Idag är det inte mycket som är bra...

Kanske inte såhär man vill börja en 6 dagars jobbvecka. Jag mår inte helt bra. Har sovit dåligt inatt för att det har kliat så. Har smörjt och smörjt utan resultat. Hade kylt min vetekudde. Det var skönt att ha på benet. Men nu är det ju såhär att klådan är över hela benen, halva magen och ena armen också. Skulle behöva en kyldräckt. Kan man frysa sin onepiece tro?

Tyckte så synd om Marcus som var tvungen att försöka sova brevid mig i vår lilla säng. Han behövde sömn eftersom klockan ringde kl.03.40 imorse. Erbjöd mig sova på soffan men det tyckte inte han att jag skulle. Som tur är så är han ledig imorgon.

Jag hade planerat att ringa vårdcentralen idag men när Marcus åkte var jag på toa och tyckte inte utslagen var lika farliga som när jag gick och la mig. Trött som jag var tyckte jag att sova är nog den bästa medicinen. Insåg nu när jag har varit uppe en stund att utslagen minsann inte är bättre, dessutom har jag ont i huvudet, nacken, halsen och lite tempförhöjning. Är dessutom snorig och lite hostig. Men nu när jag ringde vårdcentralen har de ingen telefontid innan jag börjar jobbet och eftersom det är så dyrt att vara hemma måste jag till jobbet. Får se hur mycket jag orkar jobba. Kanske får gå hem tidigare. Har tagit allegitablett och ipren och hoppas på bättre mående snart.

Hoppas ni är friska iallafall.
XOXO

Kommentarer
Postat av: Lisa

Aaaah Karin Hagström har också ngt mystiskt utslag på heeela kroppen! Hon fick massa medecin för det :S Jag är också sjuuuuk :( Lite bättre idag dock...du får höra av dig om du orkar hitta på ngt imorn! Kraaam

2011-09-06 @ 10:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback