Har ni saknar mig?

Jag kom hem till min (för omväxlingsskull) rena lägehet från New York idag ca.15.30. Det tog alltså drygt 18 h från det att man satte sig i taxin från hotellet tills man klev in i sin egen dörr. Lite segt, men gick rätt smidigit iallafall. Inga tårar på planet. Anna hade nog hjärtklappning annars lungt. Tanken var att jag skulle powernapa efter en varmdusch med massa skrubbande, men blev inte så, så nu är jag astrött.

Allt uppackande är iallafall klart och det är städat efter påsar och prislappar m.m. "Bara" tvätten kvar...

Tänker inte berätta så mycket idag för det orkar jag inte. Har massor att säga egentligen men får se hur det blir senare.

Vi kom iallafall fram i N.Y. vid 14-tiden förra tisdagen lokal tid. Död var jag eftersom jag inte sovit mkt, på planet gick det absolut inte att sova, inte för mig iaf. Var äckligt varmt och alla stank svett och flygplan när vi klev av. Blev dusch på vårt budget hotell, som för överigt hette Manhattan Broadway Budget och låg på 273 West 38th Street, kanonläge! Sen Times square med middag på Hard Rock Café. Nice!

Bästa citatet får dagen var: "Det här (New York) är verkligen staden som aldrig sover!!", Jag: "Jo kanske det men klockan är ju bara halv åtta" Haha ;)


      
      
     


  Här är lite bilder från hotellrummet också. Det är okej att skratta, hehe.

     
                     


New York here we come!!

Nu sitter vi precis utanför där vi ska gå på planet. Hitills har resan gått bra. Lite stressigt att hinna med tåget bara. Blev inte klar med packningen förrän sent så somnade inte förrän vid 01.30 och klockan ringde 04.30. Tre timmar man tackar. Kommer nog kunna sova på planet vilket vore skönt :) Får se om det blir någon uppdatering, annars hörs vi nästa onsdag ;)

Två dagars tripp till Stockholm

Jag var ju i Stockholm i helgen dels för att hälsa på min kusin m. familj och dels eller egentligen mest för att gå på HURTS.
Åkte med Lindbergsbuss och kom fram till Hökarängen lagom till lunch. Vilgots gudfar och sambo var också där och hade kommit kvällen innan. Var trevligt. Har träffat Simon (gudfar) några gånger tidigare, men Jenny har jag bara träffat på bröllopet.
Efter lunch och spel (när Vilgot sov) tog vi en promenad och handlade mat till kvällen. Vi gjorde det enkelt för oss och valde tacos (intressant?). 

     
   

Tog T-banan till Debaser Medis (Medborgarplatsen) vid 21-tiden och kom väl fram 20 över eller någe. Var inte så farligt kallt att stå i kö och det var aslång kö när jag kom men ännu längre kö när jag väl kom upp på trapporna. Hade tur och kom in typ 10 i 22, så slapp betala inträde. Väl inne var det typ lika lång kö för att hänga in jackan och sen kö i baren. En jävla massa köande, haha. Var ju där själv men när jag väl kom in pratade jag lite med en tjej i jackkön.
Efter allt köande blev det så klart väntan tills konserten skulle börja. Det var ett förband. Noami, eller någe hette hon. Var väldigt duktig men en speciell röst. 

           

Sen äntligen ca. 23.30 börjar HURTS spela. Röda draperier dras bort och då står de där - Theo och Adam, som iofs sitter, plus en operasångare, en kille vid synten och en trummis. Första låten ut är Unspoken och sen tror jag att de kör alla låtar inkl. en cover av Kylie´s låtar men låten Better than love (min bästa tillsammans med Sunday) som avslut. På Stay fick publiken spela gospelkör.

Mina batterier på kamera var typ slut så kunde bara ta några få bilder och fimla typ ½ min. La ändå upp filmen här så ni kanske kan få en uppfattning om hur bra det var, hehe.

          

      

Jag funderade på om jag skulle köpa en tröja, för de var så himla bra. Mycket bättre än på skiva. Hurts är ett band man ska se live. Smörigheten i deras låtar liksom försvinner tycker jag, men det tycker visst inte recesenterna som skrev om konserten, haha. Men fansen har alltid rätt eller hur?
Men eftersom jag inte köpte en tröja eller någe annat så ville jag ändå ha med en souvenir.

                                       

Var lite läskigt att åka T-bana själv på natten, och sen var det rentutagt svinkallt när jag gick från tåget hem. Brr!!

Vaknade tidigigt av en skrikande Vilgot. Men kunde somna om. Och annars har han varit supermysig hela helgen. Mycket busande, skrattande, kramande och pussande :)
Ulrika, Jonas och Simon ville se klart en skräckis de börjat titta på så då tog jag och Jenny med oss Vilgot ut till lekparken vid dagis för lite gungande och annat skoj. Vilgot vägra vantar så han var iskall om händerna. Såg så rolig ut när han klättrande eftersom han inte använde händerna för det var så kallt. När man då frågar: Är det kallt om händerna Vilgot? Svarar han så klart: Neej. Hehe.

        


Det har varit en mycket bra helg :D
Nu ska jag packa inför NY resan imorgon!!

XOXO


HURTS - vilket band!!

Sitter och väntar på T-banan hem till min kusin efter att ha varit på Debaser Medis och sett HURTS live. Jösses va bra det var!! Var så klart inte så lång spelning eftersom de bara släppt en skiva. Men jag trodd inte att de skulle vara så bra som de var. Tänkte att det kanske skulle bli lite småtrist efter nån låt, men så var inte fallet. Jag har nu blivit ett HURTS-fan på riktigt ;)

Na Na Na [Na Na Na Na Na Na Na Na Na] the video by MCR

My Chemical Romance - New Music - More Music Videos

Stay - en ny video av Hurts, kanske inte den bästa låten enl. mig för den är lite väl smörig tycker jag, hehe.


Trettonde oktober och det är mammas födelsedag

Har ringt min kära mamma 3 ggr idag men hon vill visst inte svara, hehe. Har iallafall skrivit Grattis på facebook.

Jag hade tänkt tvätt efter jobbet idag, för jag gjode inte det sist jag skrev men så klart var det redan någon som hade bokat tvättiden. Var typ bara idag jag kunde innan NY. Har massor med tvätt. Men jag kanske hinner iaf 2 maskiner innan jobbet imorgon. Tvättstugan var bokad imorgon kväll så hinner ingen maskin efter jobbet.

Någe roligt är iallafall att Hurts skiva kom i brevlådan idag :) 89 kr kosta den bara på cdwow.se och fri frakt. det går oftast fortare att få grejerna än det står också. Gillar den sidan :) Det dumma är bara att eftersom det är en engelsk sida så brukar de inte ha någon swe sub på deras filmer. Och vissa filmer finns inte ens i region 1, (eller är det 2 vi har?). Men skivor går bra att beställa :) Billigare än cdon, men annars gillar jag cdon :)

Vet inte vad jag ska hitta på idag. Känner att jag orkar ingenting.
Ska bara säga att vi fick schemat idag och jag är ledig hela julen :D YES!!

XOXO

Halsont, igen?

Tycker att jag jämt har ont i halsen numera. Inte direkt roligt. Ska krypa ner i sängen, sova och hoppas det är bättre imorgon.

Btw såg Kungar av Tylösand igår för första gången. Vilket sinnessjukt program. Han Nemo (?) kommer och ollar en av killarna i örat precis efter att han haft sex. Psyk!! Man fick ju se hela snoppen också ju. Blä. En liten parentes bara...


Nu är det redan söndagkväll...

Fredagkvällen spenderade jag tillsammans med Emma, Idol och vin. Det röda var gott men inte det vita för det var alldeles för sött. Gav bort det till mamma igår. Idol var väl sådär. Segt. Trodde det skulle vara mer drag. Eller så kanske det var det och det var jag och Emma som var för trötta för att uppfatta det hela.

 
       


Lördag och Lisa fyller 23 år. Sofia fyllde i fredags det får vi inte glömma! :)

Var på stan och åt lunch, sen köpte jag blommor till mamma och for hem till henne på eftermiddag/kvällen. Hon fyller på onsdag men vi firade hennes födelsedag igår istället. Köpte "bara" blommor (180 jävla spänn) för jag ska köpa något till henne från New York istället. 

          
         

Senare på kvällen åkte jag vidare hem till Lisa för att sedan följa med till Strömpis. Kände att det var lite tråkigt att jag missade själv festen. Låg dessutom efter, hehe. Var rätt kul på Strömpis förutom att musiken var som den alltid är och jag hade ont i mina fötter. Dessvärre tappade jag dessutom en av mina nyinköpta vantar. Kul att man tappar saker första gången man använder dem.

         

Söndag och farfar fyller 77 år det skulle så klart firas med mat. Smörgåstårta till förrätt och oxfilégryta till huvudrätt. Ingen tårta som tur var för jag var asmätt. Satt inne i köket med kusinerna medans de vuxna satt i vardagsrummet. Som vanligt med andra ord. Sandra jobba så hon kunde inte komma :(

         
         

Jag har även varit hem till mamma en sväng. Hämtat grejer och lämnat grejer. Sen hade jag tur att de hade lite mat kvar som jag fick med mig till matlåda imorgon :)

    

Fredagslunch på Java

Som rubriken lyder har jag varit på Java och ätit lunch med Sanna, Ida, Miranda, Kiina och lilla William :) Var trevligt och mysigt :) Fast en som jobbar där tappade en bricka full med glas precis brevid oss. Det var inte så trevligt och stackars Miranda blev lite rädd. Jag åt en kycklingpaj, den var sådär. Men dressingen till salladen var god :) Och sällskapet var ju det bästa så :) 


       
        

När Sanna var tvungen att gå till jobbet fortsatte vi andra en liten stund på stan. Blev H&M och Clas Ohlson. Köpte deo, strumpbyxor, fingervantar, reseadapter till eluttag och reseförpackningar till shampoo och sånt. Intressant va? Hehe.. Sen for Kiina hem och jag o Ida gick till Indiska som sista anhalt. De hade halva reapriset på lite julsaker, haha. Så jag köpte 5 st kulor och 1 stjärna och två ljusstackeklot (eftersom jag lyckades ha sönder en av mina vita i sovrummet imorse) för totalt 50 kr. Superbilligt :)
På vägen hem blev det först ett stopp på Systemet och sen fotade jag lite höstbilder vid slottet.


          
          
                  

                            Lite rönnbär = Lite snö? Eller hur? Hehe.


Sitter och väntar på att Emma ska komma snart. Hon har tydligen åkt med 2 trasiga  bussar så det går inte så bra för henne. Sa ju att vi aldrig skulle byta ut våra förra bussar. De var slitna men mycket bättre. Sen har de ändrat på min resväg till stan ännu en gång. Irriterande. Nu tar det 17 min att åka till Konserthuset, förut tog det drygt 10 min till Våghustorget men när de var de gamla bussarna tog det ca 6 min till Järntorget. Också interessant eller hur?

Damon Salvator is the shit



Precis kollat på nya VD avsnittet och när jag gick in på youtube för att titta på promon till nästa avsnitt fick jag syn på den här videon. Musiken suger men Damon är bäst :)

Heeeelg!!

Torsdag och nu tar jag helg. Yes! Så himla skönt att vara ledig 3 dagar och jag ska verkligen njuta av att inte behöva gå till jobbet. Jag har kommit i en huvudvärk-så-fort-jag-sätter-foten-på-sjukhusområdet svacka. Försover mig gör jag också vilket tenderar till att spända på ännu mer på tröttheten och huvudvärken. Men nu jobbar jag inte förrän måndag kväll :D

Tänkte att jag skulle ha tvättat ikväll men det har jag totalt glömt bort. Måste springa ner i tvättstugan och se om det är ledigt. Annars kanske jag hinner det imorgon eftermiddag :) Jag orkar liksom inte stressa upp och ner ikväll känner jag. Nu fick jag en idé.. Jag kan ju tvätta en tvätt ikväll t ex underkläder och handdukar och resten imorgon. Smart. Men intressant? Nja, förmodligen inte..

XOXO

Hurts på Debaser i Stockholm




De kommer att spela ca.23.00 och är man där innan 22.00 så är det gratis, sen kostar det bara 100 kr. Tror ni att jag ska gå eller vad? Synd bara att Becks inte är hemma och kan följa med för hon gillar nog deras album Happiness mer än vad jag gör :)

Har jag tur kan jag bo hos min kusin eller morbror annars i värsta fall får jag åka fram och tillbaka, och det dumma med det är att det kan bli lite dyrt.

Det allra bästa vore ju om någon ville följa med mig? ;)


Partylite

Ikväll har jag haft Partylite party. Blev ingen direkt vinst för min del, hehe. Men det var trevligt att ha lite vänner här :) Vet inte om säljarn blev lite missnöjd men finns inge att göra åt det nu. Ska iallafall ta med mig en katalog till jobbet imorgon.

Vad har jag mer att skriva? Inte mycket. Är trött och ska snart gå och lägga mig. Hade tänkt att se nya GG men mitt internet är det dummaste som finns så det är inte klart än. Drygt halva bara så har jag tur är det klart när jag vaknar imorgon. Risken finns att internet stänger av sig, det har en förmåga att göra just detta, speciellt när det är något jag håller på med.

XOXO


PS: Det var precis vad som hände när jag hade skrivit klart och skulle spara det. Vilken tur att jag kände det på mig och kopierade allt innan.
Fitt3...

Längtar till 17:e januari!


Jag längtar till 17 januari för då släpps White Lies nya album :D :D





Fucking Sold Out!!

Usch va besviken jag blev. Imorse kl.09 släpptes biljetterna till Glastonbury 2011 och jag skulle ju ha en biljett, men eftersom man måste betala depositionsavgift på 500 kr och då ha tillgång till min bank osv. Var jag tvungen att vara hemma när jag beställde biljetter och jag har jobbat mellan 07-16. Skulle köpa nu när jag kom hem men då stod det att det var utsålt och efter 4 h. Fyra timmar? Herregud. Det får mig ju så klart att vilja gå ännu mer. Snacka om populär festival. Den är ju hur stor som helst. Vet inte hur många 1000 biljetter de har sålt ut, men det stod att efter 3 h fanns det några tusen kvar. Poff! Så var de borta. Fan fan fan!!

Nu har jag inte bara huvudvärk och är trött efter dagens jobb trots Alvedon utan nu är jag så himla besviken också!

Vilgots 2 års kalas

Igår fyllde mitt älskade kusinbarn Vilgot 2 hela år. Herregud, han föddes ju nyss. Så idag har jag, mormor, morfar och moster farit till Stockholm för att vara med på hans kalas. Ulrikas pappa, pappas fru, halvbror och farmor var också med. Vi blev bjuda på mat och efter Vilgots middagsvila fika. Han förstod inte riktigt varför vi sjung för honom men att han fyllde 2 år det visste han. Presenterna och tårtan o bullarna gick också hem. 


      

   

     

Idol kvalveckan är över.

På fredag börjar Fredagsfinalerna på Idol och för er alla som missade det idag och ev. tänker titta på reprisen i helgen. Men hör ska inte väntas. Utan de som gick vidare är: Geir, Elin, Linda, Alice, Daniel, Olle, Sassa, Andreas, Minna, Linnea och Jay. I slutet stod det mellan Madeleine, Chris och bratt-Andreas och Andreas gick vidare. Jag är besviken. Tycker att Madeleine sklle gått vidare istället.

Mina favoriter av Idol 2010 än så länge är:
- Jay
- Linnea
- Daniel
- Elin

Vilka är era? ;) haha..


Har jag något mer att säga om sista kvalet i Idol? Njee.. Ut med Andreas, Geir och Linda så fort som möjligt så blir jag nöjd :)
Men ingen kommar att slå Erik från förra året.

XOXO

Fredag och nu är det oktober

Sen jag kom hem från jobbet idag har jag legat i soffan och bara degat dels för att jag är sjukt trött och dels för att jag har haft ont i halsen ett par dagar men kört på som vanligt iallafall. Tyckte att jag förtjänar en slappareftermiddag/kväll då jag ska till Sthlm imorgonbitti och jobbar på söndag-torsdag nästa vecka. Men jag har ju inte legat och stirrat i taket så klart, utan jag har kollat på The Big Bang Theory och halva Bones, det laddar lite segt just nu.. Sen har jag även tittat på TV om muslimska homosexuella män. Lite intressant. Tror även att jag kan ha sovit en 20 min eller så.

Som jag skrev på facebook tänkte jag faktiskt ta ett glas vitt vin och äta räkor och avokado ikväll till Idol som börjar om ca 20 min. Jag röstade igår på hemsidan att Daniel skulle få bli tittarnas wildcard men jag tror inte att han kommer det, men man kan ju alltid hoppas :)

Sen så hoppas jag även att VD kan ladda klart någon gång. Det går föööör segt. Enl. beräkningen är det ca 1 h och 50 min kvar vilket är helt ok. Det dumma är ju att det ändras så himla snabbt. Förut när jag kolla stod det 1 dygn! Orka. Faaast jag får väl skylla mig själv, det är ju ingen som tvingar mig att se allt som jag gör. Om jag inte gör det mår jag lite dåligt faktiskt så det kanske är bäst iallafall. Jag har tjuvtittat lite på promon till nästa avsnitt. Aaah! Spännande!

XOXO