Då vare slut

Då vare snart slut på påsken. Dags att plocka undan påskpynten imorgon efter skolan kanske. Känns ganska ovärt.. Låter de nog stå kvar tills iallafall på torsdag, så de får vara framme åtminstone en vecka om året, lite synd om dem annars.. Bara ligga i en unken kartong i en ruggig källare, hehe..

Kom hem från Lundby för ett tag sen. Åkte dit igår. Skulle vara hundvakt åt lilla gosan :)
Sandra och mamma har varit på danstävling hela dan och åkte tidigit imorse, och ville inte att Eila skulle behöva vara ensam tills jag vaknat, så jag fick åka dit och sova, så jag fanns där hela tiden för na. Min lilla gosa. Det e inte lätt ibland.
Hade förväntat mig ett fint och soligt väder idag, men när jag vaknade var det vitt överallt. Inte så kul för jag hade velat gå en långpromenad med Eila i skogen, hade t.o.m. tänkt att hon skulle få vara utan koppel. Men det sket sig ganska hårt. Hade bara min vårjacka och så hade jag mina Allstar som har stora hål i sig. De hänger snart inte längre ihop, och gå en långpromenad i skogen med dom förutsättningarna.. Nee jag skulle inte tro de :P

Imorgon har jag tre föreläsningar. Inte så kul :( Får se om min matlåda jag tagit fram från frysen är ätbar, eller om jag får svälta, haha..

Emma ringde förut.. Guuuú va avvis jag blev på henne.. Hon är på My Chemical Romance konsert! Ringde så jag skulle få höra lite. Men jag visste inte att hon var där och det var så högt att jag la på. Men jag var smart och sms:ade iallafall och sen ringde hon upp när det var lite lugnare. Och det var så bra :D Hörde ganska bra, var lite brusigt och så, men jag hörde vad de sjung och jag satt o sjung med lite för mig själv, haha.. Bad Emma köpa en pim (eller vad de heter) till mig, men hon orkade nog inte sa hon, berodde på om de var kö eller inte, haha..

Kollade på 100 höjdare förut ikväll.. Haha de e bara för roliga :P

Ska sminka av mig nu, så jag kan kolla Sex and the City snart :D

Onsdag

Somnade på soffan igår, fast de var kanske bara i 20 minuter. Men jag var helt död, så jag gick och la mig i sängen,  utan att tvätta bort sminket eller någe, haha.. Vaknade imorse vid tolv, det var skönt :)
Idag har jag kollat på en film "Raise your voucie" Har sett den förut, men de var länge sen. Skönt o bara dega..

Nu har jag iallafall duschat och så. Ska skriva en handlarlista snart, så jag inte glömmer något när jag ska handla maten sen.
Ska även til barnmorskan idag, mitt lilla årliga besök, kommer inte bli så kul. Gillar inte barnmorskan, dels ser hon ut som en liten man och sen får jag jämt dåligt självfötroende när jag går därifrån, hon tjatar jämt om mitt BMI. Tror hon inte jag vet?! Kanske ska byta sen, eftersom jag flyttat, kan vara bra.

Ringde Rosenlund förut, men de svarar inte. Väldigt bra, eller inte, men jag får försöka snart igen. Min handledare i skolan gav mig fel yrekshandledare, vilket gjorde att jag fick fel mailadress, men sen fick jag ett mail av någon annan från Rosenlund, som visst ska vara min handledare två dagar v.17, sen ska jag få en annan v.18, hmm.. Men jag ska tydligen har två handledare som är undersköterskor också. Fattar ingenting. Men det är iallafall de två jag ska ringa, och numret jag fick från skolan var fel, men nu har jag iallafall fått rätt nummer, men de svarar som sagt inte..

Aja. Ska testa och ringa en gång till nu..