Jahapp, Nehepp..

Jag är så fruktansvärt seeeeg. Har ont i magen, ryggen, nacken, huvudet (ja, hela kroppen) samtidigt som det sprutar mens ur öronen på mig. Nej, det är klart att det inte gör, men det känns tammefan som det. Det är jobbigt att existera när det blir så här och ännu jobbigare blir det när man måster arbeta och vara så himla glad mot alla hela tiden. Har verkligen inte lust med det. Vill helst sova och ska ta och göra det snart.

Jag har alltid jobbat idag. Kväll. Åt chokladkaka till frukost. Det får man när man har mens och/eller är bakfull, har jag bestämt. Tyckte att den var godare idag förresten. Vet inte om det var för att jag var så sjukt mätt igår eller om det bara blir så när den fått stå i kylen en längre tid.

Men jag måster erkänna en sak:

  =  ´ 

Haha yes, jag fuskade som fan igår när jag kakan. Man köper kakmix. Blandar påse 1 med smält smör och vatten. In i fom i ugnen 40 min och sen blandar påse 2 med samma sak, fast mindre så blire en frosting ;) Smidigt och enkelt. Jag lyxade till den med lite dekoration :) Tyckte också att den blev god.

XOXO

Kommentarer
Postat av: Annica

Åhh vilket bra tips! Den ska jag prova någon gång, smidigt och bra :)

Postat av: Madde

Haha ja precis :)

2011-11-09 @ 21:15:01
URL: http://medei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback