Pass

Kom på igår kväll (när jag inte kunde sova) att mitt pass kanske skulle gå ut innan vi åker till Julia. Och jag hade så rätt så, det går nämligen ut 8 april. Det står på polisens hemsida att det tar max 5 arbetsdagar innan det nya passet är klart, men jag vet inte riktigt om man kan lite på det. Dessutom är det ju påsk nu i veckan så det är nog lika bra att försöka få det fixat redan på måndag eller tisdag. Det tråkiga är att de stänger kl.16, så jag måste nog pallra mig dit på måndag innan jobbet. Så irriterande jobbigt, kunde de inte ha öppet till kl.17? ;P

Men igår, alltså det var helt sjukt. Jag var ju supertrött. Typ som jag är nu, orkar knappt sitta upprätt, men iaf. Jag gick trots allt och la mig, lyckades t.o.m få bort sminket, men sen helt plötsligt kunde jag inte somna. Fick sms av Julia vid halv 01 kanske, och då var jag fortfarande vaken.
Lyckades väl somna till slut, men var inte kul idag på jobbet då. Trött och ont i magen har jag. Funderar lite på att sluta med Cerazetten trots allt, äter dem ju för att slippa mens och mensvärk, men istället så har jag det hela tiden, nu har jag haft mens i 25 dagar av 27. KUL!
Har det varit så för er andra som också äter Cerazette eller? Och när kommer det att bli normalt igen?

XOXO

Kommentarer
Postat av: lisa

jag hade i ca två månader sen försvann den helt

2010-03-28 @ 17:32:31
Postat av: Julia

Jag har inte haft mens sen jag började med mina. Är tydligen väldigt olika med dom där pillrena!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback