London baby!

Yes jag (och Julia!) ska till England på intervju för jobbet i Bristol första veckan i december. På måndan åker jag till London, och får bo på hotell (dock kanske inte i London) och sen på tisdagen är intervjuen. Katarina ringde och väckte mig vid kl.12 iförmiddags med den glada nyheten. Jag var astrött eftersom jag hade jobbat natt och inte somnat i tid, men sen kunde jag inte somna för att jag var så glad.

Har alltså jobbat två nätter på barn nu. Det har gått bra. Var lugnare igår natt än första natten trots att jag fick en inläggning, men det var bara kul :) Var rätt skönt att jobba natt, det är ju ett helt annat tempo, även på läkarna. Inte så mycket stress alltså. Ska jobba nästa gång söndag-måndag natt, men sen vet jag inte mer och eventuellt ska jag jobba imorgon natt också. De skulle ringa ifall jag behövdes, var inte helt säkert.

Min lillasyster är hemma hos mig nu. Hon kom förut ikväll och ska visst sova kvar. Anledningen till hennes besök var att jag skulle ta hennes stygn. 7 st vare och det gick bra, tyckte iaf jag :D Vi har även så klart tittat på Idol och Gud så nervös jag blev när Erik hängde lös. Vet inte hur många ggr jag ringde och röstade på honom.

 

XOXO


Kommentarer
Postat av: jos

gu så kul madde, så glad för din skull!! :)))

2009-11-21 @ 01:06:28
Postat av: Kiina

Grattis igen! Hoppas att ni får jobb båda två! Jag kommer givetvis och hälsar på!!

Kram

2009-11-21 @ 11:29:29
Postat av: Emma

Ja, skoja inte hur många gånger jag ringde :D Tur att han fick stanna...

Faaaan vad kul att du ska dit.. Ska hålla alla tummar och tår :) Puss

Postat av: Julia

Grattis till oss ;)

2009-11-21 @ 22:53:34
URL: http://jooleeah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback