Star Wars, Vilgot och IKEA

Under helgen har jag tittar på Star Wars filmerna, men jag missade den 4:e idag. Är lite besviken över det. Jag trodde ju att den skulle gå ungefär samma tid som de 3 första filmerna. Jag får väl se om jag kan hitta den på internet nu ikväll så jag kan se den 5:e filmen imorgon (kl.16.00 på 4:an).

Igår spenderade jag största delen av dagen hemma hos min moster. Hon var barnvakt åt Vilgot. På julen var Vilgot inte så förtjust i mig, men det var han igår och idag (för jag var förbi där en sväng och fikade idag med mamma, mormor och morfar). Det är så himla roligt när han inte är blyg. Supermysig är han då :) Satt på golvet med usträckta armar och då kom han springades och gav mig en bamsekram :) <3

        
     

     

Efter fikat idag så åkte jag och mamma till Marieberg för att uträtta lite ärenden. Ingenting blev väl som jag hade tänkt mig. men det blev nog bra iallafall.. Fast på IKEA hittade jag vad jag ville ha :) Köpte 2 st Billy bokhyllar á 40 cm breda. Så nu ska jag bara sätta ihop och på dem på plats. Ett projekt i sig eftersom mamma inte ville hjälpa till.

Vi var även förbi Elgiganten och jag tänkte köpa en laptop. Han som hjälpte mig visade en för nästan 7000 (nedsatt 1000). Men han tyckte att jag skulle gå hem och fundera på om jag verkligen ville betala så mkt för den. Men vaddå? Han sa att den var bra och den var den de hade med mest minne på. Och den var rätt snygg. Så varför ska jag inte köpa den? På fredag fick de in ett last med nya så jag ska väl ta mig dit då och se vad som får följa med hem.

XOXO


Kommentarer
Postat av: Segersten

oh hjälp vad stor han har blivit helt plötsligt! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback