Torsdag

Kul att det regnar idag.. Eller inte.. Hoppas det slutar snart och börjar snöa istället så att det är snö på första advent :) 

Igår efter skolan åkte jag upp på stan. Det var inte så himla kul faktiskt.. Mörkt, trist och rätt mkt folk. Men jag hittade lite grejer jag skulle ha och lite mer :P Köpte ett par jeans, behöver byxor, men det är ett par svarta jag behöver igentligen, för mina har gått sönder, men aja.. Sen köpte jag en klänning jag kollat på ett bra tag nu. Svarta tights - bästa som finns ju. Och lite mer, som ett par örhängen (allt från H&M), sen var jag även på Indiska och där köpte jag en tjock svart sjal, en stjärn-lykta , lite ljus m.m. Var även på Korthuset..

Kollade på de sista avsnittet för säsongen av Grey´s anatomy på kvällen. Herregud vad det hände saker, alla var typ olyckliga när avsnittet slutade.. Jag var också olycklig, för alla serier slutar att gå nu :S Även de man kollar på datorna.. Kuuuul.. Fast ExtraExtra har ju börjat att gå varje dag kl.19.30 - så jävla roligt, haha..

Idag ska jag jobba, men jag har visst föreläsning också, de var så smarta mina lärare att de la en föreläsning och ett kursråd samma dag vi har tenta, haha.. Så de var t vugna att flytta dem så klart. Men då hade jag redan bokat in mig på att jobba, så jag får kopiera Julias anteckningar sen, har jag tänkt :P

Efter jobbet ska jag hem till mamma, ska sova där, för jag ska jobba tidigt på fredag med, och sen ska jag till Lundby efter jag slutat på fredag, ska vara hundvakt tills lördag eller söndag.

Så nu ska jag städa här hemma.. Mamma kommer och hämtar mig kl.13, och då ska det vara färdigt, för jag vill ha fint på söndag och då orkar jag inte städa ;P Då ska jag mysa i soffan, kanske kolla My Chem dvdn, hehe..

Kanske skriver lite hemma hos mamma i helgen, men ha en bra helg annars ;D

One tree hill

Håller på och kollar på andra halvan av säsong 4.. Har sett tre avsnitt idag, haha.. Ett imorse och sen två sen jag om hem från IKEA och Rusta. Sista jag såg var 15 och det är välidigt spännande just nu.. Iiii.. :P Jag har avsnitt 17, men inte 16, kommer ta typ 17 h innan jag får den, så jag tror jag kommer tjuvkika på 17.. Har redan gjort det 21 som är det sista, haha, kunde inte låta bli..

Hur mkt har ni sett?
image27

Alltså Lucas och Peyton passar verkligen inte ihop och Lucas har för övrigt blivit värsta tönten, vad är det man hans hår? Kan han inte ha kort som förut, det var mkt snyggare jue. Ser ju inte kolk ut nu, speciellt i profil med hans mongo näsa, haha.. Men annars är han rätt okej :P Nathan var snyggast ett tag tyckte jag, men nu ser han mongo ut också, för mkt hår, haha.. Först vare Lucas, sen Nathan men nu är det nog Chase... Han ser lite geekig ut också, men han ser nog bäst ut iallafall.. Lite tråkig bara. Men de är himla roliga att titta på, haha.. Sitter och skrattar för mig själv och ibland skäms jag nästan när de blir för mobbat.

Det absolut hetaste som varit med i One tree hill är ju Pete från Fall Out Boy ;P
Annars gillar jag Brooke och Rachel mest, lite synd att det bara är en kvar :(

Känns som om jag redan har sett alla avsnitt men jag tror inte de, tror de bara har visat t.o..m avsnitt 12 i Sverige, men jag kan ha fel.. Tror att de ska komma nya avsnitt  på fre den 7 dec.. (här hemma alltså) Undrar om det är andra halvan av säsong 4 eller om det är säsong 5, för det ska visst komma en femte säsong.. Spännande spännande! ;)

Helg.. Men snälla vakna för f*n!

Segaste och tråkigaste helgen.. Det enda som ska bli kul är kursen imorgon..

Igår var jag först i skolan, sen hann jag faktiskt åka hem med grejerna och byta om till jobbet... Jobbade till halv nio, sen gick jag hem till pappa och kolla på Idol. Stooort misstag. Eller det beror på hur man ser på saken. Han betalde min taxi hem och så fick jag 100 kr.. (kors i taket!) Men han var ju full när jag kom och helt drällig. Man skulle kunna tro att han är döv, för han har på tv:n så jävla högt, fick fan ont i huvudet. Min faster ringde och hade lite problem med en mobil hon fått av pappa (en av hans gamla, hade 3, köpte precis en ny för 4200 bara sådär som han inte ens är nöjd med..) Sen började han härja och tjata så jag hade lust att ge honom en örfil. Jag vet inte vad det är för fel på halva min släkt (pappas släkt), de vet att han inte ska dricka, men ändå säger det att det är okej, eftersom det "bara" är 1 grogg, 2 snaps och 2 starköl! Eller att det är okej för att det är fest eller helg. Eller att det har varit en lång dag på jobbet och han känner sig ensam.. Men hallå!? Varför är han ensam och mår dåligt från första början? Kan det inte bero på att han är alkolist? Hur ska man ens kunna bli bättre om man inte inser sina problem eller ens famlij inte vill inse och stötta? Förra året var han ju på behandlingshem i 1-2 månader var han ju på behandlingshem och idioterna vägrade komma på  familjegrejen de hade. Vad ger det pappa för signaler? Fan, jag blir så jävla arg! Inte bara på dom,  utan mest på honom att han inte kan tänka på mig och Sandra.. Han är ju inte bara alkolist, han har ju köpproblem också. Köper nya dyra apparater hela tiden, trots att han har kronofogden efter sig.. Smart?! Neej!! Han lever i någon himla fantasivärld. Han var tillsammans med en tjej för en massa herrrans år sen, som bestämde sig för att satsa på sitt e, men sen har hon gift om sig. Och nu är hon otrogen mot honom med pappa, och pappa tror att hon kommer lämna sin man för honom. Men hallå? Det fungerar inte så, och så bor hon i Göteborg, och vill inte flytta därifrån, och pappa vill inte flytta härifrån, men ändå tror han att det kommer fungera. Hon var tydligenm här förra helgen, och i våras eller så, och då var jag och Sandra där för att äta lunch, båda var pissfulla och äckliga hela tiden.. Och tjejen behandlade mig och Sandra som om vui fortfarande var 5 och 7.. Hallå vi är 18 och 20, vi är inte dumma i huvudet och tycker inte om att prata bebisspräk och förstår första gången man säger något, efter 8:e gången blir vi bara trötta.. Men vad tror de?! Pappa är sjuk, han är alkolist. Tjejen är sjuk, hon har MS. Man kan inte bli frisk från MS, och vem ska ta hand om henne när hon får skov? Pappa kan det inte, det kan jag lova... Dags att vakna till liv kanske?

Nu har jag iallafall skrivit av mig lite, och jag har försökt. Jag har det. Men nu ger jag fan upp.. Jag skiter fullständigt i hur han lever sitt liv, bara han inte förstör mitt mera.


PS:  Någon som vill ha en katt? En hel svart honkatt som är född i april och en röd hankatt som är 10-13 veckor gammal, min faster har dem och de måste bli av med dem.. Jag skulle gärna ha en eller båda, men jag är ju superallergisk :(

Onsdag

Var i skolan idag. Hade rätt kort föreläsning, men sen hade vi två rätt jobbiga uppgifter att göra, lätta men de tog sin lilla tid att räkna alla tal på mobilen.. Sen har vi diskuterat tema 1 i gruppen, orkade inte ta tema 2, jag hade inte ens läst artikeln till tema 2 heller, så vi ska ta de på fredag istället.. Kommer bli rätt stressigt på fredag.. Föreläsning 9-12, jobba 14.30-20.30 och därimellan ska jag ta mig till jobbet, tar typ 45-55 min, äta lunch och göra tema 2, bäst att man är påläst så det går fort..

Det kändes som måndag idag, eftersom jag jobbade igår och var helt död på kvällen. Ska även jobba imorgon, fast kväll, så det är skönt :) Soooovmorgon! Sen ska jag sova i Lundby hade jag tänkt, slippa ta bussen upp på stan o sen byta.. Sen får jag träffa Eila Beila <3 och så ska jag kolla vad jag har för julgrejer och vad jag behöver köpa.. Ska till IKEA på måndag :)

Var nere i källaren nyss med mina sommarkläder och då hittade jag mina aerobicsskor - asbra :D Mina stabil är grymt hala och det känns ju b ättre att ha aerobicsskor när man tränar aerobics också :P Var på ett nytt pass i måndags - svinkul och grymt jobbigt. Min tå mådde pissdåligt efteråt, så jag ska vila från träning med skor resten av veckan, så jag kan gå på måndag om jag hinner.. Rätt tidigt pass kl.16.30.. Måste bara testa skorna så att de passar, de är jättegamla, hade de när jag dansade, men de är rätt oanvända så de borde fungera med sulan o så..

Grey´s anatomy ikväll - yeah! ;D


MakeUp!

image25

Jag var på stan igår en snabbis, lämnade tillbaka lite skolböcker på bibblan och lånade en ny.
Sen gick jag till åhlens (hade 50 kr i rabatt där). Köpte MakeUp! boken. Har läst lite i den och den verkar bra, innehåller "Hitta dina färger", "Rätt & fel", "Makeupens grunder", "Makeup för alla åldrar", "Makeup för olika hudtoner" och "Manlig makeup". Boken är grundläggande men väldigt bra. Jag har läst några sidor och jag har redan lärt mig lite ;)

Som makeup-artist ska man ju kunna alla grunder och massa till utantill, så det är lika bra att börja lära sig ;)

På söndag ska jag på makeup och hudvårds kurs på Norrgatan 44, kl.12 och ca.3 h framåt.
Är någon från Oriflame som håller i kursen, men det var osäkert om det skulle bli av, för det var så få som hade anmält sig. Men nu blir det alltså av, och fredag är sista anmälningsdagen, så om någon vill gå så går det bra :) Vore kul om någon/några ville följa med ;D

Ciao!


Nyårsplaner?!

Vad ska du göra på nyår?
Jag har ingen aning, men jag har iallafall sett till så att jag inte kommer sitta hemma själv ;P Pratade nyss med Jossan och då sa jag att hon inte fick göra några nyårsplaner som inte inkluderade mig :)
Förra året hade vi tjejmiddag i Lundby och sen åkte vi upp på stan. Det var trevligt, men iår vill jag gå på dunderfest med glitter o champange ;)

Lördag

Tentan imorse gick väl inte så himlans bra :(  Hade itne läst på modellinlärning och Locus of control så bra. Inte heller alla jävla olika aspekter, förhållningssätt, delar och allt. Tycker det var svårt att komma ihåg vad som tillhörde vad, men jag hoppas att jag klarade mig, men jag räknar inte med de :(

Efter tentan åkte jag till systembolaget. Kände mig som värsta alkisen, för jag kom upp på stan kvart i 10, en kvart innan de öppnade alltså. Jag gick för att ta ut pnegar, första bankomaten var helt seg, sen när jag gjort klart allt kom det inga pengar, måste kolla att de inte dragit dem ifrån kontot (!), sen gick jag till en annan bankomat och där vare någon som hade spytt, luktade som fan, men jag ville ha en minneslapp så jag var tvungen att ha en blå bakomat, men sen visade de sig att minneslapparna var slut - surt som fan! Fick iallafall stå utanför systemet och vänta några minnuter. Hehe.. Därför kände jag mig som en alkis, men som tur var fanns det fler folk som väntade, och de såg normala ut så :P

Sen åkte jag hem, gick förbi ICA först, handlade lite onst och kex tills ikväll och så hämtade jag ut mina paket :) Kalendern blev typ bra, hehe.. Lite missnöjd med ett kort, men det var ju jag som valde så jag får skylla mig själv.. Det andra paketet var från adlibris - skolböcker. Har inte öppnat det än :P Ingen lust att läsa idag, hehe..

Var svinkallt i lägenheten, men jag klarade av att sitta uppe typ en timme och kolla på LA ink, men sen gick jag och la mig och vilade en halvtimme - askönt att ligga undertäcket med massa kläder när det är så förbövelens kallt hela tiden.

Halv två tog jag bussen till Mellringe för att kolla på KFUM som spelade mot Husqvarna. KFUM förlorade med 6-3, första perioden var bra, men sen ville det sig inte riktigt. Snygga mål blev det iallafall och Husqvarnas första mål var på straff. Annars gjorde de inte så snygga mål förns i slutet..

Nu håller jag på och laddar hem Men in trees episod 6 och massa avsnitt av LA ink :) Har även diskat upp all disk. En veckan disk ungefär. Hatar matlådor, så jävla flottigt och äckligt, och det spelar faktiskt ingen roll om man diskar den på en gång, eller låter dem stå i en vecka, för det är lika äckligt hela tiden..

Lisa ringde nu, ska ta fram lite räkor och sen ska jag dammsuga, för vid sju kommer Emma och sen vid halv åtta kommer Lisa, hon skulle till Heli först som fyller (Grattis!) - ska bli myspys :)


Fredag

Har väl inte varit den roligaste fredagen idag.. Har varit himlans trött och tråkig.. Sov till typ tio och sen ringde Jossan, vi pratade i nästan en timme (56 min tror jag :P) Så det var ju kul, sen fick jag tre paket från posten, hehe.. Men två var visst för stora så jag måste gå till ICA o hämta dem, orkade inte de idag dock. Har så jävla ont i min stortå! Har typ nageltrång och jag har väl haft det till och från ett tag, men det har aldrig varit så här illa :( Så det var en anledning till att jag inte hämtade min paket - jag kan inte gå, speciellt inte med skor på :(

Det jag har gjort idag är att plugga. Har ju tenta imorgon - omtenta. Men det är första gången jag gör den, så det blir ju inte omtetna för mig, om ni fattar ;PHar dock inte gått så bra att plugga. Men jag är inte klar än, målade nyss naglarna och ska låta det torka när jag kommar på andra delen av Fredag hela veckan, sen ska jagläsa igenom alla anteckningar igen, seen blire sängen. Gud så skönt :D


Carola var med på Idol idag - USCH!

Torsdag

Hade statisitk i skolan idag - boooooring! Men vi hade bara en föreläsning så vi slutade kl.12 :D
Jag kekade lunch med Lisa :) På den där kinaresturangen på hörnet vid Elvis. Första gången vi var där. Lite skumt där inne tyckte jag. Var så tyst o stämningen var tryckt, hehe.. Jag gick in där en gång för att kolla om de hade toa, men jag gick bara in och vände, var lite skumt då.. Maten var iallafall rätt okej, starka nudlar men de funka :)
Efter lunchen gick vi till H&M, jag köpte en t-shirt (brun med rosa elgitarer på) och en klänning (också brun), väldigt snyggt :)

Nu är jag hemma och ska plugga lite, har lust att titta på avsnitt 8 av Prison Break, men jag har inte riktigt tid :( Får ta det när jag får skrivkramp ;P 

Ikväll ska jag iallafall träna, hoppas det går  bra med min tå, det är ju cp, har pissont! Har inte tränat någe denna vecka och inte förra heller, har inte haft tid :(  Men ikväll så yänker jag ta mig tid :) 
Sen vill jag helst kolla på Travler på 5:an, serien som började förra torsdagen..

Bäst jag sätter igång med pluggandet så jag kan göra att jag vill :)

Nu var jag lite rolig allt

Var en lång dag i skolan idag 9-15, samma sak igår.. Hade cpigaste föreläsningssalen idag också.. De kan inte ha tänkt när de byggde den.. Bänkarna sitter så långt ner att man ser ut som Ringaren i Nothredam när man sitter vid dem. Inge vidare skönt direkt..

Lisa frågade mig igår vad jag önskade mig i julklapp. Kläder från Monki ... och en pojkvän, svarade jag.. Hon skulle fixa sa hon, hehe.. Sen frågade hon vad jag hade för storlek, och då svarade jag: " jag är 164-165, pendlar lite, så det vore ju bra om han var iallafall 175".. Jag tyckte jag var l ite rolig, hehe.. Lisa sa att hon var tvungen att läsa typ 17 ggr innan hon förstod, men sen styckte hon att det var kul, haha..

Det är typ 2 ½ veckor kvar till 1:a advent :D Myspys :)
Det är typ 1 ½ vecka kvar tills jag sak på make-up kursen :D
Men det är en månad kvar tills jag och Sandra ska till Stockholm :( Längtar som fan :D

EKG

Såg nyss programmet EKG på kanal 5, rätt roligt och så lär man sig lite, sånt som en blivande sjuksköterska kan ha nytta av, lite iallafall, hehe.. Men något jag tycker är helt sjukt är det där med hypnos. Såg ett avsnitt då en tjej skulle bli "botad" från sin spindelskräck, och det kan jag köpa lite mer än det som var i dagens avsnitt.. Ikväll var det så att en ordförare för SSU skulle bli hypnotiserad och bli ordförande för MUFF istället.. Det köper jag inte. Hon hade ingenting att säga och det kändes som om hon bara spelade med. Visst hon såg helt sömndrucken ut men det gjorde hon i början av programmet också. 
Filip och Fredrik testade  hypnos på Boston tea party en gång, och det var lite roligt, hehe.. Men det här kändes bara löjligt! Boston tea party börjar om 50 min btw - missa inte det ;D 
 

11 nov

Jag tycker att folk kommenterar för lite - skärpning! :)


Var på fars dag fika hos farmor och farfar, pappa var med så klart.
Mormor och morfar var hemma hos mamma och åt söndagsstek, jag och Sandra kom precis när de bärjat äta. Vi skulle ju också ha.
Jag hade varit snäll och köpt med mig godis till Eila :) Lilla tanten, hon börjar fan bli senil :(


Igår jobbade jag på Rosenlund. Inte så kul att gå upp så tidigt och när jag väl kom fram så frågade disktriktsjuksköterskan om jag var sjuk eller hade astma.. Hon trodde jag hade det.. Kuuul.. Visst det piper i bröstet på mig och det är lite jobbigt att andas när jag ansträninger mig, och då när jag träffa na hade jag cyklat rätt fort, för jag var lite sen. Men orka kolla upp.. Kostar massa pengar..

Dags att göra matlåda - köttfärssås a la Madde och pasta ;P

Väduren

image24Datum: ca 21 mars - 19 april
Plats i zodiaken: Första tecknet
Planet: Mars
Element: Eld
Kvalitet: Kardinal
Passar bäst ihop med: Lejonet, Skytten
Goda egenskaper: Positiv, entusiastisk
Dåliga egenskaper: Självisk, hetsig
Intressen: Idrott, tävling (nja, kanske inte mina intressen direkt) 
Favoritfärg: Rött, blått (snarare rosa, svart och guld)


Det ligger i Vädurens natur att alltid vilja vara först och det är en av deras främsta drivkrafter. De har en vilja till igångsättning, handling är deras signum. Deras energi är snabb och rakt på sak. De upplevs som handlingskraftiga och ärliga. Deras energi präglas också av viljestyrka, fast i en lite egen variant. De är bra på att uppfylla sin egen längtan eller önskan. Är de hungriga så äter de, har de en åsikt så luftar de den, får de tråkigt så byter de sysselsättning. De lever i nuet och är mkt impulsiva ... De känslor som en Vädur oftast ger uttryck för är entusiasm och ilska, de utstrålar starkt självförtroende och kan upplevas som kompromoisslösa - de har ett behov av att vara ärliga mot sig själva och mot andra(!).

Väduren och kärleken: Väduren har väldigt lätt att förälska sig. De styrs av eld och passion och ger sig i kast med sin nya förälskelse med samma engeri och beslutsamhet som i alla sina andra projekt. De vill ha allt, genast. Och de vill ha kärlek i stora kvantiteter. När de är i en relation blir det oftast ett slagfält ... Väduren är en idealist som har höga förväntningar på sin relation och höga krav på att partnern ständigt ska leva upp till dem. Väduren har ett stort behov av att partnern ständigt ska bevisa sin kärlek, men har svårt att be om det, det kan också vara svårt för en Vädur att våga älska på riktigt och komma nära ... För en Vädur är det lätt att få beundrare - kanske alldeles för lätt, många faller för deras charm, spontanitet, energi och leende. De har stor livsglädje och aptit på liv och sex och vill ha de största romantiska upplevelserna ... De vill ha en partner som de kan respektera, de kan inte älska utan respekt (!).


Då var det över för den här gången

Ikväll ska jag inte plugga, hehe.. Jag måste få bort kommunikation hur mitt huvud innan jag ska börja fokucera på psykologi igen.. Skönt för mitt lilla huvud, men jag har fortfarande ont :( Fattar inte varför, drick rätt mycket vatten och så.. Okej jag har inte tränat eller sovit som man borde den sista veckan, men de brukar jag väl inte göra annars heller?

Tentan gick väl sådär.. Det var 11 frågor, lite a  o b och så.. De tre första frågorna gick bäst och det var 10 poäng, sen kom empati delen och där kunde jag typ ingenting.. Hade inte läst empatiboken och jag kunde inte komma på Ulla Holms def på empati. Dessvärre var den delen också 10 poäng. Sen kom lite andra frågor som jag kunde lite på iallafall.. Om de rättar snällt och jag har förstått rätt (absolut INTE säkert) så får jag nog iallafall G. Vore skönt för jag har ingen lust att göra om den..

Efter tentan gick jag på stan. Kiina var med en halvtimme ungefär :) Vi hann bara gå från Järntorget till Indiska.. Var rätt länge där.. hehe.. Men I looooove Indiska ;D Finns en klänning där, den korta på reklamen, som jag vill ha, men den kostar 500 så jag har inte råd. Köpte två ljuslyktor och en julgransstjärna istället ;) Massa fina julsaker har de fått :) Ska shoppa lite mer där sen :P Kiina köpte en tunikaklänning :) Sen gick hon till tåget, jag gick till Zoo och köpte två godbitar till Eila som hon ska få på söndag.. Den ena innehäll choklad, så hon kommer bli så glad så ;D Sen gick jag till Lindex underwear och köpte två BH:ar, det var rea så det blev rätt billigt. Och därefter gick jag till H&M. Köpte deo (eftersom jag var tvungen att slänga min gamla pga utslagen), nagellack, ögonskugga och dubbeleyeliner med glitter - partyparty! ;D

Ikväll blire Hidden Palms (tror de är sista avsnittet nu) och sen Idol.. Ska nog lägga mig rätt tidigt, men tanke på att jag sov 3-4 h inatt och jag ska upp tidigt och jobba imorgon. Börjar 6.45 och jag hoppas det inte är för halt eller kallt imorgonbitti, för då kommer jag cykla omkull och dö typ, gjorde de i vintras. Har ingen lust att gå uoo 45 min extra bara för att åka buss heller.. Nee.. Så håll tummarna igen ;P Ska visst vara snöochregn"storm" imorgon..

Nu ska jag ta en Ipren och kolla på TV.
C ya!

Sista dan

Det är sista dan att plugga till tentan idag och jag tog sovmorgon. Så jävla trött hela tiden. Gick nyss upp och ska äta frukost nu. Hade tänkt att träna ikväll på Frikis&Svettis men jag har avbokat min bokning för jag känner att jag inte hinner nu när jag sov så länge.. 

Nu hoppade mackorna upp ur brödrosten.. 
Håll tummarna för mig imorgon från kl.8 till typ 12, tror typ att det behövs! :P 

Tisdag

Gick upp nio imorse redan, sjukt eftersom jag inte började fönrs kl.13, men jag kände att jag var tvungen att läsa igenom det jag skrivit till seminariet. Var rätt nöjd så jag skickade det till mailen och sen gick jag o la mig en timme till, haha.. Skönt vare iallafall :)
Tog en tidigare buss till skolan för jag var tvungen skriva ut arbetet och träna lite..
Själva genomföradet fick förvånadsvärt bra, det flöt på rätt bra och jag fick bra feedback. :D Läraren verkade nöjd och jag fick t.o.m. två applåder, haha..

Ska ha två pluggadagr imorgon så på vägen hem från bussen gick jag förbi Slickepinnen och köpte lite godis så jag kommer överleva dagarna.. Tentan är ju på fredag :(

Kollar på One tree hill nu och väntar på att Prison Break ska ladda fädrigt.. Tänkte snart äta lite mat för jag har planerat att gå på Mickes medel jympa pass kl.19.30.. Tycker att det är rätt sent på kvällen men jag hinner hem och så till Desperate Housewives som verkar bli väldigt dramatiskt ikväll ;D


kl.23.33

Det känns som om jag har varit duktig idag, men jag är inte klar på långa vägar :(
Ställde klockan på nio imorse, men var trött så jag gick upp vid tio istället.. Vet inte riktigt vad jag gjorde på förmiddan fram till kl.12, plockade undan efter det jag strök igår iallafall.. Kl.12 kom iallafall mamma och hämtade mig. Vi åkte till Willys och handlade lite.. Eller lite.. För typ 800.. Jag hade ingenting hemma kändes det som.. Eller jo en jävla massa korv och korvbröd, haha..

När jag kom hem så satte jag mig faktiskt vid köksbordet och pluggade.. Läste igenom alla papper (artiklar och utdrag ur böcker) utom ett. Orka. sen diskade jag. Och sen började jag skriva ner från fältstudien. Men det gick rätt trögt.. Skrev ner ett av 4 möten för hand, sen insåg jag att det här var kört.. Så jag började laga mat istället, var hungrig också så.. Gjorde lasagne med fullkornsplattor, hehe.. Aldrig gjort de förut, lasagne över huvudtaget alltså, men det blev gott :) Hade ju handlat idag så jag hade grönsaker till (= lyx). Efter maten satte jag mig här framför datorn och började skriva.. Skrev 3 sidor om fältstudien och nu håller jag på med själva semiarieuppgiften. Korkat kanske ni tycker det verkar.. Men jag var tvungen att göra klart det skriftliga om fältstudien för att kunna ha något att skriva om till sem. uppgiften.. Det som är korkat är att jag inte gjort detta tidigare.. Uppgiften ska vara inne imorgon och då ska jag öven ha ett föredrag på 8-10 min om det jag skrivit, ska helst kunna utantill :( Eller aa man fick ha manus, men Kiina sa att man inte fick läsa innantill och det är för mig samma sak som att kunna det utantill.. Hatar redovisningar, och det värsta är nästan att när jag har gjort mitt ska mina klasskamrater berätta vad jag gjorde bra och vad jag gjorde dåligt.. Dvs, vad jag gjorde dåligt för imorgon kommer jag suga.

Kände att jag var tvungen att skriva lite här. Onödigt, men tvunget.. Nu ska jag återgå om jag ska få någon sömn inatt! Önska mig lycka till ;P

Samtalet med känslomässig intelligens

Ja, så hette boken vi skulle ha läst innan den här kursen startade.. De som känner mig har nog redan listat ut att jag inte läst den.. Nee.. Läste första kapitlet, men sen la jag ner.. Tog upp den idag igen och nu har jag läst iallafall 3 kapitel. Men det är mycketmycketmycket kvar och på tisdag har jag seminarium som jag så klart inte heller gjort.. Vi ska skriva värsta presentationen och som vanligt ska vi diskutera sem.uppgiften utifrån kurslitteraturen.. Finns två böcker till som jag inte läst, och de har jag inte ens, så de finns inget att göra.. Hinner inte åka till bibblan imorgon.. Kunde ha planerat bättre - jag vet! Men nu är det som det är och det är bara att gilla läget.. Har blviit en nattuggla av någon mongoanledning, så jag ska lägga mig och läsa lite i boken..


Ciao!

R.I.P

65721-23

Vila i frid världens snällaste gammelmorfar
<3

Grattis!

Grattis till alla som vann på MTV EMA 2007 igår och grattis till Camilla och Cissi som fyller 20 år idag ;D
Alltså seriöst alla förtjänade inte att vinna, absolut inte! My Chem var nominerade i tre kategorier - Rock Out, Inter Act och Band.. De vann inte en enda och det är helt sjukt, de skulle lugnt vunnit Inter Act istället för Tokio Hotel. Band vann Linkin Park och det var helt okej.. Rock Out vann 30 seconds to Mars och det var också helt okej.. Båda de banden är ju bra.. Det är mer än vad man kan säga om Tokio Hotel. Usch, gillar inte det bandet. Trodde seriöst att sångaren var tjej tills jag såg på internet att hon hade ett killnamn. Haha.. Skrev "Tokio äckel Hotel" igår på min bilddagbok och då var det två småtjejer som blev väldigt upprörda, haha.. För roligt :P
Om jag ska fortsätta att klaga lite över igår, så kan jag ju börja med Snoop Doog som är stöööörsta tönten. Såg honom på Hultsfred 05, och aa han var lika stor tönt där.. Att han var host förstörde rätt mycket faktiskt, som tur var Dave Gohl från Foo Fighters där och livade upp allting :) Andra saker som gjorde allt till en bra kväll var att Avril Lavigne vann 2 priser (Soloartist och Most addictive song - "Girlfriend"),hon uppträdde även och det gjorde My Chemical Romance och många andra också, bland annat will.I.am som jag  tycke var överraskande bra :)
En katastrof var Amy Winerhouse som var hög som ett hus (såg ut som det iallafall) Hon vann Artisternas val, men tackade inte, tog skiten och gick. Sen gjorde hon ett katastrofalt uppträdande. Var nästan pinsamt.
 
Sammanfattningsvis var MTV EMA 2007 bra med inte så bra som jag hoppats på!


image20

My Chemical Romance
Frankt Iero, Ray Toro, Mickey Way och Gerard Way
Var är Bob?!  Gee är iallafall to hot to handle i sin kostym 


image21

Gerard Way och Jared Leto från 30 seconds to Mars

image22

Avril Lavigne sjunger Hot

EMA :D

Jag hade tänkt att gå på stan idag, men eftersom jag sover så länge på morgonen och ska till vårdcentralen kl.15.30 (2 ggr på 2 v, det här kommer att bli pissdyrt) så hinner jag nog inte det.. Får bli imorgon istället, är ju ledig då med :D

Igår var jag på Aerobics, och de var kul, kunde ju stegen nu :D Och ledaren är ju inte så lite söt ;D haha.. Men jag hann inte äta någon mat innan passet så efter halva blev jag helt svimfärdig, inte så kul.. Men jag körde nästan hela passet iallafall.. Stannade upp och vilade de snurrande huvudet lite då och då bara.. Ikväll ska jag på Aerobics Funk, det ska bli kul :) Var ju där för två veckor sen, men missade förra veckan för at tjag hade så ont i ryggen.. Men ikväll då jävlar :P hehe...

Ikväll är det ju också MTV EMA :D Massa bra artister som ska uppträda och få priser.. My Chem var nominerade i 3 kategorier och så ska de spela <3 :D Tokio Hotel är nominerade i två och jag hoppas de inte vinner ett skit ;P haha

Fan vad de kliar och sviner under armarna :S Aaaaaaaaaa!! Tur att jag ringde vårdcentralen, var itne pga av de jag ringde, har tänkt rigna ett par dar nu, men nu när armarna cpa sig också, så var det lika bra :(