Förfest hos Lisa och sen Frimis

Igår var det party. Lisa kom och hämtade mig efter jobbet (som ni kanske vet) och sen åkte vi till Maxi och köpte lite mat. Ceasarsallad med grilladkyckling. Asgott. Efter ett tag kom Amanda och sen Kiina också. Och senare under kvällen kom Fia också. Vi hade jättekul typ helta tiden. Våran middag var kanske inte den bästa grunden för jag har inte alls mått bra idag. Jag har även fått typ blåsor på "trampdynorna" på fötterna, inte skönt. Men det var som sagt kul igår :) Vi gick till Pitchers en stund innan Frimis och sen var klockan helt plötsligt två och det var dags att åka hem. Jag och Kiina satt på en regnig bänk och väntade på Magnus. Måste ha glömt min kofta där, för nu är den borta.

 
   
                 

Lisa jobbade idag med (haha hur hon nu klarade av det!) och sen kom hon förbi mig så åkte vi och kollade efter min tröja men den var så klart inte där och sen åkte vi hem till henne och väntade på att Amandas gäster skulle åka hem. Blev lite ändringar i våra planer så det blev mat från Grekiska kolgrillsbaren och sen Twilight hemma hos mig. Lisa har lånat hem När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta nu. Så jag hoppas hon kommer ha en del att diskutera sen, typ ;)

Fler bilder kommer som vanligt upp så småningom på bilddagboken.

XOXO

Kommentarer
Postat av: Kiin

Var riktigt roligt faktiskt..

Jag mådde inte heller så bra efter, låg och kräktes typ hela dagen i går.. Man är ju ingen ungdom längre hehe. Din tröja ja, har faktiskt inget som helst minne av den men är det mitt fel att den är borta så är det klart att jag ersätter på något vis! Kram kram

2009-09-14 @ 11:59:36
Postat av: Madde

Kiina: Ja visst var det.. Jag trodde att jag skulle spy igår, men hjag behövde aldrig göra det :) Nej men herregud. Är väl lika mkt mitt fel att vi glömde den. Lite synd bara eftersom det var en tröja jag typ jämt använder. Men men.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback