The Reader & praktik

Kom iväg senare än jag planerat på mitt motionspass (kan jag kalla det för det? var iaf svettig när jag kom hem). Och så var jag ute lite längre än jag planerat också så det blev lite stressigt när jag skulle duscha, äta och fixa mig samtidigt. Jag och Lisa skulle på bio och min dåliga planering gjorde mig så klart sen. Men vi hann iaf innan filmen började. Fick inga jättebra platser men det gjorde inget. Vi såg The Reader. Jag tyckte väl inte att den var så jättebra. Okej dock. Satt och funderade på vad det var för fel på kvinnan. Lisa tyckte iaf att den var bra och så satt det några bakom henne som började gråta i slutet. Haha. Jag hade tänkte (som vanligt) att lägga upp trailern, men den är väääldigt avslöjande. Som en annan film vi såg trailern på under reklamen igår. Nån med Julia Roberts (usch!). Trailerna var så lång att man inte behöver se filmen...

Efter bion åkte jag till praktiken. Gjorde ju nattpass. Jag har inte fått någe grepp om de jag jobbade med. Ena stunden är de supertrevliga och nästa stund känns det som om de är ironiska. Om nån förstår? Gick iaf bra. Var grymt trött mellan 2 och 3. Satte mig vid datorn kl.3 och då piggnade jag till lite. Vi fick in en patient akut så det fanns lite att syssla med i början. Sen vid kl.5-6 var det lite provtagning, antibiotika och lite andra mediciner.

Var så klart superpigg när jag skulle hem. Var så fint väder dessutom. Lyckades iaf somna efter ungeför 1 h. Sen harj ag väl inte sovit sp bra. Vaknat av posten, vädret och lite andra saker.
Jag tänkte ta med mig en kurslitteratur inatt så jag kan börja lite på uppgiften som vi har (ifall det är lungt så klart). Man vill ju att det ska vara lungt på natten för patienternas skull. Är ju könt om man kan sova liksom. Men samtidigt är det ju tråkigt för mig.

Iaf. Vi får se vad som händer inatt.
Sverige gick ju förresten vidare igår :D
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback