Fredag

Har fortfarande ont i min tå sen operationen jag gjorde i tisdags :( Svider som fan.

Igår var det KTC tenta, lite småjobbigt, var nervös, men jag fick Ulcus ventrikuli och blod o blodhantering, så jag blev rätt glad och tror därmed att det gick rätt bra :) G iaf förhoppningsvis :) Efter tentan åt jag o Kiina lunch i teknikhuset, jättegott :) Sen gick vi på stan - Systemet, Vero Moda, Kicks, Zara och gina tricot. Var clubdag hos Vero Moda, men jag hittade inget som lockade. Var första gången jag var på Zara o där hittade jag en top och ett linne som Kiina också köpte, hehe.. Kiina trodde att de var en kjol först o sen när jag visade den för Jossan så trodde hon också att det var en kjol, haha. Men jag är övertygad om att det är ett linne så det är det jag kommer använda den som :P Fanns dessvärre bara L kvar, så den är lite löst sittande, men de var bara skönt :) På gina köpte jag en vit kortärmad skjortklänning som jag är väldigt nöjd med :P Sen så köpte jag en concealer pensel på Kicks o lite sånna där mape up tops :) 

När klockan var 4 ringde jag Jossan, eftersom jag visste att hon slutade då.. Hon kom o hämtade upp mig med bilen, och Kiina tog tåget hem. Vi åkte till Systemet igen, för Julia tänkte ändra sin fest tills idag istället för imorgon (men nu har hon ändrat igen, hmm, hehe.. Åkte hem till mig sen. Jossan däcka typ på soffan o jag satt o pluggade lite.. Har 3 patientfall som skulle vara gjorda o inne som igår, men jag har inte orkat, så nu har jag börjat på ena o tänker göra de andra i helgen om jag har tid.. Suck.. 

Nu ska jag sätta lite småfart. Har legat o läst Legenden om Ljusetsrike nu på morgonen, det är jättespännande jue :) Men aa nu ska jag snart iväg o jobba så man kanske skulle se lite anständig ut då..

Ciao då :)    

Igår vare ...

... Klaras som gällde efter en liten påskmiddag hemma hos mormor och morfar med mamma :) Var på förfest hos Emma. Var jag, Emma, Sebastian, Andreas, Lisa, Jossan, Kajsa, Cissi, en kille som också hette Andreas (?) och så var Annica där en stund. Var rätt trevligt. Spelade ett slags "cider-spel" (öl-spel med kortlek). Gick mindre bra på vattenfallen, kan typ inte andas när jag dricker ur en flaska. Men men. Vi gick till stan, svinkallt- Och Jossan blev helt plötsligt jättekissnödig, så vi lämnade gruppen och gjorde något åt det, haha.. Var tvungen att ta ut pengar o härja också. När vi väl kom till Klaras så var VIP kön längre än den andra, så vi kom in på mindre än 10 min tror jag :) Kom redan vid elva, så :) Var askul på Klaras. Jättelänge sen jag var där. Skrev ett sms till Juila om att jag dött o kommit till himmlen, haha. Jag o Jossan satt i sofforna o vilade lite typ. Jag satt o kollade på en kille som var rätt söt, sa de till Jossan och sen kommer en annan kille, som stod brevid honom typ och satte sig bredvid mig. Han luktade rätt mkt sprit och skulle vara "trevlig", men han satt bara o stirra typ, hade en tatuering också som han inte visste varför han gjorde.. Typ coolt sa han. Jossan fatta inte mina hintar om att gå, så tillslut fick jag säga klart och tydligt att jag var tvungen att gå på toa, haha.. Hon satt ju inte brevid honom så hon kände inte hur han stank.
Senare träffade vi, som vi anser, världens snyggaste kille - Alasa ;D hehe.. Så jävla kul o se honom :) Han skulle ha kommit på festen i fredags men Jossan hörde inte när han ringde :(
Lisa var rätt rolig igår också, hehe :)
Nemen det var verkligen kul igår, och när jag kom hem var jag nykter så jag la mig o läste en bok. Jossan ringde och sa att jag var typ dum i huvdet. "Man går inte hem från krogen och lägger sig och läser" sa hon, haha.
Det som gjorde att jag hade kul trots att man inte var så full var att jag var på bra humör, och att de fanns massa man kände som man inte träffat på 100 år. Men jag blir lite besviken på mig själv... Varför kan jag bara inte tro tillräckligt mycket på mig själv att jag kan gå fram o så som jag egentligen vill. Och när jag väl samlat tillräckligt med mod så finns han ingenstans. Så jävla typiskt mig!

Men för att sammanfatta - Det var väldigt kul igår :)



image45

One tree hill 100 episodes


http://www.youtube.com/watch?v=eMkoFI53e-s


Blev jätteglad när jag såg att säsong 5 hade börjat sändas :) Nu väntar jag bara på att avsnitt 12 (det 100:ande avsnittet) ska komma så man kan ladda ner, kommer ju dröja aslänge innan de sänds på kanal 5. De har iallafall börjat så imorgon visas avsnitt 2.
Läste någonstans att det skulle komma en till säsong sen, säsong 6 alltså :D Yeees :D

Glad påsk!

image44

Långfredag

Var på intervju på Förlossningen igår. Det gick rätt bra, hoppas jag verkligen får jobbet nu, annars blir jag rätt ledsen. Men aa vi får se. 

Efter intervjun åkte jag till skolan för att träna på KTC, var där i några timmar, sen kom Jossan o fick testa lite, hehe.. Sen åkte vi och Kiina upp på stan för att gå på Sysmtet o lite annat. Var mkt folk så vi gick till Cubus först och där river jag ner ett helt hyllplan med smink. Rätt klantigt, men vafan de satt ju inte fast för fem öre :P Strosade vidare till åhléns och då var Kiina tvungen att gå till tåget. Jag o Jossan gick sen till Systmetet o sen åkte vi hem till mig o så. Blev inte av med na förns nån gång efter nio, haha.. ;P

Blev väckt i natt/morse vid kvart i 4 av Micke, haha. Det var rätt kul. Han hade sagt till Jossan tidigare på kvällen att han skulle ringa o hämnas för förra helgen. Så jag var beredd på det, hehe..

Idag har jag börjat städa lite men jag kunde inte slita mig från de nya One three hill avsnitten, så jag ligger efter typ 3 h i min planering, men det är sånt man får ta när man är en serie-nörd.
Ska iallafall sätta lite fart nu. Har tänkt att städa, tvätta och plugga innan det blir kväll då jag förmodligen ska träffa Jossan, Emma och Camilla :)

Torsdag

Igår var det sista dagen på praktiken. Var lite blandade känslor. Skönt att slippa ta sig dit, men lite tråkigt att säga hejdå. Gillade min handledare :) Fick veta att hon lyssnade på My Chem iförrgår, hehe. Men de är ju så klart inte därför jag gilla henne :P Jag och Richard fick två små söta ljuslyktor av avdelningen och jag hade köpt minitulpaner, som man kan planera ut sen till Carin :)

De ringde från BB igår också o sa att de inte behövde fler uskor i sommar, men hon sa att jag hade gjort intryck på henne så hon hade lämnat över mina papper till Förlossningen, för de behövde visst fortfarande folk. Har testat o ringt dit nu på morgonen, men hon avd.chefen är inte där. Men håll tummarna för att jag får det :)

Varför ska det komma snö och vara kallt nu för?
Jag och Jossan var på Skopunkten och Marieberg i måndags och då köpte jag 4 par vår och sommarskor och en väska. Hade bara tänkt att köpa 3 par, men jag blev helt kär i det 4:e, så jag var bara tvungen.


Kärlek vid första
ögonkastet ;P

Blåmärken och skrapsår

Haft fullt upp i helgen känns det som :) 
Var som vanligt på praktiken i fredagsdag, sen var det bara hem o duscha för att åka till Karlskoga och fira min moster som fyllde 50 år. Blev rätt mkt vin o jag var astrött så jag somnade i bilen hem, haha.
Var meningen att jag o LIsa skulle varit på stan igår förmiddag, men ingen av oss orkade, hehe. Hon kom hit vid fem istället, så gjorde vi oss iordning, gick och åt på Pitchers o sen hem till Karin för att titta på Melodifestivalen och förfesta. Yees Charlotte vann ;D När det var slut, härjade vi lite o sen gick vi till Satin. Var bara där i en timme ungefär, men jag hann med väldigt mkt. Tappade min garderobslapp o mitt läppglans. Skrev Call me på kvittot i baren, men glömde skriva mitt nr, haha.. Träffade Rikard (chockat som fan), råkade flirta lite med Emmas lådsasbror, svepte 2 drinkar och gick vilse. Hann också dansa en hel del. hehe.. Blev helt plötsligt jääättefull så jag gick hem. Kom bara till cykeln sen gick det utför. Tog drygt en halvtimme att komma hem, haha. Trillade ett antal ggr med cykeln, så jag har blåmärken o skrapsår på typ halva kroppen. Pratade i telefon samtidigt som jag skulle göra tusen andra saker, så det gick inte så bra. Fick be en man att hjölpa mig ta upp cykeln. Men jag kom hem och hade haft jätteroligt, och det är ju huvudsaken. :)
Hade inte lika kul imorse när jag vaknade. Skulle ha åkt till Skopunkten nu på förmiddan, men jag mådde för dåligt. Lyckades iallafall gå o kolla på ÖSK damer som kvala mot Munkfors i Mellringe. Cyklade dit o jag trodde jag skulle typ dö på dit vägen, men på hemvägen gick de lättare o så kom jag på en bättre väg än Lisas, det händer aldrig, så jag är lite stolt nu, hehe.

Ska kolla top model 9 nu.

Onsdag

Igår hade jag praktik, segt. Ska bli skönt när det är slut faktiskt, bara en vecka kvar nu, (slutar ons nästa vecka), men imorgon blir det förhoppningsvis kul. Ska vara med på operation då :)

Idag har jag varit ledig. Vaknade av att det smattrade på fönstret, var astrött o somnade om, sen väcktes jag av att det ringde någon från Psykriatrin och undrade om jag hade någe sommarjobb eller om jag ville jobba hos dem. Var helt yrvaken, men vi bestämde iaf att en av hans kollegor skulle ringa nästa vecka ons-tors (eftersom han är på semester då och jag får ju veta om jobbet på BB på tis-ons). Vet inte riktigt vad man gör som usk på psyk, men det visar sig väl om jag går på intervjun :)

Var hemma hos mamma idag o åt lunch, sen stannade jag till kl.20.. Fixade lite DVD:er med serier. Har skrivit ut fram- och baksidor, så det är väldigt snyggt ;P Har Hidden Palms, Grey´s anatomy säsong 4, gossip girl och Private practice.. Måste ta bort dem från datorn, för de tar så mkt plats o sen är det bra o ha dem på DVD, så man kan ligga i soffan o titta, hehe..

Tror att det är nästa vecka Cashmere Mafia börjar. Har sett en del avsnitt nu och tycker att det är himla bra (serienörd som jag är). Men det är alltså helt värt att se, lite Sex and the City plagiat är det ju, men det är bra ;) Tipstips!

Har asont i huvudet så jag ska gå o lägga mig nu.
Godnatt folket!

Ska bara passa på att säga grattis till min morbror och Julia som fyllde igår och till Simon som fyller idag ;P

Måndag

Var på arbetsintervju imorse på BB. Vet inte riktigt hur det gick, kunde gått bättre, men va fan.. Jag vet inte vad jag ska säga när jag ska berätta om mig själv.. Finns ju inge fan.. Fatta som om hon hade ringt mig för att Kiina hade sagt kanske, och sen hade hon sagt ja, så nu visste hon inte hur de skulle bli. Om jag skulle få jobb så skulle jag bli den sista sa hon, så jag är väl reserv antar jag, känns inte allt för bra.. Får vänta tills tis-ons nästa vecka innan jag får veta.. Hmm.. Vill ju verkligen jobba där. Men aa, nu är det bara o vänta..

Igår var jag, Maja, Rebecka o hennes kille Mattias hemma hos Julia och Jocke och firade Julia lite.. Hon fyller ju på tisdag. Hade bakat värsta goda fikat. Hade bara ätit Cambridge under dagen igår så jag skulel kunna unna mig fikat, hehe.. Chokladtårtan var godast ;P

Nu ska jag plugga, har en uppgift som ska vara inne idag som jag inte är klar med. Så..

... it´s an adventure

image42

Lördag

Känner att min blogg och bilddagbok har blivit väldigt tråkig.. Men jag har inget kul att skriva eller ladda upp. Det ända jag gör är att sova och praktisera känns det som. Booring.
Vill ha sommar nu, eller iallafall att det blir mer vår och varmare. Sen vill jag också att första praktikperioden ska ta slut. Trivs på praktikplatsen men jag orkar inte pendla hela tiden. Hinner inte med något annat. Gör jag kväll måste jag ju iallafall åka 12.30 och sen kommer jag hem när det är dags att sova. Gör jag dag, måste jag åka 5.30 och kommer hem 17 o är helt färdig att det enda jag orkar är att titta på TV. Har massa att plugga, men som jag inte orkat. Nu är det iofs helg o jag är ledig, men jag har iaf ingen ork, sitter fortfarande i pjamas.

Ska på operation på torsdag, det ska bli kul :) Och så fick jag ledigt på måndag, så då har jag nog återhämtat lite krafter :)

Ikväll blire bara Meldoifestivalen.
Hoppas annat folk har roligare liv än jag just nu..

Bingo!

Hade praktik i åndags också, var rätt så trött om man säger så.. Sen på kvällen kom mamma med Eila Beila. Hon sov kvar för jag var ledig i tisdags :) Höll typ på att dö av allergiattacker, men det fick gå iallafall, fast det var nog sista gången som hon sov hos mig :( På eftermiddan kom mamma o hämta oss, åkte till IKEA och lite så.. Köpte ett balkongbord, hari nte tittat om de passar än, får göra de i helgen. På kvällen var jag på Bingo8:an med mormor, hehe.. Hon bjöd och jag vann 50 kr, hehe.. Lite pinsamt o ropa bingo tycker jag, men va gör man inte för lite pengar ;P Skulle egentligen vunnit 100 kr, men då var det en till som fick bingo samtidigt som jag :(

Igår hade jag bara praktik och idag med.. Ska dit imorgonbitti också.. Sen är jag ledig tills måndag o då är det kväll :) Fast jag ska ändå upp tidigt för jag ska på arbetsintervju på BB på morgonen :D Yees! Har mailat o ringt o tjatat, o nu så äntligen ringde de :) Kiina var där idag på intervju. Fatta va kul om båda skulle få jobba :P Men jag tror itne att jag kommer få de, eftersom jag har så lite vårderfarenhet, men jag hoppas verkligen :)

Nu ska jag kolla lite på lgh:ter, vad som finns.. Har lust att flytta, vill bo fräschare men minst lika halvcentralt som nu..
LIsa har fått en lgh :D Värsta kul :) hehe..


Helg

Var ju och praktiserade idag. Var huuur trött som helst. Kom inte ur sängen förns 20 över fem, och sen gick jag och gäspa hela dan. Somande på soffan när jag kom hem, hehe.. Fast nu när jag ska sova så är jag ju pigg så klart.. Rensade nyss på mitt smink och mitt badrumsskåp, så nu är det snyggt och prydligt där inne, slängde en massa, men jag har inte hjärta att slänga så mkt smink som jag borde, använder ju inte ens 1/4 av allt jag har.. Men så äre.. Haha såg att jag hade typ 5 st svarta nagellack, som alla var typ fulla, haha.. Gillar inte det här mer praktik egentligen, för man får ju inte ha målade naglar då :(

Tittade på Melodifestivalen, men jag var inte så taggad så jag tyckte bara att det var tråkigt, men han Björn Gustafsson är ju himla kul alltså :)

Fick typ lite halvpanik när jag insåg att jag inte har några serier att titta på längre :( Det enda som finns kvar är ju Criminal minds och Cold case.. gossip girl, Prison Break, Grey´s anatomy, Men in trees, LA ink, One tree hill har jag ju redan sett alla avsnitt :( Men sen till min lycka kom jag på att jag kunde titta på Private practice, men de får bli på datorn, för det är ju samtidigt som Criminal minds :P

Nu ska jag gå och lägga mig, läsa lite Legenden om Ljusets rike så jag somnar och förhoppningsvis vaknar av mig själv vid 10, för då tänkte jag träna kl.11 när gymmet öppnar.. Åker med Maja imorgon och hon börjar inte förns halv 3, fast jag börjar 14, men vi ska åka strax innan halv, så jag får komma lite försent, men det kan inte hjälpas, orkar inte ta bussen, vet inte ens när den går..

Tänkte inte skriva så mkt idag, men den blir det ju som vanligt massa strunt. Men aa.. Godnatt gott folk :)