White Lies och Muse i Bergen

Efter att ha lämnat våra väskor på hostelet och fixat med pengar och mat och allt satt vi äntligen i kön till insläppet. Spelningen var vid Bergenhus Festning som ligger vid hamnen. Mkt fint :)


                           

     
     


När vi kom in så ville vi så klart köpa en tröja eller någe men vi hade så klart inte pengar så att det räckte. Både bra och dåligt. Vill fortfarande ha en eftersom de var så fina (fanns massa olika) men också bra för jag använder dem inte så ofta. Tar fram mina bandtröjor och tittar på dem ibland bara, haha. Oftast köper jag för små också.

Köpte iallafall ett glas vatten för 30 NOK/st. Rena rånet. Sen började det första förbandet att spela. Magnet. Första intrycket var att han hade asful mössa men att han lät ganska okej, men efter andra låten hade jag ändrat mig. Mössan var fortfarande ful men han var inge bra längre. Seeeeegt som fan vare.

           


Sen finally kom White Lies upp på scen. Jag missade helt när de klev på så när jag tittade mot scenen och såg att de stod där blev det en kortslutning i hjärnan och jag fick till ett riktigt högt och gällt fjortisskrik. Folk vände sig om. Haha. Första låt ut var A Place To Hide, nånstans på mitten blev det den nya låten Bigger Than Us och även Unfinished Bussniess. Avslutningsvis blev det så klart Death ;)


  


                       



  


                    


Kändes som om det bara var jag i publiken som gillade WL, men under tiden de spelade tjocknade på med folk och när Muse kom upp var det sjukt mkt folk överallt. Platsen vi valde var så klart poppis för långa killar med massa hårvax. Irritarande folk, som trängde sig och ställde sig ivägen och gav mig armbågar i magen. Från att ha sett relativit bra såg jag ingenting. Och fick inte se ett skit under konserten. Blev rätt besviken över detta. Rebecka såg kanske bättre för hon tyckte vi hade bra platser, haha.
Jag fick iallafall några glimpar av bandet och sen fick jag se resten på skärmarna.Hörde bra gjorde jag iallafall.


     
                      


  


                             


  



  


               



Förutom min dåliga sikt var fanns de inge att klaga på. De spelade massa låtar från typ alla skivor. Bland annat Hysteria, Uprising, Resistance, Undisclosed Desires, United States of Eurasia, New Born, Knights of Cydonia, Stockholm SyndromeSupermassive Black Hole, Time Is Running Out och så klart den bästaste bästa Starlight.
Jag vill hemskt gärna se dem igen! ;)



Trötta efter resan och konserten somnande vi nästan bumps i våra vinglande läskiga sängar. Vaknade flera gånger under natten men det gjorde inte så mycket. Solen sken när vi gick upp efter en kall dusch (jag hittade inte varmvattenknappen) gick vi till en park och åt vår medköpta frukost. Mysigt :)

     

               


Under dagen gick vi runt i staden och shoppade lite. Mest Rebecka. Jag blev iallafall ett par cykelbyxor, 2 armband och ett par örhängen rikare. Vi åt även lunch med Rebeckas kompis Katalina. Sen åkte vi även med ett slags tåg runt i Bergen och fick höra lite historia :)

        
             
       


Efter allt detta träffade vi Julia vid hamnen. Sen var det dags för henne att gå hem till Karro och duscha, medans jag och Rebecka vandrade vidare på stan och hamnande vid parken igen för att bara sitta och ha det bra. Sen blev vi hungriga och gick på jakt efter ett bra matställe. Vet inte om vi lyckades, men blev inte helt fattiga och mätta. Innan kvällens slut gick vi till en irländsk pub dit också Julia och Karro kom :D Mkt trevligt. 


        
     
           

Jag hade det jättebra i Bergen och vi kunde inte haft mer tur med vädret så vi verkligen fick se allt utan att störas av regn och rusk. Nu i efterhand är jag glad att Muse konserten blev inställd i Sverige, för annars hade vi ju aldrig åkt till Norge. Det enda tråkga är att Louise inte kunde följa med på konserten som vi hade planerat från början.

XOXO

Sjukling

Jag har blivit sjuk :( Inte alls kul. Men det är bara en rejäl förkyldning så jag ska tillbaka till jobbet imorgon. Hade feber igår men jobbade igår iallafall (kväll), gick hem tidigare för att slippa kalensen (vad heter det?) idag. Skulle ha börjat 07 imorse och trodde att jag inte skulle klara det. Vilket förmodligen var sant för jag har inte sovit inatt för jag har inte kunnat andats. Har gått upp ur sängen några gånger för att kräkas slem.. Mmm, mysigt. Men just nu känner jag mig rätt okej och tror att febern är borta så ska ringa till jobbet och friskanmäla mig. Jobbar enl. schemat tors och fredag kväll. Ledig lördag och sen söndag-fredag. Hoppas jag klarat bara!


Ska dega lite nu först sen blire en rejäl uppdatering om Bergen :)

Inception med Leonardo Di Caprio - Så jättebra!!


Vad blev det - sol eller regn i Bergen?

Jomenvisst ville Europas mest regntäta (?) stad bjuda oss på inge mindre än sol :D Så himla härligt var det. Bergen är underbart fint. Jag har aldrig varit där förut och att få sol och kunna se Bergen från sin bästa sida var mer än jag kunde begära :)

Det har blivit långa dagar med lite sömn så nu är jag helt slutkörd och inte alls peppad för att jobba 11 av 12 dagar nu fr.o.m. imorgon. Men det kommer nog gå super.

Tillbaka till Bergen. Vi for med bussen kl.07.55 från Fredsgatan, var en helt tom buss bortsett från oss. Skönt att ha bussen för oss själva men vilken jävla bussresa. Chaffisen skulle åka in och stanna och snurra runt i varenda stad han kunde hitta trots att han visste att han inte skulle plocka upp någon. Jag mådde asilla och trodde att jag skulle dö varje gång han snurra runt runt runt. Efter 2 h & 45 min var vi äntligen framme på Arlanda men vi blev så klart avsläppta vid (för oss) fel terminal. Fick springa genom hela Arlanda för att hinna checka in våra väskor. Men vi hann rätt bra iallafall. De är så snabba och bra på Arlanda.



Sen nu kom det värsta. Flygningen. Jag är inte rädd för att flyga men jag hatar det. Verkligen hatar det. Mina hörselgångar är tydligen inte större än bebisars. För de var jag och dem som typ grät under redan pga. det jobbiga trycket i hela huvudet. Det känns som om hela skallen kommer sprängas och sen hör jag ingenting på en hel dag, trots mina earplanes.

Framme i Bergen tog vi en Flybuss in till staden och gick sedan vidare till vårt hostel - Intermission hostel. Det första vi möttes av var en tavla med massa ord om Gud. Kristet hostel alltså. Men också det billigaste. Mellan 11.00-15.00 var man tvungen att vara ute för då städade de och kl.24.00 låste de dörrarna på fredan och kl.01.00 på lördan, men eftersom det var så många som skulle se Muse hade de öppet till kl.01m som tur var. 
 

  


Bergen here we come!

Nu sitter jag och Rebecka vid gaten och ska snart gå på vårt plan till Bergen :) Ikväll blire Muse och White Lies, kommer bli asbra! Jag mår dock fortfarande illa efter bussturen men det går nog över. Vi fick en hel buss för oss själva, skumt. Fanns typ som en stor dubbelhörnsoffa så vi kunde ligga och sova. Kan vara därför och för att bussen körde på alla krokiga vägar den kunde hitta innan vi äntligen kom fram som gjorde att jag mår illa. Hörs på söndag när jag kommit hem! XOXO

Veckan som gått

Jobb (söndag) måndag, onsdag och idag. Helt okej. Helst skulle jag aldrig vilja jobba men det är en lyx jag aldrig kommer att få. Eftersom jag är ledig i 3 hela dagar nu ska jag måla naglarna snart :D Men först måste jag diska och packa väskan inför helgen.

I tisdags på min lediga dag for jag till Kumla och vidare till Åbytorp hem till Kiina och Magnus. Kul att träffa henne, det blir så långa hopp emellan så jag tyckte att magen hade blivit stor :) Tänk att det är typ 2 månader kvar tills hon har en liten bebis :D
Tisdagen spenderades även med Jossan på kvällen och innan det var jag med Rebecka till Julias förråd och rota runt. Kan säga att det blev ganska svettigt för det fanns ingen ordning alls på grejerna. Haha.

Dags att diska (Muse låter i bakgrunden så det blir bra).
XOXO


Jag hatar Private practice!

Seriefan har nu gått i 3 säsonger, första var bra andra var skit och även den tredje. Varför har jag kollat kan man undra? Ja, jag är ju beroende av serier så jag har helt enkelt inte kunnat sluta. Nu iallafall har jag sett säsongsavslutnignen (serieavslutning?). Helevete säger jag bara. Mina kinder är forfarande blöta, näsan rinner och halsen värker. Tror ni inte att den ena karaktär jag gillat under hela serien gång dör? VAVAVAVA?! Aaaaaaaaaaaaah jag blir så jävla förbannad!


Sommar vid Leken

Efter att ha kommit hem från jobbet i fredags åkte jag och Rebecka till Leken där Jossans morfar bor. Han var bortrest så vi fick låna hans stuga. Jossan var redan där så klart när vi kom, vilket även Emma och Sebastian var :) Senare under kvällen kom även Simon. Vi spelade spel, Rebecka fiskade och fick napp men dessvärre hoppa fisken tillbaka i sjön innan vi hann ta kort på den. Grilla gjorde vi så klart också. Sov kvar gjorde vi också så klart. Vi hade väldigt kul :)


              

                  
 
                 
      
      
      
          



Imorse var det fint väder i Leken så jag och Becks stannade till ca.12 då det blev mulet och bussen gick. Sen regnade det så fint men när uppehållet kom cyklade jag hem till min moster där hon och Vilgot var. Mormor & co kom förbi en stund också. Vi tittade på Vilgots favorit film Stinsen brinner. Han verkligen älskar den, haha. Han sjunger t.o.m. med och dansar. Sötnosen.


     


Nu kommer jag somna när som helst.
God natt!
XOXO

Vampires suck!

De har gjort en paradoifilm av Twilight. Typ som Scary movie, och Not another ... movie. Den heter Vampires suck och släpps på bio i USA i augusti. Kommer tydligen till Sverige också men vet inte när. Kanske kan var lite smårolig men är nog för det messta rätt töntig, hehe.



Long time since last time

Eller ja egentligen inte. Känner att jag har blivit rätt dålig på att uppdatera numera. Sen sist har jag jobbat lör-mån och nu jobbar jag ons-fre. I tisdags på min lediga dag blev det spöregn - nice. Men jag hade saker att glädjas för iallafall :) Jag och mamma var till Elgiganten och köpte en ny dator. Jag köpte en alltså, är den jag skriver på nu :) En HP Pavilion.






Snygg va? ;) jag är än så länge supernöjd. Det blev även en väska, mus och hörlurar till. Tog även trygghetsförsäkring så det gick på en del.
Jag skulle också köpa en kamera. Men han som skulle hjälpa mig tyckte att jag skulle köpa en helt annan och han ville inte riktigt lyssna på mig. Jag ville ha en med bra zoom sa jag och då tyckte han ändå att jag skulle ta den som var 8x optisk zoom istället för den jag ville ha som var på 14x. Jag blev lite irriterad faktiskt så jag beslöt mig för att köpa den via internet. Och nu idag kom den :) Den är så fin. Verkar bra också har tagit lite bilder men har inte lagt in dem än. Spännande!




Jag har även träffat Lisa 2 ggr denna vecka. Två snabbisar men ändå :) Igår var vi iväg och badade. Bonzo fick följa med. Så stor han blivit, men fortfarande mkt söt ;)

   
  


Indigo med Emma och Jossan

Efter världens segaste arbetspass (var tvungen att gå 40 min tidigare, inge bra för flexen) åkte jag hem och duschade för att sedan möta Jossan och Emma på Indigo. Min idé och jag gillar den skarpt ;) God mat och jag åt mig riktigt mätt.
Eftersom Jossan inte ville att jag skulle göra mig av med mina kläder innan hon godkänt dem så fick hon följa med hem och kolla igenom allt. Emma följde också med och både hon och Jossan hade med sig lite hem, hehe. Jossans rotande bland kläderna inspirerade mig att fortsätta med min rensing så jag gick lös på alla mina smycken. Gjorde mig av med en del och gav Jossan och Emma det de ville ha. Snällt va? :)
Nu äre bara skorna som ska rensas på. Kanske tar det imorgon, vore skönt att ha det gjort.

Nu spelas VM-finalen mellan Holland och Spanien för fullt så ska kanske kika på den mera seriöst nu. Men först blire lite bilder från Indigo :)

XOXO


 


Onsdag till fredag i Stockholm

Bodde hemma hos min morbror Mats. Kom fram på kvällen så vi åt bara någe, kollade fotboll och sen The boat that rocked (asbra).
I torsdags var det strålande sol ute så jag mötte upp Ulrika (kusin) och Vilgot (kusinbarn) vid Skanstull där vi sen vandra vidare till Erikdalsbadet. Första gången jag var där. Var lagom med folk :) Vilgot älskade att bada och både jag o Ullis tyckte också att det var väldigt skönt :)


                      
   




På kvällen tog jag och Mats bussen hem till Ulrika och Jonas. Jag fick äntligen se huset de har köpt :) Vi blev bjudna på hemmagjorda grillade hamburgare. Mkt gott. Var en trevlig kväll och när vi kom hem skulle vi kolla på Sherlock Holmes men vi båda somande efter 40 min, så det blev att stänga av. Haha.

        
          
         Så goda!                       Kollar TV


Fredag och idag äre också varmt. Men det var massa moln på morgonen/förmiddan så det blev en tripp på stan, bara Ullis och jag, istället. Det kändes bra att få göra av med lite pengar ;) Var kul att kolla på leksaker till Vilgot också. Jag kommer nog aldrig att bli helt vuxen, haha. Jag köpte iallafall en spetsklänning och en vintage necessär från Kappahl, ett par randiga skor från Monki, massa smycken från Ur&Penn och så boken Bree Tanners andra liv av Stephenie Meyer från Bok&Bild. Lite lagom shoppning. 

                            

                              Lite gulligt                   Nya solglasögon


Efter stan och en sen lunch följde jag och mina värkande fötter med Ulrika hem. Hann bara stanna 1-2 h men det var kul att se Vilgots reaktion på sina nya saker :) Han och jag satt även på trappen och pratade lite <3
Anledningen till att jag inte kunde stanna längre var att jag skulle hem till Mats och hämta mina grejer innan jag var tvungen att ta mig till bussen hem.


Stockholm

Nu sitter jag på 888:an hem från Sthlm. Har varit här sen i onsdags efter jobbet. Det har varit sol och varmt varje dag. Asskönt! Hade gärna stannat längre men måste dessvärre jobba imorgonbitti. Får komma tillbaka en annan dag istället. Skriver mera sen för kmr må illa om jag fortsätter nu. XOXO

Blev en varm och bra helg

Svettades ganska mkt i helgen men det var okej. Skönt att få vara lite varm. Kändes som om man var utomlands och det är ju aldrig fel (även fast det kändes lite skumt att svettas så i "kalla" Sverige).

Kmr inte riktigt ihåg hur jag spenderade min lördag dag. Men på kvällen kom iallafall Rebecka och sen en kompis till henne - Maria, hem till mig. Vi hade förfest med Sing star och sen bar det av till Strömpis. Träffade Nasim, Camilla och Lina från jobbet i kön :) Det var asmkt folk inne på Strömpis, verkligen. Tror nog aldrig jag har sett så mkt folk där någon gång. Vilket var kul :D Bra musik var det också :) Var riktigt lyckat alltihop. Fick en kram av en kille som lukta gott, haha. 



 

 

 

Sen igår (söndags) träffades vi - jag, Rebecka och Maria, på stan för vi skulle käka lunch. Jag var sugen på Chicken alfredo, men Rosalies var stängt så då tog vi närmast bästa, dvs. Pacos. Var väl sådär. Blev mätt iallafall. Och det var ju så klart trevligt att sitta ute och slippa laga mat själv ;)

 




På eftermiddag kvällen rensade jag bland mina kläder och väskor. Det är helt sjukt var mkt kläder jag har kvar. 2 st stora lådor i källaren plus 3 fulla garderober och en 5 lådars byrå. Men ändå gjorde jag av mig med så här mkt kläder:




XOXO


Grillning hos Sanna

Jag är rätt glad över att de svenska jordgubbarna bara kostar 15 kr per liter numera :) Köpte 2 liter igår på Maxi. Men min mjölk var visst gammal så måste gå till Ica och köpa en ny idag.

Igårkväll var jag hem till Sanna och grillade. Rebecka var också med och lite senare kom även Johanna. Inge märkvärdigt, men absolut trevligt :) Satt ute med sen anföll myggorna och en fluga för mkt hade bestämt sig för att bada i vårt vin så vi gick in. Blev inte så sent dels för Sanna skulle jobba A-tur som idag och jag har haft sjukberedskap idag. Dvs. behövs jag så måste jag in och jobba. Var stressad över det faktum hela morgonen. Alltså att jag inte skulle höra telefonen om de ringde. För jag vaknade 4 ggr mellan 4.30 och 9.30. Gick upp strax innan 10 och sen kunde jag slappna av. Har bara bredskap t.o.m. kl.10 men får betalt för 8 h. Perfa.


I am the sun. I am the air. I am heaven and I need to be loved...




Tänk att jag redan har sett klart alla åtta säsonger av Förhäxad. Crazy tycker ni nog eftersom det bara är jag (och min mamma och kusin) som tycker att det är bra. Men det är bra! Är glad att jag köpte boxen, vilket var ett kap. 699 kr för hela. Frågan är bara vad jag ska göra nu på kvällarna efter jobbet. Skaffa ett liv kanske?
Sjätte säsongen är klart den bästa. Den är den då Chris kommer från framtiden och rör om en massa :)