Sista veckan i augusti.

Tänk att det redan är september på torsdag. September, då är det ju liksom höst på riktigt. Men det gör ingenting. Jag är reden mentalt inställd på att det är höst. Det konstiga är då att jag hade långklänning och inget baklyse till cykeln idag till jobbet. Men det är bra med långklänning för då slipper man leggings och/eller byxor. För det kliar jävulskt på tatueringsbenet. Inte bara på tatueringen utan runt om också. Håret kanske växer ut och det håller på och läka så det är nog lite irriterat. Det svåra är ju att låta bli att klia!! Det enda som är skönt är att duscha kallt men kan (får) inte stå i duschen hela dagen, haha.

Det jag inte riktigt gillar nu när det börjar bli höst är att det blir så mörkt på kvällarna. Tidigt. Måste börja ha med men cykellysen när man jobbar kväll. Inte okej.

Annars då? Annars är jag svintrött i bena efter dagens kvällsarbete.

Vi var ju också på middag hos mamma igår och det var trevligt. Fick träffa Holger och han verkar bra. Det dåliga är ju att han inte bor i Örebro utan 20-30 mil härifrån. Men de verkade gilla varandra så det kanske funkar :)

Nu har Marcus gått och lagt sig och jag ska väl också eftersom det vankas jobb imorgonbitti.

XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback