Skive festival: Torsdag

Torsdagen var en solig fin, blåsig dag i Skive. Vi hade lite mer kläder på oss för att det blåste rätt kallt, spec. på campingområdet. Vi ville så klart vara i solen så jag lyckades få rätt ful bränna på bröstet. Haha. Och näsan så klart.

Vi gick in till city för att äta lunch (efter att ha kollat bilen). Hamnade på någe gulligt litet café där de hade jättegoda baugetter. Efter lunchen gick vi tillbaka till tältet och drack lite cider (fläder och tranbär var godast, de andra smaka asmkt sprit). Vi var även till festivalområdet och utforskade det lite mera. Vår humor var alltid på topp så tyckte det var jättekul att de sålde Flensburger, haha.


       
     

           

              

 

Vi försökte sitta på bryggen en stund och titta på The Storm, de var rätt bra. Men det blåste för mkt, så det var väl egentligen då vi gick omkring en del. Sen började iallafall Gossip och Beth Ditto var rätt rolig på scen. Gick runt och rökte och klaga över sin shit:iga röst. Kanske inte så kul, men det var det :) Hon härma även tjejen från The Exorcit


                   

 

  

              

 

Efter Gossip gick vi tillbaka till tältet för att sätta på oss mera kläder och ta ytterliggare en cider (ändå hade vi så många ciders med oss hem, vet inte vad vi gjorde när vi drack dem egentligen). Kom en vimmelfotograf och tog ett kort. Riktiga festprissar ser vi ut att vara. Haha. Kanske inte den bästa reklamen för festivalen ;P

 

               


Kvällen sista aktivitet blev det att se det sjukaste bandet vi sett på länge, eller jag har väl aldrig sett någe konstigare - Rammstein. Gamla gubbar som klär ut sig och sjunger på tyska hela tiden förutom under sex-låten då de helt plötsligt sjunger "You have a pussy. I have a dick. Let´s do this" (eller it). Och sedan hoppar han på en kanon som sprutar ut vitt skum (alltså sperm).
Innan och efter så höll de på massa med eld. Hade munkalvar som de sprutade eld ifrån, hällde fyverkeri-likande saker på deras syntist (heter det så?) och sen satte de även eld på en människa som sprang runt på scen. Sjukt. Det sjukaste var att det var barn i publiken, 5 årig pojke som satt på pappans axlar och ropa och heja. Herregud, vad ger det barnet för bild på världen? Att det är okej att bråka och sätta eld på folk? 


           



        

          Louise tyckte att den där låten jag filma var bra iallafall :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback