Fredag den 13:e och Lördag den 14:e

Slutade jobbet rätt tidigt igår. Vid kl.15 packade vi ihop och åkte upp på stan en stund. Linda kolla på en Everest-jacka och sen gick vi till Systemet, köpte 3 flaskor o for sedan hem. Den ena skulle jag och Emma ha på kvällen till Idol. Eddie åkte, btw. Och en flaska gav jag till min moster idag, bara för att. Den tredje var Husetes Röda, vilket jag inte rekommenderar. Vi smakade lite på den igår, och det var alldeles för tunt och sött för min smak. Men det glider nog ner ändå.  

Ja så Emma var alltså hemma hos mig igår. Det var skoj. Emma hade mkt roligt åt mig under kvällen :) Onyttigt blev det också. Men som tur var delade vi på en pizza och köpte inte en var, det hade inte gått.

                       
   

Trött som jag har varit varenda morgon denna vecka gick jag inte upp i tid imorse så jag kunde åka till min moster när jag ville. Dessutom regnade det, men som tur är har jag världens snällaste morfar som skjussade mig till Lena. Trots att de själva skulle åka tid typ 1 h senare.

Hemma hos Lena var min kusin Ulrika som hade fyllt 29 år på torsdan och gos Vilgot som var väldigt grinig när jag kom. Höll på och bråka i typ mer än en timme. Var väl trött för han lugnade ner sig efter att han hade sovit och så klart lagom till strax innan jag skulle åka blev han väldigt gosig och ville busa.

          

Tyckte sen att det var dags att träffa Lisa. Så jag följde med henne och tittade på ÖSKs match. Stod 5-2 när vi var tvugna att åka igen. Var evigheter sen jag såg en innebandymatch så det var kul :)

Behövde handla lite på Ica, men det visade sig att jag hade glömt min plånbok hemma - PINSAMT! Gick iaf bra att gå hem och hämta den. Tur att jag bor rätt nära. Sen ikväll har jag bakat "mammas moppar" asgoda blev dem :) Och Rebecka har varit här. Vi åt fläskkottletter och tittade på Interview with a vampire med Brad Pitt och Tom Cruise. Var riktigt bra :) Är ju en kultfilm, så det var nog dags att se den.

Nu har Rebecka åkt hem och jag ska titta klart på det nya Grey´s anatomy avsnittet och sen krypa i kos och ta en riktig sovmorgon imorgon.

XOXO

Kommentarer
Postat av: Segersten

Haha!!

Tack för en trevlig kväll. Den gör vi om!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback