Bokat!

Var kanske ett tråkigt inlägg jag nyss skrev, men tänkte att det kanske fanns någon som var intresserad. Nu har jag istället en mer rolig nyhet att berätta och det är att jag och Becks har bokat tåg och flyg till vi ska till Julia :) Blev Ryanair, mkt billigare än SAS och någe annat vågar vi inte åka med eftersom Brittish airways strejkar.
Nu ska vi bara boka transport från Stansted till Bristol, men det tar vi nån annan dag.


Louise har äntligen typ bestämt sig för att Skive vore nog kul trots allt. Så nu ikväll ska jag titta lite på biljetter och när det verkar vara dags att boka. Jag hoppas ju att kunna göra det till nästa lön för jag hade en stor hög med räkningar denna månad. Räkningar är inge kul. Det värsta med dem är nästan att det är papper överallt och så måste jag typ spara dem 6-12 månader. Anmälde mig idag till e-faktura istället. Blire nog mkt bättre så ;)


XOXO

Kommentarer
Postat av: Julia

Kolla bussarna jag skrev på msn, billigare än så kommer ni nog inte undan! Jag längtar tills vi ska entra London:D Skäms på mig att jag inte varit dit än när det tar ca 3 timmar med buss, haha! (Men å andra sidan, hur ofta var jag i Sthlm när jag bodde i Öret och det är ju närmare..) Längtar efter er! Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback