Ny blogg tills vidare...

De flesta vet redan och nu har vi även gjort det officiellt på Facebook så nu tänker jag fortsätta och även skriva det här:

Jag och Marcus ska ha en liten bebis i mitten av augusti (BF 15 augusti).

Vi var på det stora rutinultraljudet idag och fick veta att allt såg bra ut så nu kan jag slappna av. Eftersom vi även ville veta könet (om det gick) så fick vi veta att det förmodligen kommer bli en tjej. Barnmorskan tyckte hon såg blygdläppar men helt säker kan man ju inte vara förräns bebisen kommer ut i sommar. Men lite kul att få veta ändå :)


Redan när jag slutade med p-piller och vi började försöka bli gravida började jag på en annan blogg. Det var lite sisådär med inläggen i början men nu skriver jag där med ofta och tänker att det är onödigt med 2 bloggar att uppdatera. Så går nu över till min andra blogg som heter
medei - Min tid som gravid. Och tänker att jag kommer tillbaka hit sedan när bebisen har kommit.

      
                         
                     Fick dessa tre bilder med oss från ultraljudet idag ♥


Måndag morgon.

Jag hade sovmorgon idag men har redan varit vaken 1,5 h. Segade iofs upp ur sängen så det var skönt. Sen har jag plockat lite här hemma och ätit frukost. Nu tänkte jag ta en snabb dusch och sen sätta mig med teoriplugg innan det är dags att börja gå till jobbet.

Ser ut att bli fint väder idag. Varit soligt hela morgonen och jag har haft balkongdörren öppen tills precis nu. Det tråkiga med fint väder är förstås alla rökare som måste stå på balkongen och röka titt som tätt. Började lukta i hela lägenheten och jag verkligen hatar cigarettrök :(


Igår pluggade jag också en stund med teorin, sen var jag en sväng till Marieberg och köpte mig en virkad väst, en fin toffs med rosett samt 2 par solglasögon. Köpte även en present till Julia eftersom hon fyllde 27 år igår och jag var där senare på lite födelsedagsfika :)


Ha en bra (förhoppningsvis rökfri) dag allihop!

XOXO

Melodifestivalen.



Loreen vann Melodifestivalen igårkväll. Helt rätt!

Tittade hemma med Marcus och Tazza (vi var hundvakter). Åt tacos, vindruvor och drack Ramlösa. Såg alla bidragen men sen när de körde snabbgenomgången så somnade jag som en stock. Vaknade till under poängutdelningen men somnade om på engång. Fast jag vaknade när det var klart att Loreen vann så fick veta det iallafall.

Tänkte att jag skulle kolla på SVT Play och se poängutdelningen så jag vet hur det gick för alla men det går visst inte att se. När man klickar på Melodifestivalen Final Globen med en bild från igår så kommer Andra chansen istället. Irriterande så jag struntar nog i det.


Fredag.

Var ledig igår men vaknade tidigt iallafall eftersom några elektriker (?) kom och skulle dra några kablar för att installera Stadsnät i huset. Yey. Inte så trevligt.

Marcus skjutsade iallafall upp mig till stan för jag hade körlektion. Sedan åkte han till tandläkaren och sen Västerås och köpte sig en ny bil. Så nu är han rätt nöjd. Tror vi ska till Biltema sen och köpa lite prylar till den.

Iallafall. Efter min körlektion mötte jag upp Jossan för lunch och en liten sväng på stan. Kom hem och var helt slut i huvudet. Har fortfarande huvudvärk, inte så skönt. Men nån gång måste det väl gå över så bara att vänta ut det.

Spenderade kvällen hemma hos Emma i hennes nya lägenhet. Tror det kommer bli asbra. Mycket fin lägenhet :) Vi pratade, åt och drack gott och tittade på The Voice Sverige tills jag typ somnade i soffan. Trots att vi båda var trötta och sega så var det väldigt trevligt :)



Trööööööött...

Usch vad trött jag är. Seg som kola i skallen. Huvudvärk. Hungrig. Lite småirriterad. Ja beror detta på då? Mycket på jobbet fast ändå inte. Känns som om ingen lyssnar på en. Har bara varit ledig en dag sen i torsdags. Sover rätt dåligt på nätterna. Önskar vi hade en större säng men lite svårt eftersom vi har sånt litet sovrum. Druckit dåligt har jag gjort idag. Inte ätit sen kl.12. Så det finns nog förklaringar till mitt mående just nu.

Tänker iallafall ta det lungt. Titta på TV. Strunta i och laga mat. Har beställt pizza. Försöka få i mig vätska eller Alvedon och bara slöa. Undrar om det är något bra på TV eller om man ska slå på en film?

XOXO

Shoppingsug.

Jag är så sugen på att köpa något riktigt fint till mig själv. Något som jag kommer använda massor eller något helt onödigt som kommer bli använt max 1 gång. Skulle vilja fylla min garderob med maxiklänningar i olika varianter - till vardags och till speciella tillfällen. Jag skulle också vilja gå in i en skoaffär och komma ut med ett par skor, gärna med klack, som jag blivit totalförälskad i. Vet inte rikigt hur de skulle se ut och vet inte heller om det går att få tag i bra maxiklänningar utan jag tror jag får vänta några månader till.


             Ge mig vår. 
           Ge mig sol.
        Ge mig värme.

Jobbhelg.

Det har varit en rätt tuff jobbhelg med mycket extra dialyser och mycket annat extra jobb. Dvs. många patienter med mycket jobb kring dem. Snålt med personal så vi fick ringa in sjukberedskapen både lördag och söndag. Var dåligt med personal på avdelningen också så de hade lite struligt. Bra jobb av våra chefer. Trots detta gick helgen rätt fort och jag tyckte nog att jag hade energi kvar under jobbet under beredskapen igår. Var en extern körning på beredskapstid à 5 h både lördag och söndag. Men sen när jag kom hem däckade jag i soffan. Verkligen skönt att jag är ledig idag. Hoppas också att jag kommer kunna hålla mig frisk då det verkar gå influensa samt calici både bland personal och patienter.

Hursom. Jag sov länge imorse och planen för dagen är att forsätta utrensningen av mina kläder. Det är en enda röra i garderoben och massor som jag inte använder. Sen ska jag försöka hinna med lite körkortsplugg.


XOXO