Regnbåge.

Sitter och tittar ute genom fönstret ochh ser en fin stor regnbåge. Första tanken var: Va fin! Andra var: Måste ta kort. Men blev inte så. Står massa skit i vägen och vad ska jag med den bilden sen? Kunde kanske ha ställt Marcus på balkongen och tagit ett fint kort med regnbågen i bakgrudnen, men han är så skäggig så det skulle förstöra hela bilden. Haha ;)

Är kanske inte så konstigt att det dyker upp en regnbåge eftersom det har regnat och varit som vartannat idag. Var till stan för att träffa Lisa idag. Cyklade upp till lunch och såg inte att det regna så blev lite blöt. Åt lunch på Sallad in. Började regna ordentligt igen. Fan. Men. Vi hade tur. Det regna när vi gick ut med sin gick vi in i en bokaffär (den där kristna) och när vi kom ut var det strålande sol. Regnet kom sen inte tillbaka förräns jag var hemma igen. Awesome :)

Jag hade inte tänkt köpa så mycket på stan förutom lotuslykta (ni vet) och en duk till vardagsrumsbodet. Köpte det också men det var inte allt. Blev en klänning från Monki, en kofta från Rut m.fl., ögonskuggor och present till Marcus från H&M, lite från Åhléns m.m.

Ikväll ska vi se Bonde söker fru.
Mysigt.

XOXO

Kommentarer
Postat av: Vet ej...

Det e ju snyggt med skägg... ;)

2011-09-07 @ 20:53:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback