Mattias och Cissi vann Let´s dance

Har jobbat kväll idag och ska jobba imorgon med, dag alltså. Så jag borde gå och sova. Jag vill sova, men jag är typ för trött för att ta mig till toan och tvätta bort sminket, borsta tänderna och sen ta sig till sängen. Så riksen finns att jag kommer sitta här och sova istället...

Har en positiv nyhet och det är att jag har fått ledigt (läs: äntligen någon som har gått med på att byta med mig) 16-18 april. Så jag kan följa med Becks till Bristol och hälsa på Julia! Är inte det superbra?! Vi tänkte åka redan på torsdan (då jag fyller hela 23 år btw, glöm inte att säga grattis!), men då var jag redan ledigt :)

Trots rubriken så måste jag erkänna att jag inte sett Let´s dance ikväll, satte bara precis på när de skulle kora vinnaren. Visst verkade det som om Cissi blev mest glad?
Utan jag har tittat på den 15:e avsnittet av The Vampire Diaries. Gud så spännande!! Det är verkligen inte alls som i böckerna. Blir ju som två helt olika serier. Jag gillart ;) Längtar till nästa fredag, så jag kan få se nästa avsnitt, haha.

XOXO

Kommentarer
Postat av: Julia

Woohoo för att du också kommer till mig!! ;D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback