Helgen!

Helgen har varit bra :) Var först i Fjugesta i fredags hos Marcus föräldrar. Petra och Tazza var också med. Vi fikade, spelade krocket, kubb och grillade. Jag har inte spelat krocket sen jag var riktigt liten och jag var väl inte direkt någon stjärna på det. Vi spelade två gånger och om inte Petra hade gett upp första gången så skulle jag ha kommit sist båda gångerna. Gick lite bättre på kubben för jag och Marcus vann över Petra och Tommy :)

       
     
             
             
             
             
             


Sen igår, lördag, var vi till Mediamarkt på vägen hem och köpte en tredje PS3 dosa. Petra och Tazza kom hem till oss på kvällen och spelade Sonic och åt köttfärssås. Dessvärre vann jag kanske bara 2 gånger när vi spelade alla tre. Marcus vann resten. Efter Petra åkt tittade vi på Van Helsing.

Idag, söndag, har vi bjudit våra föräldrar och mammas kompis Lelle på lunch. Grillade korv och satt nere utanför ingången här. Trevligt :) Jag hade bakat en kaka som vi också åt. Var jag som hade ordnat med detta. Tyckte att de kunde träffas ;)

             
                          


Efter fikat och då de åkte hem invignde jag och Marcus vårt kubb-spel. Vi tyckte att det var billigt och bra när vi köpte det, men det märktes väldigt tydligt att det var en billighetsvariant. Jag skyller iallafall på det eftersom jag inte vann en enda gång ;) Haha.

XOXO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback