Valborgsmässoafton

 

Vintern rasat ut bland våra fjällar,

drivans blommor smälta ned och dö.

Himlen ler i vårens ljusa kvällar,

solen kysser liv i skog och sjö.


Snart är sommarn här i purpurvågor,

guldbelagda, azurskiftande

ligga ängarne i dagens lågor,

och i lunden dansa källorne.


Ja, jag kommer! Hälsen, glada vindar,

ut till landet, ut till fåglarne,

att jag älskar dem, till björk och lindar,

sjö och berg, jag vill dem återse,

se dem än som i min barndoms stunder

följa bäckens dans till klarnad sjö,

trastens sång i furuskogens lunder,

                                vattenfågelns lek kring fjärd och ö.


Valborg idag, men ingen sol? Den kikade iallafall fram en liten stund idag på eftermiddan. Då passade jag på att vara ute i skogen och vandra. Var ute i drygt 1 h, så skönt :) På vägen  hem plockade jag lite vitsippor. Älskar doften av vitsippor. Älskar även att gå runt i skogen när de blommar ut. Blite lite jobbigt att andas ibland, men det får man stå ut med. Kändes även lite jobbigt att plocka blommorna själv. Första gången jag gör det. Annars burkar alltid Eila följa med. Aldrig kul att göra saker själv som man brukar göra tillsammans med någon. Men det är fint med vitsippor och skogen.

           

 

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen som vanligt, men jag ville se Entertainment now. Om ca 30 min ska jag hem till mormor och morfar.

XOXO


Creperiet och Flickan från ovan

Var till stan igår med Becks. Träffades vid 16, va skönt det var att vara på stan innan de stängde, så lite folk :) Rebecka köpte en hatt och sen gick vi till Creperiet och åt. Aldrig varit där förut. Det var asgott. Efter vi ätit klart gick vi en sväng på stan. Köpte luktsulor till mina skor, en jättefin ring, örhängen och en pincett.

Gick till SF och ville se film, kom dit en dum tid 18.40, så alla filmer hade redan börjat och vi fick vänta till 21.15 innan nästa gick. Köpte iallafall biljetter sen gick vi till Systemet och Bara Vara. Fikade där. Supergod kladdkaka.

Bion vi såg var Flickan från ovan (The lovely bones) som visst är baserad på en bok (vilka filmer är inte det numera?). Den var rätt bra, helt okej. Kommer inte att köpa filmen sen men klart sevärd.


Glee - Madonna






Första gången man får hör Sue Sylvester sjunga!
"Will Schuester I hate you"
HAHA



Dans afro

Har äntligen köpt F&S kort igen och igår var jag på Dans afro med Åsa från jobbet. Det var jättekul och vi ska gå nästa onsdag också :) Jag ska försöka gå på de passen som börjar så man kan åka direkt efter jobbet. Jag har ju så svårt att komma iväg sen om jag väl kommit hem. Dans afron börjar 17 så det är bra och sen på måndag ska jag nog på Aerobicsen som börjar 16.30, det blir också bra :)

Idag är jag leeeeeeedig :D Så jävla skönt. Somnade i soffan innan 21 igår, vaknade vid 23 och gick och la mig i sängen istället. Sen imorse vaknade jag så klart först vid 7 men somnade om och gick inte upp förrän vid 11. Behövde verkligen sova.

Det är rätt trist väder idag och så har jag huvudvärk :( Men jag ska inte klaga. Har sett ett Glee avsnitt nu på morgonen (avsnitt 15 med Madonna låtar). Var jättebra :) Ska kanske leta upp någe från avsnittet på youtube och lägga upp sen.

XOXO

Klinikfest och årets första grillning

Klinikfesten i fredags var väldigt rolig. Jag har dock inga bra bilder, men lägger kanske upp några iaf, haha.
Började kvällen med att nästan alla från dialysen (alla som skulle vara med på festan alltså, var inte alls många) och några andra träffades på O´Learys 1 h innan. Tog en cider. Briska granatäpple, var jättegod :) Sen gick vi till Club 700 där festen var alltså. Var någon rolig prick i dörren som skulle scanna vissa personer för vassa föremål. Han hittade väl en dildo hos en, en kniv hos en annan och en gammal tvättsvamp hos den tredje.

Väl inne fick man gå runt och mingla lite. Köpte ett glas rött i baren. Dags för mat och man fick slå sig ner vid borden. Maten var supergod och jag åt som ett as. Var så mätt att jag inte kunde röra mig. Dumt, men hade ju inte ätit sen lunch och klockan var väl kanske 20-21 någe. Det gick runt en magiker vid borden och trolla lite. Jag tycker att det är helt otroligt vad de lyckas, jag skulle aldrig klara av någe sånt. Han var även upp på scen och körde en föreställning med lite hjälp från publiken. Skrattade asmkt. Han var vädligt rolig. Svalde en asstor ballong t ex. Anna och Erik (?) skulle härma honom men de lyckades inte svälja sina. 

                 
         

Sen vare även ett schalger meddly med festgruppen. Staffan från dialysen hade klätt ut sig till tjej - pajlettklänning, silverleggings, klackskor, stora bröst och svart peruk. HAHA. Jag skrattade så hårt att jag fick svinont i magen. Var superlänge sen jag skrattade så mkt. Markus från AVA hade också klätt ut sig till tjej och en läkare från 93/83:an. De var så roliga. Försökte filma och ta kort men blev inge bra.


             

Ja. Sen vare dans på scen och då gick de flesta hem. Jag och Malin och några andra från jobbet stannade iallafall kvar och dansade tills vi blev utslängda (kl.01). Då for jag hem och däckade i soffan av utmattning (hade bara druckit 2 glas vin och en cider).


        
                   Johan, Karuna, Matilda, Staffan och Nasim (dialysen)
                              och sen Anki, biträdande från 93:an.

Vaknade av mig själv kl.09 på lördagen. Tur! Hade glömt ställa klockan och skulel iväg hem till Kiina. Ida, Sanna och Rebecka kom och hämta mig kl.10.30 så jag hann gott och väl göra mig iordning.
For hem till Kiina och kikade på hennes hus. Så fint :D Sen pratade vi massa och åt grillat. Så gott :D

Lördagkväll spenderade jag hemma. Var iväg och jobbade i söndags morse. Sen har jag jobbat dag både idag och igår. Hade iofs Apparat och vatten utbildning hela dan idag. Har lite ont i ryggen av allt sittande, men är ju liksom inte van med det längre.

Nu ska jag snart ner och åka i mammas nya bil ;)

XOXO


Den nya Eclipse trailern <3




Nu är den äntligen här! Fight, fight, fight! Den andra (första) var ju mera snäll denna är det mera action i :D
Filmen kommer nog bli asbra!!

Men som ni ser är det rätt dålig kvalité. Kolla på
Eclipse´s hemisda så får ni se en i asbra kvalité.


Jobb, jobb, jobb

Hela veckan har bestätt i jobb. Inte så kul. Jag är svintrött. Hungrig med för den delen. Hade tänkt att försöka komma iväg och spela lite innebandy ikväll, men måste bestämma mig om ½ timme och det kan bli lite kämpigt. Tycker att det rä rätt dum tid. Man hinner inte äta innan fast man är för hungrig för att orka springa.
Jag har jobbat mkt kväll på sistone och då äter man lunch kl.13 och kvällsfika (mackor) kl.17 och då blire så att man går runt och är hungrig de tiderna. Jämt. Även om man jobbat dag eller är ledig.

Annars då?

Undar lite vad som hände med våren? Det är ju satans kallt ute, inte direkt så att man vill vistas i kylan. Brr!

Ja och sen vare ju så att det inte var någon Gossip girl i måndags/tisdags. Suck. Förhoppningsvis vare bara ett kort break, för det verkar som om det kommer ett nytt avsnitt nästa vecka. Och det verkar vara ett spännande ett också! Jenny och Chuck ska försöka stjäla Nate från Serena! Drama! ;D

XOXO



Update: Var och spelade innebandy, det var kul. Men Linda började blöda på ena handen och Nasim fick en fläskläpp. Svettig blev man och det var kul, så var tur att jag åka dit iaf :)

Ritz

Var hem till Rebecka och förfestade igår tillsammans med Malin. Sen drog vi vidare till Ritz. Det var faktiskt väldigt kul :) Mitt och Becks mål var att vi skulle supa bort våra sorger, så det blev en del alkohol. Jag har varit trött och haft ont i huvudet typ hela dagen men det fick det vara värt. Har även fått ont i halsen och det är väl inte lika kul.

Behövde inte visa leg och det var ju tur för då hade jag nog inte kommit in eftersom det är 25 års gräns på lördagar.
Jag skaffade mig en vän i toakön. Haha hon var verkligen pratglad. Typ som jag när jag är full, så det var lite kul. Träffade lite folk som man kände, men det var sjukt mkt folk och dålig luft, fick lite jobbigt att andas ett tag. Var bara att gilla läget. Sen så råkade jag trampa en kille på foten, bad om ursäkt och det sluta med att han ville ha mitt nummer. Haha. Jag hoppas iaf att han hör av sig för han var väldigt söt ;) Han har inte gjort det än, men kanske?

      
       

                                     

                                        


Stockholm tur och retur

Eftersom det inte blev någon Bristol och vi inte ville vara hemma i Örebro så fick det bli att åka till Stockholm igår. Dock bara över dan, men iallafall :) Åkte upp (?) med Lindbergsbuss och började vår shopping. Provade massa skor så mitt redan existerande skoskav blev bara värre och värre. Finns inga ord som kan beskriva hur skönt det var att ta av sig skorna när jag kom hem. Jag köpte iallafall ett par skitsnygga skor. Ska ev. ta kort på dem sen så jag kan visa. Men sen verkade det stå still i min shopping. Rebecka var lite flitigare :)

Vi åt lunch på Kofi, det var sådär. Tallrikarna var skavda och maten smakade inte så mkt. Rebecka var väldigt missnöjd med sin pasta med pesto. Jag åt en hälsotallrik, men kyckling, bulgur och avokado vilket var helt okej. Vi stannade trots allt och fikade där med Rebeckas gamla inneboende Maja, hennes kille och detas 3,5 veckors bebis. Så liten, mindre än Miranda,  jag som trodde att det inte var möjligt.

                                         


Efter fikat blev det mera shopping, nu även för min del. Köpte mes tpå Monki och gina tricot, som om vi inte har det hemma liksom? Men det är ju deras kläder jag gillar mest. Vid kl.16-17 mötte vi upp Rebeckas kompis Sofia. For till Medborgarplatsen och Rebecka köpte ett plommonstop ;) Skitsnyggt. Sen skulle vi till ett tapas-ställe, men det var visst fullt, Sofia hade glömt att det var fredag och inte bokat bord. Så det fick bli att åka till Söder och till Gandhi, en indisk resturang. Har inte riktigt ätit indiskt förut. Brödet var väldigt gott, men det blir nog inget mer indiskt för min del. 

                              

Sen vare dags att bege sig mot tåget hem, som gick vid kl.20.50. Var lite fnittriga på tåget förmodligen pga trötthet, tror t.o.m. att jag somna till ett litet slag. Men först satt vi (iaf jag) och tjuvlyssna på dem framför oss. Alltid lika kul att göra det :)

                                   
                                            Mkt peace-tecken


Ny Eclipse trailer

Yees! På fredag kommer den nya Eclipse trailern släppas. Ska tydligens visas på Oprah, antagligen i USA, för vi ligger väl som vanligt inte jämt? Kommer förmodligen komma upp på youtube eller på filmens hemsida i samma veva :D

Längtar!


Clash of the Titans i 3D




Jag tyckte att den var väldigt bra men Rebecka tyckte väl att den var okej. Var första 3D filmen jag sett. Vet inte riktigt vad jag tycker om 3D egentligen. Var mest jobbigt, för bakgrunden och det som man inte skulle fokucera på var alldelses "suddig". Så det var lite jobbigt. Men visst vare lite häftigt också. Naturen kändes väldigt nära och verklig, som om man skulle kunna ta på det, men annars vare inge speciellt. Grejen var ju den att de bara vísar Clash if the Titans i 3D så man hade ju liksom inget val. Hoppas man ska kunna välja i framtiden och inte alla filmer blir 3D nu, för då kmr det bli mycket färre biobesök för min del.

    


Min härliga födelsedag

Har inte så mkt att säga förutom att jag är väldigt ledsen och besviken över att den där dumma vulkanen i Island förstörde för mig, Rebecka och Julia. Vi kom så klart inte iväg med vårat flyg. Hade kollat på Ryanairs hemsida innan vi åkte till tåget och då stod det att det skulle gå, men sen fick vi veta att det hade blivit ändrat. satt då redan på tåget och vi åkte till flygplatsen. Jovisst vare så. Inge nya flyg ikväll, ev. imorgon men förmodligen inte. Blev ju inge bra. Så nu är vi hemma igen. Deppiga. Men jag vill verkligen inte vara ledsen och deppig på min födelsedag så jag går runt och smilar för att försöka lura hjärnan. Blri Clash of the Titans i 3D ikväll istället.


    

          En arg och besviken Rebcka på bussen hem från Västerås.



XOXO

 

PS: Fick nu kl.17 sms från Ryanair att vårt flight has been cancalled. Bara några timmar sent (Skulle ha lyft kl.14.30).


Håller på och packar!

Provar lite kläder som jag kan tänka mig att ha på mig i England, men är liksom inte nöjd med vad jag ser i spegel. Har ingenting med kläderna att göra, de nog skitsnygga egentligen. Men jag är så himla missnöjd med mig själv just nu och den här jävla mensvärken som sväller upp min mage och gör den stenhård, gör inte saken bättre. På måndag blire en F&S kort som inhandlas.

Slut tjatat!


Ska bli så kuul att åka iväg :D Att träffa Julia, att se hur hon bor, vart hon jobbar och sen se Bristol och London. Har ju aldrig varit i England förut. Tycker liskom inte att Stansted airport räknas riktigt.
Jag hoppas på fint väder och lämnar paraplyt hemma :)
Vet inte om jag kommer kunna somna inatt, kommer vara rädd att försova mig, men som tur är ska morfar köra mig till tåget (orkade inte ta väskorna på cykeln, och tänk om det regnar?) så då om jag har packat allt gör det inget om jag skulle försova mig, för skulle ju liksom hinna iallafall :)


Annars så vill jag bara säga att jag älskar vädret vi haft idag, trots frosten på cykeln imorse. Jag behöll trots allt koftan och jackan på mig, är ju redan förkyld. Men andra gick runt i t-shirts och åt glass. Haha. Snacka om att folk har längtat efter lite sol.

Innan jag fortsätter måste jag berätta att Glee har börjat igen. Såg det nya avsnittet idag när jag kom hem från stan (jag och Becks hade gått en sväng, hade med mig en present till henne eftersom hon fyller 25 år idag, Grattis!).

XOXO


Från London Live! igår <3 (spelades in nov 2008).


Jobb och stan

Jovisst har jag blivit förkyld nu. Trevligt. Jag är iaf inte så pass dålig att jag måste vara hemma från jobbet, så ag har jobbat kväll igår och dag idag. Efter jobbet idag var jag en sväng upp på stan. Köpte en present, lämnade tillbaka min klänning och växlade pengar (de på Forex sa att det tydligen var asdyrt att handla med kort i England så det blev att växla en del). Jag köpte även med mig mat hem. En To go box från Saigon, hade Resturangchansen så fick 2 för priset av en, så då löste jag matlåde frågan också ;)

Annars har jag inte så mkt att säga. Håller på och ser det nya Gossip girl avsnittet nu. Är lite segt så det får sta och ladda medans jag skriver här och kollar runt lite på andra bloggar.

XOXO


PS: White Lies är på London Live! ikväll kl.19.30 på STV2 ;D

Lördag och Söndag

Ja det var väl inte så superkul hemma hos min moster igår. Vilgot var förkyld och ville inte riktigt acceptera mig. Tog kanske en timme innan jag kunde vara själv med honom. Vi tog iallafall en promenad upp på stan. Köpte den där klänningen jag ville ha förut som var slut. Men hann inte prova och sen när jag gjorde det visade det sig att det verkligen såg ut som ett tält. Inte snyggt alls! Så den åker tillbaka.
Efter stan sov Vilgot som en stock i nästan 2 h. Stackarn var astrött. Jag och Lena fixade med dukningen och maten under tiden.
Vid 18-tiden kom de flesta (Jossan: Lasse kom inte). Då blev det genast mera gråt och Lena blev irriterad som fan och klagade en massa. Jag blev så klart också irriterad, spec på Lena eftersom det var hennes idé att vi skulle vara hemma hos henne när Vilgot var där. Men det var bara att försöka hålla en god min. Jag fick fina presenter, vi åt mat och sen efterrätt, sen for alla hem. Lika bra. Missförstå mig inte, älskar så klart Vilgot även fast han är en riktig gnällspik, men det blir bara för mkt när min moster är som hon är, speciellt när hon och mamma snackar skit om varandra samt att man vet att de inte är direkt bästa vänner.

   


Idag har jag jobbat extra. Kändes verkligen att det var ett extra pass, har varit helt slut och seg i huvudet hela dagen. Tror t ex fortfarande att det är måndag. Dagen gick iallafall rätt fort, och tur var väl det.
Nu slötittar jag på TV:n och tvättar. Hade visst bara stringtroser kvar och det är inget jag använder längre, så då vare dags för tvätt.

Ja vad ska jag mer säga? Mensvärk upp över öronen har jag också. Jag som nästan hade vågat hopppats på att skiten hade vänt nu, men ack så jag bedrog mig :(


XOXO

Fredag och Lördag

Igår jobbade jag först. Skulle egentligen varit ledig men var tvungen att bya lite med Paula så jag kan åka till Bristol på torsdag. Var trött, men det gick bra. Sen efter jobbet for jag hem, tittade på det nya The Vampire Diaries avsnittet (lika spännande som vanligt!), sen blev det in i duschen och iväg till Indigo. Var där redan till kl.18 så vi fick bord :) Supergott! Det var jag, Sanna, Frida, Rebecka, Ida och lilla Miranda :)

Åkte hem vid kanske kl.21 och då gjorde jag en cheesecake, som jag nu ska kolla vad som är gott att garnera med. Tittade på Solsidan och sen stekte jag 2,5 kg tacos samtidigt som jag stod och dansade till Rock klassiker, haha. Hade redan bytt om till pyjmas så om grannarna såg mig måste det ha sett helt sjukt ut.

Idag är jag ledig. Ska hem till min moster om 1 h och umgås med henne och Vilgot, som förmodligen har blivit jättestor nu. Sen vid 18-19 tiden kmr Sandra, Filip, mamma, Lasse, mormor och morfar. Vi ska fira mig eftersom jag fyller då jag åker till Julia.

Kanske dags att sätta fart, är alltid sen nuförtiden.
XOXO

The Twilight Saga: Breaking Dawn

Ville bara säga att Breaking Dawn (den sista Twilight-boken, för de som levt under en sten) kommer att börja spelas in i November. Lite för sent för min smak, men det är iaf positivt att det börjar hända lite saker :)

XOXO


PS: Nu har det fixat sig med de sista bussbiljetterna till Bristol. De dock inte skickat tillbaka mina pengar än, men jag ger det några dagar sen hör jag av mig igen. Men visst äre lite kul att det går så himla snabbt när man ska betala för någe, men så fort det blir fel dröjer det aslänge innan man får tillbaka sina pengar?

Shutter Island

Jaa den var lika bra som jag hade tänkt mig, men jag rekommenderar inte att man precis läst ut boken innan. Kändes kanske lite onödigt eftersom jag visste exakt vad som skulle hända. Tyckte att de höll sig rätt bra till boken, vilket är ett plus, eftersom boken är så otroligt bra.

Skådisarna var också superduktiga. Jag blir alltid lika facinerad över hur coola de är när de spelar sinnessjuka. Låter kanske sjukt, haha. Men så äre iallafall.

Jag tänker lite så här; Om man inte tänkt läsa boken ska man definitivt se filmen ;)



Torsdag

  • Jag har gått med i gruppen "Alla vi som hatar de nya busslinjerna i Örebro" eller vad den nu hette för jag är fortfarande rätt irriterad på dem. Får tacka Jossan för tipset ;)
  • Jag är även irriterad på Megabus eftersom de har dragit pengar men jag har inte fått någon reservation. Banken kan inte stoppa köpet, får vänta tills den 15:e och se om pengarna kommer tillbaka eller inte. Jag kanske är lite seg men jag fattar aldrig hur man ringer med +44, blir bara fel. Det braiga är iaf att jag fick snabbt svar på mitt mail jag skickade till dem. Får se om det kan fixa sig.
  • Vad äre för fel på Våra bästa år´s karaktärerna? Ingen är tillsammans med den de vill vara? Puckon, haha. Sen är de astaggade på att skaffa barn hela tiden.
  • Börjar jobba snart.
  • Ikväll blire bio, men Sanna var visst sjuk :(

 

Update: Megabus har lovat att de ska stoppa köpet nu iaf, så får jag testa igen och beställa biljetterna.


På tisdag kan jag äntligen se detta!


Patient 67 av Dennis Lehane

 

Sjukt bra bok, om ni inte läst den så måste ni göra det!

"Shutter Island. En ö med ett hårdbevakat sjukhus för mentalsjuka brottslingar. Nu har en av dem lyckats fly därifrån och kriminalaren Teddy Daniels kallas dit för att ta hand om fallet. Men vad det egentligen som pågår bakom sjukhusets murar? Hur kan någon överhuvudtaget avvika från denna strängt isolerade ö? Och vem är den patient 67 som rymlingen nämnt i ett kodat, kvarlämnat meddelande? Ju mer Teddy Daniels försöker kartlägga de mysterier som omger Shutter Island desto diffusare blir bilden och desto mer börjar han tvivla på sina egna sinnen ..."


Det är alltså denna bok som filmen Shutter Island baserar sig på och även denna verkar väldigt bra, ska förhoppningsvis se den på bio med Rebecka och Sanna denna vecka eller nästa.

Jag kände att jag förmodligen skulle förstöra hela boken och avslöja massa saker om jag skulle sitta och beskriva vad boken handlar om, så därför skrev jag av baksidan ;) Kan iallafall säga att den är riktigt psykiskt läskig, speciellt slutet. Det är en amerikansk bok, men jag valde att läsa den på svenska.

Jag läste ut den igår kväll och hade vädligt svårt för att somna sen.
Men gud så bra den var.

Mitt betyg: 5 av 5!

Aftonbladet: "... En svart, lysande roman;
skräckinjagande, paranoid och intelligent".


Påskafton

Påskafton firades hemma hos min faster. Blev inte bjudna på påskmat. Lycka ;)
Som vanligt blev det mkt djurprat, speciellt om hundarna. Nu ska de eventuellt skaffa höns och får också. Herregud säger jag bara!
Jag fick rosor och 400 kr i present av pappa, farmor och farfar. Så generöst! Fick det igår istället för när jag fyller om knappt 2 veckor, eftersom jag inte är hemma då.

Efter middagen (kräftsoppa, lax och tryffeltårta) släppte de av mig och Sandra på stan så gick vi vidare till Strömpis. Det var sjukt lång kö, aldrig sett så lång kö där förut. Men som tur var tog det bara 30 min innan vi var inne. Var kanske inte så superkul, kände typ ingen och så hade jag nog druckit lite lite. Haha. Men det var kul att dansa lite iallafall, trots att musiken sög! Sandra är alltid ett bra sällskap <3 ;)

Drog strax innan de stängde, åt lite på Mc Donalds och sen gick vi hem. Sandra sov kvar här och idag har hon färgat mitt hår och plockat mina ögonbryn. Så nu är jag rätt snygg ;) Haha.


Rise Against - Hero of War


Glad Påsk! Glad Påsk! Glad Påsk! Glad Påsk! Glad Påsk!

 
                       Sandra och jag som påskkärringar ;)


Långfredag igår och då spenderade jag halva dagen på jobbet och andra halvan (efter att varit hemma en snabbis och sett på det nya VD avsnittet) hemma hos Jossan. Åkte med de nya busslinjerna och jag har verkligen inte någon bra erfarenhet. Blev fel när jag åkte dit och sen när jag skulle hem slutade det med att jag fick ta en taxi. Arg som fan är jag på dem.
Det var trevligt hemma med Jossan iaf ;) Gick på en promenad, fixade mat, tittade på Så ska det låta, Hans och hennes och sen Solsidan :)

Sen så har det ju även varit Skärtorsdag och då var jag ledig. Tog en riktig sovmorgon och for till stan. Hämtade ut mitt pass, mina och Rebeckas tågbiljetter samt min Muse-biljett :) Ser verkligen ut som en fånge på pass-kortet. Helt sjukt att det blir så. Tyckte inte att jag stirrade så mkt som det nu ser ut som om jag gör.
Var även till H&M och tänkte köpa den där benvita A-linjeformade klänningen med blommor på axelbanden, men den var så klart slut :(

På eftermiddag/kvällen var jag hem till mormor och morfar (Sandra, Filip, mamma och Lena var också där). Hade påskmiddag. Fanns även kräftor :) Blev rätt sent, för vi satt och spelade massa kort. Men det var trevligt.

Idag, påskafton, har jag haft sjukberedskap och om jag har fattat rätt så kommer jag få betalt trots att jag inte blev inringd. Trodde verkligen att jag skulle få åka in och jobba så jag hade räknat med att få jobba extra och få kval på det. Men som sagt tror jag att jag kommer få betalt iallafall, men inte lika mycket så klart.

Ikväll ska jag hem till min faster, eftersom hennes man fyller den 7:e. Förhoppningsvis blir det inte påskmat, haha. Som om allt går som planerat ska jag och Sandra ut och dansa ikväll :)

Glad Påsk!
XOXO