Kan februari ta slut någon gång?

Februari är vår kortaste månad med bara 28 dagar, men iår känns den fan som världens längstaste månad. Den vill tamefan aldrig ta slut. 16 feb är det idag (Grattis Julia på namnsdagen!) alltså har typ bara halva månaden gått. Suck.

Egentligen skulle jag vara på jobbet nu, men jag ringde och sjukskrev mig 45 min innan jag skulle börja. Skulle ha gjort kväll, dvs. börja 11.30 (sjukaste tiden). Jag har sovit asdåligt inatt, vaknat flera gånger och drömde att jag blrv förföljd av en tjej som ville mörda mig. Inte kul. Sen är det dag 2 med mens nu och det är den värsta dagen för mig. Jag har asont och kan typ inte ens sitta upp, dessutom mår jag illa. Blir även väldigt trött, svag och vill gråta hela tiden, tror att det kan ha lite att göra med att jag typ får anemi de här dagarna, kombinerat med dålig sömn. Sa iallafall att jag skulle komma och jobba imorgon, så jag hoppas att jag pallar det. Som tur var, så var det Yvonne som svarade och inte en av de manliga.

Ska läsa på FASS hur många Naproxen man egentligen får ta, för jag känner att jag behöver en till nu :(

XOXO


Update: Enligt FASS kan man ta 250-500 mg för menssmärtor och max 1250 mg/dygn. Enligt bipacksedeln fick jag bara ta max 500 mg/dygn. Så nu tog jag en (á 250 mg) till. Sen tar jag en innan jag går och lägger mig och 2 st innan jag går till jobbet imorgon, då borde jag klara av att jobba. Hoppas iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback