Sovmorgon

Gud så skönt det var att vakna av sig själv imorse och inte av väckarklockan som annars har ringt kl.05 och 05.30 de senaste dagarna. Har nämligen åkt buss till jobbet och börjat kl.07. Varför? Jo dels för att det är svinkallt, mörkt och läskigt att cykla till jobbet så tidigit och dels för att det regnade konstant igår.

Annars har jag i tisdags varit hemma hos mamma och firat henne eftersom hon fyllde år.

       
    

I torsdags kväll kom Lisa hem till mig och vi gjorde absolut ingenting. Vilket jag sedan följde upp igårkväll. Var hemma och tittade på Idol. Lisa tyckte att jag skulle pallra mig över till henne. Men jag vägrade, haha. Som sagt var det mörkt, kallt och regnade och så ville hon att vi skulle se en skräckis som hon sen aldrig vågar se klart :) Och så får vi inte glömma hennes katter och det är inget jag har lust att utsätta mig för när jag är trött. Så det blev alltså idol. Var ju Michael Jackson tema. Jag trodde att det skulle bli katastrofalt men jag tyckte att det var riktigt bra faktiskt. Somnade lagom till att de två som hängde löst (vill inte skriva vilka ifall någon inte har tittat) skulle köra sin låt igen. När jag vaknade var det Samantha på TV:n. Slog om till TV400 och tog reda på vem som åkt ut. Yes, det blev rätt person :)

Nu pratar jag med Julia på msn och hon frågade om det händer någe kul i Örebro i helgen. Jag tror inte det för min del. Men vem vet, kanske får ett ryck och hittar på någe otippat ikväll :)
XOXO


Kommentarer
Postat av: Nina

Ja, jag beställde en. Min skulle kosta 399kr och då valde jag en sån där stående A4 bok. Det borde gälla alla böcker men jag vet inte om det gäller den där deluxe. Kanske du kan maila och fråga?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback