Omorganisering i källaren.

Vi har världens mista källarförråd och ett ynkligt matkällarförråd som tillhör vår lägenhet. Får att göra vårat förråd ännu bättre har de lagt stora rör som går igenom förrådet. Det finns alltså inte så stor förvaringsplats. Men som tur är har jag världens bästa mamma och hon har ett (cykel/moppe-) förråd som hon egentligen inte behöver. Hon pratade om att säga upp det men istället får vi hyra det. Asbra.

Så igår åkte vi till Lundby för att mäta hur stort det var och sen Biltema för att köpa plastlådor med lock. Blev 70 liters för ca 110 kr/st. Egentligen är det ju inte dyrt men Marcus tyckte vi skulle köpa 16 st. Haha. Köpte till slut bara 8 st. Får se hur många mer som behövs. Håller ju på och rensar och slänger skit man inte behöver också.

        

Hur smart är det egentligen inte med plastlådor? Fick idéen av mammas Holger. Asbra. De trodde att det kunde bli fuktskador och mögel på våra saker om vi inte hade något som stod emot. Men sen kom vi på att man ser ju vad som är ut utan att behöva riva ut alla lådor och öppna dem. Vet så klart inte hur det blir på plats men verkar lovande :)

Eftersom jag är ledig idag och inte ska iväg förräns efter lunch ska jag fortsätta med sorterande nu. Rachael Ray är på nu. Lite hysteriskt att titta på men efter börjar Våra bästa år. Har tydligen hänt massor sen sist. Spännande, eller? Haha.

XOXO


Kommentarer
Postat av: Annica

Joo det är hon men hon har nog inte mobilen med sig :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback