Kall höstig söndag

Usch och fy vad jag fryser idag. Beror nog på att det är kallt ute men nog kanske dessvärre också på att jag börjar bli sjuk igen. Vad är det med mig? Jag har alltid haft världens bästa immunförsvar men nu kan jag aldrig bli frisk. Har börjat hosta och ha ont i halsen igen. Fuck. Tänker om jag ignornerar de kanske det försvinner...

Jobbat hela helgen har jag och ska göra det imorgon med men då har jag iallafall sovmorgon. Skulle haft en ny pat idag men pat hade dragit ut sin CDK så då blev det lite svårt. Så jag hade bara en pat idag. En stabil, glad och tacksam pat. Sånna gillar vi ;)

Tänkte att jag måste ta och plantera min ljung idag. Har fått mig för att göra det tidigare. Sen måste jag laga mat också. Städa med egentligen. Men! Jag gillar inte måsten, är det ett måste att göra något så brukar det sluta med att jag struntar i det. Kanske därför jag är sjuk. Jobbar för mycket och äter och sover för dåligt. Ikväll blir det iallafall att se på Ensam mamma söker. Hoppas det är lite bra och sen blir det nog att lägga sig i tid ikväll.

XOXO




Update:

Jag har tagit mig i kragen och lagat mat. Lax med potatis, morötter och röd paprika i ugn tilsammans med olivolja så klart. Jag överdrev nog med saltet annars blev det gott. Sen har jag även varit duktig och planterat ut ljungen så nu är den på plats. Det jag inte gjort är att gå ut med soporna eller städat men det får bli en annan dag. Jag har istället pratat med Becks på telefon. Har ju umgåtts mycket med henne sen vi var på Teneriffa och jag saknar henne nu när hon är borta. Nu var hon hemma i Karlstad för att mellanlanda innan hon flyttar året ut till just Teneriffa. Hoppas hon får det asbra, men det tror jag nog :)

XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback