30 okt

Har varit lite krångel med mina pengar från csn men de kommer nu på måndag iallafall :) Värsta skönt.. Tur att jag hade pengar kvar från i somras och att jag had jobbat lite i september :)

Igår var det inskick inför handledningstillfället på måndag och jag o Kiina kollade på det vi skulle oponera på igår så nu är det typ pluggfritt fram till måndag :) Värsta skönt :)

I måndags var Kiina hos mig och pluggade och sen vid kl.15 hade jag tid på Läkargruppen.. Opererade mitt nageltrång ju.. Kiina fick följa med in och sen hålla mig i handen när de la lokalbedövningen, haha.. Är värsta klen, men det gör så jävla ont! Det gick rätt fort iallafall och så fick jag Dolcontin med mig hem för jag hade så ont förra gången att jag inte kunde somna..
Vid halv sju kom morfar och hämtade mig hemma.. Åkte til Lundby för att umgås lite med mormor, morfar, mamma, moster, kusin och kusinbarn :) Vilgoth är så himla söt.. Alla ville typ hålla i honom och sen när jag fick de så låg han och skrattade lite och sen somnade han.. Mysigt ju :)

        
                               

        Min snygga omläggning                                         Vilgoth

När jag kom hem tog jag en Dolcontin och Alvedon så det gick rätt bra sova.. Tog de även på morgonen sen eftersom jag skulle åka till Kiina för att plugga.. Hade rätt ont när jag gick, men det gick bra.. Sen började jag må illa, men jag trodde de berodde på att jag slängt i mig frukosten.. Väl hemma hos Kiina, när vi satt och skrev, kände jag att jag bara blev mer o mer illamående.. Pisstrött var jag också.. "Sprang" till toan några gånger, men jag kan verkligen inte kräkas.. Höll dock på att somna vid toalettstolen.. Förstår inte att det kan vara så skönt att sitta på golvet och ha den som kudde, haha.. Iallafall.. Mådde bara sömre hela tiden o så kollade vi lite någrannare på fass och då stod det ju att en rätt vanlgi biverkning var illamående och sedering.. 
Stannade inte så länge utan åkte hem och sov istället.. Mådde lite bättre när jag vaknade :) Skule egentligen ha tagit en till tablett till natten, men de sket jag i..  

Insressant inlägg va? :P

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till Marieberg :)
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback