Nu är det redan söndagkväll...

Fredagkvällen spenderade jag tillsammans med Emma, Idol och vin. Det röda var gott men inte det vita för det var alldeles för sött. Gav bort det till mamma igår. Idol var väl sådär. Segt. Trodde det skulle vara mer drag. Eller så kanske det var det och det var jag och Emma som var för trötta för att uppfatta det hela.

 
       


Lördag och Lisa fyller 23 år. Sofia fyllde i fredags det får vi inte glömma! :)

Var på stan och åt lunch, sen köpte jag blommor till mamma och for hem till henne på eftermiddag/kvällen. Hon fyller på onsdag men vi firade hennes födelsedag igår istället. Köpte "bara" blommor (180 jävla spänn) för jag ska köpa något till henne från New York istället. 

          
         

Senare på kvällen åkte jag vidare hem till Lisa för att sedan följa med till Strömpis. Kände att det var lite tråkigt att jag missade själv festen. Låg dessutom efter, hehe. Var rätt kul på Strömpis förutom att musiken var som den alltid är och jag hade ont i mina fötter. Dessvärre tappade jag dessutom en av mina nyinköpta vantar. Kul att man tappar saker första gången man använder dem.

         

Söndag och farfar fyller 77 år det skulle så klart firas med mat. Smörgåstårta till förrätt och oxfilégryta till huvudrätt. Ingen tårta som tur var för jag var asmätt. Satt inne i köket med kusinerna medans de vuxna satt i vardagsrummet. Som vanligt med andra ord. Sandra jobba så hon kunde inte komma :(

         
         

Jag har även varit hem till mamma en sväng. Hämtat grejer och lämnat grejer. Sen hade jag tur att de hade lite mat kvar som jag fick med mig till matlåda imorgon :)

    

Kommentarer
Postat av: Fia

Åh vilka roliga bilder, finns det fler? Kan jag få dom? :)

Postat av: Madde

Jo det finns lite fler bilder, inte så många men jag kan skicka dem till dig :)

2010-10-11 @ 22:06:39
URL: http://medei.blogg.se/
Postat av: fia

Å shyrre:) Mailadress ovan!

2010-10-12 @ 13:37:27
URL: http://smileandwave.blogg.se/
Postat av: Anonym

eller itne, trodde det skulle synas... [email protected]

2010-10-12 @ 13:38:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback