?!

Vad gör Robin Bengtsson kvar i Idol? Jag förstår verkligen inte.. Var nästan tvungen att byta kanal när han sjung idag. Helt sinnessjukt att han är kvar..

Ledig :)

Finns inga ord för hur skönt det var att inte vakna av någon väckerklocka idag :) Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Dessvärre ska jag jobba imorgon (delad tur dessutom) så jag måste upp tidigt då med.. Cykla måste jag också göra, hoppas verkligen att det inte blåser en massa imorgon..

Så vad har jag gjort på min lediga dag? Inte ett skit, ska jag säga dig :) Varit ner och hämtat adventsakerna, så att jag slipper det på söndag kväll (jobbar ju till 21.15) och så har jag gjort en tonfiskpaj. Den blev rätt god, förutom att jag har kommit på att jag verkligen inte gillar dragon.

Men något som jag däremot gillar är Pirates of the Caribbean. Kollar på
The Curse of the Black Pearl den går nu på Kanal5. Älskar filmen, den är absolut en av mina favoriter :)
Nu är reklamen slut så jag ska återgå, hehe..

XOXO

Julgardinera kom idag...

... och jag vet inte rikigt om jag är nöjd. De vita jag tänkt ha i sovrummet var fina iallafall :) Har inte mätt för att se hur långt det är till golvet, men det får väl vara lite kort om det är så..De jag hade förra året var lite korta och jag irriterade mig på det bara i några dar så :) Köpte ett jättefint fat iallafall, men på alla bilder så var det typ som om de satt på blommor på det, men de var det inte nu.. Dåligt att det inte var tydligare.. Men som sagt, de var fint iallafall :)

Jobbade idag. Yes, det kändes skönt att gå upp innan tidningen kom. Pallade inte att cykla, skulle ju till skolan direkt efter jobbet med. En brukare frågade varför jag var så elak emot henne idag. Öh.. Jag blev helt paff, hur ska man ta de? Jag tror hon tyckte att jag var elak för att jag inte hämtade hennes tofflor (som hon inte har) eller böt hennes trasiga strumpor (trots att jag visade henne minst 3 ggr att de verkligen var hela).. Som tur var så va jag på rätt bra humör idag. Ibland orkar man bara inte med allt jävla skittjaffs.. Men som sagt, så var jag på bra humör idag :)
Blev av med min muchse idag, hehe.. En jobbarkompis tog bort "allt" genom att tvinna en tråd.. Gjorde rätt ont, men man känner skillnaden :)

Var i skolan för att ha handledningstillfälle (med bara Inger :) och Kiina förståss). Vi träffade Rebecka, Ida och Julia också :) Det var kul att se dem.. Rebecka tyckte att de var så länge sen vi sågs att hon var tvungen att krama oss, så vi hade ett litet kramkalas :) Vi fick vänta typ 30 min, för John och Mats som var före oss var inte färdiga.. Så det trot ut på tiden.. Skulle varit klara 17 men vi var klara 18.30 istället och ändå så gick vi inte igenom allt.. Men det känns rätt bra iaf.. Ska ändra tillbaka till vårt gamla syfte, så det blev som vi egentligen ville :)

Har ni förresten hört att Gerard och Lyn-Z ska bli föräldrar? Stod både på
Aftonbladet och Buzznet. Värsta kul för dem :) Fast vi måste hålla tummarna att det blir en My Chem-konsert för mig nästa år :) Undrar för övrigt när Sverige (eller kanske t.o.m. världen) ska släppa att My Chemical Romance är ett emo-band?!

        

XOXO

Lussekatter

Brr, förstår inte att det jämt är så kallt här. Min lägenhet verkar inte ha någon isolering.. På somaren är det svinvarmt så man måste gå runt naken och nu måste jag har på mig hela min garderob och ändå fryser jag som fan.

Var hos Kiina idag, för att fixa (för förhoppningsvis den sista gången) uppsatsen. Vi gick till maxi för att köpa lunch och där sålde de lussekatter för 1 kr styck, så vi blev ju tvugna att köpa :) Min första lussebulle sen förra julen, lite torr var den, men lussebullar är ju allitd goda.. Ska baka egna sen nämre lucia :)

Ska upp astidigt imorgon. Ska jobba och måste ta bussen, för jag orkar inte cykla till universitetet från Vivalla.. Jobbade igår också, då missa jag bussen, så det blev cykel iaf.. Det var typ storm, massa snö på marken plus att det blåste som fan, småsnöade och var svinkallt. När jag kom fram hade jag typ som värsta astmaatacken, inte kunde andas och fick lite småpanik (det började pipa i bröstet idag med, då jag bara cyklade till Södra Grevrosen gatan). Tror jag kanske måste kolla upp det där.. Iallafall.. De var två nya ssk-studenter på jobbet i måndags. De gick runt och kollade läget mest. Jag skämdes lite, för att jag hade nagellack, så jag ville egentligen inte hälsa på dem, haha.. Gjorde de iaf och bersättade att jag läste T5. Tjejen (som jag inte kmr ihåg va hon hette) frågade om jag ville byta.. Haha.. Nej tack! Har ingen lust att göra om T2 eller någon annan termin för den delen.. Skulle vara T4 i sånnafall.. Var mycket att göra, men det var kul och man fick ju börja sticka och andra saker då :)
Vad som skulle vara kul, däremot, är att läsa på collage i USA, hehe.. Skulle vilja testa på att leva som de gör på TV i nån termin. Fatta va kul de har (sen hur det är i verkligenheten vet jag ju inte).. Eller någe mindre drastiskt - läsa i en annan stan. Ville absolut inte göra det när jag sökte skola, men nu ångrar jag mig typ. Trivs jättebra i skolan, men man skulle nog vara mer insatt (och typ tvungen att vara supersocial) på campus och alla aktiviteter.
Det kanske är tur att det inte finns någon barnmorske utbildning i Örebro.. Skulle vara Mälardalen, i såfall, men då skulle man ju pendla. Ska nog söka till Göteborg då.. Skulle vilja testa att bo där. Vet inte riktigt varför. Men det skulle nog vara nyttigt att flytta till en främmande plats helt ensam (och sen får man bara hålla tummarna att det inte bara är gamlingar i min klass) :)

Oj, det blev rätt mkt skrivet nu. Kanske ska sluta så att man inte tröttnar på att läsa, som vår sem.handledare Mia "Det ser lite rörigt ut så jag har inte läst" "Det var lite mkt text så jag har inte läst"  "Jag läser bara enstaka ord och inte hela meningar..." Jävla mongo!

XOXO

Såg förresten nyss på Cold case och Don Swayze är så himla äcklig. Helt creepy och dessutom har han nog världens fulaste näsa...


             


Snö

Blev ingen Idol för mig i fredags.. Lisa ringde och frågade om jag ville med på bio istället.. Och det ville jag ju :) Jag, Lisa och Sofia kollade på Madagascar 2, hehe.. Den var faktiskt järrerolig.. Försökte komma på någe skämt som de sa, men det är rätt trögt i min hjärna just nu.


 


När filmen var slut så började det finsnöa lite, mysigt :) Jag var jättepigg när jag kom hem så jag satte mig med c-uppsatsen.. Helt plötsligt var klockan 3 och så kände jag att jag kanske kunde lägga mig och läsa så jag kunde somna nån gång.. Tittade ut och då var det massa snö :) Blev jätteglad för jag trodde att det inte skulle fastna någe :) Gick iaf o la mig och läste en bok om cancer. Släckte väl vid halv 4 men kunde inte somna iaf. Helt sjukt att jag kunde vara så pigg..

Igår när jag gick upp så var typ det första jag kollade om snön var kvar, vilket den var :) Vet inte riktigt vad jag gjorde under dagen men sen på kvällen hade Bea kalas. Aldrig varit hos dem sen de flytta.. (De bott där 1 år snart, men de har ju inte heller varit hemma hos mig och jag har bott här i snart 2 år).. Fick iaf en rundtur i huset och sedan i stallet.. Dum som jag är så kunde jag inte låta bli att klappa alla hästar och katter, de var ju så söta. Intem itt smartaste move, för trots att jag tvättat händerna (och halva armarna) 2 ggr och tagit en allergitablett så började jag nysa hej vilt.  Slutade som tur var efter en liten stund :)
Fick godaste tårtan till efterrätt.. Chokladtårta med päron i :) Men jag tog bara en bit, ska ju inte förstöra min träning allt för mkt. 
Var rätt sugen på att gå ut, men Sandra hade ingen lust och Filip hade feber så det blev inte så :( Satte mig och pluggade lite istället.. 

Idag kollade jag på Idol-reprisen. Visste redan att de var Anna som åkte, för de berättade Bea igår. Lite synd.. Skulle ha varit Robin B som fick åka, tycker jag.. Är ju så få kvar så man förstår ju att bra kan åka. Men Robin B är inte bra, han borde åkt för länge sen.. Alice var inte heller bra den här gången.. Den ända som är bra är ju Kevin. Han lär gå till final och då ska jag rösta som fan, så att det inte blir någon "skräll".. För som sagt det är ju bara han som är bra. 

Nu ska jag kolla på Lipstick jungle och sen kolla igenom vår Metoddiskussion lite nämre..
XOXO 

Fredag

Herregud.. Var ett "skit" seminarium.. Har massor att göra nu, men det kommer nog bli bra.. Hoppas iallafall. Självklart ska jag jobba massa nästa vecka.. Så typiskt. Kan juinte ringa och sjukanmäla mig heller, behöver ju verkligen pengarna..
På tal om pengar så har jag varit på stan med Sandra idag :) De var rätt trevligt :) Åt lunch och shoppade lite :) Köpte en söt kofta på Kappahl. Den är röd så den känns rätt julig, men det passar ju nu så :) hehe.. Var även på Indiska och köpte en del saker till advent. Älskar julen! :D

Är rätt trött på Grey´s anatomy nu.. Eller alltså inte på serien som helhet, utan det där med Danny.. Blir galen.. Hatart.. Var ok ett avsnitt, men nu får det väl räcka.. Känns som om det snart kommer bli lika jobbigt att titta på som Days of our Lives. Blev rätt irriterad på det senaste avsnittet att One tree hill också.. Känns som om fantasin börjar skena iväg eller rent utav sina.. Men men.

Ikväll blire Idol, hoppas de har valt bra låtar :)
XOXO

"Spitter"

           


Haha älskar Greek.. Har typ sträcktittat på säsong 1 och 2.. Satt till typ 3 första kvällen, haha.. Men det är så bra.. Vet inte om det är för att jag egentligen är jättetrött, men jag är typ helt inne i serien när jag tittar.. Har kommit på mig själv att sitta och "skrika". Mina grannar tror nog att jag är helt psyko :) Är bara synd att de har säsongsuppehåll nu :(


Kiina var aldrig här i tisdags.. Tror att dan försvann framför TV:n, eftersom det inte fanns någon tvätttid.. Igår däremot var jag på Frikis med Lisa, sen tvättade och städade jag.. Vet inte om jag byter sängklder ofta eller tvättar sällan, för jag byter jämt sängkläder när jag tvättar.. Vilket gör att det nästan tar hela dan (för vår hyresvärd är så snål och bara har en tvättmaskin och ett litet torkskåp.. Torktumlaren har dessutom gått sönder). Men älskar att sova i en renbäddad säng så :)

Idag så gick jag upp typ kvart i 8 (kändes som om kl. var 5 för det var så mörkt ute och jag var svintrött). Kiina var här strax efter 8, så vi kunde gå igenom allt inför seminariumet imorgon.. Sen gick vi till Friskis för att gyma med Lisa :)
Oriflame grejerna kom idag också.. Känns typ som julafton varje gång paketen kommer :)

Skola imorgon.. Eller aa 3 h sem, men iallafall.. Känns som evigheter sen jag var i skolan. Och eftersom jag typ bara varit hemma den sista veckan (om inte mer) känns det somom jag har glömt allt va smink och plattång heter. Hoppas jag inte försover mig imorgon bara.. Finns risk för det..

Så håll tummarna för att jag vaknar rätt tid imorgon :)
XOXO

Sex tår och mrs. Gerard Way, haha!

Ja.. Tycker att det är himla tråkigt att jag blivit så dålig på att blogga. Kanske är för att det inte händer någe kul som jag kan skriva om? Nåväl... Lördagen spenderade jag hemma - ensam.. Trött som fan var jag och dessutom drack jag nog mer vin än jag skulle ha gjort i fredags.. Kände mig lite bakis när jag vaknade..

Igår var det söndag och då tyckte min moster att jag skulle komma hem till Lundby och äta lite lunch, vilket jag gjorde så klart :) Vem tackar nej till god hemmalagad och gratis mat? Inte jag iallafall :)

Idag var jag med mamma till Systemet och Willy´s för att handla lite.. Ska testa att göra vitkålsallad i veckan :)
Har inte blivit någon träning sen i fredags.. Inte bra, skäms litegrann.. Om jag inte hinner träna på Friskis imorgon (har massa att städa o tvätta och så ska Kiina komma hit så vi kan göra klart det sista på vår C-uppstats) så måste jag ta mig i kragen och använda min boll :) Den gör ju ingen nytta genom att samla damm direkt..

Sov rätt länge imorse.. Jag antar att de var för att jag inte ville vakna.. Drömde en del i natt.. Först drömde jag att jag upptäckte att jag hade sex tår på ena foten, haha.. Helt sjukt.. Var typ som om att jag hade "trasslat" ihop två tår, vilket jag upptäckte och "rätta" till dem, haha.. Helt sjukt.. Sen drömde jag iallafall att jag var med Emma (som jag för övrigt tycker att det är dags att jag träffar henne) på
My Chemical Romance konsert.. Var rätt mycket folk, men sen innan de skulle köra encore försvann alla så det var bara jag, Emma och någon annan tjej kvar.. Så vi fick komma på på scenen, ta lite kort och prata med dem i bandet.. Men sen innan jag vaknade drömde jag att jag var gift med Gerard och att vi skulle ha bebisar, haha ;D I verkligenheten skulle jag nog dö bara han tittade på mig :P
Har blivit lite "besatt" av My Chem på sistone.. Längrat som fan till deras nästa album och förhoppningsvis världsturné :)

Blev lite skrivet idag iallafall :)
XOXO

Robin E...

Robin E åkte ur Idol, de var synd.. Borde ha varit Robin B som åkte istället.. Tycker inte ni?
Sitter hemma hos Lisa nu med Segersten.. Vi åt lite mat och kollade på Idol..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har kollat på The Secret Life of an America Teenager.. Rätt bra faktiskt :)

 


Och bara för att jag älskar Jared Leto ;D




XOXO

Bytheway tycker att det är dåligt med kommentarer :P

Fars dag

Idag är det ju Fars dag. Så jag har varit hemma hos farmor och farfar på förmiddan med present och ätit pizza med pappa.. Sen cyklade jag hem till mamma för att umgås med henne en stund.. Var hennes idé men hon hade som vanligt inte tid.. Fick typ gå ut med Eila.. Men jag saknar den hunden jämt, så det gjorde ju inge :) Brukar tänka en hel del på hur det var förut.. Hur lättare allting var, fast ändå inte.. Saknar ialalfall att spela bandy vid Lundbyskolan.. Det var ju svinkul :) Glömmer aldrig Ulfs utbrott, haha.. Jewel va rädd jag var, haha :)
Åkte iallafall tillbaka till farmor och farar vid fyra för då var mina fastrar och kusiner där, så då fick jag träffa dem med.. Det regnade ju så klart när jag skulle cykla hem och mitt cykellyse är cp, tror det är glapp eller någe, för det fungerar ibland men inte idag.. Blir jämt så nervös att jag ska bli påkörd eller få böter..

Ikväll är det "Hemma bäst" (kommer inte ihåg vad det heter på engelska) med Sarah Jessica Parker och Matthew CaConaughey. Haha jag och Jossan höll på att skratta ihjäl oss när vi såg dem i somras.. Var iofs rätt trötta och flummiga, hehe.. Djuren ägde :)

Igår tänkte jag lägga mig tidigt, men jag råkade fastna på
youtube.. Kommer inte ihåg vad jag skulle kolla på egentligen, men sen kom jag iallafall in på massa My Chem klipp.. Alltid lika kul :) Höll på att dö när jag såg några klipp..

 

 

Är väl kanske inte de bästa kvalitén och ljudet är rätt dåligt... Men de är fortfarande rätt roliga :) Så titta på dem ;D

Nu ska jag skriva lite mera på resultat-diskussionen till C-uppsatsen. Känner mig lite inspirerad, haha..

XOXO

Helg igen

Det blir nog en lugn helg :) Igår var jag bara hemma och kollade på Idol, ikväll vet jag inte.. Lördagar är rätt tråkiga när det gäller TV program.

I torsdags var det
MTV EMA 2008 :D Älskar EMA.. Katy Perry var host och 30 seconds to Mars minglade i Greenroom.. De vann även 2 priser :) Katy Perry vann 1 det gjorde även Pink :) Och så klart vann Tokio Hotel ett pris (sjukt!). Britney Spears vann 2 och lite andra folk som jag inte kommer på just nu.. Jag blev iallafall jätteglad när jag såg att 30 seconds to Mars var där.. Jared Leto är ju så snygg.. Är typ kär i honom ;)

         

Min ansiktsmask trillar sönder nu, så jag ska väl ta och ta bort den..
Sen blir det att plugga lite..

XOXO

November

Nu är det redan november.. Måndaderna bara flyger förbi, just nu med kalla vindar.. Är kallt som fan överallt, men ändå rätt skönt med lite frisk luft utomhus :)

Var ett tag sen jag skrev nu igen.. Vet inte riktigt varför jag blivit så dålig på att skriva, men iallafall..
I fredags var jag himla duktig (om jag får säga det själv) jag fixade mina vinglar, tvättade, böt sängkläder, dammsög, moppade golven, diskade, sydde ihop trasiga kuddar, gjorde iordning på min balkong och det var typ det jobbigaste..
Sen på kvällen kom Sandra och Jossan hem till mig.. Vi åt och gjorde oss iordning inför Halloween festen, tillsammans :) Julia, Jocke och deras kompisar Maria och Markus hade styrt upp en Halloween fest i Tybble.. Det var askul :D
Jag, Jossan, Sandra, Filip och Paresh drog ändå vidare till Kåren som också var kul :) Stannade dock inte så länge.

         
      
                             
                    

Mer bilder finns på bilddagboken och Julias blogg :)


I lördags var jag och Sandra först med pappa, farmor och farfar till Norra Kyrkogården och tände ljus vid gammelmorfar Axels och gammelmormor Märtas grav.. Stenen hade dessvärre inte kommit tillbaka (den tog ju bort den för att rista in Märtas namn och så). Sen följde vi med farmor och farfar hem och åt lunch.
När jag kom hem tände jag ett ljus för Mårten.. Hade egentligen tänkt att åka till Minneslunden, men jag hann inte.

                                    

På kvällen åkte jag hem till Lisa för att sen äta massa kinamat med henne och Fia :) Det var rätt mysigt.. Blev lite låg stämning ett tag, men vi ryckte upp oss och drog till Karl Johan skolan där Patrik Lagerträd hade fest.. Var inte så mycker folk när vi kom vid tolv, men det var kul iallafall.. Dansade och spelade GuitarHero :)

                        


I söndags tror jag inte att jag gjorde någe faktiskt.. Rätt skönt det med :)
Men i måndags (igår) var jag i skolan och kollade på en C-uppsats opponering och sen på eftermiddagen hade jag handledningstillfälle.. Fick höra att vår uppsats var väldigt bra.. Men så fick vi massa skit för att vi bara sökt med "and" och inte "or", trots att vi förklarade förra gången.. Vår kära handledare Mia fattar ingenting.. Alla är typ pissarga på henne..

Idag har iallafall Kiina varit här så vi har rättat till det som var fel, möblerat om och så i resultatet och så har vi skrivit en Inledning så imorgon kan vi börja på Diskussionen :)

Nu ska jag kolla på gossip girl (älskar den serien!)
XOXO