Magont och Zumba

Gårdagen var rätt rolig :) Var alltså på ALERT kurs igår. Malin var med i samma grupp och sen Susanne som jag var i samma vårdpar i tisdags när jag var åp 93:an, så det var kul :) Först var det information och typ som föreläsning med mycket fokus på ABCDE men även kommunikation. Sen vare lunch och då var det visst tacobuffé uppe i matsalen. Efter lunchen blev vi uppdelade i 4 grupper om 4 (kom i samma grupp som Malin och Susanne och sen en ÖNH läkare). Vi gick runt på 4 olika senarion. Är ju alltid lite nervöst när man ska träna praktikst på sånt här, men det gick rätt bra. Kändes så klart lite wierd eftersom man inte skulle sätta på maskerna eller infarterna på riktigt och så. Sen fick man fråga ledaren hur patienten lät på andningen och vad blodtrycket var och lite så. Haha. Men det var kul :) Väligt bra kurs!

Sen så idag har jag varit på dilaysen som vanligt. Vid 14 hade vi lite transplantationsinformation med Gun-Britt. Bra info men var asseg och höll på att somna. Idag har jag även haft asont i huvudet och magen. Trött som fan har jag varit också.

Nu ikväll har jag varit lite duktig och testat Zumba. Hade strumpor och det var väl inte så bra. Mitt vitrinskåp klirrar oroväckande också varje gång jag hoppar. Så det är kanske inte så bra att köra det här. Eftersom jag hade så ont i magen så pallade jag inte att köra hela skiten, men nu har jag testat på det iallafall och det verkar kul. Ska ev. testa det imorgon, men iaf på lördag igen.

XOXO


Kommentarer
Postat av: kiina

En tjej jag jobbar med är Alert instruktör =)

Kanske lite efter men vad är Zumba?

Kram

2010-03-20 @ 11:58:04
Postat av: Madde

Zumba är ett typ dansträningsprogram. Mamma köpte det från TV-shop ;) Haha. Det ska vara roligt och man ska förbränna många kalorier. Tror att det funkar för det lilla jag körde, blev jag rätt svettig på.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback