Snabba cash och ledig dag

Igår var jag på bio med Rebecka och såg Snabba cash. Jag har inte läst boken så jag tyckte filmen var väldigt bra. Rebecka hade däremot precis läst klart den så hon blev rätt besviken på filmen. Något som jag måste klaga lite på är Mrago (hette han så), iaf hans röst. Gaaah, vilken jobbig! Sen hade vi två pratkvarnar bakom oss som tydligen älskade hans röst, haha.




Idag har jag varit ledig, yey! Vaknade dock innan 07. Fuck. Somnade så klart om men jävligt irriterande. Har inte gjort så mycket idag. Mest läst. Håller på och läser L.J. Smiths The Vampire Diaries. Finns som serie också. Jag har sett t.o.m. avsnitt 12, ska se nr.13 imorgon innan jobbet har jag tänkt. Annars börjar de även att visas på TV6 11 feb, tror jag att det var.  Böcker och serien är sjukt olika. Karatärerna ser inte ens ut som de ska, men jag har kollat på serien innan jag läst böckerna så det blir nästan som två helt olika handlingar, vilket är helt okej :) Jag gillar dem iaf. Men så är jag ju också en sucker för broading vampyrer och kärlek ;)




PS: De spelar White Lies i första avsnittet, och sen igen i ett avsnitt längre fram i serien ;)


Jag har faktiskt varit utanför dörren i snön idag. Inte bara varit inne med min bok. Var till barnmorskemottagning på OP. Skaffade mig Cerazette. Jag orkar inte med min mens och mina smärtor längre så jag ville börja med the pills igen, men jag fick ta en sort utan östrogen eftersom mitt BMI är alldeles för högt. Vet inte om jag är riktigt nöjd över detta. Man kan ju få värre mens av dessa istället. Lika säkra är de som kombinerade men det är ju inte det jag är ute efter. Vissa får typ ingen mens istället och hoppas att jag blir en av dessa personer.
Det roliga är att jag egentligen hade velat fråga om jag fick lämna ett klamydia prov när jag ändå var där, men då hade hon en sjuksköteskestudent där. Och inte nog med det, det var så klart en kille i min ålder. Som dessutom är F&S-ledare! Så jag sa inget om det. Får bli nån annan gång istället.

XOXO

Kommentarer
Postat av: mensmonster

jag fick mens först...hela tiden i typ 3 veckor i sträck...dom kallade det "skvätt" för att det kom så lite...efter det hade jag inte mens på ett halvår...sen kommer det ibland...men det är sjukt lite aaas skönt! alla jag vet har blivit av med sin mens men har haft jobbigt först...så ge fan inte upp :)

2010-02-05 @ 08:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback