Lediga fredag - bland det bästa som finns

Jag älskar att vara ledig på fredagar :) Var det igår och eftersom Marcus nästan alltid också är ledig fredagar så kunde vi ta en mysmorgon innan vi åkte upp till Waterproof tattoos för att jag skulle lämna in mitt material till skissen av min nya tatuering som jag ska göra 26 augusti.

Sen åkte vi till Västerås för att kolla lite på Nisses och sen fick jag som jag ville så det blev en tur inne på det nya IKEA:t där :) Vet inte hur stort det var men var iallafall inte alls lika stort som IKEA:t vid Kungens kurva. Där är det sjunkt stort och jag hittade ingenting när jag var där, var iofs inte ute efter något heller, hehe. 

         

De hade visst byggt om på Nisses sen Marcus var där sist så det var dessvärre inte lika stort som vi trodde. Hittade iallafall ett jättefint tårtfat, lampolja, kubb-spel m.m. På IKEA köpte vi nya sovkuddar, sängkläder, teskedar, en mortel m.m.

         


På kvällen hade vi middags mys på balkongen med vin och plankstek. Fick plankor i julklapp för 2 år sen (eller 3 år?) som jag inte hade använt än så vi kände för det igår. Blev faktsikt lika gott som när mamma gör det ;) Sen hade vi planerat att spela kubb men vi tittade på film istället - Welcome to the Rileys.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback