Sexparty igår. Sjuk idag. Jobba imorgon.

Trots mitt bittra humör igår på dagen lyckades jag tagga till och faktist bara svära 1-2 ggr under cykelturen i regnet till Sofia på kvällen. Svordommarna kom i samband med att Lisas present åkte i marken och jag var nästan övertygad om att den gick sönder. Men det visade sig att så var inte fallet :)

Sexpartyt var ju hos Sofia. Vi var inte så jättemånga; Sofia, Lisa, Lisa, Emma, Emma, Amanda, Anna och jag, men det var roligt :) Det bjöds på stark bål och jag blev typ full efter ett glas. Kan ha och göra med mitt nedsatta immunförsvar också iofs. Eftersom jag istortsett är "mellan-två-arbeten" så hade jag inte tänkt att köpa något. Men ni vet hur det är, så det gick inte som planerat. När alla shoppat färdigt och dansat lagom mycket drog några hem och resten till Frimis. Var aslång kö och klockan började bli mycket så jag övergav kön och åkte hem. Känns som ett bra beslut. Men det var himla kul igår :) 

         
     

Som rubriken lyder är jag sjuk idag. Förkyld. Ingen feber dock som jag trodde igår, men min näsa är täppt och rinner vartannat. Näsprayen är nog för gammal för det svinder när jag använde den så det har jag lagt ner med. Har klarat mig utan Alvedon men kommer nog ta ett par innan jag går och lägger mig så jag kan sova. Har nämligen två saker jag ska göra imorgon. Det ena är att åka till KTC på USÖ och förhoppninsvis lära mig vaccinera och sen ska jag jobba på Vivalldi mellan 16.00-20.30, en kort tur. Skönt.

XOXO


Kommentarer
Postat av: Emma

Ja, så himla bra..

Hann inte in på msn igår, var och kollade på innebandy och sen läste jag en bok till jobbet.. Men skickar till dig vid tillfälle. :) Du får skicka dina också.

Postat av: lisa

ser ju störd ut på kortet.. inga ögonbryn haha

2009-10-06 @ 16:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback