MTV VMA's 2009

Kvällen började ju kl.20 i New York (kl.02 i Sverige) med Preshow på Röda mattan. Ashley Greene (Alice Cullen - Twilight) kommentreade modet och sen var det någon snubbe som kollade in hur det såg ut backstage (inga kändisar syndes till) och Sway som härjade på Röda mattan. Det var mkt tal om the queens Lady Gaga, Beyonce och Taylor Swift. Lady Gaga anlände i en limo tillsammans med han grodan i världens wieardaste utstyrlsel. Har aldrig tänkt på det förut, men hon är ju riktigt ful. Beyonce var däremot jättesöt i en röd klänning och lockigt hår. Taylor anlände med häst och vagn som såg ut att komma från sagan Askungen. Hon hade en lång glittrig klänning. Även Pink hade en anmärkningsvärd entré. Hon anlände på en brandbil. Preshowen var helt okej. Lite smårörig bara och jag gillade inte när han snubben backstage höll på och skrek hela tiden. Allt avbröts hela tiden ocskå med reklam. Typ var 5:e minut. Asjobbigt.

Russell Brand var kvällens host. Han var skrikig och pratade flera gånger om han hade i sina tajta byxor. Hmm. Självklart pratade han även flera gånger om att bl a Robert Pattinson var på the VMA's, trots att man aldrig fick se honom. Han var typ backstage hela showen.

Showen började även med att Madonna höll ett tal om Michael Jackson och sedan var det ett tributemeddly med Janet Jackson till Michaels ära. Var rätt coolt. Andra uppträdanden var Taylor Swift - You belong with me på tunnelbanan. Lady Gaga - Paparazzi. Lät bra, men var helt sjukt framträdande. Beyonce - Single ladies, tycker samma sak som Lady Gaga. Lät hur bra som helst men what's up med deras kläder och danser? Greenday och Pink uppträdde också samt Jay-Z m.m.

   
           

Video of the year: Beyonce, Single Ladies

Best New Artist: Lady GaGa, Pokerface

Best Hip Hop Video: Eminem, We made you

Best Male video: T.I, Live your life

Best Pop Video: Britney Spaers, Womanizer

Best Rock Video: Green Day, 21 guns

Best Female video: Taylor Swift, You belong to me


Under Taylors tacktal kommer helt plötsligt Kanye West upp och tar mikrofonen och säger att Beyonce skulle ha vunnit istället. Helt sjukt. Va fan tänkte han på? Läste på Blondinbellas MTV blogg om att han gjorde samma sak för 2 år sen och jag tror nog att det är sant, för att jag kände väldigt väl igen hela situationen.
När Beyonce sen vann tog hon upp Taylor på scenen och rättade till allting. Hon verkar vara en rätt fantastisk människa :)

                   

Tycker att det var mycket avbrott hela tiden. Jag gillar inte avbrott, det förstörde typ hela showen. Var det inte reklamavbrott så var det folk som avbröt varandra när de skulle presentera de nominerande eller de som skulle uppträda eller när det var ett band som spelade så kom de och skulle berätta vad som skulle hända de närmsta minuterna. Okej att en text kommer upp men de behövde inte ha läst det som stod högt. Man hörde inte vad de sa och man hörde inte vad bandet sjung. Asjobbigt var det.

Nu orkar jag inte skriva mera och det här för att min dator är asseg, men HÄR kan man se typ hela showen. Tips är att titta på framträderna och Madonnas tal :) New moon trailern och soundtracket till filmen har jag ju redan skrivit om i tidigare inlägg.

Årets VMA var inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Som sagt mkt irritationsmoment men jag kanske var för trött och var extra känslig pga det kanske. Who knows. Får kanske se det igen när de visar det på rimliga tider på svenska MTV.

Förresten så hade de censurerat alla svordomar. Helt sjukt. Hatar när de gör sånt. Man vet ju att det kommer komma ord som bl a fuck eller fucking när man tittar på sånna program så varför censuera? Blir bara jobbigt.

Just.. Höll på att glömma att Pink och Shakira hade likadana klänningar och det var tydligen något som kommenterades mkt på Twitter under kvällen, haha. Sen vill jag också bara säga att några som presenterade saker var bl a Taylor Lautner, Leigthon Meester, Chace Crawford samt att Kathy Perry var där och sjung We will rock you i början av showen.

                             
   

Måste lägga upp en backstagebild på Taylor, Robert och Kristen Stewart också eftersom den förra jag la upp var av så dålig kvalité.

  


Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag är kär i Jacob...helt underbar...böckerna är ju helt sjuka!!

2009-09-17 @ 17:05:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback