallafall folket. De var Julia, Maria och Sanna.. Sen kom Josse och hennes kompis Karin och tillslut kom även Jossan.. Det var roligt :) Vi kollade typ på Idol, fast jag och Julia hade bannlyst det från början, men aa..

Senare på kvällen drog Maria och Sanna hem, de fick skjuss och Julia o Kiina fick skjuss till Klaras. Jag, Jossan, Josse och Karin gick.. Karin skulle hem, men vi andra gick till Klaras. Josse hade Lime-kort så vi fick VIP så vi kom in precis efter Julia och Kiina. Sen skulle Josse få gå in gratis och helt plötsligt kom jag o Jossan också inte gratis :D hehe..

Det  var grymt mycket folk på Klaras. Och det var jättemånga man inte kände igen, mkt 89:or, men en hel del äldre också.. Så det var inte så¨roligt som jag hade tänkt mig, men jag hade fortfarande kul :D Josse drog relativit tidigt. Men sen kom Camilla och Cissi, de stannade dock inte så länge och lite senare drog även Jossan (hennes mamma kom och hämtade henne, annars skulle hon ta bussen, hehe) Så sen vare bara jag Kiina och Julia. Magnus (Kiinas sambo) var också där. Så hängde typ med honom på slutet.
Vi drog väl vid halv två kanske.. Gick till Mc Donalds (jewel va länge sen jag var där, har inte vart där sen i somras). Köpte med oss mat, men Kiina hann inte få sin förns jag och Julia sprang iväg.. Vi hade typ bestämt oss för att ta 12 från Våghustorget (klokan var typ 5 över 2).. Sen helt plötsligt stod den där, så då sprang vi. Jag hann väl ropa hejdå till Magnus och Julia sprang fram till Kiina lite hastigt.. Vi hann väl typ precis, tror busschafören såg oss så han väntade :) Var några killar som ropade "Run bitch run" åt oss.. Moget...

Böt till 11:an sen iallafall så jag kom hem :P Var hella halv 3, värsta skönt. Sminkade faktiskt av mig och borstade tänderna fast jag var helt slut.. Skönt imorse var det :)

Sov till ungefär ett idag :D Drömde sjukaste drömmen :S Var typ en mardröm, folk dog och så var den en kille (som sen helt plötsligt var Johan (min handledare från praktiken) som skulle typ ha min som en fånge och när jag rymde hela tiden skulle han typ döda mig eller liknande.. Jag lyckades få ta i hans pistol, satte den mot pannan och när han sa att jkag inte våga, så sköt jag! (creepy), men de sjuka var att han inte dog, det blev bara ett litet hål.. jag backade och såg att han levde, då sköt jag ingen, träffap på samma ställe, och nu blev hålet lite större och de kom typ blod.. Jag sprang.. Men han dog inte!! Sen skulle jag försvinna, ta en ny identitet och flytta till ett annat land, men när jag går på Lundbybron med Sofia (!) på väg hem till henne för att äta pizza och säga hejdå till alla kompisarna, så kom han och var skitläskig.. Jag sprang bland villorna.. Vet inte om han fick tag i mig eller inte.. Han var snabbare än mig iallafall, men jag vaknade innan.. Och då var klockan så mycket att jag gick upp.. HELT SJUKT! Jag drömmer så jävla mycket och konstigt och jag komer typ ihåg rätt mycket.. Har aldrig gjort det förns den sista tiden.. Men jag vaknar till då och då och sen fortsätter jag drömma samma dröm, men den ändras lite.. Creepy!

Men aa, iallafall.. Gick upp, la mig i soffan o kollade på My Chem Diary (DVD).. 2 h lång är den.. Sen satte jag mig här och hänger.. Ska kolla lite One tree hill snart tror jag (har bröjat se om alla avsnitt :P) Sen måste jag även plugga och äta något kanske..

Har lagt upp lite bilder från igår på min bilddagbok
http://medei.bilddagboken.se/
Inte så många, för det togs inte så mycket, men de som jag typ iallafall..

Förstår om ni inte orkar läsa allt trams som jag skrivit, haha XD

Tröööött

Är så himla trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, sängen kanske, men klockan är ju bara sju, så jag kommer nog vakna efter någon timme, inte värt kanske..

Hade tänkt att skriva ett långt och roligt inlägg, men jag orkar verkligen inte ;P

Vart är världen på väg?!

I torsdags när jag satt och vänta på bussen i Vivalla centrum, började en fjortistjej härja, anklagade mig för att ha förstört hennes byxor och var almänt jobbig, så jag bad henne lämna mig i fred (satt och läste). Då kom hon och kaxade sig, sa att hon ägde alla tjejer i Vivalla och bla bla bla. Och så fick jag gissa vad som skulle hända om jag muckade med henne.. "Ja, du kommer väl ta fram en kniv och hugga mig, för det är ju sånt ni tjejer i Vivalla sysslar med".. Nee, hon sysslade inte med sånt fickj jag veta, men jag fick även veta att killgänget vid andra busshållsplatsen skulle typ slå ner mig.. Heeeelt sjukt att man inte ens kan få sitta o vänta på bussen i fred en torsdagskväll i Vivalla.. Vart är världen på väg egentligen? Det är ju skrämmade!


Ska väl göra mig iordning nu, för jag ska iväg och jobba senare i eftermiddag (undrar om jag får vara ifred på vägen hem idag?!). Måste hinna plugga också :(


My Chem <3