I rymden finns inga känslor

Igårkväll efter jobbet (som vi förövrigt har storstäd på, suck) var jag till SF och såg I rymden finns inga känslor med Louise. Jättebra film! Rolig och lite allvarlig ibland. Och så måste jag säga att det måste vara något speciellt i de där Skarsgårds dna. Alla är ju så duktiga :) Är Bill som är med i denna film.
När vi var och köpte biljetterna var kassörskan tvungen att fråga om jag och Lolla var syskon. Haha. Själva tycker vi väl inte att vi är direkt lika, men nu hade vi iofs ytterkläderna på oss. Fast det är alltid kul att folk tycker man liknar någon man tycker om ;)




Härlig ledig tisdag

Verkar som om jag alltid är ledig tisdagar numera. Men jag klagar inte :) Har varit fint väder idag om man bortser från blåsten. Tog sovmorgon, men jag sover inge bra nu förtiden. Drömmer massa verkliga drömmar så det känns som om jag är vaken och aktiv jämt. Lite jobbigt.
Fast det är ju alltid skönt att kunna ta det  lungt på morgonen och inte stressa. Vilket var vad jag gjorde idag, åt frukost och tittade på nya Gossip girl sen cyklade jag hem till mormor och morfar. Umgicks lite med mormor medans morfar var och klippte sig. När morfar kom hem åt vi en sen lunch. Ostpaneraad fisk och äggsås. Bästa! När mormor skulle iväg och ta bastest cyklade jag vidare till stan för att växla pengar, köpa present till Vilgot och shoppa lite till mig själv.
Tänkte att jag skulle köpa den där korta koftan från H&M men den fanns bara i grön och den ser ju grå ut på reklamen, men den var fin iallafall fast stickig så jag köpte den icke. Blev en svart klänning med volang, en grön klänning med lite volang (inte samma modell), en kofta och en mössa istället. Köpte även en kofta och lite smycken från gina tricot och även lite från Glitter :)


   Här kommer lite bilder på det jag köpt men även på lite annat smått och gått ;)

          
        
                
           


Na Na Na [Na Na Na Na Na Na Na Na Na]





Nu finns My Chemical Romance nya singel Na Na Na [Na ...] på Spotify :)
Albumet Danger Days of the Faboulus Killjoys släpps enl. CDWOW 22 nov,
men jag hoppas att det kommer lite tidigare så klart ;)



Bara för att jag börjar få en tråkig blogg:




Kall höstig söndag

Usch och fy vad jag fryser idag. Beror nog på att det är kallt ute men nog kanske dessvärre också på att jag börjar bli sjuk igen. Vad är det med mig? Jag har alltid haft världens bästa immunförsvar men nu kan jag aldrig bli frisk. Har börjat hosta och ha ont i halsen igen. Fuck. Tänker om jag ignornerar de kanske det försvinner...

Jobbat hela helgen har jag och ska göra det imorgon med men då har jag iallafall sovmorgon. Skulle haft en ny pat idag men pat hade dragit ut sin CDK så då blev det lite svårt. Så jag hade bara en pat idag. En stabil, glad och tacksam pat. Sånna gillar vi ;)

Tänkte att jag måste ta och plantera min ljung idag. Har fått mig för att göra det tidigare. Sen måste jag laga mat också. Städa med egentligen. Men! Jag gillar inte måsten, är det ett måste att göra något så brukar det sluta med att jag struntar i det. Kanske därför jag är sjuk. Jobbar för mycket och äter och sover för dåligt. Ikväll blir det iallafall att se på Ensam mamma söker. Hoppas det är lite bra och sen blir det nog att lägga sig i tid ikväll.

XOXO




Update:

Jag har tagit mig i kragen och lagat mat. Lax med potatis, morötter och röd paprika i ugn tilsammans med olivolja så klart. Jag överdrev nog med saltet annars blev det gott. Sen har jag även varit duktig och planterat ut ljungen så nu är den på plats. Det jag inte gjort är att gå ut med soporna eller städat men det får bli en annan dag. Jag har istället pratat med Becks på telefon. Har ju umgåtts mycket med henne sen vi var på Teneriffa och jag saknar henne nu när hon är borta. Nu var hon hemma i Karlstad för att mellanlanda innan hon flyttar året ut till just Teneriffa. Hoppas hon får det asbra, men det tror jag nog :)

XOXO

Första intervjun om det nya albumet med Harry McVeigh


Fredagsmys

Eftersom de flesta andra av Sveriges befolkning har fredagsmys idag så tyckte Anna och Katta att vi också skulle ha det på jobbet ikväll. Så de hade varit iväg och köpt lite plock: oliver, ostar, brödpinnar, kex, päron, vindruvor, gurka och morötter. Så vi åt det istället för mackor och te. Mycket trevligt :D Sen hade vi fått tre stycken stora brukar med Klassiska fruktkarameller av en patient och sen när jag kom till jobbet vid lunch möttes jag av doften av nygjord äppelpaj. Verkligen fredagsmys :)

Nu ska jag titta på nya VD och sen blire sängen så jag orkar med jobbet imorgon.
XOXO


Nu har jobbveckan börjat

När alla andras jobbvecka börjar lida mot sitt slut ja då börjar min. Great. Vet att jagha fått vara ledig tisdag och onsdag men det känns ändå lite jobbigt. Jobbade kväll igår och får lov att göra det idag med. Det som är irriterande är att jag har vakat vid 8 och varit pigg båda mina lediga dagar men nu jag ska iväg och jobba och önskar att jag kunde vakna så, så är jag sjukt trött och kommer inte ur sängen. Tror att kroppen inte vill att jag ska arbeta, haha.
Men idag börjar jag inte förrän kl.12.00 och det är tur för sitter med hårfärg i håret som tog lite längre tid att få dit än jag tänkt. Och sen måste jag laga matlåda tills idag och imorgon innan jag börjar. Lite jobbigt, får se om jag hinner eller om det blir någe från ICA idag. Lönen har ju kommit :D

Nu ringde timern att det var dags att sköja ur håret. Yes!
XOXO

Solig onsdag

Idag skiner solen och jag gillart. Så klart ;) Vaknade innan klockan ringde idag vid 08. Kände mig pigg så det var skönt. Men gick inte upp förrän vid 09. Det är ju min lediga dag ;) Jag har flyttat in datorn till sovrummet och det är så himla skönt. Kan sitta/ligga i sängen istället för min osköna soffa. Har kommit på att den är fruktansvärt oskön. Får ont i ryggen ibland av att sitta där. Helst skulle jag vilja ha en ny, men varför? Behöver en större lägenhet. För om jag ska ha en ny soffa så vill jag ha en med divan och då måste den vara större och då behövs självklart även vardagsrummet vara större. Sen vill jag ha ett större kök. Med större arbetsbänk och plats med ett riktigt köksbord. Sen vill jag även ha ett större sovrum men bara för att jag vill ha en mycket större garderob. Gillar inte att kläder hänger tätt eller att jag måste ha flera plagg på varje galge för att de ska få plats. Men dessvärre kommer jag nog inte att flytta härifrån i första taget. Man måste väl vara lite ekonomisk. Tråk. Varför kan man inte vara rik för?

Jag har varit och simmat med bästaste Lisa på Hagabadet idag. Var mycket skönt :)
Jag har även tittat på nya One tree hill och Glee, så klart! Vad ska man säga om dem då? Jag älskar Julian ;)




Austin Nichols aka Julian Baker i OTH. Btw är han tydligen
tillsammans med Sophia Bush aka Brooke Davis
inte bara i serien utan på riktigt också enl. imdb.com.


Fyrahundratjugotvå dagar kvar till Breaking Dawn

Herregud vad lång tid. Jag vill att Eclipse ska komma på DVD nu och att innan man vet ordet av är det Breaking Dawn premiär. Men det är ju mer än 1 år kvar och sen förmodligen ytterliggare 1 år innan den sista delen kommer. Suck.


Idag har jag vaknat rätt tidigt, innan klockan ringde. Tänkte att jag skulle kolla på nya Glee innan Lisa kommer och hämtar mig kl.10, men det är så segt så tror inte att jag hinner :(

Kanske dags att fixa lite frukost.
XOXO

Jag skämms lite över mig själv...

Varför ska jag vara så himla lat och omotiverad för? Jag har ingen diciplin på mig själv för fem öre. Det blev alltså ingen aerobics idag, trots att jag verkligen skulle ha behövt det. Torsdag och fredag jobbar jag kväll så då finns det inte ens chans att jag kan hinna med ett pass och på helgerna finns det inget bra heller.
Jag har vägt och mätt mig idag och jag gillar inte vad jag ser. Usch. Skärpning Madeleine!!

Vote for the EMA´s.

Årets VMA var ett totalt misslyckade från MTV´s sida med tanke på att man inte kunde se skiten ordentligt. Förhoppsningsvis kommer MTV EMA 2010 som är 7 nov vara mycket bättre. Man kan rösta på de olika kategorierna HÄR.
Jag har röstat på Muse, Green Day, Hurts, Rihanna, Eminem och Lady Gaga. Gör det du med ;)

Äntligen tisdag!

Vem äre som längtar till tisdag? Jo jag som har jobbat hela helgen och nu äntligen är ledig :) Sen är tisdag en bra dag också för då kan man se de nya Gossip girl avsnitten. Jag har så klart redan sett det och jag L O V E it. Svårt att förklara vad det är men man får en bra känsla i kroppen när man ser det även fast det är mest drama drama drama. 


         
                   


Har inget stort inplanerat idag. Har nyss slängt in det första tvättlasset i maskinen och har minst 2 maskiner till att köra. Ska försöka städa lite uppe i lägenheten också. Blir alltid så fruktansvärt stökigt när jag jobbar mycket. Varför ska det vara så svårt att hålla undan efter sig? Tur är väl att jag bor själv och inte har någon annan att skylla på. Fast vore skönt med lite städhjälp ;)

XOXO

Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys



Som jag har tjatat att det tar sån tid med My Chem´s nya album.
Nu känns det som att det äntligen är på väg.


Valsöndag.

Nu är jobbhelgen äntligen över men dessvärre ska jag jobba en dag till innan jag äntligen är ledig. Varit lite mycket att göra i helgen så vi har inte hunnit med luncherna riktigt. Blev att skriva upp det så klart. Sandras kalas med familjen i fredags var trevlig och det var även farmors kalas igår. Nu får det vara slut kalasat för ett tag. Iallafall till 2 okt då Vilgot har 2 års dag :)

Skit också!

Missade bussen hem till farmor. Det gick inte att springa i mina skor :( Dessutom började det regna precis när jag klivit utanför dörren så nu sitter jag här, blöt, och väntar på nästa skitbuss... Hoppas farmor har ändrat sig och inte bjuder på kåldormar ikväll. Blä!!

Onsdag 15 september





Denna film har jag varit och sett idag på förhandsvisning tillsammans med Sanna :) The Kids Are All Right. Den var lite smårolig och faktiskt bra :) Fick förhandsvisningsbiljetter tackvare att jag prenumenerar (?) på Damernas. Haha. Kanske skulle säga upp den eftersom jag aldrig läser tidningen. Onödig utgift liksom. Men ibland lönar det sig ju tydligen, haha.

Annars idag har jag jobbat. Trevligt? Nja, men helt okej. Varit astrött bara, men det här är bara början. Har 5 dagar till att se fram emot. KS - tur imorgon, dvs lkväll = sovmorgon, men inte mycket eftersom jag börjar kl.11.30.
Har lagt 12 veckors schema idag på jobbet. Usch, jobbar jämt. Men en bra sak är att de verkar ha glömt bort att jag och Johanna skulle börja rotera i slutet på oktober eller så har de bara ångrat sig för hela denna period som sträcker sig 2 veckor in på januari ska vi vara inne på HD:n. Vilket betyder att jag är hel ledig julafton eftersom vi har stängt då. YES! :D

XOXO


Tisdag 14 september

Förutom att titta på nya GG har jag sett filmen The Illusionist. Shit vilken film. Jag fick gåshud i slutet och kände att jag var tvungen att applådera. Haha. Men jag har inte bara legat i soffan hela dagen utan jag har lagat riktig mat idag. Två olika rätter samtidigt faktiskt. Sen har jag också varit på Friskis och rört på fläsket - aerobics. Kul, svettigt och riktigt jobbigt. Känns bra!


Update:


Pakistan är översvämmat.



Foto: UNICEF/Zak


Nu behöver de vatten.

Översvämningarna har orsakat en av de värsta katastroferna någonsin. Över 18 miljoner människor, varav nästan hälften är barn, beräknas ha drabbats. Familjer har flytt sina hem och många saknar rent vatten och mat. Barnen riskerar undernäring och att bli sjuka av det smutsiga vattnet.

Fokus för UNICEF just nu är att rädda liv och återställa vattenförsörjningen i de översvämningsdrabbade områdena. Vattenburna sjukdomar kan vara dödliga för små barn och det gäller att förhindra spridning av kolera, diarré och andra sjukdomar som sprids snabbt när människor inte har tillgång till rent vatten.

Hjälp UNICEF att hjälpa fler barn! Tillsammans kan vi förändra situationen för miljontals barn. Skänk 50 kronor genom att SMS:a LIV till 72 900 eller
skänk en gåva till barnen i Pakistan här! Mer information om Pakistan och om hur UNICEF jobbar finner du på unicef.se


Ps. Vill du gå med i vårt nätverk bloggare för varenda unge,  läs mer här!


I looooooove Gossip girl! Äntligen är det tillbaka.





Helst vill jag kommentera allt som hände men det ska jag så klart inte
för vill inte förstöra för dem som inte sett det än.
Promon är för de 2 första avsnitten tror jag.
Ååh, det är så himla bra. Hösten är räddad ;)

XOXO


Bloggare för varenda unge.

Som ni ser har det blivit lite ändringar i bloggen. Inga stora för jag vet inte hur man gör en snygg sida, men jag lyckades iallafall få dit 2 stycken UNICEF banners. En för att visa att jag numera bloggar för varenda unge och en som man kan klicka på för att skänka pengar till Pakistan. Ville göra detta eftersom jag är Världsförälder och gärna vill hjälpa till lite. Bli det du med och/eller skänk pengar till Pakistan som inte alls har fått den uppmärksamhet i media de borde.





Så jävla upprörd!!

Nu är jag arg. Va fan är det för fel på MTV?! Först blir jag besviken över att de inte kunde sända VMA´s live men nu när jag äntligen skulle få se det så kan de inte ens visa showen rätt. Pre showen var nog rätt men sen har det gått utför. Man har inte fått se ett enda uppträdande från början till slut. Texten hänger inte alls med utan kommer helt oväntat till fel bilder. Programledaren kan inte prata ett helt stycke utan att det blir avbrott. Hon säger t ex här kommer denna person för att presentera ett pris men istället kommer t ex Usher och gör sitt uppträdande. Man har fått se ett prisutdelartal och de nomineringarna till priset men precis när personen tog ett andetag för att berätta vem vinnaren var blev det ett avbrott igen. Men tydligen så har Lady Gaga vunnit allt.

Så jävla dåligt. Hur svårt kan det vara att spela upp ett inspelat program? Vavava?! Såg på mtv.se att det är fler är jag som är upprörda och arga. Med all rätt. De har verkligen sabbat allt iår. Det är inte ens kul att försöka titta på...

Jag som missade Lite sällskap för det här. Skandal!


Love! Vaknade till när jag hörde hans underbara röst på MTV.



True blood season finale!!

          


Efter en himla massa letande och uppgivenhet hittade jag äntligen en sida jag kunde se säsongsavslutnignen av True blood säsong 3. Som jag har längtat, haha. Var ju inget förra veckan. Dessvärre får man vänta ända till i vinter eller t.o.m. nästa sommar innan säsong 4 kommer ut. Har ingen koll på när det blir. Under tiden får jag nöja mig med alla andra serier som börjar nu t ex. Gossip girl, vilket inte är så dumt ;D


Lite besviken på MTV!

Inatt kl.03 svensk tid är det MTV VMA 2010, som alltid har sänds live i alla år jag sett och jag har alltid sett fram emot just livesändningarna. Men i år har dumma svenska MTV tydligen bestämt att de INTE ska sända live. Fuck! Jag (vi) får vänta ända tills imorgon kväll kl.22. Supersuck!

Söndag 12 september

Trodde aldrig att dagen skulle ta slut idag på jobbet.
Segt men ändå mycket att göra.
Herregud jag har inget att skriva om idag.



                    GRATTIS EMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!!

                       


Lördag - Oriflame möte, Willys handling och filmtittande


Idag hade mormor Oriflame möte som jag var med på. Hade sålt tillräckligt för att vara med på prisbordet (var näst sist, men vissa var inte med alls så). Haha. Fick 3 fina ljuslyktor som jag bara måste komma på vart jag ska ha dem. Sen bjöds det även på mat. Supergott. Snäll som mormor är fick jag med mig matlåda hem. Ska äta lite ikväll och sen resten imorgon på jobbet. Sen pratade hon även om de kommande katalogerna så klart. Alltid kul att få en ny katalog :)

Klicka på bilden för att komma till Oriflames hemsida och kika i periodens katalog. Kan rekomendera foundation och penseln. Fick testa det idag. Läppstiften ska också vara bra.


Efter mötet var jag och mamma till Willys för att handla. Snålade verkligen men kommer nog klara mig ett litet tag iallafall. Mjölk och grönsaker måste man alltid köpa till men aa...

Nu kollar jag på Sandor/slash/Ida. Har inte sett den förut. Senare har jag inget planerat. Kanske blir att lägga sig tidigt. Ska jobba imorgon.

XOXO

 


Äntligen fredag!

Har varit ledig idag :D Ställde trots allt klockan för att jag skulle hinna med bussen till Kumla och vidare sen till Åbytorp för jag har varit och hälsat på Kiina och världens sötaste lilla William. En riktig sötnos. Blev kär direkt ;) Kortgalen som jag är tog jag så klart lite kort men har inte frågat Kiina om lov så har inte planerat att lägga upp några här.

Har degat i soffan sen jag kom hem för jag har så ont i ryggen och lite i magen (trots smärtis). Smärtan beror på att jag har fått tråkig mens nu efter ett uppehåll på 3 månader (tackvare Cerazette). Känns inte bra. Hoppas det inte håller i sig som sist. Men det tror jag nog inte. Kanske därför jag varit så extra sötsugen och finnig på sistone. Gjorde inte så mycket att jag har varit soffliggandes för jag har kollat på säsongspremiären av The Vampire Diaries. Asbra.


        


Ikväll blir det Idol :D

XOXO

 


Ingen England denna gång heller...

Fick mail idag om att jag inte fått jobbet jag gjorde telefonintervjuen för. De tyckte inte att jag hade tillräckligt med erfarenhet vilket jag kan förstå eftersom det var ett jobb på barnintensiven och jag har varken vidareutbildning inon barn eller intensivvård. Hade nog varit askul om jag hade fått jobbet men nu blev det inte så och det är väl för att det är meningen att jag ska göra annat. Allt sker av en anledning eller hur? ;)

Dansafro

Var på dansafro med Johanna i eftermiddags. Var kul och gick bra om man bortser från min hosta. Iallafalls till halva tiden var kvar. Då fick jag värsta magknipen och var tvungen att gå ut en stund. Kändes bättre efter ett tag så då gick jag så klart in igen. Dessvärre kom det tillbaka. Stannade tills det var dags att varva ner och då sprang jag till cykeln och skyndade mig hem för att spy. Lite trevligt sådär. Fick samma magknip i måndagskväll och då var jag också tvungen att spy :( Hoppas det blir bättre snart.

Beordart byte

 

                    Bilden har väl egentligen ingenting med inlägget att göra
                        men tycker att de är lite roliga för det är så sant.



Idag har jag varit ledig för att jag fick ett beordart byte igår. Eller aa Jasmina frågade om jag kunde tänka mig jobba söndag istället för onsdag (idag) och så tänkte jag jaa varför inte? Blir så klart lika många timmars arbete men man får ju ob på helger och dessutom när det blir beordat dagen innan får man lite ersättning för det. Jag behöver alla pengar jag kan få så vore dumt om jag tackade nej.

Har inte gjort så mycket idag eftersom jag vaknade med slemhosta igen men har iallafall varit nere i källaren och rensat ut lite skräp. Finns förmodligen massa kvar man klarar inte av lukten där nere.

 


Idooooooool!!

Nu har det dragit igång. IDOL! Yes. Haha. Hoppas det blir en bra säsong. Men de har skickat vidare rätt många redan så det verkar förhoppningsvis lovande. Men gud just nu är det en sångare som är värre än mig som sjunger. Stackars krake han blev rätt ledsen...

Idag har jag även kollat på Halv åtta hos mig och tyckte att det var jättekul. Speciellet värdinnan Irinia. Vilken rolig kvinna :)

Lite om TV kanske? Tittade på Lite sällskap igår. Filip och Fredriks nya program och vilka sär det var med där då. Men kul vare, så det ska ses nästa måndag kl.22 också, haha.


Gårdagens stora besvikelse som förstörde hela min dag var att cykeln pajja. CP cykel. Lämnade in den på lagning efter jobbet igårkväll och idag när de öppnde ringde de och sa att det som egentligen är trasigt kostar 900 kr att fixa. Njaa det har jag väl ingen lust att betala. Så de satte bara på en ny kedja. Men shit vad det knakar när jag trampar och det gjorde det inte förut. Asskumt att det kan ha blivit så bara för att kedjan hoppa igår. Visst jag kastade cykeln lite när jag inte fick på kedjan igen. Men ändå. Det är andra gången jag lämnar in cykeln där och får tillbaka det med ett nytt fel jag inte hade innan. Förra gången var det växlarna.
Skulle kosta 1200 att renovera cykeln men tror att det skulle gå på mera. Bästa vore nog om jag kunde köpa en ny cykel men korg :) Men har inte råd :(


XOXO

Glastonbury 2011!!

Har precis registrerat mig på Glastonburys hemsida så att jag kan köpa biljetter sen när de släpps 3 oktober. Som tur är behöver man bara betala en depositions avgift på £50, för biljetterna kostar hela £200 (inkl. bokningsvgift) sen tror jag att camping kostnad tillkommer och sen även flygbiljetter och allt sånt till själva festivalen. Men det får det nog vara värt.



Se Muse igen?

Var nyss inne på Muse hemisda och då såg jag att de spelar på Long Island när jag är i New York. Men tänker att jag kanske inte har råd och att det förmodligen inte finns några bra plaster kvar. Dessutom verkar det lite krångligt att ta sig dit. Var tvungen att ta massa olika tunnelbanor. Men fatta va kul det vore!?

Men jag kan tänka mig att vi kommer ha fullt upp i NY iallafall och har ju redan sett dem i år så det får väl räcka :)

Lördagsmys med Emma




Älskar Darin!

Håller på och städar dels för att det verkligen behövs och dels för att Emma kommer hem till mig om ca 3 h :) För att klara av städningen har jag så klart på musik och varje gång Darin kommer på blir jag superglad. Han är ju kung ;D












Världens segaste fredag

Jag borde ha hunnit med massor idag eftersom jag gick upp så tidigt trots att jag har varit ledig, men så är inte riktigt fallet. Har iallafall pratat med OP VC och fått förnya mitt Aerius recept och fått lite Mollipect utskrivet. Min snälla morför körde mig till Apoteket och Maxi så att jag kunde handla lite. Blev inte som tänkt men det får gå ändå...


Annars idag har det mest blivit film Harry Potter och Sweeny Todd. Alltså har jag mest sett samma skådespelare hela dan.
Nu kollar jag på Doobido eftersom alla tycker att det är så bra ;)


XOXO

Helvete!

Jag verkligen hatar att hosta. Jag typ hostar så att jag spyr. Inte alls trevligt :( Nu har jag varit vaken i en timme redan och klockan är inte ens halv 6 :( Som tur är så är jag ledig idag.

Miss you my love


Har inte råd att vara sjuk!

Oooorka!! Jag var hemma hos Lisa igår och åt sushi med Emma och blev så klart genomallergisk, har inte sovit någe i natt och imorse var det likadant. Har överdoserat mina allergimediciner och tänkte att det skulle hjälpa. Tror nog att det gjorde det också men näsan är fortfarande genomtäppt och nu har jag hostat hela dagen så jag fått ont i halsen. Tror att jag har åkt på en äcklig förkyldning. Måste gå till jobbet imorgon för jag har verkligen inte råd att vara sjuk. Som tur är får jag iallafall sovmorgon...


Nu tittar jag på Harry Potter och Fången från Azkaban medans jag tvättar. Ska brygga mig en kopp te nu snart också :)

XOXO