Stora Örebro.

I helgen har Rebecka varit hemma i Örebro (jag säger hemma fast hon nu bor i Stockholm och egentligen kommer från Karlstad, men iallafall). Hon bodde hos Julia. Så i lördagskväll var jag med Julia och Rebecka till Stora Örebro och åt. Var läääänge sen jag träffade Rebecka så det var väldigt kul att ses. Hade inte träffat Julia sen i slutet av november så det var också på tiden.

Var inte så länge sen jag var och åt på Stora Örebro. Då åt jag kyckling och pasta så i lördags valde jag något annat. Blev lamm och madelpotatispuré/mos. Det var gott men väldiigt mycket mat. Orkade ingen efterrätt men blev iallafall en god hallondrink. Drack samma förra gången och den var lika god denna gång :)

    
                      Bild på oss från i våras då vi var på Ritz.


Nu är jag trött, har jobbat idag, så sängen nästa.

XOXO

Idag ska vi städa.


Hindersmässan.

Började dagen med körlektion igår. Vi fortsatte med stadskörning, men nästa gång går vi vidare till landskörning och motorväg. Så det går frammåt. Inte så fort men ändå. Min handledare ska visst sluta, men han jobbar mars ut så hans plan (och även min) är att jag ska ha klarat körkortet innan dess. Hoppas jag klarar det.

Efter lektionen kom Marcus upp på stan och vi åt lunch på Mc Donalds tillsammans. Efteråt gick vi en sväng på Hindersmässan. Blåste så klart kallt och mina fötter blev som isklumpar. Inte så trevligt, men det hör ju lite Hindersmässan till. Hittade inte så mycket fynd, mest godis, kokosbollar (har alltid velat köpa men aldrig gjort) och strössel.

På kvällen kom Petra och Tazza hem till oss på tacos och TV.

Nu ska jag ta tag i dagen.

XOXO

Nu tar jag helg!

Nu är det färdig jobbat för denna vecka. Bara tre jobbdagar totalt den här veckan och det känns inte alls fel. Kanske ska gå ner i procent? Men då får man ju ingen bra lön och det är ju inge bra, så får nog snällt jobba på som vanligt.

Har inget stort inplanerat i helgen, vad jag vet. Körlektion imorgon och en sväng på Hindersmässan, men det är nog allt. Sköööönt!!

XOXO


Huvudvärk.

Jag drömmer massor när jag sover. Så även fast jag sover tillräcklig tid, eller vad man ska säga, så är jag helt slut när jag vaknar och har ofta huvudvärk. Jag blir trött och lättirriterad. Kul. Känner mig lite gnällig så det är bäst jag slutar skriva redan nu.

Hoppas nu mår bättre!

XOXO

Halkan.

Jobbat hela helgen torsdag till måndag. Det är sjukt jobbigt att jobba måndag efter helg, extra jobbigt blir det ju också när helgen började redan på torsdagen. Men, gott folk jag överlevde! Somnade vid sju-tiden (!) och vaknade igen vid nio-tio. Marcus försökte väcka mig så att jag inte skulle vakna mitt i natten superpigg. Men jag var sååå trött och sov sen nästan hela natten. Kände mig inte utvilad imorse men inte alls lika trött som i måndagsmorse.

Idag är det ju tisdag och jag har varit ledig. Fick dock ingen sovmorgon eftersom jag hade halkörning idag. Bussen fick 07 imorse. Skönt att ha halkan gjord och godkänd. Jag var inte så duktig och halkade runt rätt mycket, men de som satt med i bilen tyckte det var kul så får väl bjuda på det.


En annan sak bara.. Det är sjukt kallt ute! Men det är väl så det ska vara denna vecka då Hindersmässan är.

XOXO

Denna vecka då.

Jobb måndag kväll och tisdag dag. Efter jobbet i tisdags köpte jag med mig årets första semlor hem till oss. Det var gott men tyvärr var de lite torra.

Igår, onsdag, var jag ledig och fick en hel del uträttat :) Började dagen med att premiäråka lastbil. Marcus jobbade och var i närheten så jag fick skjuss upp på stan. Hade körlektion 11.40 som gick isådär. Skulle verkligen behöva övningsköra mera. Åt sedan lunch på Saigon. Måste bara säga att det är sjukt mycket mat man får där. När jag var mätt syndes det knappt att jag ätit något. Pinsamt tyckte jag så pressade i mig lite extra.

Jag var även till Stadsbibloteket och skulle fixa mitt lånekort. Visste att jag hade en skuld på det varför jag har varit fräck och använt Sandras kort under pluggtiden. Men nu har hon börjat plugga och kanske vill ha tillbaka sitt kort. Jovisst hade jag en skuld men eftersom den var 3 år gammal makulerades den. Haha. Va sjukt! Jag blev glad så klart men ändå. Lånade iallafall 2 böcker till kursen jag ska läsa nu.

Hann även med att köpa mig lite nya saker såsom en klänning, kofta (på rea), baddräkt och 2 väskor. Sen var jag även till Lindex underklädesaffären för att ta reda på min BH storlek. Köper numera alltid fel storlek så bad om hjälp. Sluta med att jag köpte två nya BH:ar, en hade jag igår och var superskön :)

På kvällen var jag med Malin, Nasim, Lina L, Lina A, Monkia, Camilla, Johanna, Anna och Paula till Stora Örebro för att säga lite "hejdå" till både Johanna som flyttar till Göteborg på lördag och Monika som ska gå på mammaledighet och flytta till Karlstad om ca 4 veckor.  Gott och trevligt!

Nu resten av veckan består av jobb. Dvs. jobb ikväll och imorgon kväll. Han även beredskap på fredag och sen även på lördag. Jobbar söndag och måndag också. Men på söndag har jag iallafall inte beredskap efter jobbet så då ska jag och Marcus hem till mamma och bli bjudna på lite mat.


XOXO

Lite uppdatering.

Jag har ingen direkt bloggmotivation. Tar inga kort heller så det blir dessutom inte så roliga inlägg. Men men, det kommer väl tillbaka till en så småningom.

Jag kan inte riktigt minnas vad jag gjorde de första dagarna på min ledighet. Så varför ens ta upp det? Tycker vi börjar med fredag istället. Eller förresten jag var hem till mormor och morfar och åt lunch i onsdags. Det var gott och trevligt. Mamma och Sandra var också med. Sen i fredags var jag och Sandra på Jensens och ät lunch med pappa. Ja vad ska man säga om det? Fick vänta länge, köttet var torrt och stämningen var inte på topp.
Resten av dagen umgicks jag med Jossan. Hon kom och hämtade mig efter lunchen så åkte vi till Gustavsvik, tränade på gymmet och simmade. Skönt, men jag glömde stretcha så har ont i mina lår.

Fick dessvärre ställa klockan på rigning igår trots att det var lördag eftersom jag skulle till trafikskolan på riskutbildning. Boooring. Sades ingenting jag inte redan visste eller kunde lista ut själv. När jag svarade på en fråga frågade ledaren om jag hade gått kursen tidigare. Nee, men jag är väl inte dum? Hon var iallafall enkel att lyssna på vilket gjorde att de där 3,5 h tog slut trots allt.

Var trött och hungrig när jag kom hem så la mig och sov en stund efter den sena lunchen. Glömde ställa klockan så sov visst längre han jag planerat. Var så klart ännu tröttare när jag vaknade då. Gjorde därför ingenting speciellt utan vilade upp mig till kvällen då jag var på Lisa och Sofies examenfest. Kul :D Hade med mig kameran men tog som sagt tyvärr inga kort.

Idag är jag lite sur för det var dåligt väder idag. Jag hade tänkt att gå ut eller övningsköra istället blev det ett parti sänka skepp med Marcus och TV tittande.


XOXO


PS: Grattis igen till Lisa som nu är klar lärare :) Och grattis till Sanna som fyller år idag!

Trodde aldrig det skulle bli en till säsong.

Men så fel man kan ha. Blir en nionde säsong av One Tree Hill. Det som slutade så bra. Verkar som om det inte var så bra iallafall. Fast det är klart, det blir ju ingen bra säsong utan att det händer något dramatsikt.


Ledighet.

Jag kände mig rätt trött på att jobba. Känns som om jag jobbade jämt och när jag var ledig var det tusen andra saker som jag skulle göra. Hann inte med mig själv och har inte ens öppnat körkortsboken så jag kände att det var dags för lite semester. Skulle redan vara ledig fredag till söndag och fick inte måndan ledig så blev bara 3 semesterdagar. Så skönt.

Igår gjorde jag inte så mycket. Låg kvar i sängen länge, åt frukost där och tittade på TV. Var ute och gick en sväng och sen kom Jossan förbi någon timme.

Igår var det snö och lite kallare ute idag är det igen nästan 5 plus grader. Konstigt väder som inte kan bestämma sig. Personligen tycker jag att vi kan hoppa över snön iår. Jag längtar till våren nu :) För på våren känns allt lättare. Januari, februari och mars är annars de jobbigaste månaderna jag vet. Händer liksom ingenting. Till en början är det skönt när januari kommer efter jul och nyår, speciellt när man måste jobba helgdagarna men sen tar ju januari aldrig slut. Bara 11:e idag t ex.


XOXO

2011

Jag hade tänkt att kopiera Jag under år 2010 och göra om till 2011. Men så himla mycket nytt var det inte att fylla i. Tråkigt att läsa då tänker jag. Så jag hoppar det och jag en liten kortare variant av min årskrönika som jag gjort tidigare år.


Januari.

Kalkongmiddag hos Fredrik och Linda. Träffade Jossan, Emma och Camilla - åt pizza och drack vin. Fick storstryck i bowling av Marcus. Var på födelsedagsmiddagar/fester. Tränade på enjoy och trodde minsann att jag skulle lyckas komma igång (men icke). Var och tittade på en lägenhet som vi inte trodde vi skulle få, men minsann fick :)

                   

Februari.

Fikat med vänner. Lunch på Jensens med pappa och Sandra. Jag och Marcus flyttar ihop. White Lies kommer till Stockholm - jag och Lollo åker så klart dit.

     


Mars.

Våran soffa kom äntligen, spenderade första tiden i fotöljer. Köpt och fixat saker till lägenheten. Saade vann Melodifestivalen ;) Går på min andra My Chemical Romance konsert någonsin, lycklig! Våra Halv åtta hos mig middagar börjas hemma hos Emma. Bowlade, även denna gång kom jag typ sist. Emma hade också sin middag.

     


April.

Jag fyller 24 år. Våren kom äntligen. Jag hade min Halv åtta hos mig middag. Fest hemma hos mig och sedan Ritz med Kiina, Julia, Sanna och Rebecka. Firade påsken på jobbet. Årets första grillning.

     


Maj.

Fick världens jobbigaste finne vid ögat. Köpte fina vårskor. Lisa hade sin Halv åtta hos mig middag. Gjorde fint och mysigt på balkongen. Jag började gråta när jag dammsög. Emma var hemma hos mig för lördagsmys. Sofia (vinnaren) hade också sin middag. Fredrik och Linda gifte sig. Hade brandutbildning på jobbet.

     


Juni.

Vårfest med jobbet på Sjökrogen. Trailern till Breaking Dawn kom ut. Grillade hos Sanna och Julia. Jag och Marcus förlovade oss! Var på Wilmers dop. Hade mamma och Sandra på middag. Såg Linkin Park i Globen. Firade fler födelsedagar. Firade midsommari både Hampetorp och Fjugesta. Var ute med fina jobbarkompisar. Var på Foo Fighters! Var på Where the action is, då solen värmde som bäst :)

     
     


Juli.

Gjorde dagsutflykter med Marcus. Hade släktmiddag hos mormor och morfar. Kan sitta på balkongen och äta utan att frysa. Hängde lite med Jossan. Saknade Eila extra mycket. Var i Stockholm hos min morbror och sambo med Marcus, Sandra och Filip - gjorde stan och Gröna Lund. Var på Arsenalen. Köpte en ny kamera tillsammans med Marcus. Var på Harry Potter. Festade. Gick på semester! Var på Parken Zoo med kusin m. familj. Åt sushi med Jossan, Emma och Camilla. Var på Veronica Maggio efter middag på Wobblers. "Badade". Våra föräldrar träffades för första gången.

     
                 


Augusti.

Spelar minigolf. Äter kräftor. Var i Stockholm några dagar och hälsade på kusin m. familj. Var på förhandsvisning av Jag saknar dig. Var till Lunedet. Firade mormors födelsedag. Grillfest hos Fredrik och Linda. Började fixa intyg m.m. inför övningskörningstillståndet. Middag med Marcus på Indigo. Var till Sveafallen. Fick en OnePiece. Kräftfiske. Babyshower för Lina. Tatuerade mig. Firade Williams 1 års dag. Rensar i källaren.

     
     


September.

Kräftskiva med jobbarkompisar. Började övningsköra. Fick min cykel fixad av Marcus. Var till tandläkaren. Kalasfirande för Sandra och farmor. Åkte dressin. Hösten kom. Sandra hade fest. Började på bilskola.

                  


Oktober.

Var till Stockholm och firade Vilgots 3 års dag i sommarvärme. Var med i en fokusgrupp. Blogg.se finns som app till iPhone. Är hemma hos Emma med Jossan och äter god mat, dricker vin, spelar rummikub och tittar på L.A. Gigolo. Mamma, farfar, Lisa och Sofia fyller år. Är till Ullared för första gången. Ser One day på bio och gråter. Börjar köpa julpynt. Är hundvakt några dagar.

     


November.

Tänder gravljus under Alla helgona helgen. Firar 1 år med Marcus. Bjuder mormor och morfar på middag. Firar Fars dag i Fjugesta. Är på TwiDay med Lisa. Marcus och Petra fyller år. Äntligen första advent och jag får börja julpynta.

     


December.

Går medarbetarutbildning via jobbet. Marcus julpyntar balkongen. Fredagsmysmiddag hemma hos Emma med Emma, Emma och Lisa. Hundvakt åt Tazza en dag. Julbakar. Julshoppar i Stockholm med Sandra som alla andra år. Ser Lucia tåg. Firar jul på julafton i Fjugesta. Jobbar juldagen och firar sedan jul med min familj. Firar nyår med Jossan, Emma, Simon, Sebastion och Marcus i Adolfsberg.

     
                      


Nyår ♥

Började min nyårsafton tidigt. Jobbade men det gick bra. Var lite ringigt men så är det alltid tisdagar, torsdagar och lördagar då det är CDK dagarna. Men annars var det lungt. Vi hade lite knytis så fanns en hel del mat. 3 olika pajer, marinerade champinjoner (supergoda), sill, lax, potatis och wok. Gott! Jag hade gjort 2 olika cheesecakes som vi åt sen till fikat när alla patienter gått hem.

Marcus var snäll och körde mig både till och från jobbet. Kom hem och gjorde efterrätten till kvällen - chokladpanacotta, powernapade och gjorde oss iordning. Även Simon var snäll och hämtade oss så vi slapp ta bussen till Jossan i Adolfsberg.

Firade in det nya året med Marucs, Jossan, Simon, Emma, Sebastian och Sasha :) Alltså mycket trevligt sällskap och god mat. Vi spelade även ett spel - Absolut överrens som jag och Marcus hade fått i julklapp, roligt :) Gick till fotbollsplanen till tolvslaget, skålade i mousserande och tittade på fyrverkerier. Frös också så klart eftersom det jämt är superkallt på nyår.

Vi fick så klart inte tag i någon taxi så blev att övernatta hos Jossan. Mamma kom iallafall och hämtade oss imorse vid 07-tiden. Hon hade jobbat natt och skulle ändå vara vaken en stund till. Skönt att komma hem, få borsta tänderna och sova några timmar i vår egna säng.

Här kommer lite bilder från kvällen:

    
     
               
     
     
     
     
                   



Nu är det år 2012 och jag tror det kommer bli ett toppen år!
Jag menar vi fyller 25 år och Lisa ska gifta sig. Bara det!