Lördag med Gullivers resor och coca cola.

Även fast det är lördag idag så har hela dagen känts som söndag. Varför? Har ingen aning. Var sol så kan inte klaga på vädret, men vi har varit trötta Marcus och jag, så är väl därför. Har därför inte gjort något vettigt idag. Var bara ute en sväng till mamma för att vattna hennes blommor och titta till lägenheten. Snart kommer hon hem :) Handlade även på Maxi. Vi kör med självscanning. Tycker att det är bra, men för ett tag sen när vi fick avstämning hade vi glömt scanna äpplen. Hade vägt dem och så men det var så fullt i påsen så Marcus gick för att hämta en till och då blev det någe tok. Har sedan dess alltid fått avstämning varje gång vi handlar. Förutom idag. Skönt!

Gjorde en tacopaj till middag med ruccola, avokado och gruka sallad till. Har inte nachos chips. Pajen räcker till en extra potion mot receptet iallafall.

Vi har haft uppehåll med coca cola ett tag, försökt tänka på vikten, men va fan. Vi köpte cola idag och det är ju så gott. Det är lite jobbigt att sluta dricka söta drycker när man har världens äckligaste kranvatten. Förstår inte varför det är så fruktansvärt äckligt egentligen. Jag tycker om vatten, men inte vårt. Blä.

Marcus har tjatat några gånger när vi varit på Maxi att han vill köpa Gullivers resor, men jag hade fått för mig att jag tyckte den var töntig. Idag fick han iallafall sin vilja igenom. Vi tittade på den nu ikväll och kan väl inte påstå att det är en superbra film. Men helt ok. Visade sig att en av mina favoriter, Jason Segel, var med. Yes! Haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback