Tisdag

Idag har jag varit ledig. Sov till typ 20 över 10 då min moster ringde och väckte mig. Ska hem till henne imorgon vid kl.10-11 för att vara med och vara barnvakt åt Vilgot. Roligt att hon vill att jag kommer och inte tycker att jag tränger mig på :)

Jag steg trots min trötthet upp men tog det lungt. Åt frukost och tittade på det nya avsnittet av Gossip girl (älskart). Läste lite bloggar och sen duschade jag m.m. Tog bussen upp till stan och mötte upp Julia och Kiina på Bredbar. Var rätt nöjd med min outfit, vågade nämligen ha klackskor och Julia tyckte att jag var citychic ;) haha. Vill man vara fin får man lida pin, heter det ju och jo jag har rätt så jätteont i mina fötter. Inte bra. Måste vänja dem med skorna eftersom klackskor är ju det snyggaste som finns.

Jag köpte iallafall present från mig och Sandra till Vilgot som fyller 1 år på torsdag. Gud så fort tiden går! Sen gick vi även till bl a Lindex. Sa att jag ville ha någe med krimskrams och då hittade vi en jättefin tunika som fick följa med mig hem :) Och eftersom det är höst nu så kände jag att jag behövde en svart mössa med paljetter :)

                              
     
                                                    Fint va? :)

Nu håller jag på och tvättar samtidigt som jag tittar på Idol. Sen tänkte jag nog ta och läsa lite Låt den rätte komma in.

XOXO


Kommentarer
Postat av: Julia

Allt var superfint! :D Godnatt! Puss

2009-09-30 @ 00:19:50
Postat av: Lisa

Fin tunika! vill ha! :D duu mina kläder tar du med dig dom på lördag? så tar jag med det jag har som är ditt:D Hur jobbar du imorn?

2009-10-01 @ 15:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback