Mina nya älsklingar, nej jag mena: Mina nya skor...


Fina va? ;)

Alla är köpta på Skopunkten. Så bra att man får rabatt om man köper fler än 1 par skor. Rätt billiga är de också, men sen är kanske inte kvalitén den bästa, men jag hinner ju aldrig slita ut skor eftersom jag har så många.

De första svarta är vanliga skor med lite kängliknande utseende. Väldigt sköna och kommer nog användas ofta till vardags. Finns en dragkedja på insidan så man behöver inte hålla på och knyta som det ser ut som. Asbra när man är sen till jobbet. De kostade 299:-

De svarta i mitten är fodrade, hela skon. Supersköna. Kanske lite tidigt att köpa fodrade skor, men jag tänker att jag inte ska handla så mycket i höst och ett par fodrade skor kommer jag behöva, sakande det förra hösten/vintern. Även de har dragkedja på insidan. De kostade 299:- (fick dem på köpet).

Det tredje paret i leopardmönster behöver jag egentligen inte, men jag kände att jag verkligen ville ha dem. Jag gillar mönstret och jag gillar kilklackar, blev liksom ett måste ;) Får börja umgås lite med folk på stan eller likande så att jag kan använda dem. Sen är de ju givna alternativ till fest. De kostade 349:-Till kvällsmat idag har jag lagat Kyckling Bangkok, (tack Malin för receptet!). Supergott och perfekt rätt till matlåda. Blev mycket så vi har matlåda tills på tisdag också.
Eftersom det är vår sista semesterdag (Gud, så jag tjatar!) bestämde jag att vi skulle ta en varsin Mojito nu efter maten. Bra beslut, eller hur? ;)

      

Snart ska vi ut med soporna och sen se på film.
Iallafall om jag får bestämma.

XOXO


Kommentarer
Postat av: Segersten

JO det är ju det, min motivtion försvann långt innan semestern, trodde jag skulle kunna hitta tillbaka till den.. Men.. Icke! Hoppas på en förändring SNART.

Grejen är den att jag försöker tänka så, men det går inte, småsaker gör mig irriterad och grejen är den att vi har haft ett tufft år över huvudtaget på våran avdelning.. Riktigt tufft! Jag är inte den enda som tycker så.. Vi har fått tagit hjälp utifrån för att ens ha en chans att orka med situationen.

Men jag förstår ju hur du menar, jag försöker varje dag att ändra min inställning. Men som sagt, jag hoppas på en förändring.. Och ja, det är ju det värsta, lönen måste man ju ha..

Jag lovar, jag ska göra mitt bästa.. Nynna på vägen till jobbet och endast tänka positivt. Har bestämt mig för att jag ska hitta på mycket mer roligt utöver jobbet.. Har varit dålig på det, för jag har verkligen inte orkat. Jag lever nu och precis, jag ska leva i nuet! Tack för fin feedback.. Snart dags att ses över ett glas vin eller två skulle jag tro!? Puss

Postat av: Segersten

Förresten, fasen vad gott med mojito.. Precis vad man behöver..

Vill också ha sådana svarta (dom första). Kanske härma dig och åker dit och kollar om det finns några kvar. Puss igen:)

2011-08-14 @ 21:16:37
URL: http://emmaseger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback