Torsdag

Sitter och väntar på bussen. Ska till jobbet. Andra gången jag sitter här idag. Första gången var halv nio när jag åkte till Vårdcentralen. Tog ett halsprov. Visade sig inte vara bakterier utan virus med blåsor. Jippi! Nu kommer jag ju aldrig att bli frisk :( Fick sitta och vänta aslänge också för ett 5 sek besök. Gick hem, åt frukost, diskade och vilade 15 min innan jag var tvungen att gå igen. Har en sjudundrans huvudvärk nu också. Ge mig lördag, tack, så att jag får vara ledig...

Lunchbowling och shopping

Ledig idag med och jag mår bättre. Har dock ont i halsen och hostar fortfarande, jobbigast på kvällen, men försöker att inte tänka på det.

Ringde Sandra igår för att fråga om vi kunde luncha idag men då skulle hon och bowla med mamma, Rebecka, Lindha och deras småttingar, så jag fick följa med dem istället. Trevligt :) Länge sedan jag träffade dem. Till lunchen kom Tessan också sen åkte jag och Sandra med i hennes gula sportbil upp på stan.


 
     
       


Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag var på stan för det jag skulle köpa glömde jag, haha. Kom istället hem med en tavelhylla från Indiska, ljus, 2 "M" bokstäver från Gallerix, en jacka och två nagellack från Cubus samt två blusar från gina tricot. Marcus ska få säga vad han tycker om jackan för vet inte om jag är helt nöjd.

På tal om Marcus kom han precis hem så ska gå och krama lite på honom.
XOXO

En dålig människa

Jag känner mig lite som en dålig människa. Ringde jobbet igår för att friskanmäla mig. Gick upp imorse, åt en banan, böörstade tänderna i en halvtimme och gick till bussen. Var t.o.m. tidig till bussen. Men sen kände jag att detta skulle gå åt helvete. Började tokhosta av den lilla prommenaden, huvudvärk och även halsont. Kunde inte riktigt bestämma mig. Kom iallafall fram till att det bästa vore att vara hemma. Som tur är har vi sjukberedskaper på jobbet under helger.

Nu mitt på dagen mår jag direkt inte bättre och då har jag ändå typ sovit sen jag kom hem imorse innan 07. Var nog ett bra beslut att stanna hemma.

Men jag vill inte vara sjuk! Jag vill bli frisk nu!

Nya Pirates of Caribbean: On Stranger Tides


Fortfarande sjuker

Blir jag aldrig frisk? Är t.o.m hemma från jobbet idag. Var ledig i onsdag och så var jag på stan och åt lunch med Sanna (roligt att du är hemma igen!). Köpte en skohylla på Indiska - superfin :) Var i det dyraste lagret men ringde Marcus och han godkände priset ;) Var till Willys och storhandlade med mamma också. Fyfan! Ska aldrig mer åka till Willys i Västhaga förrän de har byggt om klart. Jag fick typ panik där inne. Hittade ingenting och så stank det fjärt.

På onsdag kväll hade vi tvättid och eftersom min kära sambo var (enl. honom själv) dödssjuk så fick jag tvätta själv. Trött, snuvig och hostig. Ingen bra kombo, spec. med tandväk på det. Började gråta när jag borstade tänderna på kvällen vilket gjorde att jag var tvungen att ringa tandläkaren tidigt på torsdan. Fick en akuttid på jourmottagningen innan jobbet. Visade sig att jag hade en infektion i tandköttet/visdomstanden. De gjorde rent och så fick jag köpa Hexident att skölja med i 7 dgr. Blir det inte bättre så får jag pc eller så ska de dra ut tanden. Jippi! Tur är iallafall att jag har tandförsäkring så behövde inte betala någe. annars hade det gått på ca 1000.- för i torsdags och sen ca 3500:- om de ska dra tanden.

Käkade Ipren och jobbade med underkäksbedövning i torsdags då. Var rätt slut och sen igår var jag ännu tröttare. Sover rätt dåligt och kom knappt ur sängen. Igår kväll hade jag fått lite feber igen så jag sjukskrev med idag. Idag har jag dock ingen feber längre så har redan friskanmält mig. Jag har lite svårt för att vara hemma nämligen.

Har spenderat dagen i soffan och tittat klart på första säsongen av The Walking Dead. Creepy!!

      


Halv åtta hos mig veckorna

Igår började vi (jag, Emma, Emma, Lisa och Sofia) våra Halv åtta hos mig veckor.
Vi var hemma hos Emma i Adolfsberg först. 


                      Emmas ♥-meny:

                  


                         Kärlek i ugn

                  

                    Omkramad kyckling

                  

           En passionerad sommarnattsdröm


Allting var jättegott och kände mig precis lagom mätt när jag åkte hem. Blev taxi för att Marcus var (är) för sjuk för att köra. Tappade mitt iPhone fodral. Vet inte vart det tog vägen, i taxin eller så måste jag ha tappat det precis när jag klev in.

Kanske ska säga att efterrätten inte såg riktigt ut så när den blev serverad, alla glömde helt enkelt bort att att ta kort innan vi högg in.


           

En trevlig kväll och bra start på dessa veckor ♥

XOXO


My Chemical Romance spelningen

Av alla dessa dagar vädret bestämmer sig för att ge oss mera snö trots svaga hopp om vår så är det så klart den dagen jag och Marcus ska ta bilen till Stockholm. Isn't it great? Som tur är kom vi fram hela och rena dock ej friska för som alla vet var jag grymt förkyld i fredags. Tur var iallafall att jag (vi) var lediga.


    
     


Middag blev som ni ser på bilden på McDonalds. Skräpmat hör konserter och spelningar till. Vi parkerade i Globens parkeringshus. Välidgt smidigt. Men ack så dyrt. Tycker dock det är värt det. Man kommer ju direkt på hela torget med alla arenor. Nu skulle vi till Annexet och vi möttes av massa folk med typ campinggrejer. De hade nog varit där sen tidigt på morgonen eller kanske t.o.m. dagen innan?


               


Vi hade tur och gled förbi halva kön på någe konstigt sätt. Var ingen som klagade så vi stod kvar. Väl inne köpte jag mig en T-shirt (läs: Marcus gav mig pengar) <3 Vi hängde in våra jackor och fixade med allt annat som hör till.


                             
              


Golvet var indelat i två så de som hade köpt ståplatser fick chansen att komma till delen närmast scenen. Jag och Marcus valde dock att ställa oss vid stängselt på andra sidan istället. Var 1 pers framför oss där och man såg scenen jättebra. De framför var korta också. Sen blir det ju alltid rök, hopp och armar i luften som försvårar sikten och korten man tar. Vet heller inte om jag har gjort någon dum inställning på min kamera för det blir inte så bra bilder som jag tyckte de blev i början.

Men iallafall. Var ett förband som spelade lagom länge - Lost Alone. Aaaaaj mina öron!! Var inte alls beredd på denna ljudnivå. Jag har fortfarande lite ont i öronen och hör ingenting efter jag har duschat.


   
   


 


Så där lät det när My Chemical Romance entrade scenen. Jag blev som de andra fjortisarna längs fram. Haha.
Efter dessa låtar så spelade de Hang 'Em High som hörs i slutet då kom ytterliggare ett fjortisskrik ur min strupe. Yes yes yes!! Men vad betyder detta? Jo det betyder att de spelade gamla låtar också. Blev låtar från alla album bortsett från det första. 


  
  
  
                     (Bilderna är lånade från Kulturbloggen)


Jag har lagt upp den del filmer på youtube och tänkte att jag skulle lägga upp de bästa nya låtarna här i bloggen som är Sing, The Only Hope For Me Is YouSummertime och Bulletproof Heart. Haha nu såg jag att det bara var en video kvar men va fan det får vara så. 


       


Uhm.. Vad mer? Jag älskade spelningen och känner att jag inte alls hade växt ifrån My Chem. Lite av vad Gerard pratade om på scen var förutsägbart men va fan, det är väl lika bra ändå? De är ett grymt band och Gerard is my hero. Och och och vet ni? Han sa att de kanske kommer tillbaka till Sverige i sommar!! Hoppas hoppas hoppas ;)

Jag ger spelningen 4,5 i betyg av 5. Inte fullt pga att jag ville ha stått längre fram, förbandet förstörde mina öron och jag hade gärna önskat att de hade spelat minst 20 min till. Var lite kort, ca 1 ½ h. Finns grymt många bra låtar som jag gärna hade velat hört. Min favorit Famous Last Words var iallafall med och Welcome to the Black Parade.

Bloggdags

Jaha då vare slut för Solsidan. Kommer det bli en tredje säsong? Önska och hoppas kan man väl iallafall.
Något annat som jag önskar mig är att jag ska bli frisk. Har varit superförkyld med hosta sen i torsdags (?) Jag har lite svårt att inse hur sjuk jag är. Marcus har iallafall hjälpt mig och sagt att jag borde vara hemma från jobbet imorgon. Har hållt på hela helgen och inte blivit ett dugg friskare så imorgon blir det te och soffläge. När jag sjukanmälde mig till jobbet så hörde Anne först inte ens att det var jag. Kan ju också vara bra att undvika att sjuka ner patienterna mer.

Som sagt har jag väl inte tagit det lungt trots dålig sömn. Var till IKEA igår. Fick lite saker köpta som t ex en vardagsrumsmatta, kuddar, hallspegel, korgar, gardinstänger, gardiner, vit hylla och så fick vi en nya kökslampa av mamma i inflyttningspresent <3

På tal om inflyttningspresenter så var Kiina, Magnus och lilla William här och fikade. Hade med sig fina tulpaner. Blev supernöjd för mina vissnade igår. Sen har även Marcus bror och Linda varit här och fikat ikväll. Fick en korg med massa spännande saker t ex havssalt med chili.

XOXO
      
     
                


Annexet

Som nog alla vet har de flyttat MCR konserten till lilla Annexet helt sjukt. Men står iallafall här med Marcus och väntar och väntar. Förbandet har spelat och spräckt mina trummhinnor, men de var bra :) Just nu har de precis byggt om scenen så hoppas de släcker lamporna och börjar snart :) XOXO

UNICEF



Jag har precis skänkt en gåva till Unicef för arbetet med baren i Libyen, Tunisen och Egypten.

Gör det du med :) 


God morgon!

Idag har jag fredag. Blir iofs en kort kväll eftersom jag jobbar till kl.20.30. Igår kväll när jag gick och la mig visste jag inte om jag skulle orka jobba eller inte. Kände mig inte alls fräsh. Ont i huvudet, halsen, hostade och frös. Gick och la mig i sängen för att kolla Big Brother men somande innan det hade börjat. Hade en extra filt i sängen för att jag frös så. Vaknade vid kl.03 och trodde jag skulle dö. Pallrade mig iallafall upp och tog en Ipren. Vaknade bara sen när Marcus åkte till jobbet och sen sov jag till kl.08.30 och då mådde jag bättre. Är inte helt hundra men så pass att jag orkar jobba iallafall... Fast det bästa vore nog att stanna hemma i sängen och kurera mig eftersom vi ska på konsert imorgon - My Chemical Romance :D Så jag har längtat!

Ska väl göra mig iordning så jag kan slappa sen tills jag måste cykla till jobbet.
XOXO

Hallå hallå!

Har inte blivit någe bloggande denna vecka, men det är mest för att jag inte haft på datorn samt att jag inte har så mycket att berätta.
Jobbade helgen och var ledig måndag, vilken jag spenderade med att städa klart min lägenhet. Blev inte helt 100 %:igt rent men när hyrevärden var där igår förmiddag så godkände han det iallafall :) Skönt!! Så nu kommer killen som ska flytta in få göra det snart och jag skulle få pengar för halva hyran i mars. Det skulle ju vara kanon.

Kanske bara ska nämna Melodifestivalen som var i lördags också. Saade vann vilket var bra ;) Haha var bara det jag ville säga :

XOXO

Lediga fredag

Idag är det men enda lediga dag denna vecka och så tyckte jag att vi skulle ha en mysfrukost. Så jag gjorde scones och så igår hade jag köpt jordgubbar som vi hade till frukosten också. Vi fick stressa iväg men det var rätt mysigt iallafall.

Halv 11 skulle vi träffa killen som ska ta över min lägenhet för han skulle skriva på övertagningspapper till Boxer och så men han kom inte. Suck. Fel på bilen. Som tur är skulle vi iallafall till banken. Irriterande annars att stressa iväg så där, jag hann inte ens gå på toa! Gick iallafall bra på banken och vi har nu ett gemensat konto med varsitt kort så som vi ville ha det.

Efter bankbesöket hann vi nätt och jämt gå in på Entré där vi hittade lite fina saker:


         
       

Hushållspappreshållaren matchar kaffeburken jättefint och ännu finare kommer det att bli när jag har fått måla köksbänken vit. Tavlorna har jag slängt upp i sovrummet. De ska sättas rakare och bättre på den perfekta platsen sen när vi har fått omtapetserat. Dvs. när jag har tjatat så pass mycket på Marcus och hans pappa att de inte längre orkar med mig.

Halv 12 hade vi bokat släp till i 3 h så vi kunde köra skrivbord m.m. hem till mamma som hon ville ha och slänga resten på tippen. Gick rätt smidigt. Vi böt hallspegel med mamma. Jag hade tänkt att måla den vit och kände mig supernöjd men när vi kom hem så var spegel för bred iallafall :(

På vägen hem såg jag att jag fått sms från Posten och mina paket från IKEA fanns på ICA att hämta. YES!! Självklart hämtade vi dem och nu sitter jag i vår nya soffa. Marcus sitter på andra sidan på divanen och spelar krigsspel och det känns som om han sitter en halvmil bort. Ne inte riktigt kanske men långt bort äre iallafall.


       

                           

Dessa fotöljer har vi suttit på innan som två idoter. Haha ne men det gick bra fast var inte sä mysigt med armstöden emellan oss. Lampan köpte vi i veckan på IKEA och den hänger i sovrummet. Typ allt kommer bli vitt i sovrummet när det är klart, vilket kanske Marcus inte är så förtjust i, men han får faktiskt vänja sig ;)

Nu ska jag ta och laga liet fredagsmat.
XOXO


Torsdag men fredag för mig idag

Jag känner mig trött i kroppen och ffa benen och så har jag huvudvärk på det. Tur att jag är ledig imorgon så jag kan få en liiiten sovmorgon iallafall. Marcus är också ledig imorgon :) Min Marcus. Jag är superglad över att jag har träffat honom och att vi ni är sambos <3

Annars är det pissigt väder, lite rörigt på jobbet och min gamla lägenhet blir aldrig klar. Har en hel del kvar att städa plus att källaren måste tömmas.

Tänkte slappa lite i sängen nu och titta på ett Criminal minds avsnitt en stund.
XOXO

You look nice today!

               

Denna fina dörrmatta ligger nu på vårat hallgolv. Beställde den från H&M och nu igår fick jag den äntligen. Visst är den fin? :)


På tal om något helt annat är jag svintrött idag. Inte bra för om 1 h måste jag gå för att hinna med bussen till jobbet och jag har inte duschat än. Jag har iallafall ringt till Nordea för att få en ny dosa för min är totalt helt borta. Marcus blir inte så glad om han måste betala alla mina räkningar, haha.

Vad mer? Jo jag har lagt ut 3 annonser på Blocket för intresserade. Kostade 30 kr/st så jag hoppas ju att jag får lite pengar för grejerna också.

Sätta lite fart och piggna till kanske.
XOXO


White Lies på Cirkus Stocholm i måndags

Efter att ha lämnat väskor och pratat några ord med Mats i Vällingby tog vi T-banan till centrum och sedan spårvagn ut till Skansen till Cirkus. Resan gick bra och var smidig. Vi hittade lätt hur vi skulle gå också vilket alltid är ett plus.

   


Vet inte om vi var tidiga men vi slapp iallafall att köa in och till garderoberna. Jag köpte en grå t-shirt och sen tog vi oss ett glas vin medans vi väntade. Mycket trevligt och humöret började bli på topp, efter att ha varit lite småtrött.

Helt plötsligt hör vi ett band spela och vi tror så klart att det är det första förbandet, vilket det iofs var men inte det vi trodde, eftersom de hade hela tre förband. Sjukt egentligen. Tenplayt hette de och är ett svenskt band. Jag tyckte att de var rätt bra :)




Nästa förband ut var Tranfer. Var lite knepigt för vi låg ju efter hela tiden i tänket med banden men iallafall efter mycket om och men kom Crocodiles ut och spelade som sita förband. Jag var ganska så jättetrött då eftersom de tog massor med tid på sig att bygga om scenen efter varje band. Alla band var väl bra men jag ville ju inte höra dem utan WL så jag lyssnade inte så noga, försökte istället tagga till, låta bli och somna och vila nacken en stund.

  
  


Sen äntligen äntligen äntligen kommer White Lies ut på scen och det lät såhär:





Sen började de så klart spela en rad olika låtar och jag kom bara längre och längre fram. Ibland såg jag inte ett skit, ibland såg jag jättebra, ibland blev jag stampad på med klackskor, ibland blev jag nerputtad från upphöjningen som var vid sen av ett finnigt tönt-arsle. Brydde jag mig? Nej. Jag var på den bästa platsen på jorden. Vid scen med Harry McVeighs underbara stämma som ljöd i högtalaren. Jag älskar det här!





Här är massa videos som jag har spelat in:


Mars månad

Nu äntligen har jag tid att blogga lite. Sen sist har jag haft fullt upp med jobb och lägenhetsfix. Vi har köpt mer möbler. Så nu har vi ett skrivbord i det tredje rummet där vi bara hade garderober förut. Sen har vi köpt 4 cd/dvd hyllor och en bänk till köket. Vi ska väl införskaffa oss minst en hylla jag vill ha i köket, lampor och lite mattor. Annars är det bara klädeln till soffan som vi väntar på. Eller aa gardiner och lite annat tjaffs måste fixat också. Men vi har iallafall gått ner med alla kartonger i källaren idag. Superskönt. Äntligen har vi fått ett fönster i vardagsrummet igen och man slipper gå zick-zack när man ska fram.

Jag håller på och lägger upp lite videoklipp på youtube som jag filmade på WL konserten i måndags. När det är klart blir det ett inlägg om den så klart.

Igår var jag en pensionär och gick o la mig innan kl.22. Var så sjukt trött. Låg/ligger back i sovtimmar o hade jobbat och haft en dålig pat sen 2 glas rödvin på det - rena sömnpillret. Marcus försökte väcka mig eftersom vi kollade på film.

XOXO