Två dagars tripp till Stockholm

Jag var ju i Stockholm i helgen dels för att hälsa på min kusin m. familj och dels eller egentligen mest för att gå på HURTS.
Åkte med Lindbergsbuss och kom fram till Hökarängen lagom till lunch. Vilgots gudfar och sambo var också där och hade kommit kvällen innan. Var trevligt. Har träffat Simon (gudfar) några gånger tidigare, men Jenny har jag bara träffat på bröllopet.
Efter lunch och spel (när Vilgot sov) tog vi en promenad och handlade mat till kvällen. Vi gjorde det enkelt för oss och valde tacos (intressant?). 

     
   

Tog T-banan till Debaser Medis (Medborgarplatsen) vid 21-tiden och kom väl fram 20 över eller någe. Var inte så farligt kallt att stå i kö och det var aslång kö när jag kom men ännu längre kö när jag väl kom upp på trapporna. Hade tur och kom in typ 10 i 22, så slapp betala inträde. Väl inne var det typ lika lång kö för att hänga in jackan och sen kö i baren. En jävla massa köande, haha. Var ju där själv men när jag väl kom in pratade jag lite med en tjej i jackkön.
Efter allt köande blev det så klart väntan tills konserten skulle börja. Det var ett förband. Noami, eller någe hette hon. Var väldigt duktig men en speciell röst. 

           

Sen äntligen ca. 23.30 börjar HURTS spela. Röda draperier dras bort och då står de där - Theo och Adam, som iofs sitter, plus en operasångare, en kille vid synten och en trummis. Första låten ut är Unspoken och sen tror jag att de kör alla låtar inkl. en cover av Kylie´s låtar men låten Better than love (min bästa tillsammans med Sunday) som avslut. På Stay fick publiken spela gospelkör.

Mina batterier på kamera var typ slut så kunde bara ta några få bilder och fimla typ ½ min. La ändå upp filmen här så ni kanske kan få en uppfattning om hur bra det var, hehe.

          

      

Jag funderade på om jag skulle köpa en tröja, för de var så himla bra. Mycket bättre än på skiva. Hurts är ett band man ska se live. Smörigheten i deras låtar liksom försvinner tycker jag, men det tycker visst inte recesenterna som skrev om konserten, haha. Men fansen har alltid rätt eller hur?
Men eftersom jag inte köpte en tröja eller någe annat så ville jag ändå ha med en souvenir.

                                       

Var lite läskigt att åka T-bana själv på natten, och sen var det rentutagt svinkallt när jag gick från tåget hem. Brr!!

Vaknade tidigigt av en skrikande Vilgot. Men kunde somna om. Och annars har han varit supermysig hela helgen. Mycket busande, skrattande, kramande och pussande :)
Ulrika, Jonas och Simon ville se klart en skräckis de börjat titta på så då tog jag och Jenny med oss Vilgot ut till lekparken vid dagis för lite gungande och annat skoj. Vilgot vägra vantar så han var iskall om händerna. Såg så rolig ut när han klättrande eftersom han inte använde händerna för det var så kallt. När man då frågar: Är det kallt om händerna Vilgot? Svarar han så klart: Neej. Hehe.

        


Det har varit en mycket bra helg :D
Nu ska jag packa inför NY resan imorgon!!

XOXO


Kommentarer
Postat av: Louise

Vad kul att du tyckte det var så bra =D Starkt av dig att åka själv till Debaser, skulle jag inte vågat tror jag... Ha det så superbra i NY nu så tar vi bio när du kommer hem!



XOXO

2010-10-22 @ 13:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback