Sommartid.

Det är väl ingen människa som har missat att vi har sommartid nu? Lite jobbigt att man ska missa en sovtimme när man är så trött som jag är. Som tur är har jag varit ledig idag, sitter fortfarande i morgonrock, haha. Gick faktiskt upp kl.9 (sommartid) idag. Hade så jobbiga drömmar så jag pallade inte att somna om. Haft så ont i magen idag att jag har skippat frukosten och ni börjar jag bli hungrig, men orkar liksom inte laga mat. Matlagning är så sjukt tråkigt, har ingen inspiration till mat just nu.

Vad har jag då inspiration till? Hmm, jag vet inte. Jag ska rensa i min sminklåda och bland mina kläder. Sånt tycker jag är kul. Men jag har alltid så svårt att slänga eller plocka bort saker, men nu har jag så sjukt mkt kläder och jag änvader aldrig någe av det, vissa är för små och vissa vill jag bara inte använda. Så varför ska de få bo kvar i garderoben?, kanske ni undrar. Ja det är en riktigt bra fråga.

Ne någe måste jag väl äta idag. Ska kolla vad som finns i kylen.

XOXO


PS: Var det nån som släckte lamporna igår? Jag gjorde. Stängde allt som drog el och tände några ljus. Fördrev timmen med att läsa en bok. Men som vanligt så är det så himla misspepp när man tittar ut och alla andra hus har lamprona tända i varenda rum och gatubelysningen lyser. Herregud, en timme om året kan väl folk hålla sig inne?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback